Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Typy na X kolejkę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:40
    Polonia - Unia T. 49-41
    Wybrzeże - Apator 48-42
    Atlas - Włókniarz 49-41
    ZKŻ - Unia L. 42-48
    Obserwuj wątek
      • deltalima Re: Typy na X kolejkę 16.06.05, 09:47
        Polonia - Unia T. 47:43
        Wybrzeże - Stal T. 47:43
        Sparta - Włókniarz 47:43
        Zgrzeblarki - Unia L. 47:43
      • Gość: sadura1 Re: Typy na X kolejkę IP: 195.245.217.* 16.06.05, 10:13
        Polonia - Unia T. 46:44
        Wybrzeże - Apator 49:41
        Atlas - Włókniarz 44:46
        ZKŻ - Unia L. 40:50
        • Gość: Chris Re: Typy na X kolejkę IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.06.05, 10:18
          Sadura1 tak z czystej ciekawości, bardzo mnie to interesuje skad się u Ciebie
          wzięła porażka Atlasu 2 pkt?? Wiesz,że w zespole z Częstochowy nie pojedzie
          Walasek i prawdopodobnie Sullivan??...;)
          • Gość: sadura1 Re: Typy na X kolejkę IP: 195.245.217.* 16.06.05, 13:00
            Ha!!! Masz rację! Pośpieszyłem się i puściłem niezłego farfocla! To pewnie
            przez tę przerwę w lidze... :) Cóż - błąd.
            Teraz pozostaje mi tylko czekać na cud we Wrocławiu.:)
            Pzdr
            • Gość: sadura1 Re: Typy na X kolejkę IP: 195.245.217.* 22.06.05, 13:15
              Hej Chris!!!
              Widziałeś - do "cudu" było naprawdę blisko!!! :):):)
              Pzdr
        • Gość: iks Re: Typy na X kolejkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:53
          Polonia - Unia T. 41-49
          Wybrzeże - Apator 47-43
          Atlas - Czewa 50-40
          ZKZ - Unia L. 38-52
          • Gość: MAVERICK PL Jaz0n, kolabor - Gdzie jesteście ?? IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.06.05, 11:19
            Bydgoszcz - Tarnów
            52:38

Gdańsk - Toruń
            45:45

Wrocław - Częstochowa
            51:39

Zielona Góra - Leszno
            40:50
            (ciekwe gdzie on się podziewa?) albo ja, to ten temat był wyeskponowany,
            widoczny i nie trzea było szukać, bo to teraz to jest takie mizerne.
            Wybaczcie, może i to brzmi śmiesznie, ale wpisywać wole sobie do Excel'a
            wszystko na bierząco, gdzyż jednak później jest dużo do roboty i łatwo o
            pomyłke.

ps. Chris nie typuje ? (-;
            • Gość: Chris Re: Jaz0n, kolabor - Gdzie jesteście ?? IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 16.06.05, 11:47
              MAVERICK napisz po prostu stop!!! Formułowicze poczekajcie z typami do jutra,
              bo robicie naszym WEBMASTEROM dodatkową prace:))Będzie wypasiona stronka i tam
              będzie można typować!!! Ja zawsze będę typować w niedziele lub sobote
              wieczorem, dzisiaj są cwiercfinały IMP, zobacze i spojrze na wyniki, odpukać w
              niemalowane kontuzje, poczekam do ogłoszenia składów to przynosi sukces...Już
              się zrobiłem w konia nie raz chociażby z Hampelem;) Pozdrawiam
              • Gość: MAVERICK PL STOP - TYPY Z TEGO WĄTKU NIE BĘDĄ BRANE POD UWAGE IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.06.05, 12:25
                OK, Chris. Masz racje w sumie :D Wiem że już dałem tutaj typy swoje, ale jednak
                Chris ma racje.
                Ja może jutro założe wątek koło 17:30
                ale mam pytanie co do:
                "Formułowicze poczekajcie z typami do jutra, bo robicie naszym WEBMASTEROM
                dodatkową prace:))Będzie wypasiona stronka i tam będzie można typować"

Ktoś robi jakąś strone www? Bo ja już sie totalnie pogubiłem. Już sam nie wiem
                kto co robi :D Wiem tylko ze Jaz0n moderuje ;)
                • salmiok Re: STOP - TYPY Z TEGO WĄTKU NIE BĘDĄ BRANE POD U 16.06.05, 13:47
                  Hej o co chodzi z tymi typami i stronami? Od niedawna jestem na forum i nie
                  bardzo rozumiem jakie są zasady tej zabawy. Jeśli ktoś ma ochotę mi to wyjaśnić
                  to będę wdzięczny. Pzdr
                  • Gość: kolabor Re: STOP - TYPY Z TEGO WĄTKU NIE BĘDĄ BRANE POD U IP: *.torun.mm.pl 17.06.05, 12:34
                    salmiok napisał:

> Hej o co chodzi z tymi typami i stronami? Od niedawna jestem na forum i nie
                    > bardzo rozumiem jakie są zasady tej zabawy. Jeśli ktoś ma ochotę mi to
                    wyjaśnić
                    >
                    > to będę wdzięczny. Pzdr

to może ja ? a więc... wszyscyśmy jak jeden mąż zgodni w swej idei oraz pewni
                    sukcesu postanowiliśmy stawić czoła wyzwaniu jakim będzie typowanie drużynowych
                    mistrzostw Polski na żużlu w sezonie 2005. Dlatego pełni zapału oraz chęci
                    uzyskania jak najlepszych wyników postanowiliśmy co następuje : - jeden z nas
                    zakłada przed każdą kolejką nowy wątek z typami, w którym to umieszczamy swoje
                    wyniki. Żeby było ciekawiej, to już dwukrotnie liczyliśmy punkty z założonych
                    właśnie przez Ciebie Salmioku wątków. Jesteś więc uwzględniony w
                    klasyfikacji :). - punkty za daną kolejkę podlicza MAVERICK, a klasyfikacją
                    ogólną zajmuję się ja. - tu powinien być punkt trzeci, ale z racji, że nasz
                    konkurs miał w tym roku swoją premierę i jest jeszcze, z lekka mówiąc w
                    proszku, do takiego stanu zaawansowania jeszcze nie doszliśmy. Czyli ogólnie
                    system jest prosty : typujesz w wyznaczonym do tego wątku, a potem sprawdzasz
                    które miejsce zajmujesz w klasyfikacji (będą zakładane osobne wątki z
                    wynikami). Postanowienia na sezon przyszły to: wprowadzenie ładnej stronki z
                    wynikami oraz klasyfikacją, oraz utrzymanie konkursu w ryzach, dzięki
                    regulaminowi. Jak widać rozwijamy się i ani nam w głowie się zwijać. W tym
                    sezonie jeszcze z lekka bałaganik panuje, ale od przyszłego to już powinno
                    lepiej wyglądać :)
                    zapraszamy do typowań
                    pozdr
                    • Gość: MAVERICK PL Tak jest! (-: IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.06.05, 13:21
                      Zgadzam sie z kolaborem i w pełni popieram i wogole powyższy post (mimo że
                      kolabor jest z... - no własnie aż sam sie dziwie że popieram :D ;) )
                      co do strony www, to posiadam już domene i mam hosting, [narazie zapewniony do
                      czerwca 2006] więc myśle nad projektem, lecz jednak w tym roku chyba jeszcze
                      nie bedzie gdyż nie jestem profesjonalistą lecz jednak coś potrafie ;-)
                      Tak więc od next sezonu www powinno być. A że zaczną się studia to wiadomo :]
                      nie cza do szkoły chodzić codziennie na 5-7 a nawet 8 godzin :D

[moze coś sie uda wykombinować od zakończenia rundy zasadniczej]
          • Gość: igrek Re: Typy na X kolejkę IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 17.06.05, 00:10
            Polonia-Unia T. 50-40
            Wybrzeże-Apator 50-40
            Atlas-Czewa 51-39
            ZKZ-Unia L. 40-50
      • Gość: Jacek Re: Typy na X kolejkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:47
        Nie chciałem zabłysnać, tylko chciałem podać swoje typy ze wzgledu na
        prawdopodobny brak dotępu do komputera w następnych dniach. Jeżeli złamałem
        regulamin to nieświadomie i za to przepraszam. Jeżeli tego nie zrobiłem (nie
        zlamałem regulaminu)to chyba komentarz jest zbędny.
      • Gość: Jazon Spokojnie panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:16
        Nie ma co wskakiwac na Jacka- w końcu nic tragicznego w skutkach nie zrobił.
        Umawialismy sie faktycznie ze watki o typowaniu zakladamy później, ale rozumiem
        obawę że potem nie bedzie miał dostępu do komputera. Jezeli ma to sprawiac
        problemy nadzorujacym konkurs Kolaborowi i Maverickowi to mysle że trzeba brac
        to pod uwage.
        Kompromis moze wygladac tak, ze kolabor zalozy nawy watek, a jezeli Jacek i
        inni ktorzy zgłosza takie zyczenie TUTAJ nie beda mieli okazji sie do niego
        wpisac to sam ich wkleje. Moze byc?
        • Gość: Chris Re: Spokojnie panowie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 17.06.05, 09:41
          Jacek niczym się nie przejmuj,Twoje typy zostaną na pewno uwzględnione chyba że
          chcesz coś poprawić ;))), Maverickowi się wyrwało z tym "Twoim zaistnieniem" na
          pewno nie miał nic złego na myśli. A co do samego głosowania. Prosty przykład:
          Stawiam na Zielona Góre w czwartek rano w niedzielnym meczu, wieczorem okazuje
          się że Huszcza odnosi kontuzjena 1/4 IMP, powiecie jakie to osłabienie a
          jednak...myśle że warto z typami troche poczekać, dlatego pewnie nie ma
          kolabora, bo on typuje w ostatniej chwili...Maverick czy można już głosować??
          Pozdrawiam
          • Gość: sadura1 Re: Spokojnie panowie IP: 195.245.217.* 17.06.05, 10:39
            A ja mam małą prośbę, żeby "oficjalny" wątek z typowaniem pojawiał się w piątek
            przed 15-stą na przykład. Nie mam chwilowo dostępu do netu w domu... Myślę, że
            takich osób jest więcej....
            Pzdr
            • Gość: MAVERICK PL Re: Spokojnie panowie IP: *.man.bydgoszcz.pl 17.06.05, 11:44
              Nie no racja, nic złego nie miałem na myśli, po prostu wyrażenie opini.
              (-:
              Chris, jeśli chcesz to możesz typować ;)

tylko MAM PROŚBE:
              Aby temat wątku był dużymi literami żeby nie trzeba było szukać, tak jak moje
              poprzednie do typowania. ;-)
              Śmiało możecie zakładać, lecz jednak do godziny 17 nie zostanie założony, to ja
              założe. (-:
              Miłego... (-:
            • Gość: kolabor Re: Spokojnie panowie IP: *.torun.mm.pl 17.06.05, 12:17
              Gość: Jacek
              Nie chciałem zabłysnać, tylko chciałem podać swoje typy ze wzgledu na
              prawdopodobny brak dotępu do komputera w następnych dniach. Jeżeli złamałem
              regulamin to nieświadomie i za to przepraszam.

-Regulamin. To ci dobry pomysł :P . Jak mi się zachce, to pomyślę nad czymś
              takim, co by na przyszły sezon było elegancko. A co do tych typów to spoko.
              Każdy może mieć podobną sytuację, więc odpowiednio wcześniejsze zamieszczanie
              typów chyba nie porobi specjalnego zamieszania. Tylko w takich przypadkach
              lepiej informować o swojej sytuacji, co by się inni forumowicze nie zdziwili za
              bardzo :). Ale to wszystko uwzględnimy w regulaminie :P

Gość: Jazon
              Kompromis moze wygladac tak, ze kolabor zalozy nawy watek, a jezeli Jacek i
              inni ktorzy zgłosza takie zyczenie TUTAJ nie beda mieli okazji sie do niego
              wpisac to sam ich wkleje. Moze byc?

-może być to mało powiedziane. Zdecydowanie najlepsze rozwiązanie z tej
              sytuacji :)

Gość: sadura1
              A ja mam małą prośbę, żeby "oficjalny" wątek z typowaniem pojawiał się w piątek
              przed 15-stą na przykład. Nie mam chwilowo dostępu do netu w domu... Myślę, że
              takich osób jest więcej....

-da się zrobić :) piątek w ogóle jest chyba optymalnym terminem na zakładanie
              wątku z typami

Gość: MAVERICK PL
              Ktoś robi jakąś strone www? Bo ja już sie totalnie pogubiłem. Już sam nie wiem
              kto co robi :D Wiem tylko ze Jaz0n moderuje ;)

-ooo ! to to ja też wiem :) /tzn. ja już wcześniej mówiłem tudzież pisałem, że
              mogę zrobić arkusz taki do typowań do 30 (lub więcej) typerów, ale to bardziej
              pod kątem przyszłego sezonu. Na razie czekam, bo chcę bezczelnie zapasożytować
              i skorzystać z Twojego równanka :), ponieważ mówiłeś, że zrobiłeś poprawkę (w
              związku z tym przyznawaniem punktów "gratisem" za zbyt dużą pomyłkę). Czyli na
              razie ja proponuję bez zmian. Ty MAVERICK to ładujesz na excela, ja robię
              podsumowanie ogólne domowym sposobem :P a bardziej profesjonalne rozwiązania
              (stronka uporządkowana, regulamin (a co ! jak konkurs z prawdziwego zdarzenia,
              to konkurs z prawdziwego zdarzenia :P)) byłyby opracowywane i wprowadzone w
              życie, niestety, dopiero od przyszłego sezonu. Co sądzisz o tym co tutaj sobie
              nasmarowałem ? :)

Gość: Chris
              myśle że warto z typami troche poczekać, dlatego pewnie nie ma
              kolabora, bo on typuje w ostatniej chwili

-aaajjjjj... zostałem zdemaskowany :P

czyli tak... dzisiaj przed 15 pozwolę sobie założyć nowy wątek (no chyba, że
              ktoś inny mnie uprzedzi :) ), a ewentualne "zgrzyty" między tymi dwoma wątkami
              rozstrzygnie Jazon, jak On to bardzo korzystnie zaproponował. I "działa" :)

pozdrawiam :)
      • Gość: greg Re: Typy na X kolejkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:15
        Polonia - Unia T. 51-39
        Wybrzeże - Apator 49-41
        Atlas - Włókniarz 50-40
        ZKŻ - Unia L 43-47

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka