karunaa 18.05.05, 10:56 Zapraszam na moją stronke :) www.johnhiggins.prv.pl ps. Wszelkie wyłapane błedy prosze mi natychmiast zgłosić ;) ps.2 to nie spam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker Re: new website about... ;) 18.05.05, 11:56 Piękna strona. PIĘKNA, UROCZA, THE BEST ONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I ten uśmiech, wart wszystkie pieniądze świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: new website about... ;) 18.05.05, 14:04 nie no strona świeeeetna :) :) :) BRAWO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka ja cię powieszę 18.05.05, 15:55 ... w linkach ;)) Stronka suuuper :) Z pomysłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kooniczyna GENIALNA! 18.05.05, 16:09 Strona tak świetnie, z pomysłem zrobiona, tak dokładnie, tak super...po prostu brakuje mi słów! Genialna tutaj nie wystarczy! No i oczywiście podłącze kabelek też i u siebie! Naprawdę, z podziwu nie mogłam wyjść :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: GENIALNA! 18.05.05, 16:21 kooniczyna napisała: > >Naprawdę, z podziwu nie mogłam wyjść :) > ja dalej nie moge ;) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: new website about... ;) 18.05.05, 16:24 teraz to ja nie wiem co powiedziec ;) dziekuje dziekuje dziekuje :) ps. gawroniu, aleś mnie przestraszyła ;) dzieki wielkie za linka! Odpowiedz Link Zgłoś
kartofel79 Re: new website about... ;) 19.05.05, 10:47 strona niekiepska ;))))) tzn. fajna:) a teraz pisz do Higginsa po autograf z dedykacją, zdjęcia z dzieciństwa itp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: new website about... ;) 19.05.05, 11:24 gdybym jeszcze wiedziala gdzie pisac ;))))) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś