wojteksar 04.08.02, 23:21 Fajnie by było, gdyby można było zrobić piłkarzyki z lig europejskich. Ja chciałbym ligę Niemiecką,czekam na wasze propozycje i na odpowieć redakcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Manchester Re: Zagraniczne piłkarzyki IP: *.skarb.telsat.wroc.pl 04.08.02, 23:24 Jestem za, ale nie niemiecka tylko angielska Odpowiedz Link Zgłoś
butelka1 Re: Zagraniczne piłkarzyki 04.08.02, 23:25 A co do ligi na gazecie to ja jestem za włoską :) Odpowiedz Link Zgłoś
butelka1 Re: Zagraniczne piłkarzyki 04.08.02, 23:24 Jesli chcesz se zagrac w lige niemiecka to wejdz na www.kicker.de i jak poszukasz to tam jest takie cos nawet wzialem udzial i kurde sklad o polakow oparlem- nawet wichniarka i elbera mam... Odpowiedz Link Zgłoś
hubertj Re: Zagraniczne piłkarzyki 05.08.02, 09:08 wojteksar napisał: > Fajnie by było, gdyby można było zrobić piłkarzyki z lig europejskich. Ja > chciałbym ligę Niemiecką,czekam na wasze propozycje i na odpowieć redakcji. Dopoki nie ma tego u nas, to na Yahoo mozna sie pobawic w Premiership (dla tych co znaja choc troche angielski): uk.premiership.fantasysports.yahoo.com/ Pozdrawiam, H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezuszko-Kisiel Re: Zagraniczne piłkarzyki IP: *.018-6-6f72653.cust.bredbandsbolaget.se 05.08.02, 10:19 Juz mozna grac z lige Angelska na www.smallworld.com albo inne Europeiskie na winamax. Ale musi sie umiec Angielski albo Francuski. Ale ja juz mieszkam zagranica od 13 lat i mi sie podoba polska liga. My musimy rozwinac polska lige a nie niemieckom czy angelska. Jestesmy polakami. Odpowiedz Link Zgłoś