Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sprzedali mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.telsten.com / 10.20.0.* 22.07.02, 16:23
    Wiem to bo mowił mi o tym działacz WTS-U.Sprzedali wzamian za Grand Prix
    Polski w Bydgoszczy.Osobnym tematem jest dyspozyjca Lorama.Coś dziwnego ze w
    tak waznym meczu pojechal tak slabo.A Tomek?.Sam remontuje i naprawia swoje
    motorynki bo mu szkoda kasy na dobrego mechanika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Gdy
    mial mechanika na początku sezonu jeździl dobrze teraz grzebie przy
    motorynkach sam i widac po wynikach jakie sa tego skutuki.Kasę potrzebuje
    Brygida na ciuszki!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Remwil Re: Sprzedali mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 20:55
        Z pierwsza czescia Twojego postu calkowicie sie nie zgadzam ale za to z druga
        odwrotnie!
      • Gość: michu Re: Sprzedali mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 22.07.02, 22:06
        a ja uwazam ze polonia nie jest taka silna za jaka bierze ja wiekszosc kibicow,
        spojrzcie:
        wygrana z wlokniarzem w bydgoszczy - z trudem : bez walaska i tysiace def,
        wygrana z atlasem w bydgoszczy - jak dlugo meczyla sie polonia z wts
        wygrana w toruniu - bardziej apator to przegral niz polonia wygrala,
        wygrana w pile - pila bez crumpa(Tyllinger),
        wygrana z unia w bydgoszczy z wielkim trudem,

ale i tak jest to silny zespol ktory wywalczy DMP, tyle ze do pokonania...
        wiec nie denerwujcie sie tak tym, bardziej mysle ze unia sprzedala mecz z wts
        (klopoty finansowe, male szanse na mistrza)
        pozdro
        • reggie Re: Sprzedali mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.02, 22:53
          Michu ma wielką słuszność. Wszystkie te wygrane były piękne dla oka, mecze
          jakże emocjonujące, ale wnioski nasuwały się różne. Strach przed wyjazdami.
          Szczególnie w Czwie i Lesznie. Czołówka strasznie się wyrównała.
          Ale i tak to Polonia powinna zdobyć tytuł. Kluczem do tego będą mecze u siebie,
          no i przewaga, minimalna bo minimalna, ale zawsze, po regular season.
      • Gość: Remwil Re: Sprzedali mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 12:58
        Jezeli bydgoszczanie wreszcie nie wyremontuja silnikow to bedzie bardzo ciezko!
        Włokniarz moze byc za silny na Polonie!Wydaje mi sie ze jesli Polonia wygra
        jeden mecz wyjazdowy i wszystko u siebie bedzie miala mistrza ale jesli nie
        wygra Wlokniarz bedzie mial tytul!Mam nadzieje ze sie myle i wystarcza 4
        zwyciestwa u siebie!
        • Gość: gacek Re: Sprzedali mecz!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.zebyd.com.pl 13.08.02, 10:06
          Drogi matematyku! Tylko 3 mecze, bo tyle rozegra ich Polonia u siebie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka