Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO PC!!!!!!!!!!!!!

IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 20:09
    Mam pewnien pomysl, rob zestwy 2 ligi polskiej,jesli mozesz i jesli masz czas
    ok? Mysle ze bedzie to ciekawy pomysl i bedzie duzo chetnych!!!

Please,postaraj sie!

pzdr. WISLAK
    Obserwuj wątek
      • pc Re: DO PC!!!!!!!!!!!!! 10.09.01, 20:35
        Hmm.. no cóż. Narazie mam sesję i mało wolnego czasu, coprawda wszystkie
        egzaminy pozaliczałem w czerwcu ale jeszcze kilka prac muszę oddać... a że tak
        powiem jeszcze ich nie napisałem, więc na razie nie myślę o dodatkowych
        klasyfikacjach ...

Tak właściwie to .. słuchaj, dlaczego Ty byś nie mógł zamieścić przynajmniej
        zestawu par? Nie musisz podliczać, a ja nie musiałbym się martwić że
        zamieściłem zestaw za późno. Jeżeli dużo osób odda typy, to się podejmę
        prowadzenia tej klasyfikacji.
        • Gość: WISLAK Re: DO PC!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 21:34
          pc napisał(a):

> Hmm.. no cóż. Narazie mam sesję i mało wolnego czasu, coprawda wszystkie
          > egzaminy pozaliczałem w czerwcu ale jeszcze kilka prac muszę oddać... a że tak
          > powiem jeszcze ich nie napisałem, więc na razie nie myślę o dodatkowych
          > klasyfikacjach ...
          >
          > Tak właściwie to .. słuchaj, dlaczego Ty byś nie mógł zamieścić przynajmniej
          > zestawu par? Nie musisz podliczać, a ja nie musiałbym się martwić że
          > zamieściłem zestaw za późno. Jeżeli dużo osób odda typy, to się podejmę
          > prowadzenia tej klasyfikacji.

Sorry,ze tak pozno zamiescilem,ale wczesnej nie moglem (szkola,treningi i.t.d.)!
          Teraz to bedzie raczej na probe,dlatego ze tak pozno zamiescilem te pary,ale za
          tydzien obiecuje duzo wczesniej zamiescic!!! Jezeli ktos zatypuje,to postaraj sie
          podliczyc,ok?

ps: jeszcze raz przepraszam,ze tak pozno,ale wczesniej ,z reka na sercu, nie
          moglem!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka