Gość: ktoś tam IP: *.icpnet.pl 06.05.05, 22:23 www.lech.poznan.pl/index.php?action=felietony&id=36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarko+ Mowlik a komfort psychiczny IP: *.icpnet.pl 07.05.05, 08:51 Nasz "czołowy" obrońca twierdzi, że na wyjazdach ma większy komfort psychiczny. Aha, to już wiem skąd tyle porażek. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAAK Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.icpnet.pl 07.05.05, 09:05 piękny tekst- dobrze ze znalazł sie na stronie Lecha. Oczywiscie nie mowie o tekscie z Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 16:05 nudny trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amicafans Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.inter / *.inter-c.pl 07.05.05, 13:25 Najbardziej rozbawiło mnie stwierdzenie, że Lech jest wyżej w wiosennej ligowej tabeli. Normalnie tak mało macie sukcesów, że juz nawet tabele dzielicie na części (wiosenna), żeby tylko byc wyżej od Legii. Mam nadzieję, że dostaniecie z Legią baty. Chociaż na mecze z wami Legia mogłaby sie obudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 13:41 Ty Alfonsie! Patrz co ta twoja dziwa Amica robi, daje każdemu i to zadarmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 20:58 A weźcie się obaj uspokojcie, to że w innych regionach sie między sobą żrą nie oznacza że my musimy robić to samo. Lepiej się wzajemnie wspierać a nie sobie dop.. Lech - Groclin - Amica !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacniew Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań 08.05.05, 19:54 A Warta to pies??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 00:00 Warta też. Nie wpisałem Jej bo jakoś nie słyszałem o zatargach kibiców Lecha i Warty bo to najczęściej ci sami ludzie. No i nalezy pamiętaż że Warta to najstarszy klub piłkarski w Posen, najstarszy polski bo niemieckie już wcześniej istniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groclin dumą wlkp Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.inter / *.inter-c.pl 09.05.05, 21:58 A lech co? on daje każdemu. Groclin prawdziwą dumą Wielkopolski. A lecha w sumie można by rozwiązać, bo dwa wielkopolskie (i do tego mocne) kluby w I lidze wystarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 06:29 Ty wiejski mądralo, pseudoznawco futbolu, coś zjadł na śniadanie, że takie głupoty gadasz? Polska może istniec bez takich Amik czy groclinów. Lech już dawno zapisał się do historii futbolu. Odwal się więc od niego!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: Przed meczem Legia Warszawa - Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:15 tacy mnie rozwalają normalnie ;) ale kto mówił że wszyscy kibice piłkarscy to ludzie kulturalni i na poziomie, zawsze trafi się osioł który sieje ferment... Odpowiedz Link Zgłoś