Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomasz Adamek mistrzem świata

IP: *.aster.pl 22.05.05, 04:16
    Brawo Adamek !
    Obserwuj wątek
      • skun2 Tomasz Adamek mistrzem świata 22.05.05, 04:18
        czyli przeszedł do historii(?)
        • Gość: (L)64 Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.acn.waw.pl 22.05.05, 04:19
          tak.. kurde, juz widno ;)
        • Gość: ninja Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: 80.51.205.* 22.05.05, 05:27
        • Gość: ninja Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: 80.51.205.* 22.05.05, 05:32
          Adamek mistrzem swiarta,m gratuluje. ale moim nr 1 jest Goilota. przegral ale
          sie dal zaskoczyc. i tak jest najlepszy. a napewno lepszy od tego slabiaka
          michalczewskiego[niech dalej walczy pod faszystowska flaga]. dal sie zaskoczyc -
          --tali jest boks ciezki
          • Gość: ben Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 22.05.05, 05:40
            nie przejmuj sie gdy przyjedzie do Polski znowu bedzie mial okazje wygrac z
            jakims niewinnym chudzina pod hotelem
            Brawo Adamek jestesmy z Ciebie dumni szczegolnie tutaj w Australii gratulacje
            od calej Adelaidy
      • Gość: mk slyszeliscie michalczewskiego zazdrosnika? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 04:19
        i starca? jak "radość" z sukcesu Polaka!!! wstyd panowie?
        • Gość: bombi A widziałeś walkę? IP: *.chello.pl 22.05.05, 04:20
          umiesz przyznać, że Polak był obiektywnie słabszy? A może ja też jestem
          zazdrosny?
      • Gość: bombi Adamek był słabszy IP: *.chello.pl 22.05.05, 04:20
        dziwna decyzja sędziów, ten boks to coraz większy cyrk
        • Gość: mk jezeli nikt nie pada na deski nie ma obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 04:34
          w boksie. zreszta kto zadal wiecej ciosow? sila vs.ilosc?
          ile razy AG przegrywal bedac lepszym?
          pare pytan...
      • Gość: bombi Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.chello.pl 22.05.05, 04:36
        no właśnie o to chodzi. tak samo jak nie zgadzałem się z porażka gołoty z
        ruizem tak samo nie zgadzam sie z werdyktem w walce adamka i jego wygrana
        • Gość: mk do bombi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 04:38
          ale zwyciestwo cieszy i tak
      • kozaczek3 Olbryski jest nawalony jak Gołota po nokaułcie 22.05.05, 04:42
        Tak się stanie.
        Chociaż chcę inaczej.
        Amen.
      • Gość: mk golota? temu panu juz dziekujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 04:57
      • Gość: gromax 50 sekund IP: *.acn.waw.pl 22.05.05, 04:59
        ale jaja, hehehe
        • Gość: mrudy jestem dumny! IP: *.chello.pl 22.05.05, 05:25
          Że Andrzej Gołota jest Polakiem.
      • Gość: asd Gołota nowa tekord IP: *.acn.waw.pl 22.05.05, 05:03
        nawet ja bym nie przegrał w 53 sekundy - bo bym przynajmniej spierdzielal
        • Gość: mk no ale wstyd jest.wyszlo ze pajac saleta mial racj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:05
          e.
      • Gość: wrr Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:05
        KURRR CO ZA CEP CAŁA NOC ZARWANA POJADE DO CHICAGO I SKOPIE MU DUPE
      • kozaczek3 Gołota tak się zachował jak Olbryski !!!!!!!!!!!!! 22.05.05, 05:05
        Zatacza się i pie****i trzy po trzy.
        No i dziwi się co się stało.
        Wiedziałem, skąd nie powiem.
        Patrz godzina i minuta mego postu.
        Amen.
        • Gość: mk kozaczek3 neistety mial racje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:12
          juz nie chce o AG slyszec.
        • Gość: Czarny Kon Re: Gołota tak się zachował jak Olbryski !!!!!!!! IP: *.hsd1.or.comcast.net 22.05.05, 05:13
          Czarna piesc zawsze dowali bialej mordzie w warunkach sam na sam!

;-)
        • Gość: nieznany Re: do kozaczka3 IP: *.sympatico.ca 22.05.05, 06:30
          ty jestes ciec-nawet poprawnie(dwa razy)nie potrafisz napisac znanej ci ponoc
          osoby nazwiska(D.O);jesli chodzi o Golote-to tak wlasnie sobie przed walka
          wyobrazalem jej przebieg;aczkolwiek mial to uczynic Golota,ale on to widac,ze
          dostaje tremy jak poczatkujacy aktor;Andrzej napewno by sobie nie dal
          wstrzyknac zadnych steroidow czy czegokolwiek,a dla czarnego jak Lamon-to
          poprostu cos jakby zostac prezydentem USA(a maja tam z czego wybierac,pelno
          takich w wiezieniach)
      • Gość: edwardzik Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.home.cgocable.net 22.05.05, 05:12
        Teraz k..a albo nigdy. he he
      • Gość: ZAŁAMANY WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.interecho.com / *.interecho.com 22.05.05, 05:12
        A JA TYLE LAT BRONIŁEM ANDRZEJKA .DUREŃ ZE MNIE.
        • Gość: za pol miliona $ 50 sekund AG(oovno) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.05.05, 05:15
        • Gość: Czarny Kon Re: WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.or.comcast.net 22.05.05, 05:17
          Co to za krosty na plerach goloty i na jego mordzie? Nawet sterydy nie pomoga
          cieniasowi! Dobrze ze chociasz Tomek wygral bo jak by oby dwojga Polakow padlo
          w Chicago to by nasi rodacy sie zalamali w Chicago!
          • Gość: andy Re: WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.05.05, 07:17
            Widzialem ten cyrk na zywo.Po pierwszej " glebie" wstalem z miejsca, po drugiej
            bylem juz przy wyjsciu, po trzeciej wybieglem jak najszybciej z budynku zeby
            nie stac w korku i zeby murzyny sie ze mnie nie nabijaly(widzialem jak to
            robili naszym zrospaczonym ziomkom).Kompletne dno!!!Golota oddaj moje $100.
      • Gość: juri Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: 62.233.200.* 22.05.05, 05:14
        brawo adamek!!! a golota to ciec nad ciecie... mozna przegrac ale nie w takim
        stylu /a wlasciwie to przy braku jakiegokolwiek stylu:)/
      • Gość: stilon Re: W tym sporcie nie ma przypadku,wszystko wiadom IP: *.ds3.tuniv.szczecin.pl 22.05.05, 05:15
        o przed walką
      • Gość: gromax ciekawe IP: *.acn.waw.pl 22.05.05, 05:16
        ciekawe czy Daniec zdążył sobie zrobić poranną kawę
      • Gość: TSD Andrew pojechales juz na ryby IP: *.hsd1.va.comcast.net 22.05.05, 05:16
        bo jakim bokserem jestes to pokazales z Mikiem oraz w Sopocie.

• Gość: supersonic Brawo Andrzej!!! IP: *.student.Princeton.EDU 22.05.05, 05:20
          nikt tak jak ty nie potrafi marnowac kolejnych szans. wez sie za jakas robote fizyczna na Jackowie, moze to ci lepiej pojdzie :)
          • Gość: TSD Wodnik szuwarek - kto to moze byc? IP: *.hsd1.va.comcast.net 22.05.05, 05:32
            To chyba ten pan co spierdo..l z ringu kradnac nasza ciezka zarobiona dole.
      • Gość: Jasiu Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.crowley.pl 22.05.05, 05:16
        buehahahaasasasa a nie walka ;/
        • Gość: marian Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:19
          brawo Gołota, kolejny rekord!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Cracov Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.alan.krakow.pl 22.05.05, 05:20
          Przynajmniej jeden jest mistrzem,ale gołota to juz historyjka obrazkowa, a
          zarwałem cała noc , teraz to już nawet spać sie nie chce , ręce opadły
          • olewin właśnie .. jak tu spać teraz ?? 22.05.05, 05:22
            ...
