Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:42
    www.wislaportal.pl/news.php?id=4637&PHPSESSID=5b7c818e902d0bc697c1727e8967460d

Sezon się kończy więc takich rewelacji będzie wiecej.
    Obserwuj wątek
      • Gość: mmm Re: hmmmmm... IP: *.cs.ucr.edu 14.05.05, 01:21
        Konflikt na lini SSA - Krakowska wplywa zle na obie strony.

Ja ten sensacje traktuje w kategoriach "jest taki pomysl, zeby..." Mam cicha
        nadzieje, ze niektore z nich nie ujrza swiatla dziennego. Natomiast jedno jest
        pewne - nadal nie ma jasnego planu na przyszlosc Wisly. Cupial nie wie czy robic
        rozbior czy nie, brakuje mu wizji. Trudno w takiej sytuacji liczyc na sukces
        nawet za (popularne ostatnio) 2-3 lata.
        • Gość: Cyfra Re: hmmmmm... IP: *.g.pppool.de 14.05.05, 08:53
          Wiem to z samego zrodla ze wszystko zalezy od terenow...Beda tereny to bedzie i
          wielka Wisla.....W kazdym razie na dzien dzisiejszy on chce odzyskac wlozone
          120 mln -to suma wyliczona przez niego.
          • Gość: mmm Re: hmmmmm... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 14.05.05, 19:40
            Ja takich informatorow nie mam, ale domyslalem sie, ze tereny byly glownym
            powodem wywalenia Kasperczaka. Tzn. w momencie gdy miasto zajelo sie budowa
            stadionu, Cupial musial zmienic strategie. Pisalem o tym na forum na poczatku
            roku.
            • Gość: sardo Re: hmmmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 01:59
              Ciekawe teorie snujecie panowie...
              ja myślę, że "prawda" jest bardziej prozaiczna. BC miał wstrząsnąć nie zmieszać
              ale się ne udało, trudno co zrobić...?
              Jakie tereny, stadion itp...?
              • Gość: mmm Re: hmmmmm... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 17.05.05, 04:49
                www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=2577
                www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=5127
                Chodzi o terenow wokol stadionu na ktorych mialy powstac "boiska treningowe".
                • Gość: mmm Re: hmmmmm... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 19.05.05, 18:23
                  www.wislaportal.pl/news.php?id=4712
                  To jest jak telenowela, albo reality show.
                  • Gość: sardo Re: hmmmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:47
                    Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Ludwika jako podwładnego Bogusława. Jeżeli
                    Cupiał ma zamiar nawiać w lecie zostawiając nam ten pasztet z Kasperczakiem to
                    ja nie mam pytań.
                    • Gość: mmm Re: hmmmmm... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 19.05.05, 18:54
                      Swego czasu byly takie pomysly, zeby przeniesc niektorych pracownikow SSA do Telefoniki, zeby odciazyc budzet. Zurawski mial niby byc zatrudniony jako "maskotka" TF a Wisle mial zarabiac na waciki. Szkoda, ze nie zrobili tego z Kasperczakiem :))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka