team9 04.08.02, 19:01 redakcjo co z Kuźbą gdzie on gra i czy wogóle gra w jakims klubie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salien Re: kuźba 04.08.02, 19:04 redakcjo to samo z olszarem. nie mozna podawac na liste zawodnikow, ktorzy nie maja podpisanych kontraktow! mam dla was rade - przynajmniej nie odejmujcie punktow za ich sprzedaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bachus` Re: kuźba IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 04.08.02, 22:46 Salien, daj sobie spokoj czlowieku z tym Olszarem, musisz poruszac ten temat w kazdym watku na forum? Zamiast wyklucas sie z redakcja proponuje dokonac transferu ewentualnie grajka na lawke przesunac. Przede wszystkim jednak proponuje sledzic na biezaco newsy z ekstraklasy, a nie tylko Skarb Kibica, ktory widomo ze nie moze byc aktualny (drukarnia!). Pozdrawiam pozostalych graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
salien Re: kuźba 05.08.02, 10:29 co ty gosciu pieprzysz? poruszam to, bo to jest wazny problem. prawda. moglbym to dawno odpuscic, ale dlaczego mam tracic punkty z winy redakcji? a z tym przesunieciem na lawe chyba ci sie facet cos pomylilo. mam swoja koncepcje gry polegajaca na danym ustawieniu i nie bede jej zmienial, bo ktos mi podal zla liste transferowa. i jeszcze jedno. mowiac o skarbie kibica chodzilo mi o internetowy skarb kibica "gazety wyborczej". gdybym wyczytal sobie takie pierdoly w gdzie indziej to bym sie tak nie czepial. Odpowiedz Link Zgłoś
piter_d Re: kuźba 05.08.02, 14:59 Tylko po co zasmiecasz forum kilkunastoma watkami?, nikt slepy nie jest. Popelniles blad wybierajac marnego kopacza-Twoj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: kuźba IP: *.csk.pl 05.08.02, 17:39 Ja na 2 gola jeszcze się nie zdecydowałam i czas pokaże czy się zdecyduje, Tylko chcę na razie spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xpert Re: kuźba 05.08.02, 15:51 salien napisał: > co ty gosciu pieprzysz? poruszam to, bo to jest wazny problem. prawda. moglbym > to dawno odpuscic, ale dlaczego mam tracic punkty z winy redakcji? a z tym > przesunieciem na lawe chyba ci sie facet cos pomylilo. mam swoja koncepcje gry > polegajaca na danym ustawieniu i nie bede jej zmienial, bo ktos mi podal zla > liste transferowa. i jeszcze jedno. mowiac o skarbie kibica chodzilo mi o > internetowy skarb kibica "gazety wyborczej". gdybym wyczytal sobie takie > pierdoly w gdzie indziej to bym sie tak nie czepial. bidulek Odpowiedz Link Zgłoś
anubis.mp Re: kuźba 05.08.02, 17:27 Kuźba od początku coś kręcił. Przeszedł do Widzewa, a za jakiś czas gazety piszą że trenuje z Wisłą K. Jak nie wiesz dokładnie czy zawodnik będzie grał w jakimś zespole to po cholerę go kupujesz? A teraz marudzisz jak baba na jarmarku. Pozdr. Anubis Odpowiedz Link Zgłoś
anubis.mp Re: kuźba 05.08.02, 17:31 Jeszcze jedno. Czemu nie sprzedałeś go przed pierwszą kolejką? Przecież nie było punktów minusowych. Anubis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: kuźba IP: *.csk.pl 05.08.02, 17:48 Czasem trezba postawić krzyzyk, aby się wyzwolić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: kuźba IP: *.csk.pl 05.08.02, 17:45 Jak dziś podałabym klub, to jutro wszystkie gazety by o tym trąbiły. A tak niech psychoanalityk się dalej martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: kuźba IP: *.csk.pl 05.08.02, 17:37 Powiem prawde robicie ze mnie głupka a ja tego nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
behcio666 Re: kuźba 05.08.02, 17:20 Obawiam się, że redakcja w końcu będzie musiała ignorować to forum z powodu takich właśnie postów. Jak byłeś frajerem i kupiłeś pionka, który nie ma klubu to cierp a nie zasmradzaj wszystkim życia twoją tragedią. REDAKCJO, DLACZEGO NIE BYLO KRYGERA NA LISCIE TRANSFEROWEJ LECHA !!!!!!!!!! :) POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: kuźba IP: *.csk.pl 05.08.02, 17:32 Na razie nie gra w zadnym klubie,ale juz niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
salien dobra, zamknijcie sie juz 05.08.02, 17:38 sprzedalem tego pieprzonego olszara. pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
salien do anubisa 05.08.02, 17:50 na którym ty jestes miejscu, ze tak wnikliwie dajesz mi rady? w pierwszym 1000 cie nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś