Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JAKI WYNIK DERBY!!!!!!!!>??????????!!++++++

IP: *.tvgawex.pl 29.06.05, 22:00
    Co myślicie jak Jonsson będzie jechal w niedzile !!! wogle jaki edzie
    rezultata DERBY!!!!! ja ide na mecz 2,5 godz. przed!!!!! ja stawiam na 47:43
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: JAKI WYNIK DERBY!!!!!!!!>??????????! IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 29.06.05, 22:57
        Chyba beda pelne sklady. Bedzie remis
        • Gość: greg 54-36 dla Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 23:08
          3 punkty w Bydgoszczy i łomot karwanowej siódemki
          • Gość: Szrek Re: 54-36 dla Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 08:01
            Jakem stary mieszkaniec Bydgoszczy jestem optymistom i stawiam 48-42. Dla Apatora
            • Gość: sadura1 Re: 54-36 dla Polonii IP: 195.245.217.* 30.06.05, 08:54
              44:46... Nie może być inaczej! :)
              • Gość: Chris 44: 46 dla Apatora IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.06.05, 09:01
                Crump 12, Jaguś 10, Smith 8, Zabik 7, Miedzinski 6, Puszakowski 3. Wiesz mi też
                tyle wyszło w tym rozrachunku razem 46 punktów Apatora :))))
                • Gość: sadura1 Re: 44: 46 dla Apatora IP: 195.245.217.* 30.06.05, 09:41
                  Ja zamieniłbym tylko zdobycz punktową Smitha i Miedzińskiego... Chyba, że Andy
                  faktycznie nie zapomniał jak jeździć w Bydgoszczy. :)
                  Zobaczymy.
                • salmiok Re: 44: 46 dla Apatora 30.06.05, 09:46
                  Wszystko ok. poza Ząbikiem - obawiam się że po kontuzji może mieć problemy
                • Gość: Chris Jest już nawet awizowany skład IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.06.05, 10:02
                  9.CRUMP 10.ZABIK 11.SMITH 12.PUSZAKOWSKI 13.WIESŁAW JAGUŚ 14.MARCIN JAGUS 15.
                  MIEDZINSKI. Osobiscie mam mieszane uczucia co do biegu młodziezowego,ja
                  wstawiłbym pod 10-ke Marcina Jagusia, a pod 14-ke Karola Zabika, ale trener wie
                  lepiej co czynić. W każdym razie zakładajac że Jaguś jest słabszy od Buczka
                  możemy zacząć mecz od debetu punktowego, ale Janek wie lepiej...Bydgoszcz
                  pojedzie w składzie prawdopodobnie nastepujacym. 1.JONSSON 2.KRZYZANIAK
                  3.SAWINA 4.ROBACKI 5.PROTASIEWICZ 6.BUCZKOWSKI 7.KLECHA
                • Gość: loramo Re: 44: 46 dla Apatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:40
                  Chris :) przepraszam ale na kim wiechu z karolem zrobia 17 punktów. Czy mozesz
                  nam wszystkim wyjaśnic z kim oni beda wygrywali w bydgoszczy? :D:D:D
      • Gość: Jazon Nie jestem wymagający: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:08
        Niech Apator obroni punkt bonusowy i bede zadowolony...
        • Gość: Chris Re: Nie jestem wymagający: IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.06.05, 09:24
          Zgadzam się ja też mam wątpliwości co do wygranej sam bonus będzie cieszył, ale
          wiecie,że wygrana stawia nas na pierwszym miejscu, poza tym chyba byśmy zatarli
          do końca to zawistne wyobrazenie, ktore powstało po meczu z WTS-em i oczyścili
          się z jakichkolwiek podejrzeń...:)))
          3 LIPCA GODZ.18 POTOP KRZYZAKÓW W BYDGOSZCZY...:)))
          • Gość: sadura1 Re: Nie jestem wymagający: IP: 195.245.217.* 30.06.05, 09:39
            I właśnie na zatarcie tego i innych niekorzystnych odczuć bardzo, bardzo liczę!
            I mówię poważnie - jeżeli nie będzie Jonssona lub będzie "miętki", to mocno
            wierzę w 44:46!!! :):):)
            Przy okazji proszę stałych bywalców bydgoskiego toru - o której najlepiej być
            na stadionie, żeby bez problemu kupic bilet i znaleźć "rozsądne" miejsce?
            Pzdr
            • salmiok Re: Nie jestem wymagający: 30.06.05, 09:51
              Apator w tym roku jest tak nieprzeiwdywalny że każdy wynik jest możliwy. Wierzę
              że nasi jednak nie zejdą poniżej 40 pkt i przywiozą bonusa. Z drugiej strony
              liczę na Krzyżaniaka - on w derbach zawsze jeździł dla nas:)
            • Gość: Coolek Re: Nie jestem wymagający: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 11:37
              Sadura, mysle, ze najlepiej byc tak dwie godzinki przed meczem i wtedy sobie
              kupic bilecik. Wchodzic jeszcze nie trzeba. Na Tarnowie bylo tak, ze na godzine
              przed mecze byly juz olbrzymie kolejki do kas (jakies 30 min. samego stania) i
              mysle, ze teraz bedzie podobnie. Wchodzic mozna tak na 1,5h przed meczem i wtedy
              jeszcze dobre miejsca beda, ale mam nadzieje, ze jednak idziesz do swoich, bo
              naprawde kibice Apatora czesto fajnie sie w Bydzi prezentuja i tak pewnie bedzie
              i tym razem, ale jest jeden warunek - musicie usiasc razem.

Coolek
              • Gość: sadura1 Re: Nie jestem wymagający: IP: 195.245.217.* 30.06.05, 13:31
                Dzięki za garść wskazówek. :)
                Do zobaczenia na meczu.
                Pzdr
          • czawez Re: Nie jestem wymagający:- do Chrisa 30.06.05, 19:51
            No Potop i Krzyżacy :-) Lekko pomieszałeś. Ale w obu przypadkach najeźdźcy
            dostali łupnia:-)))Zapraszamy!
            Oj chyba na dobre wraca atmosfera derbów z lat 80-tych. Pierwsze derby, na
            których byłem, nie zapomnę do końca życia.W Apatorze: Żabiałowicz i spółka -
            całego składu nie pamietam, ale na pewno byli jeszcze: Wiśniewski, Miastkowski,
            Maćkiewicz, Śniegocki i St.Miedzińskia w Poloni Proch, Gabrych, Ziarnik, Dołek,
            Buśkiewicz, Rutecki, Fabiszewski i Maroszek. Mecz roztrzygał się w ostatnim
            biegu. Wygraliśmy 46:44.
            • Gość: greg balon pompujemy dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:31
              całkiem nieźle podgrzewana atmosfera i miejmy nadzieję 20 tyś na trybunach
      • Gość: jac Re: JAKI WYNIK DERBY!!!!!!!!>??????????! IP: *.tvgawex.pl 30.06.05, 11:51
        Chciałoby się wygranej Polonii ale,realnie patrząc w przyszłość ,po przegranej
        będą większe szanse na pokonanie Apatora w play offach , jeżeli utrzymają do
        końca pierwszą pozycje ,możemy się spotkać jeszcze raz i tu widzę większe
        szanse na zwycięstwo no i medal.
        • Gość: Leper Re: JAKI WYNIK DERBY!!!!!!!!>??????????! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:03
          Jezeli w niedziele wygra Apator wszystko stanie sie jasne: Karwan musi odejsc!
      • Gość: Piotrek Re: JAKI WYNIK DERBY!!!!!!!!>??????????! IP: 83.238.70.* 30.06.05, 13:18
        BTZ - Torun 50 : 40
        • Gość: Toma Toruń Re: JAKI WYNIK DERBY!!!!!!!!>??????????! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:43
          Derby Pomorza rozpalają emocje kibiców. I na tym to polega. Koto wygra okaże
          się około 20 w niedzielę 3 lipca. Jakoś nie chce mi się wierzyć w punkty
          torunian i stawiam 54:36 dla Polonii.
          • Gość: siergiej Re: JAKI WYNIK DERBY!!!!!!!!>??????????! IP: *.tvgawex.pl 01.07.05, 11:42
            a Jonsson jedzie ?? a nawet jak jedzie to też nie wiadomo jak pojedzie??!!
      • Gość: loramo Re: JAKI WYNIK DERBY!!!!!!!!>??????????! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 15:42
        Chris :) przepraszam ale na kim wiechu z karolem zrobia 17 punktów. Czy mozesz
        nam wszystkim wyjaśnic z kim oni beda wygrywali w bydgoszczy? :D:D:D
        • Gość: Chris Re: JAKI WYNIK DERBY!!!!!!!!>??????????! IP: *.tvk.torun.pl 02.07.05, 12:13
          O Loramo witaj stęskniłem się za Tobą, nie wiesz z kim?:o. Z drewniakami:)))
      • Gość: loramo Re: JAKI WYNIK DERBY!!!!!!!!>??????????! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:59
        chrisss;] Z drewniakami to może i będą wygrywać przy odrobinie szczęścia tylko
        gdzie oni tych drewniaków bedą szukali w niedziele. Mam nadzieje że zdązą na
        mecz chociażby dlatego żeby pooglądać plecy Klechy:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka