Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Roland Garros. Domachowska odpadła w drugiej ru...

25.05.05, 16:24
    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: J23 Jaki styczniowy Roland Garros !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.05.05, 16:27
        • Gość: piotr do admin/ zima na kortach IP: *.aster.pl 25.05.05, 18:37
          Dlaczego ja przegapiłem styczniowy Roland Garros????
        • Gość: piotr Re: Jaki styczniowy Roland Garros/admi IP: *.aster.pl 25.05.05, 22:08
          Admi oczywiście nie odpowiada. Poziom obsługi info na tej stronie (sport) jest
          żałosny. Już raz, z uwagi na sympatię do GW wnioskowałem o poprawę - na stronie
          ogłoszono, że Ana Ivanovic reprezentuje "Serbie i Hercegowine". Takiego państwa
          nie ma na mapie. Teraz GW ogłasza ,że Wielki Szlem odbywa się w Paryżu w
          styczniu. Może troche pokory??? Moze warto przyznać sie do błędów. Nie
          ośmieszać się??? GW bardzo chętnie usuwa posty ( tłumacząc łamaniem prawa
          przez internautów)Może teraz poprawi artykuł i przyzna sie do błędu- ale do
          tego trzeba klasy, a nie 7-miu klas.
          • tebe Re: Jaki styczniowy Roland Garros/admi 26.05.05, 09:34
            Witam
            Nikt nie czyta wszystkich komentarzy. Na dole strony jest link "zgłoś problem
            lub błąd". Te wszystkie zgłoszenia czytamy.
            Pozdrawiam
      • Gość: www.podroznicy.tk Przykro nam:( IP: *.access.as9105.com 25.05.05, 16:58
      • Gość: Fibak slabo IP: *.b.jawnet.pl 25.05.05, 17:46
        niestety juz z dziewczyny nic nie bedzie,czas ucieka!latka leca.
        • Gość: roy hehe czas ucieka? a wiesz ile ona ma lat IP: 213.199.254.* 25.05.05, 18:25
          no to ci napisze 19, a w tym wieku sporo dobrych tenisistek dopiero zaczynało
          wielką karierę. Tylko nie pisz, ze były i takie, co w wieku 17 lat wygrywały
          ważne turnieje, bo to wyjątki potwierdzające regułę
          • Gość: Reeves Re: hehe czas ucieka? a wiesz ile ona ma lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 19:32
            Dziecko, jakie 17... 17 to dzisiaj już pelnia tenisowej kariery. Capriati byla
            w polfinale RG mając 14 lat. Mając 16 byla mistrzynią olimpijską wygrywając z
            samą Stefi Graf. Dalsze przyklady wcale nie wyjątkowe: Hingis - jeszcze
            mlodsza, Seles, Dokic, Clijsters, Sharapova, Sprem itd. Polka ze swoimi 19-oma
            ma ostatni moment na rozwinięcie skrzydel, bo jak nie teraz to już nigdy. A
            pisanie, że ma przewagę bo jest mloda jest śmieszne, bo obecnie mloda to jest
            Sprem, a 19 lat to już stara krowa jest i to jak najbardziej poważnie.
            Prawdopodobnie nigdy nic nie osiągnie bo prawdziwe talenty mają to do siebie że
            objawiają się wcześnie. Z niej NIC NIE BĘDZIE i bardzo dobrze, bo to glupi
            napuszony zarozumialy gó..arz zarozumialych rodziców i nie potrzeba takiej w
            tenisie. Niech pierwszym/pierwszą od lat polską tenisistką będzie ktoś normalny
            i na to zaslugujący. Kimś takim byla M. Grzybowska, a ta niech sie zabiera.
            • Gość: gość Re: hehe czas ucieka? a wiesz ile ona ma lat IP: *.net-serwis.pl 25.05.05, 22:05
              No, aleś walnął, chłopie. "Stara krowa" - cóż za epokowe odkrycie! Niestety,
              żadne wyniki nie potwierdzają, że talent musi koniecznie rozwinąć się w wieku
              kilkunastu lat. Można osiągać znakomite wyniki koło 30-tki. Motoryka będzie
              może nawet lepsza od jej młodszych koleżanek, dojdzie rutyna i doświadczenie.
              Każdy ma swoją drogę do sukcesu. Z 52 miejsca do pierwszej dziesiątki to już
              tylko skok. Może ze dwa wygrane turnieje i stabilna forma psychiczna
              (koncentracja wyłącznie na tenisie!) i już byś musiał odszczekać, czego ci
              serdecznie życzę.
      • Gość: biglag Domachowska odpadła... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:55
        Odpadła bo jest słaba, niektórym wyadaje się ze mamy gwiazde a to nawet nie
        gwiazdeczka. Brak znaczacych i trwalych sukcesow w tej dyscyplinie jak i w
        kazdej zreszta powoduje ze czesc prasy i zapewne dzialaczy podkreca atmosferke
        wokol kogos objawianego nam jako talent nad talenty to wystarcza zaledwie do
        jednej rundy.....
        • Gość: Schuja Re: Domachowska odpadła... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.05.05, 19:08
          Masz racje biglag.Tylko propaganda sukcesu.Atacy Rosjanie to duzo nie mowia i
          prosze; SZARAPOWA: Nie tylko ma swietne wyniki ale i piekna dziewczyna. W
          tenisie to juz druga co uroda olsniewa.A polskie tenisistki to nic ; ani w
          wynikach ani w urodzie.
          • Gość: pacal człowieku twoje posty powinni automatycznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 04:12
            kasować. 100% szansy że pojedziesz jakiemuś Polakowi/Polce, na ogół ni w pięć ni
            w dziewięć. Jak nie przymierzając wygłupiłeś się dowalając na innym topicu
            Dudkowi w trakcie pierwszej połowy finału LM.

Przed przeczytaniem wiedziałem co będzie w twoim poście,
            za każdym razem to samo i da capo al fine.
            Wszyscy już wiedzą jaką masz opinię o Polsce i Polakach/Polkach, oświeć mnie, po
            do w ogóle piszesz kolejne posty, przynudzasz równo, tylko zaśmiecasz forum...

PS. A co powiesz o urodzie/grze niemieckich tenisistek?
            Jakoś o nich cicho supermenie znad Renu?
            To z pewnością dywersja polskich hydraulików z Francji.
            • Gość: Schuja Re: człowieku twoje posty powinni automatycznie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.05.05, 10:32
              Pacanie, sory pacalu.Za Dudka skorygowalem moja opinie, bo w przeciwienstwie do
              ciebie , potrafie uwidziec swoj blad.I jak widzisz mam uznanie do WASZEGO
              Dudka , nie dlatego , ze jest Polakiem ( bo ta wlasciwoscia spoleczna wykazuje
              sie na tym forum przewazajaca ilosc polskich BUCOW ), lecz dlatego , ze Dudek
              zagral wczoraj WYBITNY mecz.Nie wiem po co mnie probujesz wciskac w niemiecki
              kat.Ja Niemcow mam gleboko w du__p__IE. Jestem obywatelem Luksemburga . A moja
              opinie o was nadal bede wyrazal , bo tak mi sie podoba, i aby wam ja ciagle
              uswiadamiac. Od poczatku do konca i od nowa. A ty , jak nie chcesz to ich ,
              tych postow po prostu nie czytaj.
              • Gość: ziuta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:27
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gość Praca, praca i jeszcze raz praca IP: *.net-serwis.pl 25.05.05, 21:57
        Jeśli tenis będzie dla niej najważniejszy (a nie np. matura lub studia czy
        rozrywki) to jej szanse na sukces wzrosną. Trudno mówić w jej przypadku o
        tenisowym geniuszu ale ma duże szanes na miejsce w pierwszej piętnastce. Musi
        jednak poświęcić dla tenisa kolejne 10 lat ciężkiej pracy. Choćby sukcesy
        przyszły dopiero pod koniec tego okresu.
      • szwet14 kaganek oswiaty 25.05.05, 22:12
        www.kki.com.pl/piojar/polemiki/jedwabne/nichthauser.html
        Moze bedzie juz tego.... A moze nie. No, to dalej kleimy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka