Gość: yeti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:42 www.wislaportal.pl/news.php?id=4637&PHPSESSID=5b7c818e902d0bc697c1727e8967460d Sezon się kończy więc takich rewelacji będzie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: hmmmmm... IP: *.cs.ucr.edu 14.05.05, 01:21 Konflikt na lini SSA - Krakowska wplywa zle na obie strony. Ja ten sensacje traktuje w kategoriach "jest taki pomysl, zeby..." Mam cicha nadzieje, ze niektore z nich nie ujrza swiatla dziennego. Natomiast jedno jest pewne - nadal nie ma jasnego planu na przyszlosc Wisly. Cupial nie wie czy robic rozbior czy nie, brakuje mu wizji. Trudno w takiej sytuacji liczyc na sukces nawet za (popularne ostatnio) 2-3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: hmmmmm... IP: *.g.pppool.de 14.05.05, 08:53 Wiem to z samego zrodla ze wszystko zalezy od terenow...Beda tereny to bedzie i wielka Wisla.....W kazdym razie na dzien dzisiejszy on chce odzyskac wlozone 120 mln -to suma wyliczona przez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: hmmmmm... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 14.05.05, 19:40 Ja takich informatorow nie mam, ale domyslalem sie, ze tereny byly glownym powodem wywalenia Kasperczaka. Tzn. w momencie gdy miasto zajelo sie budowa stadionu, Cupial musial zmienic strategie. Pisalem o tym na forum na poczatku roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: hmmmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 01:59 Ciekawe teorie snujecie panowie... ja myślę, że "prawda" jest bardziej prozaiczna. BC miał wstrząsnąć nie zmieszać ale się ne udało, trudno co zrobić...? Jakie tereny, stadion itp...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: hmmmmm... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 17.05.05, 04:49 www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=2577 www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=5127 Chodzi o terenow wokol stadionu na ktorych mialy powstac "boiska treningowe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: hmmmmm... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 19.05.05, 18:23 www.wislaportal.pl/news.php?id=4712 To jest jak telenowela, albo reality show. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sardo Re: hmmmmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:47 Jakoś nie mogę sobie wyobrazić Ludwika jako podwładnego Bogusława. Jeżeli Cupiał ma zamiar nawiać w lecie zostawiając nam ten pasztet z Kasperczakiem to ja nie mam pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: hmmmmm... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 19.05.05, 18:54 Swego czasu byly takie pomysly, zeby przeniesc niektorych pracownikow SSA do Telefoniki, zeby odciazyc budzet. Zurawski mial niby byc zatrudniony jako "maskotka" TF a Wisle mial zarabiac na waciki. Szkoda, ze nie zrobili tego z Kasperczakiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś