Gość: sol IP: *.aster.pl 22.05.05, 04:16 Brawo Adamek ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skun2 Tomasz Adamek mistrzem świata 22.05.05, 04:18 czyli przeszedł do historii(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)64 Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.acn.waw.pl 22.05.05, 04:19 tak.. kurde, juz widno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninja Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: 80.51.205.* 22.05.05, 05:32 Adamek mistrzem swiarta,m gratuluje. ale moim nr 1 jest Goilota. przegral ale sie dal zaskoczyc. i tak jest najlepszy. a napewno lepszy od tego slabiaka michalczewskiego[niech dalej walczy pod faszystowska flaga]. dal sie zaskoczyc - --tali jest boks ciezki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 22.05.05, 05:40 nie przejmuj sie gdy przyjedzie do Polski znowu bedzie mial okazje wygrac z jakims niewinnym chudzina pod hotelem Brawo Adamek jestesmy z Ciebie dumni szczegolnie tutaj w Australii gratulacje od calej Adelaidy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk slyszeliscie michalczewskiego zazdrosnika? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 04:19 i starca? jak "radość" z sukcesu Polaka!!! wstyd panowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombi A widziałeś walkę? IP: *.chello.pl 22.05.05, 04:20 umiesz przyznać, że Polak był obiektywnie słabszy? A może ja też jestem zazdrosny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombi Adamek był słabszy IP: *.chello.pl 22.05.05, 04:20 dziwna decyzja sędziów, ten boks to coraz większy cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk jezeli nikt nie pada na deski nie ma obiektywizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 04:34 w boksie. zreszta kto zadal wiecej ciosow? sila vs.ilosc? ile razy AG przegrywal bedac lepszym? pare pytan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombi Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.chello.pl 22.05.05, 04:36 no właśnie o to chodzi. tak samo jak nie zgadzałem się z porażka gołoty z ruizem tak samo nie zgadzam sie z werdyktem w walce adamka i jego wygrana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk do bombi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 04:38 ale zwyciestwo cieszy i tak Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Olbryski jest nawalony jak Gołota po nokaułcie 22.05.05, 04:42 Tak się stanie. Chociaż chcę inaczej. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk golota? temu panu juz dziekujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 04:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrudy jestem dumny! IP: *.chello.pl 22.05.05, 05:25 Że Andrzej Gołota jest Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Gołota nowa tekord IP: *.acn.waw.pl 22.05.05, 05:03 nawet ja bym nie przegrał w 53 sekundy - bo bym przynajmniej spierdzielal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk no ale wstyd jest.wyszlo ze pajac saleta mial racj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:05 e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:05 KURRR CO ZA CEP CAŁA NOC ZARWANA POJADE DO CHICAGO I SKOPIE MU DUPE Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Gołota tak się zachował jak Olbryski !!!!!!!!!!!!! 22.05.05, 05:05 Zatacza się i pie****i trzy po trzy. No i dziwi się co się stało. Wiedziałem, skąd nie powiem. Patrz godzina i minuta mego postu. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk kozaczek3 neistety mial racje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:12 juz nie chce o AG slyszec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Kon Re: Gołota tak się zachował jak Olbryski !!!!!!!! IP: *.hsd1.or.comcast.net 22.05.05, 05:13 Czarna piesc zawsze dowali bialej mordzie w warunkach sam na sam! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: do kozaczka3 IP: *.sympatico.ca 22.05.05, 06:30 ty jestes ciec-nawet poprawnie(dwa razy)nie potrafisz napisac znanej ci ponoc osoby nazwiska(D.O);jesli chodzi o Golote-to tak wlasnie sobie przed walka wyobrazalem jej przebieg;aczkolwiek mial to uczynic Golota,ale on to widac,ze dostaje tremy jak poczatkujacy aktor;Andrzej napewno by sobie nie dal wstrzyknac zadnych steroidow czy czegokolwiek,a dla czarnego jak Lamon-to poprostu cos jakby zostac prezydentem USA(a maja tam z czego wybierac,pelno takich w wiezieniach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwardzik Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.home.cgocable.net 22.05.05, 05:12 Teraz k..a albo nigdy. he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAŁAMANY WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.interecho.com / *.interecho.com 22.05.05, 05:12 A JA TYLE LAT BRONIŁEM ANDRZEJKA .DUREŃ ZE MNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za pol miliona $ 50 sekund AG(oovno) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.05.05, 05:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Kon Re: WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.or.comcast.net 22.05.05, 05:17 Co to za krosty na plerach goloty i na jego mordzie? Nawet sterydy nie pomoga cieniasowi! Dobrze ze chociasz Tomek wygral bo jak by oby dwojga Polakow padlo w Chicago to by nasi rodacy sie zalamali w Chicago! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.05.05, 07:17 Widzialem ten cyrk na zywo.Po pierwszej " glebie" wstalem z miejsca, po drugiej bylem juz przy wyjsciu, po trzeciej wybieglem jak najszybciej z budynku zeby nie stac w korku i zeby murzyny sie ze mnie nie nabijaly(widzialem jak to robili naszym zrospaczonym ziomkom).Kompletne dno!!!Golota oddaj moje $100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juri Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: 62.233.200.* 22.05.05, 05:14 brawo adamek!!! a golota to ciec nad ciecie... mozna przegrac ale nie w takim stylu /a wlasciwie to przy braku jakiegokolwiek stylu:)/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stilon Re: W tym sporcie nie ma przypadku,wszystko wiadom IP: *.ds3.tuniv.szczecin.pl 22.05.05, 05:15 o przed walką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax ciekawe IP: *.acn.waw.pl 22.05.05, 05:16 ciekawe czy Daniec zdążył sobie zrobić poranną kawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSD Andrew pojechales juz na ryby IP: *.hsd1.va.comcast.net 22.05.05, 05:16 bo jakim bokserem jestes to pokazales z Mikiem oraz w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supersonic Brawo Andrzej!!! IP: *.student.Princeton.EDU 22.05.05, 05:20 nikt tak jak ty nie potrafi marnowac kolejnych szans. wez sie za jakas robote fizyczna na Jackowie, moze to ci lepiej pojdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSD Wodnik szuwarek - kto to moze byc? IP: *.hsd1.va.comcast.net 22.05.05, 05:32 To chyba ten pan co spierdo..l z ringu kradnac nasza ciezka zarobiona dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.crowley.pl 22.05.05, 05:16 buehahahaasasasa a nie walka ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:19 brawo Gołota, kolejny rekord!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cracov Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.alan.krakow.pl 22.05.05, 05:20 Przynajmniej jeden jest mistrzem,ale gołota to juz historyjka obrazkowa, a zarwałem cała noc , teraz to już nawet spać sie nie chce , ręce opadły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Gołota został oszukany, skandal !! IP: *.chello.pl 22.05.05, 05:20 Przecież był w bardzo dobrej formie, nawet po 3 knockdownie, a sędzia oszust przerwał walkę! cyrk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk dobrze ze chcociaz Olbrychski wszystko fachowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:22 wyjasnil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cnn Golota przyniosl wstyd Polsce i Polakom. IP: *.cable.mindspring.com 22.05.05, 05:22 Czy Golota w tej walce wykonal chociaz jeden ruch, bo ja widzialem jak tylko stal i przyjmowal ciosy? Wyszedl na ta walke jak pinokio z drewna, zero relaksu ani ruchu, myslal, ze Amerykanin bedzie sie mu przygladal. Od dzis uznaj Golote za 100 razy wieksze drewno od Rasiaka. Golota przyniosl kupe wstydu Polakom za oceanem, ktorzy teraz bede musieli zyc i sluchac docinek innych, jak to ich rodak potrafi sie bic.:-) Ja juz nie dziwie sie jak to sie stalo, ze Polacy przegrali II wojne swiatowa w kilka dni. To musialo wygladac tak jak walka Goloty z Brewsterem. WSTYD GOLOTA, SPADAJ NA RYBY I NIE POKAZUJ SIE WSROD POLAKOW. JESTES NIEUDACZNIKIEM I TYLE. Odpowiedz Link Zgłoś
olewin Re: Golota przyniosl wstyd Polsce i Polakom. 22.05.05, 05:26 co do przegranej w czasie wojny to lepiej poczytaj książki historyczne co do reszty zgadzam się .. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pampalini Qu.. nie wierze!!! IP: *.promax.media.pl 22.05.05, 05:22 Qu.. nie wierze!! wszystkiego sie spodziewalem ale nie tego ze drugi raz bedzie powtorka Lenoxa!! jestem w szoku a poza wszystkim to zal mi Goloty niewazne co tam by o nim mowic...przykro sie na to patrzylo bardzo przykro...dobrze ze nie czekalem specjalnie na te walke tylko ogladalem ja tak troche przy okazji...widac bylo ze Golota jest we wspanielej dyspozycji fizycznej sylwetka jak gora i pewnie gdyby sie to troche potoczylo mialby szanse ale teraz jest juz pewne ze niestety zabraklo mu psychiki zeby osiagnac cos naprawde waznego w zawodowym boksie...GOODBYE ANDREW Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Okradli Gołotę!!!! 22.05.05, 05:25 to oczustwo - tamten kolo na spidach jechał zapewne, a Gołota miał kacora, bo mu podali spirytus zamiast witaminek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PainGiver Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.05, 05:26 Jeśli ktoś nie widział walki to niech da znać. Mam całą zapisaną na dyskietce. Ewentualnie mogę wysłać mailem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Tomasz Adamek mistrzem świata 22.05.05, 05:28 Adamek jest tylko mistrzem, zaś Gołota REKORDZISTĄ! Ta walka przejdzie do historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_golota Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.05.05, 05:36 przeslij... dzieki iguana7@ameritech.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezary_cezary Biali nie nadają się do boksu... :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:26 Odpowiedz Link Zgłoś
leniu63 Dobrze,z e nie mieszkam w chicago!!!! Pozdr z NY 22.05.05, 05:31 ...szkoda gadac!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaro Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 05:28 Żenujące komentarze prowadzącego z TVN. Sam przez północy nakręcal wszystkich, słyszeliście sami, jak to Andrzej świetnie wygląda, jaki Brewster to najsłabszy mistrz. A po teleexpresowej walce zapomniał, co gadał? Facet powinien pracować w kablówce. A Teleexpress znowu ma za darmochę to, za co TVN wybulił ciężką kasę, hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Tomasz Adamek mistrzem świata IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 22.05.05, 05:31 Brewster go wykastrował. To juz definitywny koniec mitu Goloty. Odpowiedz Link Zgłoś