Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Błoński & Weber

19.05.05, 12:20
    "Legia nie poszła za ciosem. Nie strzeliła drugiego gola. Nie zgotowała
    poznaniakom kąpieli w smole. I szybko spotkał ją zimny prysznic. W 31. min
    Paweł Bugała podał płasko na pole karne. Marcin Wachowicz strzelił z kilku
    metrów, ponieważ Tomasz Sokołowski II nie przeciął podania. Artur Boruc na
    śliskiej i mokrej murawie odbił piłkę przed siebie. Za lekko, za krótko - pod
    nogi Zbigniewa Zakrzewskiego, który z bliska wpakował ją do siatki. Kibice i
    piłkarze Lecha oszaleli. "Ten puchar jest nasz, ten puchar do Lecha należy" -
    zaśpiewało ponad stu kibiców "Kolejorza".

Kibice Legii na moment oniemieli. Wściekli zdjęli z ogrodzenia prawie
    wszystkie transparenty."

Panowie, który z Was jest taki mądry i wyssał z brudnego palucha tą bzdurę?
    Byliście w ogóle na meczu? Sami to wymyślacie, czy piszecie na czyjeś
    zlecenie? Słyszliście kiedykolwiek o 'szczególnej staranności'?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Porter Re: Błoński & Weber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:25
        Jak możesz w ogóle pytać? Widziałeś szanownego pana Redaktora Błońskiego? Na
        jego miejscu, obdarzony taką aparycją, pojawiałbyś się w miejscach publicznych,
        ze szczególnym uwzględnieniem imprez masowych? Żeby potem dzwonili do Ciebie z
        Hollywood i proponowali rolę Quasimodo w Dzwonniku z Notre Deme II?
        • Gość: mmm Re: Błoński & Weber IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 19.05.05, 20:56
          No nie, Wyborcza to Wyborcza, ale co ma do tego facjata Blonskiego?
          • Gość: Porter Re: Błoński & Weber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:00
            Pytanie dotyczyło obecności p. Błońskiego na meczu. Dla mnie jest oczywiste, że
            z racji niezwykłej urodziwości (z tym, że rozumianej z rosyjska), p. Błoński na
            imprezach masowych nie bywa. Podobno, jak był mały, to tata zabrał go do cyrku,
            ale musiano przerwać spektakl, bo słoń nie chciał wejść na arenę...
            • rasheed Re: Błoński & Weber 20.05.05, 14:56
              Prześlesz swoje zdjęcie? Taki przystojniak jesteś?
              • Gość: Razorfan Re: Błoński & Weber IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:33
                Wlasnie z wygladu nie ma sie co smiac a poza tym widzialem redaktora Blonskiego
                na zywo i wyglada calkiem normalnie (tylko mnie nie posadzajcie o przynaleznosc
                do stronnictwa pana sucksa i kolezkow :) ).
                Jednak nie da sie ukryc ze to juz nie pierwszy przyklad dyletanctwa obu
                redaktorow. Obaj sa (byli?) kibicami LEgii wiec powinni lepiej orientowac sie
                co sie dzieje w klubie i na trybunach, poza tym pewnie maja jakichs kumpli
                wsrod kibicow to by im to wszystko wytlumaczyli.
                Chcialem wam rowniez zwrocic uwage ze bardzo czesto ludzie z poratli piszacych
                o LEgii wiedza o wiele wiecej o tym co sie dzieje w LEgii niz dziennikarze
                najwiekszej gazety (nie mowie juz o wykorzystywaniu opracowan i statystyk
                tychze portali).
                I na koniec i tak trzeba dodac ze obaj panowie i tak sa najlepsi z calej tej
                redakcji sportowej GW.
              • Gość: Porter Re: Błoński & Weber IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.05.05, 15:34
                Jeżeli Błoński uznany zostanie za jednostkę męskiej urody [B], Michał Pol ma
                1,2B, Dariusz Dziekanowski 1489B, a ja, jakieś 0,77B. Ale mnie się słoń nie
                przestraszył. Bo rzecz nie w urodzie, tylko w sposobie, w jaki się z niej
                korzysta!
                • Gość: yeti Re: Błoński & Weber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 15:41
                  Porter ostatnio stał się ekspertem od gejów i koneserem męskiej urody...
                  • Gość: Porter Re: Błoński & Weber IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.05.05, 16:14
                    Jam jest espert od spiskowej teorii dziejów, a nie od gejów, czy męskiej urody.
                    Te interesują mnie tylko o tyle, o ile mają jakiś związek z rzeczoną teorią
                    spiskową. A przecież wpływ, jaki lobby pedalskie wywiera na sędziowanie naszej
                    ekstraklasy to ewidentnie element spiskowej teorii. Co do męskiej urody, to ja
                    jej jakoś o Błońskiego nie dostrzegłem. Ale może Ty znasz się na tym lepiej.
                    • Gość: yeti Re: Błoński & Weber IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:24
                      Ja jej nie dostrzegam ani u Błonskiego ani u Presleya, który podobno był
                      przystojny. To nas chyba własnie różni.
                      • Gość: Porter Re: Błoński & Weber IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.05.05, 16:40
                        Co różni Ciebie od Presleya?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka