Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wszyscy mamy problemy

IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 15.06.05, 19:27
    i kazdy ma swoje Dinamo Tibilisi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: seven Re: Wszyscy mamy problemy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 19:29
        a liczka ma nawet swoje zaglebie. ja pier..le!!
        • Gość: seven Re: Wszyscy mamy problemy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 19:38
          dawno nie bylem tak wkur..ny, jak pomysle, ze z liczka jako trenerem w eliminacjach lm czeka
          wisle to samo co dzisiaj, to az mnie szlag trafia!!
          • Gość: mmm Spokojnie IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 15.06.05, 19:45
            Jesli wkladasz reke do ognia to sie oparzysz. Trudno miec nadzieje, ze za 5-tym, 10-tym i 15-tym razem to sie nie stanie. I nie ma sie co zloscic po kazdym razie. Z Liczki jest zaden trener a Wisla dryfuje. Dopoki to sie nie zmieni bedziemy ogladac takie widowiska. Cierpliwosci zatem i nie spodziewajmy sie z wiele.
            • Gość: xxx Za bardzo wielbicie swoich piłkarzy IP: *.chello.pl 15.06.05, 20:01
              Nie bronię Liczki, ale na boisku grają piłkarze. Jeśli ktoś zarabia
              kilkadziesiąt tysięcy zł na miesiąc i umie zmobilizować się tylko na niektóre
              mecze to świadczy tylko o samym piłkarzu. Daleko można zajść i ze słabszym
              składem, przykładów choćby w piłce europejskiej ostatnimi czasy mamy aż nadto.
              A swoją drogą kibicom Wisły nieco poprzewracało się w głowie- zdobywacie
              kolejne mistrzostwo z ogromną przewagą i jeszcze jesteście niezadowoleni. Chyba
              przydałoby się kilka słabszych sezonów.
              • Gość: mmm Re: Za bardzo wielbicie swoich piłkarzy IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 15.06.05, 20:13
                > A swoją drogą kibicom Wisły nieco poprzewracało się w głowie- zdobywacie
                > kolejne mistrzostwo z ogromną przewagą i jeszcze jesteście niezadowoleni.

Jesli sa warunki to maja byc wyniki. Nikomu nie przewraca sie w glowie. Obecnie warunki sa coraz gorsze wiec i wyniki nie te same. Wyobrazenie kibicow nie ma tu nic do rzeczy.
              • seven Re: Za bardzo wielbicie swoich piłkarzy 15.06.05, 20:46
                > A swoją drogą kibicom Wisły nieco poprzewracało się w głowie- zdobywacie
                > kolejne mistrzostwo z ogromną przewagą i jeszcze jesteście niezadowoleni.

hola! my tu nie dyskutujemy o mistrzostwie, tylko o KOMPROMITACJI Z ZAGLEBIEM. mistrz nie
                ma nic do rzeczy.
                nie wiem, czy pilkarze byli slabo zmobilizowani, a moze liczyli na latwy mecz, ale liczka jest nie
                tylko od trenowania, ale tez od wlasciwego nastawienia zawodnikow do meczu. taktyka slaba,
                przygotowanie psychiczne i fizyczne- tez slabe. zagadka - kto za to odpowiada? i czemu np
                vidliczka gral po lewej stronie, chyba sam sie tam nie ustawil?
                • Gość: Porter Obrona Liczki IP: 213.241.56.* 16.06.05, 10:27
                  On w tej chwili nie ma kim grać. Zawodnicy Wisły dzielą się na trzy grupy:
                  tych, których celem nie jest dalsza gra w Wiśle,
                  tych, którzy nie umieją grać w piłkę
                  oraz Radosława Majdana, Jakuba Błaszczykowskiego i Tomasza Kłosa.
                  Pierwsza grupa marzy o tym, żeby zakończyć sezon nie odnosząc kontuzji i nie
                  chce się męczyć, a na dodatek wie, że im gorzej teraz zagra, tym łatwiej ich
                  Wisła puści, zaś gra zawodników grupy drugiej i trzeciej nie gwarantuje
                  sukcesów nawet w naszej lidze i Pucharze.

W dodatku brzydka ostatnio pogoda uniemożliwiła zorganizowanie imprezy
                  integracyjnej w aquaparku, co spowodowało brak jedności drużyny.

Jesienią będzie inaczej: przyjdą nowi zawodnicy, którzy będą walczyć o miejsce
                  w kładzie, zaś Liczka będzie mógł zastosować swoją tajną broń: zabierze graczy
                  na wspólnbe grzybobranie.
                  • Gość: yeti Re: Obrona Liczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:36
                    Hmm. Porter, ty jestes specjalista od spiskowych teorii. Czy potrafisz
                    wytlumaczyc taki dziwny zbieg okolicznosci ze oto wlascicielem Zaglebia jest
                    koncern miedziowy a wlascicielem Wisly jest firma dla ktorej miedz jest
                    podstawowym surowcem do produkcji???

PS. Ile grup jest w Legii?
                    • Gość: Porter Re: Obrona Liczki IP: 213.241.56.* 16.06.05, 11:35
                      Nie doszukiwałbym się spisku w tym przypadku. Jakby KGHM zależało na Zagłębiu,
                      to by były porządne pieniądze na klub. To tak, jak w przypadku Wisły Płock:
                      sponsor daje kasę, ale w sumie nie za wiele i na wyniku też mu nie za bardzo
                      zależy.

A co do grup w Legii, to, przyznaję ze wstydem, nie rozumiem pytania.
                      • Gość: yeti Re: Obrona Liczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:39
                        No, w Wisle wyliczyles trzy grupy zawodnikow. A ile jest w Legii??
                        • Gość: Porter Re: Obrona Liczki IP: 213.241.56.* 16.06.05, 11:49
                          W Legii nie ma tak dużej grupy nastawionej na wyjazd, jest natomiast grupa
                          pragnąca się wypromować (jak się wypromują, to będą chcieli wyjechać). Dlatego
                          L:egia gra ambitniej, niż Wisła. Podobnie, jak w Wiśle, występuje grupa
                          zawodników nie umiejących grać w piłkę. Znacznej części tej grupy nie będzie w
                          Legii jesienią. No i są zawodnicy, którzy są dobrzy, a raczej nigdzie się nie
                          wybierają, jak Choto, Kiełbowicz, Karwan.
                          • Gość: Cyfra Re: Obrona Liczki IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 13:51
                            Porter a co jest z ta super forma asa Wlodarczyka,ktora zablysnal w meczu z
                            Wisla.....Czy nie jest to dziwne ze facet dostal super forme tylko na mecz z
                            Wisla....A z Grocline nie bylo zadnych ukladow tylko poprostu jak Wisla gra na
                            serio to jest o klase /jeszcze/ lepsza od Legii ....
                            • Gość: Porter Re: Obrona Liczki IP: 213.241.56.* 16.06.05, 15:15
                              W odróżnieniu od Ciebie oglądałem mecz Wisła - Groclin i Groclin grał na
                              zupełnym zwisie. Ale oczywiście, masz rację, mogło być tak, że Wisła się
                              spięła, bez żadnych ustaleń. A to, że Wisła jest "o klasę lepsza" to pokazuje
                              wynik meczu w Warszawie.
                              • Gość: Cyfra Re: Obrona Liczki IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 15:18
                                Porter,w Warszawie jak i wczoraj w Lubinie Wisla ODPUSCILA !!!!!
                                • Gość: Porter Re: Obrona Liczki IP: 213.241.56.* 16.06.05, 15:26
                                  Odpuściła w Warszawie? A dlaczego? Nie chcieli zdobyć tytułu na Łazienkowskiej?
                                  Ja uważam, że Wisła po prostu była na wiosnę dość słaba. Atakować ją próbowały
                                  tylko trzy drużyny - Cracovia (przegrała, bo umiejętności nie te), Łęczna
                                  (remis, ale gdyby grali ofensywnie do końca, to by jak nic wygrali) i Legia.
                                  Pozostali przeciwnicy grali bojaźliwie. Nie liczę meczu Lech - Wisła II Kraków.
                                  • Gość: Cyfra Re: Obrona Liczki IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 15:29
                                    I Wlodarczyk uzyskal super forme strzelecka tylko na ten jeden mecz....
                                    • Gość: Porter Re: Obrona Liczki IP: 213.241.56.* 16.06.05, 15:32
                                      Nie przesadzaj z tą superformą: raz pomylił się sędzia, bo puścił spalonego,
                                      raz wepchnął piłkę , która i tak leciała do siatki i raz strzelił głową z
                                      metra, tak, że trudniej by było nie trafić, niż trafić.
                                      • Gość: Cyfra Re: Obrona Liczki IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 15:36
                                        A nie uwazasz ze obroncy Wisly nic nie robili zeby Legii przeszkodzic,wrecz
                                        odwrotnie....
                                        • berserk75 Re: Obrona Liczki 16.06.05, 15:53
                                          przecież Ty nawet nie widziałeś tego meczu
                                          • Gość: Cyfra Re: Obrona Liczki IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 15:59
                                            beserk75 ubierz sie ladnie ,popros Mamusie i z samego rana do lekarza,moze
                                            jeszcze nie jest zapozno....
                                            • berserk75 Re: Obrona Liczki 16.06.05, 16:12
                                              doszły mnie słuchy, że miałeś być dziewczynką o imieniu Sybilla
                                              • Gość: Cyfra Re: Obrona Liczki IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 18:11
                                                O widze ze potrzebujesz wiecej spejalistow a wizyty lekarskie sa kosztowne....
                                        • Gość: Bonhart Re: Obrona Liczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 16:24
                                          Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> A nie uwazasz ze obroncy Wisly nic nie robili zeby Legii przeszkodzic,wrecz
                                          > odwrotnie....

Ooo! Cyfra znowu bredzi! A juz myslalem ze wyzdrowial.

Przeciez juz wyjasnilismy ze Wisla specjalnie przegrala zeby dopiec Cracovii.
                                          Taki antypapieski spisek.
                                          Przyznalismy ci wszyscy racje wiec juz sie nie denerwuj bo znowu ci sie
                                          pogorszy.
                                          • Gość: Cyfra Re: Obrona Liczki IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 18:24
                                            Gość portalu: Bonhart napisał(a):

Przyznalismy ci wszyscy racje wiec juz sie nie denerwuj bo znowu ci sie
                                            > pogorszy.

O.k. dziekuje za troske o moje zdrowie jest to tym bardziej mile ze pochodzi
                                            od "zaprzyjaznionego" klubu...A wiec dzisiaj spie spokojnie,koniec koszmarow
                                            Co noc mi sie snil final LM a w nim w glownej roli Boruc i zdobywca wszystkich
                                            3 bramek dla Legii ...z Bayernem München wyborowy strzelec Wlodarczyk..

• Gość: Porter Re: Obrona Liczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:17
                    No dobra. Żartowałem. Liczka naprawdę odciska swoje pietno na stylu gry każdej
                    drużyny, która prowadzi, ale to bynajmniej nie jest komplement.
      • fle_xx Re: Wszyscy mamy problemy 15.06.05, 21:06
        No i zwolnia Liczke a jego nastepcja zostanie Miroslav "K..wa strefa!" Copjak:D
        Ach ta czeska mysl szkoleniowa...
        • Gość: mmm Re: Wszyscy mamy problemy IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 15.06.05, 21:10
          Nie sadze, zeby zwolnili Liczke. Wydaje mi sie, ze w Wisle przejda po tej porazce do porzadku dziennego. To by znaczylo, ze zarzad sie jej spodziewal, a moze nawet ja zlecil.

Co do drugiego watku - nie zapomnij, ze Liczka od nowego sezonu bedzie mial nowego asystenta.
          • Gość: Cyfra Re: Wszyscy mamy problemy IP: *.g.pppool.de 15.06.05, 22:07
            Po dzisiejszym meczu w Lubinie ma go Wisla Plock....
      • Gość: bazyliszek my w Warszawie także... IP: *.chello.pl 15.06.05, 23:13
        Legionistom gdy mają strzelać jedenastkę tętno skacze jak Indurainowi na
        podjeździe pod Mount Ventoux...
      • Gość: yeti Re: Wszyscy mamy problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 08:53
        teraz pilkarze powiedza ze sa zmeczeni sezonem, Liczka powie ze kartki i
        kontuzje a Basalaj ze przebudowa druzyny. No przeciez jest peknie i nic sie nie
        stalo.
        • Gość: Cyfra Re: Wszyscy mamy problemy IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 09:04
          A swoja droga warto postawic troche kasy na Zaglebie, bo chyba ono Ma zdobyc
          pp.....
        • Gość: sardo Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:24
          "Jedyna dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje."
          powiedział piczka po meczu.

To ja na to jedź na wycieczkę do okoła Świata, na rok i tak ze trzy razy z
          rzędu. Zasłużyłeś ośle, w końcu zdobyłeś mistrza z Wisłą. Trzeba odpocząć po
          takiej wyczerpującej rundzie. Wielki magu, taktyku, motywatorze.

Wyjściowa 11 na ten mecz powinna przejść do annałów normalnie: prawy obrońca na
          lewego, lewy na środkowego, rozgrywający na skrzydłowego i po każdym serwie
          przejście.

Celtiki im w głowach a może ku.. Barcelony jeszcze?
          • Gość: yeti Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 12:05
            A mial byc k...wa piekny final. Wisla z Legia. Pelne stadiony i pare milionow
            przed telewizorami. A tak bedzie popierdólka Grodziska z Zaglebiem. 2 tysiace
            na stadionie i kilkanascie przed TV. I jak ma byc w tej pilce polskiej dobrze?
            Polsat sport dostanie po dupie na pieniadzach (wplywy z reklam) i wiecej sie w
            jakis PP nie wbije. TVN kupilo prawa do pucharow i tez pewnie tego zaluje. A
            kopacze beda dalej narzekac ze liga jest do bani i ze lepiej wyjechac. A jak ma
            nie byc do bani skoro kasa lezy na ziemi a im sie nawet nie chce schylic?? Ja
            teraz czekam na reakcje zarzadu Wisly po tym wczorajszym meczu który zawodnicy
            ewidentnie olali. I nie wyobrazam sobie sytuacji ze nic sie nie wydarzy, ze
            dalej bedziemy sluchac bzdur o kontuzjach, zmeczeniu i przebudowie. Dosc. Co
            innego przegrac mecz a co innego go olac. Jak ja oleje robote to mnie zwolnia
            albo wlepia kare.
            • Gość: Porter Re: Uszczypnijcie mnie... IP: 213.241.56.* 16.06.05, 13:01
              Legia się naprawdę starała. Nie zagrała za dobrze, ale bardzo ambitnie. A co do
              Wisły, to mam niejasne podejrzenia, że zrealizowała zobowiązania wobec
              Grodziska (wy nam, my wam) za 3-0 w Krakowie. Wyobrażasz sobie, jak by
              wyglądało świętowanie mistrzostwa, gdyby Wisła przegrała z Grodziskiem?
              Oczywiście, mogę się mylić i Grodzisk zagrał na pół gwizdka w Krakowie sam z
              siebie, chcąc oszczędzić siły przed wczorajszym meczem z Legią w Pucharze.
              • Gość: yeti Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:10
                Nie wydaje mi sie. Bo przeciez Grodzisk nie mial gwarancji ze przejdzie Legie.
                No i nie mial gwarancji ze jak sie Wisle podlozy to Wisla sie podlozy Zaglebiu.
                No i nie mial gwarancji ze da sobie rade w dwumeczu z Zaglebiem. Ja bym tylko
                chcial wiedziec gdzie na wczasy pojada pilkarze Wisly, w jakich terminach i
                kiedy sobie te wczasy zalatwiali.
                • Gość: Porter Re: Uszczypnijcie mnie... IP: 213.241.56.* 16.06.05, 13:18
                  Na pozór masz rację :-))). Jednak Grodzisk mógł mieć poważną nadzieję, że
                  przejdzie Legię, podobnie, jak to, że wygra z Lubinem w finale. A piłkarzom
                  Wisły mogło się po prostu nie chcieć czekać z wyjazdem na urlopy na finał PP i
                  dlatego przerżnęli z Lubinem.

• Gość: yeti Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:26
                    Na pozór masz racje. Ale po co w takim razie upierdzielac sie przez tyle meczow
                    zeby chciec przegrac w pólfinale?? Po prostu podeszli do tematu na zwisie. 15
                    minut przed koncem Zaglebie od awansu dzielily dwie bramki. No przeciez
                    Zaglebie nie moze nam wpakowac dwoch goli w 15 minut. A tu taka siurpryza.
                  • Gość: sardo Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:35
                    A ja mam taka teorię jeszcze i też możliwa :) mianowicie:
                    Chłopaki w niedzielę olali polecenia Piczki i zagrali jak za Kaspra, wszystko
                    byłoby dobrze ale Twarowski musiał wygadać w Lidze+ Extra. Sie piczka wk... i
                    zapowiedzial, ze więcej takiej niesubordynacji nie zniesie. Wreszcie w PP
                    założenia tatktyczne maga wykoywali pokornie acz mało ambitnie.

Ps. Normalnie na miejscu Vlasty dałbym w ryja treneiro za mobing. Chłopaczyna
                    ledwie zaczął kumać co robić po prawej stronie to go baran wsadził na minę. Jak
                    on się ma zaklimatyzować jak mu się cały czas pod górę robi? U mnie ma + za
                    chęci gry w tym meczu.
                    • Gość: yeti Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:41
                      A najgorsze jest to ze z Wisla teraz jest jak z rzadem Millera. Wszystko sie
                      wali, gazety hucza od plotek ale oficjalnie jest cacy. Po prostu rewelacyjnie.
                      A be sa tylko dziennikarze. Tyle ze jak juz pierdzielnie to na dobre.
                      • Gość: sardo Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:54
                        Nie wiem czy widziałeś Basałaja w rzeczonej Lidze+E...? Ja nie mogłewm trafić
                        jakoś na pierwsze 20 min. Ale ten gość przypisuje sobe bez żadnej żenady
                        osiągnięcia innych łącznie z własnego brata. Takie aroganta podbudowanego cudzą
                        kasą i pozera nigdy w życiu nie widziałem, włos się na głowie mi jeży jak widzę
                        w czyich łapach leży los Wisły. Wizerunek poprawić przyszedł, bo jak cię...!
                        • Gość: yeti Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:00
                          Wogóle nie ogladalem tego programu. I tak naprawde mnie nie interesuje co ma do
                          powiedzenia Basalaj i Liczka. Ja im po prostu za grosz nie wierze.
                          • Gość: mmm Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 16.06.05, 18:08
                            Szkoda, ze nie ogladales. Bylo kilka dobrych tekstow. Jak o tym, na przyklad, ze celem gry obronnej nie jest tracenie malej ilosci bramek. Przy stole ewidentnie miejsce bylo dla dwoch gosci, ale Basalaj wpier**lil sie na trzeciego i co rusz kopal Liczke pod stolem. Mozna bylo boki zrywac.
                    • Gość: Cyfra Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 13:45
                      Sardo a nie pamietasz kto to deklarowal 1906 % poparcia dla Bogusia Cupiala i
                      mowil ze Kasper sie nie sprawdzil i Liczka bedzie lepszy.............
                      • Gość: sardo Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:10
                        Decyzja co do Kaspra została podjęta i trudno polemizować z prawem właściciela
                        klubu do zmiany trenera.

Staram się zrozumieć co twoje pytanie ma wspólnego z moim postem?

Ja wyraziłem tylko dezaprobatę do postawy drużyny itego, że Piczka kompletnie
                        nie panuje nad drużyną, presja przerasta go niemiłosiernie on nam jeszcze
                        samobójstwo popełni. Te natesy spisuje może mu je chlopaki podkradają albo coś
                        dopisują, nie wiem. Może go nie rozumieją, trzeba tłumacza może zatrudnić?
                        • radykal1 Re: Uszczypnijcie mnie... 16.06.05, 14:17
                          Bo mnie sie wydaje ze to Ty na samym poczatku popierales decyzje Cupiala...
                          • Gość: sardo Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:29
                            Decyzję co do czego?
                            Prawa do odsunięcia Kaspra, zasadności tego kroku, zatrudnienia buca?
                            Przy akcji 1906% wyrazałem opinię, że BC zrobił tyle dla Wisły, iż można zaufać
                            kolejnym jego decyzjom. W nawale plotek, klamstw Praskiego i pernamentnego
                            dementowania słów rzecznika prasowego przez prezesa klubu trudno wyrobić sobie
                            opinię. Jezeli znajdziesz gdzieś moją wypowiedź, źe popieram zmiany
                            Buc/Czerwiński lub Liczka/Kasper to gratuluję.
                        • Gość: Cyfra Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 14:38
                          Sardo,pisales ze Kasper sie nie sprawdzil,ze Cupial ma racje i ze Liczka mowi
                          rozsadnie i napewno nie bedzie z nim gorzej.....
                          • Gość: sardo Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 14:53
                            Zarty sobie stroisz??
                          • Gość: Cyfra Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 15:10
                            Nie powaznie bylem przekonany ze to Ty pisales.Jesli sie pomylilem to
                            przepraszam.
                            • Gość: SEVEN to rzuc linkiem madralo IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.06.05, 20:22
                              ile razy jeszcze powtorzysz, ze "cos pamietasz", twoje zwidy i urojenia nikogo nie interesuja,
                              rzucasz linke do postu sardo albo wez sie w koncu zamknij i nie osmieszaj.
                              • Gość: Cyfra Re: to rzuc linkiem madralo IP: *.g.pppool.de 16.06.05, 22:24
                                A co ty jestes sardo adwokatem?Czy moze z innych wzgledow...
                                • Gość: Bonhart Re: to rzuc linkiem madralo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 12:39
                                  Gość portalu: Cyfra napisał(a):

> A co ty jestes sardo adwokatem?Czy moze z innych wzgledow...

A ty co, Wujek-Stefan-Mistrz-Cietej-Riposty? :/
          • berserk75 Re: Uszczypnijcie mnie... 16.06.05, 13:30
            Gość portalu: sardo napisał(a):

> "Jedyna dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje."
            > powiedział piczka po meczu.

teraz przynajmniej wiadomo czemu tak się napinali na mecz z Legią i jak bardzo
            chcieli rewanżu :))) powinniście się cieszyć ;)
            • Gość: yeti Re: Uszczypnijcie mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:32
              My tu o pogrzebie rozmawiamy a ty o tym ze nieboszczyk mial wredny charakter...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka