Gość: WISLAK IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 20:09 Mam pewnien pomysl, rob zestwy 2 ligi polskiej,jesli mozesz i jesli masz czas ok? Mysle ze bedzie to ciekawy pomysl i bedzie duzo chetnych!!! Please,postaraj sie! pzdr. WISLAK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc Re: DO PC!!!!!!!!!!!!! 10.09.01, 20:35 Hmm.. no cóż. Narazie mam sesję i mało wolnego czasu, coprawda wszystkie egzaminy pozaliczałem w czerwcu ale jeszcze kilka prac muszę oddać... a że tak powiem jeszcze ich nie napisałem, więc na razie nie myślę o dodatkowych klasyfikacjach ... Tak właściwie to .. słuchaj, dlaczego Ty byś nie mógł zamieścić przynajmniej zestawu par? Nie musisz podliczać, a ja nie musiałbym się martwić że zamieściłem zestaw za późno. Jeżeli dużo osób odda typy, to się podejmę prowadzenia tej klasyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISLAK Re: DO PC!!!!!!!!!!!!! IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.01, 21:34 pc napisał(a): > Hmm.. no cóż. Narazie mam sesję i mało wolnego czasu, coprawda wszystkie > egzaminy pozaliczałem w czerwcu ale jeszcze kilka prac muszę oddać... a że tak > powiem jeszcze ich nie napisałem, więc na razie nie myślę o dodatkowych > klasyfikacjach ... > > Tak właściwie to .. słuchaj, dlaczego Ty byś nie mógł zamieścić przynajmniej > zestawu par? Nie musisz podliczać, a ja nie musiałbym się martwić że > zamieściłem zestaw za późno. Jeżeli dużo osób odda typy, to się podejmę > prowadzenia tej klasyfikacji. Sorry,ze tak pozno zamiescilem,ale wczesnej nie moglem (szkola,treningi i.t.d.)! Teraz to bedzie raczej na probe,dlatego ze tak pozno zamiescilem te pary,ale za tydzien obiecuje duzo wczesniej zamiescic!!! Jezeli ktos zatypuje,to postaraj sie podliczyc,ok? ps: jeszcze raz przepraszam,ze tak pozno,ale wczesniej ,z reka na sercu, nie moglem!!! Odpowiedz Link Zgłoś