      • Gość: znawca Gołota został oszukany, skandal !! IP: *.chello.pl 22.05.05, 05:20
        Przecież był w bardzo dobrej formie, nawet po 3 knockdownie, a sędzia oszust
        przerwał walkę! cyrk!
        • Gość: mk dobrze ze chcociaz Olbrychski wszystko fachowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:22
          wyjasnil.
      • Gość: cnn Golota przyniosl wstyd Polsce i Polakom. IP: *.cable.mindspring.com 22.05.05, 05:22
        Czy Golota w tej walce wykonal chociaz jeden ruch, bo ja widzialem jak tylko stal i przyjmowal ciosy?
        Wyszedl na ta walke jak pinokio z drewna, zero relaksu ani ruchu, myslal, ze Amerykanin bedzie sie mu
        przygladal. Od dzis uznaj Golote za 100 razy wieksze drewno od Rasiaka. Golota przyniosl kupe wstydu
        Polakom za oceanem, ktorzy teraz bede musieli zyc i sluchac docinek innych, jak to ich rodak potrafi
        sie bic.:-)
        Ja juz nie dziwie sie jak to sie stalo, ze Polacy przegrali II wojne swiatowa w kilka dni. To musialo
        wygladac tak jak walka Goloty z Brewsterem. WSTYD GOLOTA, SPADAJ NA RYBY I NIE POKAZUJ SIE
        WSROD POLAKOW. JESTES NIEUDACZNIKIEM I TYLE.
        • olewin Re: Golota przyniosl wstyd Polsce i Polakom. 22.05.05, 05:26
          co do przegranej w czasie wojny to lepiej poczytaj książki historyczne
          co do reszty zgadzam się .. niestety
      • Gość: Pampalini Qu.. nie wierze!!! IP: *.promax.media.pl 22.05.05, 05:22
        Qu.. nie wierze!! wszystkiego sie spodziewalem ale nie tego ze drugi raz
        bedzie powtorka Lenoxa!! jestem w szoku a poza wszystkim to zal mi Goloty
        niewazne co tam by o nim mowic...przykro sie na to patrzylo bardzo
        przykro...dobrze ze nie czekalem specjalnie na te walke tylko ogladalem ja tak
        troche przy okazji...widac bylo ze Golota jest we wspanielej dyspozycji
        fizycznej sylwetka jak gora i pewnie gdyby sie to troche potoczylo mialby
        szanse ale teraz jest juz pewne ze niestety zabraklo mu psychiki zeby osiagnac
        cos naprawde waznego w zawodowym boksie...GOODBYE ANDREW
        • skun2 Okradli Gołotę!!!! 22.05.05, 05:25
          to oczustwo - tamten kolo na spidach jechał zapewne, a Gołota miał kacora, bo
          mu podali spirytus zamiast witaminek...
      • Gość: PainGiver Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.05, 05:26
        Jeśli ktoś nie widział walki to niech da znać. Mam całą zapisaną na dyskietce.
        Ewentualnie mogę wysłać mailem... :-)
        • skun2 Re: Tomasz Adamek mistrzem świata 22.05.05, 05:28
          Adamek jest tylko mistrzem, zaś Gołota REKORDZISTĄ!
          Ta walka przejdzie do historii.
        • Gość: anty_golota Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.05.05, 05:36
          przeslij... dzieki

iguana7@ameritech.net
      • Gość: cezary_cezary Biali nie nadają się do boksu... :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:26
        • leniu63 Dobrze,z e nie mieszkam w chicago!!!! Pozdr z NY 22.05.05, 05:31
          ...szkoda gadac!!!!!!!!!
      • Gość: yaro Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:28
        Żenujące komentarze prowadzącego z TVN. Sam przez północy nakręcal wszystkich,
        słyszeliście sami, jak to Andrzej świetnie wygląda, jaki Brewster to najsłabszy
        mistrz. A po teleexpresowej walce zapomniał, co gadał? Facet powinien pracować w
        kablówce.
        A Teleexpress znowu ma za darmochę to, za co TVN wybulił ciężką kasę, hłe hłe
      • Gość: bat Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 22.05.05, 05:31
        Brewster go wykastrował. To juz definitywny koniec mitu Goloty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka