Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

żółta kartka za symulowanie

IP: *.chello.pl 07.06.05, 02:02
    niedawno, przy okazji kartki dla Plizgi z Gieksy, napisałem, że przepis ten
    jest martwy. tymczasem w sobotę podczas meczu Czechy-Andora sędzia Selcuk
    Dereli z Turcji dał żółtą kartkę za symulowanie zawodnikowi gości Justo
    Ruizowi. a w poniedziałek arbiter Siedlecki tak samo ukrał Nowackiego z
    Dyskoboli.
    w obu przypadkach były to drugie upomnienia i zakończyły się
    usunięciem "padaczy" z boiska. w Libercu przyczyniło się to zresztą do klęski
    drużyny gości..
    Obserwuj wątek
      • Gość: mmm Re: żółta kartka za symulowanie IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 07.06.05, 02:15
        Widać uznano Cie za autorytet i wzięto sobie uwagi do serca ;)

Tak na prawde to chciałem zapytać jak tam Legia grała i czy jest szansa na dotarcie Legii do finału?
        • Gość: bazyliszek Re: żółta kartka za symulowanie IP: *.chello.pl 07.06.05, 02:28
          miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34868,2751638.html
          trochę nie rozumiem tego kawałka o charakterze. dzisiejsza Legia ma nazwę, ale
          charakteru ja tam za dużo nie dostrzegłem w poniedziałek. a może Porter nie
          wypił La Fayette'a?
          Legia grała słabo. skuteczność Włodarczyka pod bramką znów przypomina
          skuteczność polityki zagranicznej Putina. szanse opieram na znanym powiedzeniu
          Górskiego o dwóch bramkach etc.
          ech....
          dobranoc.
          • Gość: Razorfan Re: żółta kartka za symulowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:57
            Legia grala z Groclinem tak jak zawsze Legia gra z Groclinem. Od dawna juz nam
            ta druzyna nie lezy i nic i nikt nie potrafi tego zmienic. Graja kontra i przy
            szybkich napastnikach przynosi to korzysci.
            • seven Re: żółta kartka za symulowanie 07.06.05, 18:23
              ja mam nadzieje, ze przejdziecie Groclin, bo pol Krakowa czeka na dwumecz z Legia i zmazanie
              plamy przez Wisle jeszcze w tym sezonie :D
              • Gość: sardo Re: żółta kartka za symulowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:02
                I sądzisz, że chłopcy się zepną do tej posezonowej rozgrywki? Osobiście wątpię.
                Już kedyś mieliśmy zmazać plamę z ligi w Pucharze Ligi i tak srednio nam wyszło.
              • Gość: mmm Re: żółta kartka za symulowanie IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 07.06.05, 19:17
                Ja licze na to, ze Legia odpadnie i w finale doznamy honorowej porazki z Groclinem.

Z Legia to ja sie wole nie spotykac, dopoki nie odejdzie Liczka.
                • Gość: bazyliszek Re: żółta kartka za symulowanie IP: *.chello.pl 07.06.05, 19:34
                  wy nie chcecie spotykać się z Legią, nam nie leży Dyskobolia, a
                  przeciw "ulubionemu klubowi papieża" to już w ogóle wszystko się sprzysięgło.
                  jednak poza tym wszystko ok i w przyszłym sezonie razem podbijamy Europę...

i tylko ulubiony klub Wydziału Gier PZPN z siedzibą w Wodzisławiu nikogo się
                  nie boi...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka