Gość: Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:40 Polonia - Unia T. 49-41 Wybrzeże - Apator 48-42 Atlas - Włókniarz 49-41 ZKŻ - Unia L. 42-48 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deltalima Re: Typy na X kolejkę 16.06.05, 09:47 Polonia - Unia T. 47:43 Wybrzeże - Stal T. 47:43 Sparta - Włókniarz 47:43 Zgrzeblarki - Unia L. 47:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: Typy na X kolejkę IP: 195.245.217.* 16.06.05, 10:13 Polonia - Unia T. 46:44 Wybrzeże - Apator 49:41 Atlas - Włókniarz 44:46 ZKŻ - Unia L. 40:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Typy na X kolejkę IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.06.05, 10:18 Sadura1 tak z czystej ciekawości, bardzo mnie to interesuje skad się u Ciebie wzięła porażka Atlasu 2 pkt?? Wiesz,że w zespole z Częstochowy nie pojedzie Walasek i prawdopodobnie Sullivan??...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: Typy na X kolejkę IP: 195.245.217.* 16.06.05, 13:00 Ha!!! Masz rację! Pośpieszyłem się i puściłem niezłego farfocla! To pewnie przez tę przerwę w lidze... :) Cóż - błąd. Teraz pozostaje mi tylko czekać na cud we Wrocławiu.:) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: Typy na X kolejkę IP: 195.245.217.* 22.06.05, 13:15 Hej Chris!!! Widziałeś - do "cudu" było naprawdę blisko!!! :):):) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Typy na X kolejkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:53 Polonia - Unia T. 41-49 Wybrzeże - Apator 47-43 Atlas - Czewa 50-40 ZKZ - Unia L. 38-52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Jaz0n, kolabor - Gdzie jesteście ?? IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.06.05, 11:19 Bydgoszcz - Tarnów 52:38 Gdańsk - Toruń 45:45 Wrocław - Częstochowa 51:39 Zielona Góra - Leszno 40:50 ______________________________ Ja mam małą/wielką uwage do autora wątku: Czemu żeś się tak pośpieszył? Chciałeś zabłysnąć? Dzięki Tobie abu uaktualniać nasze typy będe musiał szukać wątku! A tak jak przynajmniej zakładał kolabor (ciekwe gdzie on się podziewa?) albo ja, to ten temat był wyeskponowany, widoczny i nie trzea było szukać, bo to teraz to jest takie mizerne. Wybaczcie, może i to brzmi śmiesznie, ale wpisywać wole sobie do Excel'a wszystko na bierząco, gdzyż jednak później jest dużo do roboty i łatwo o pomyłke. ps. Chris nie typuje ? (-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Jaz0n, kolabor - Gdzie jesteście ?? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.06.05, 11:47 MAVERICK napisz po prostu stop!!! Formułowicze poczekajcie z typami do jutra, bo robicie naszym WEBMASTEROM dodatkową prace:))Będzie wypasiona stronka i tam będzie można typować!!! Ja zawsze będę typować w niedziele lub sobote wieczorem, dzisiaj są cwiercfinały IMP, zobacze i spojrze na wyniki, odpukać w niemalowane kontuzje, poczekam do ogłoszenia składów to przynosi sukces...Już się zrobiłem w konia nie raz chociażby z Hampelem;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL STOP - TYPY Z TEGO WĄTKU NIE BĘDĄ BRANE POD UWAGE IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.06.05, 12:25 OK, Chris. Masz racje w sumie :D Wiem że już dałem tutaj typy swoje, ale jednak Chris ma racje. Ja może jutro założe wątek koło 17:30 ale mam pytanie co do: "Formułowicze poczekajcie z typami do jutra, bo robicie naszym WEBMASTEROM dodatkową prace:))Będzie wypasiona stronka i tam będzie można typować" Ktoś robi jakąś strone www? Bo ja już sie totalnie pogubiłem. Już sam nie wiem kto co robi :D Wiem tylko ze Jaz0n moderuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salmiok Re: STOP - TYPY Z TEGO WĄTKU NIE BĘDĄ BRANE POD U 16.06.05, 13:47 Hej o co chodzi z tymi typami i stronami? Od niedawna jestem na forum i nie bardzo rozumiem jakie są zasady tej zabawy. Jeśli ktoś ma ochotę mi to wyjaśnić to będę wdzięczny. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor Re: STOP - TYPY Z TEGO WĄTKU NIE BĘDĄ BRANE POD U IP: *.torun.mm.pl 17.06.05, 12:34 salmiok napisał: > Hej o co chodzi z tymi typami i stronami? Od niedawna jestem na forum i nie > bardzo rozumiem jakie są zasady tej zabawy. Jeśli ktoś ma ochotę mi to wyjaśnić > > to będę wdzięczny. Pzdr to może ja ? a więc... wszyscyśmy jak jeden mąż zgodni w swej idei oraz pewni sukcesu postanowiliśmy stawić czoła wyzwaniu jakim będzie typowanie drużynowych mistrzostw Polski na żużlu w sezonie 2005. Dlatego pełni zapału oraz chęci uzyskania jak najlepszych wyników postanowiliśmy co następuje : - jeden z nas zakłada przed każdą kolejką nowy wątek z typami, w którym to umieszczamy swoje wyniki. Żeby było ciekawiej, to już dwukrotnie liczyliśmy punkty z założonych właśnie przez Ciebie Salmioku wątków. Jesteś więc uwzględniony w klasyfikacji :). - punkty za daną kolejkę podlicza MAVERICK, a klasyfikacją ogólną zajmuję się ja. - tu powinien być punkt trzeci, ale z racji, że nasz konkurs miał w tym roku swoją premierę i jest jeszcze, z lekka mówiąc w proszku, do takiego stanu zaawansowania jeszcze nie doszliśmy. Czyli ogólnie system jest prosty : typujesz w wyznaczonym do tego wątku, a potem sprawdzasz które miejsce zajmujesz w klasyfikacji (będą zakładane osobne wątki z wynikami). Postanowienia na sezon przyszły to: wprowadzenie ładnej stronki z wynikami oraz klasyfikacją, oraz utrzymanie konkursu w ryzach, dzięki regulaminowi. Jak widać rozwijamy się i ani nam w głowie się zwijać. W tym sezonie jeszcze z lekka bałaganik panuje, ale od przyszłego to już powinno lepiej wyglądać :) zapraszamy do typowań pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Tak jest! (-: IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.06.05, 13:21 Zgadzam sie z kolaborem i w pełni popieram i wogole powyższy post (mimo że kolabor jest z... - no własnie aż sam sie dziwie że popieram :D ;) ) co do strony www, to posiadam już domene i mam hosting, [narazie zapewniony do czerwca 2006] więc myśle nad projektem, lecz jednak w tym roku chyba jeszcze nie bedzie gdyż nie jestem profesjonalistą lecz jednak coś potrafie ;-) Tak więc od next sezonu www powinno być. A że zaczną się studia to wiadomo :] nie cza do szkoły chodzić codziennie na 5-7 a nawet 8 godzin :D [moze coś sie uda wykombinować od zakończenia rundy zasadniczej] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Re: Typy na X kolejkę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.06.05, 00:10 Polonia-Unia T. 50-40 Wybrzeże-Apator 50-40 Atlas-Czewa 51-39 ZKZ-Unia L. 40-50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Typy na X kolejkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:47 Nie chciałem zabłysnać, tylko chciałem podać swoje typy ze wzgledu na prawdopodobny brak dotępu do komputera w następnych dniach. Jeżeli złamałem regulamin to nieświadomie i za to przepraszam. Jeżeli tego nie zrobiłem (nie zlamałem regulaminu)to chyba komentarz jest zbędny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Spokojnie panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:16 Nie ma co wskakiwac na Jacka- w końcu nic tragicznego w skutkach nie zrobił. Umawialismy sie faktycznie ze watki o typowaniu zakladamy później, ale rozumiem obawę że potem nie bedzie miał dostępu do komputera. Jezeli ma to sprawiac problemy nadzorujacym konkurs Kolaborowi i Maverickowi to mysle że trzeba brac to pod uwage. Kompromis moze wygladac tak, ze kolabor zalozy nawy watek, a jezeli Jacek i inni ktorzy zgłosza takie zyczenie TUTAJ nie beda mieli okazji sie do niego wpisac to sam ich wkleje. Moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Spokojnie panowie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 17.06.05, 09:41 Jacek niczym się nie przejmuj,Twoje typy zostaną na pewno uwzględnione chyba że chcesz coś poprawić ;))), Maverickowi się wyrwało z tym "Twoim zaistnieniem" na pewno nie miał nic złego na myśli. A co do samego głosowania. Prosty przykład: Stawiam na Zielona Góre w czwartek rano w niedzielnym meczu, wieczorem okazuje się że Huszcza odnosi kontuzjena 1/4 IMP, powiecie jakie to osłabienie a jednak...myśle że warto z typami troche poczekać, dlatego pewnie nie ma kolabora, bo on typuje w ostatniej chwili...Maverick czy można już głosować?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadura1 Re: Spokojnie panowie IP: 195.245.217.* 17.06.05, 10:39 A ja mam małą prośbę, żeby "oficjalny" wątek z typowaniem pojawiał się w piątek przed 15-stą na przykład. Nie mam chwilowo dostępu do netu w domu... Myślę, że takich osób jest więcej.... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERICK PL Re: Spokojnie panowie IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.06.05, 11:44 Nie no racja, nic złego nie miałem na myśli, po prostu wyrażenie opini. (-: Chris, jeśli chcesz to możesz typować ;) tylko MAM PROŚBE: Aby temat wątku był dużymi literami żeby nie trzeba było szukać, tak jak moje poprzednie do typowania. ;-) Śmiało możecie zakładać, lecz jednak do godziny 17 nie zostanie założony, to ja założe. (-: Miłego... (-: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolabor Re: Spokojnie panowie IP: *.torun.mm.pl 17.06.05, 12:17 Gość: Jacek Nie chciałem zabłysnać, tylko chciałem podać swoje typy ze wzgledu na prawdopodobny brak dotępu do komputera w następnych dniach. Jeżeli złamałem regulamin to nieświadomie i za to przepraszam. -Regulamin. To ci dobry pomysł :P . Jak mi się zachce, to pomyślę nad czymś takim, co by na przyszły sezon było elegancko. A co do tych typów to spoko. Każdy może mieć podobną sytuację, więc odpowiednio wcześniejsze zamieszczanie typów chyba nie porobi specjalnego zamieszania. Tylko w takich przypadkach lepiej informować o swojej sytuacji, co by się inni forumowicze nie zdziwili za bardzo :). Ale to wszystko uwzględnimy w regulaminie :P Gość: Jazon Kompromis moze wygladac tak, ze kolabor zalozy nawy watek, a jezeli Jacek i inni ktorzy zgłosza takie zyczenie TUTAJ nie beda mieli okazji sie do niego wpisac to sam ich wkleje. Moze byc? -może być to mało powiedziane. Zdecydowanie najlepsze rozwiązanie z tej sytuacji :) Gość: sadura1 A ja mam małą prośbę, żeby "oficjalny" wątek z typowaniem pojawiał się w piątek przed 15-stą na przykład. Nie mam chwilowo dostępu do netu w domu... Myślę, że takich osób jest więcej.... -da się zrobić :) piątek w ogóle jest chyba optymalnym terminem na zakładanie wątku z typami Gość: MAVERICK PL Ktoś robi jakąś strone www? Bo ja już sie totalnie pogubiłem. Już sam nie wiem kto co robi :D Wiem tylko ze Jaz0n moderuje ;) -ooo ! to to ja też wiem :) /tzn. ja już wcześniej mówiłem tudzież pisałem, że mogę zrobić arkusz taki do typowań do 30 (lub więcej) typerów, ale to bardziej pod kątem przyszłego sezonu. Na razie czekam, bo chcę bezczelnie zapasożytować i skorzystać z Twojego równanka :), ponieważ mówiłeś, że zrobiłeś poprawkę (w związku z tym przyznawaniem punktów "gratisem" za zbyt dużą pomyłkę). Czyli na razie ja proponuję bez zmian. Ty MAVERICK to ładujesz na excela, ja robię podsumowanie ogólne domowym sposobem :P a bardziej profesjonalne rozwiązania (stronka uporządkowana, regulamin (a co ! jak konkurs z prawdziwego zdarzenia, to konkurs z prawdziwego zdarzenia :P)) byłyby opracowywane i wprowadzone w życie, niestety, dopiero od przyszłego sezonu. Co sądzisz o tym co tutaj sobie nasmarowałem ? :) Gość: Chris myśle że warto z typami troche poczekać, dlatego pewnie nie ma kolabora, bo on typuje w ostatniej chwili -aaajjjjj... zostałem zdemaskowany :P czyli tak... dzisiaj przed 15 pozwolę sobie założyć nowy wątek (no chyba, że ktoś inny mnie uprzedzi :) ), a ewentualne "zgrzyty" między tymi dwoma wątkami rozstrzygnie Jazon, jak On to bardzo korzystnie zaproponował. I "działa" :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Typy na X kolejkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:15 Polonia - Unia T. 51-39 Wybrzeże - Apator 49-41 Atlas - Włókniarz 50-40 ZKŻ - Unia L 43-47 Odpowiedz Link Zgłoś