Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

San Antonio Spurs mistrzami NBA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 06:13
    San Antonio vafanculo!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Joaquin Gratulacje dla San Antonio... niestety:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 06:21
        ...kibicowałem Detroit w tegorocznych finałach, ale szacunek dla mistrzów.
        Zwłaszcza dla Roberta Horry - ostatniego wielkiego mistrza w lidze.

-------------------
        A Pacesas musi odejść!!!!!
        :)))
        • Gość: swerd [...] IP: *.nyc.res.rr.com 24.06.05, 06:28
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: swerd daremny mecz to łamanie regulaminu?GW sucks! IP: *.nyc.res.rr.com 24.06.05, 14:07
      • Gość: Pawel z Chicago Niech ich pieklo pochlonie! Nienawidze Spurs! IP: 216.49.221.* 24.06.05, 06:30
        • Gość: jureczek Bravo Spurs IP: *.200-45-204.telecom.net.ar 24.06.05, 07:09
          Dlaczego tyle nienawisci. Spurs byli lepsi, mieli bardziej twarda obrane i
          przede wszystkim 2 wspanialych graczy: Duncana i Ginobili. Chwala im za ten
          sukces
        • Gość: baller Niech ich pieklo pochlonie! Nienawidze Spurs! IP: 194.181.191.* 24.06.05, 11:20
          Ja tez. Oby szczeźli.
      • Gość: yaro Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 06:35
        No cóż, jako fan Detroit od 16 lat czuję zawód. Szacunek dla drużyny Spurs i
        wszystkich fanów Ostróg. Musicie jednak przyznać, że mistrzostwo wywalczone z
        tak doskonałym teamem jak Pistons musi smakować wyśmienicie, w przeciwieństwie
        do poprzednich. Gratulacje.
        No i muszę dodać jeszcze jedno - za rok stracicie ten tyutuł na rzecz chłopaków
        z Detroit:)
        pozdra
        GO PISTONS!!!
      • Gość: Bulls fan Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 06:37
        Gratulacje dla Spurs, za rok Detroit odzyska tytuł (najlepiej CHICAGO)!! Jeżeli
        oglądaliście mecz co sądzicie o komentowaniu?? Jak dla mnie bezsensowna
        paplanina, wycieli nawet wywiady z graczami!!
      • Gość: Insider Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.06.05, 06:41
        Swietny,emocjonujacy mecz! Duncan,Ginobili i Horry pokazali mistrzowska klase.
        Plus fantastyczna gra w obronie.Billups i Hamilton praktycznie nie istnieli.
        Gratulacje dla Detroit.Szkoda ich ,bo graja ekstra koszykowke.Czapki z glow
        przed nimi!
        Cichy bohater meczu to Bowen,kryl Billupsa w 4 kwarcie i ten nie
        istnial.Ginobili zas super pilnowal Hamiltona.Dobry ruch taktyczny coacha
        Popovicha.
        Uwazam tez,ze sedziowanie w tym meczu bylo fantastyczne.Od poczatku nie
        pozwolili na ostra gre,przepychanki.Gracze musieli sie do tego dostosowac a gra
        przynajmniej byla w miare plynna.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Bart Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 07:38
          Jestem co prawda kibicem Heat ale w tym finale kibicowałem Pistons. Niestety
          nie dali rady. Gratulacje dla Spurs. Najlepszy jednak w dzisiejszym meczu był
          komentarz Michałowicza, prawdziwa "perła" jego twórczości: Manu jest jak
          dwuręczny krzyżacki miecz!!! Spłakałem się.
          Pozdrawiam kibiców NBA i czekam na nowy sezon w którym mistrzem wschodu i całej
          ligi będzie Miami HEAT.
      • Gość: Duncan'ka Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 07:38
        No i stało sie!!!!!!!!!!po raz 3 maja pierścienie!!!Bravo!zasłużyli na to -
        grają konsekwentnie,mieli wspaniały bilans w r.s.to był swietny mecz i wpaniały
        początek dnia!!!!!!!ONE TEAM.ONE GOAL.!!!
      • stejs Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA 24.06.05, 07:58
        Bardzo się cieszę z mistrzostwa San Antonio.Wierzyłem w nich od samego
        początku, choć mieli chwile słabości. Pokazali w ostatnim meczu, że to oni są
        najlepsi.Pozdrawiam wszystkich kibiców SA Spurs.
      • Gość: Wielki Docent SZKODA IP: 195.116.245.* 24.06.05, 08:09
        Ciekawe, czy Pistons za rok znów będą tacy mocni by grać w finale. Oby.
        • Gość: Wade usa IP: 222.* / 68.28.243.* 24.06.05, 09:15
          Fuck Spurs, zbieranina popaprancow, szkoda troche Pistons ale sami dali ciala w meczu 5. Nie wiem czy wiecie ale w Palace bylo wiecej kibiców niz na meczu w texas'ie . Wjazd kosztowal $5 I atmosfera byla 100 razy lepsza niz u wiesniakow w texasie, no moze nie do konca :( .A za rok to nikt nie bedzie mial szans bo liga rzadzic beda Miami Heat z Alonzo czy bez, Shaq & Wade skopia wszystkim tylki !
      • Gość: Lesiu We are the champions!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 08:31
        Teraz moge zapalic cygaro zwyciestwa, zaspiewac We are the champions i jezdzić
        na gulu wszystkim przeciwnikom SPURS, po trzy kroć He He he!!!!!!!!!!!!
      • Gość: dupawielka [...] IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 24.06.05, 09:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: yaro Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:12
          dupawielka - po tylu dniach, ba! miesiącach prób myślenia potrafiłeś napisać
          zdanie, ba! nawet w formie pytajacej!!! Super. Teraz spróbuj jeszcze przejść z
          gwary na czystą polszczyznę, a potem popracujemy nad stylem.
          Zmień forum człowieku i zostaw to prawdziwym fanom NBA.

• independence Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA 24.06.05, 09:07
        Gratulacje dla San Antonio Spurs. W tegorocznym finale potwierdzili, że w tym
        sezonie nie mieli sobie równych i byli zdecydowanie najlepiej grającą drużyną.
        Mimo że nie przepadam za Detroit Pistons i uważam, że nie powinni zajść w tym
        roku tak wysoko, to jednak jestem pod wielkim wrażeniem ich postawy w meczach
        finałowych. Emocji nie brakowało do samego końca :)
        • Gość: Pragmatyk Gortat do Detroit ?????????????? IP: *.pkobp.pl 24.06.05, 09:49
          Ciekawe jakie sa realne szanse zeby Detroit wybralo Gortata ????? chyba wiecej
          jest nadzieji ale zobaczcie sami www.nbadraft.net
      • cz-marcinfigiel Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA 24.06.05, 10:23
        detroit, detroit uber alles !!!
      • Gość: Tomek Warszawa Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:01
        Gratuluje SA pokazaliście że jesteście najlepsi!
        • Gość: anakinsky Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA IP: 212.160.156.* 24.06.05, 11:39
          San Antonio są nudni jak flaki z olejem. Te maski Popowicha i Duncana i
          dziecinny francuzik Parker mnie po prostu osłabiają. Jedyny szacunek dla Bowena
          (za charakter) i Ginobili (za wszystko). Horry - respect! W nastepnym roku, o
          ile doją do finałow (a mam nadzieje ze nie) dostana łomot albo od Miami albo od
          Motown.
      • Gość: Boski Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA IP: *.ipt.aol.com 24.06.05, 12:08
        Ja wiedziałem, że tak będzie, ja wiedziałem, że tak będzie!!! Juz dwa dni temu
        pisałem że San Antonio rozniesie Detroit. Mało kto wierzył. SPURS RUUULLLEEEZZZZ!!!!
        • Gość: ven Re: San Antonio Spurs mistrzami NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 13:08
          jakie roznoszenie, o czym ty bredzisz? widziales mecz? roznoszenie przeciwnika to bylo w meczach 1-4, a potem byla piekna walka z obu stron...niestety Pistons przegrali, ale coz tak bywa...malo kto wierzyl??bez wzgledu na to, ze Detroit wygralo wazny mecz nr6 faworytem siodmego spotkania byli Spurs, wiec postaraj sie troszke pomyslec, zanim bedziesz sie dzielil swoimi zlotymi myslami z innymi...
        • Gość: swerd chyba ogladałeś inny kanał chłopczyku IP: *.nyc.res.rr.com 24.06.05, 14:10
      • Gość: melan dla mnie bohaterem jest horry IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.06.05, 13:18
        uwielbiam tego zawodnika. juz w houston był mistrzem wygrywania.
        • Gość: Obserwator Gdzie te finaly IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.05, 13:43
          Gdzie ta gra i te finaly kiedy Lakers tryumfowali? Tylko Horry o tym
          przypomina. Zostala walka w obronie, zadnej fantazji w ataku (moze z wyjatkiem
          Manu), koszykowka podporzadkowana jednej wylacznie idei - destrukcja za wszelka
          cene.
          • Gość: kosynier Re: Gdzie te finaly IP: *.crowley.pl 24.06.05, 15:02
            moze nie jest tak widowiskowo jak bylo, ale wreszcie jest to koszykowka.
            jeszcze kilka lat temu ponad polowa akcji w nba to byl jeden schemat: izolacja
            dla pierwszej opcji w ataku "i niech sie koles martwi, a my patrzymy". teraz
            gra jest o wiele bardziej zespolowa - z trzech najlepszych strzelcow nba zaden
            nie zagral nawet w polfinale konferencji!!! - ale na pewno nie mniej ciekawa
      • Gość: Miszal Brawo SPURS!!! :DDD IP: *.toya.net.pl 24.06.05, 15:12
        Wierzylem do konca! Tak jak przy dwoch poprzednich mistrzostwach! I nie mozna
        mowic ze to byly nudne fianly! Pistonsi postawili wyskoko poprzeczke, ktora
        Spursi i tak przeskoczyli ;) Szkoda tylko ze musialo mi starczyc radio
        internetowe, bo C+ u mnie brak :/ Dziekuje wam SPURS. Dzieki Tim, Manu, Robert
        i calej reszcie. Tylko Admirala niestety brak, ale on zawsze bedzie dla mnie
        postacia nr 1. Jestem z wami od poczatku lat '90, zawsze wierny. SAN ANTONIO
        stolica swiatowej koszykowki! Pozdro dla fanow SPURS!!! Ciekawe czy znow tu na
        forum sie spotkamy, jak przy poprzednim mistrzostwie ;) We are the
        Champions!!! :)))))
        • Gość: Melasa Re: Brawo SPURS!!! IP: *.akron.wroc.pl 24.06.05, 16:13
          Z dwóch "{konsekwencji" wygrała lepsza. Defensywa kontra defensywa ....Ale to
          jest piękne, nie szarże bezmyslne na "kosz" ale konsekwencja i myśl trenera i
          artyzm zawodnikow i podporządkowanie jednostki zespołowi. Ta koszykówka jest
          mimo wszystko bliższa dzisiejszemu stylowi życia niz "bezmyslne" choc efektowne
          wejśćia MJ, Pipena czy Thomasa. Rozum i "myślenie". I taktyka, i defense....
          Tylko jak w życiu - powoli acz konsekwentnie - dochodzi się do czegoś.
          Milinerow nie znajduje się z dnia na dzień na ulicy. Chyba nadchodzi era, i to
          dlugo, Spurs. Vivat Ostrogi z San Antonio.
      • Gość: jafia Afro Bena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:25
        jak ktos choc troszke interesuje sie nba o wie ze ben zaplata warkoczyki na
        wyjazdach, a afro nosi u siebie w hali... zawsze, chyba autor artukulu powinien
        o tym wiedziec, co??
      • Gość: spurs fan placzcie pistons!!!haaaa!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.06.05, 22:27
        tytul jest nasz i do nas nalezy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka