molikm 25.05.05, 21:48 jutro (czwartek) po faktach wieczorem ( po 18 i 21 )powinien ukazac sie material o snookerze ( o przygotowaniach do mp )w sportowych faktach... powinien :) szczesliwych posiadaczy z dolnoslaskiego zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia.back Re: TVP 3 - Wroclaw 25.05.05, 23:54 szkoda,że w Gdańsku będzie o tym cicho :( Odpowiedz Link Zgłoś
molikm Re: TVP 3 - Wroclaw 26.05.05, 00:16 wroclaw piekne miasto :))) i snookerowe :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dodda Re: TVP 3 - Wroclaw 27.05.05, 18:56 Molikm-> jedno pytanko. Skąd dowiedziałeś się o tym programie w regionalnej. No bo skoro już w Wrocku i Poznaniu bedą nadają to czemu nie w Gdańsku czy Szczecinie. MUSI COŚ BYĆ DLA INNYCH MIAST. No to miłego oglądania. Liczę że sama obejrzę w Szczecińskiej trójce ten reportaż:) Odpowiedz Link Zgłoś
molikm Re: TVP 3 - Wroclaw 29.05.05, 21:10 sorry ze tak dlugo ale mnie wywialo :) o tym co jest w regionalnych decyduja regionalne czesc programow idzie na caly kraj czesc jest tylko w regionie, ja tez nie mam we wro tego co wam puszcza w gdansku czy gdzies... tak to juz jest, tylko program ktory idzie na cala polske maja wszyscy, telewizje regionalne wspolpracuja ze soba ( w sensie wymiany materialow ) ale watpie aby np szczecin chcial od wrocka material o naszych snookerzystach... powiem od razu ze w nastepnym tygodniu takze powinien sie ukazac material o snookerze we wroclawskiej 3 najpewniej w faktach sportowych Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: TVP 3 - Wroclaw 30.05.05, 00:26 a mnie wkurzyło to,że na Pomorzu ani słowa o snookerze i...dziś napisałam maila do Teleexpresu,Panoramy,wydarzeń i Faktów ;] zobaczymy czy cokolwiek mi odpiszą :) Odpowiedz Link Zgłoś