Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mysłowice League & Liga katowicka

05.08.02, 19:31
    Zapraszam wszystkich chetnych z okolic Myslowic do wziecia udzialu w lidze
    prywatnej Mysłowice League. Chetnych prosze o podanie loginu i dokladnej
    nazwy druzyny, a kiedy tylko bedzie to mozliwe zaloze lige. Powstanie tez
    Liga katowicka i tu takze prosze chetnych o podanie loginu i nazwy druzyny.
    Serdecznie zapraszam. Arco. e-mail: armast@poczta.gazeta.pl
    Obserwuj wątek
      • szymek123 Re: Mysłowice League & Liga katowicka 05.08.02, 21:56
        Jestem chętny do ligi katowickiej
        • armast Re: Mysłowice League & Liga katowicka 06.08.02, 20:00
          a wiec jestes zaproszony gdy tylko bedzie mozliwosc stworzenia tej ligi. Podaj
          na moj adres: armast@poczta.gazeta.pl nazwe swojej druzyny oraz twoj ligin
          • Gość: m Re: Mysłowice League & Liga katowicka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 20:39
            asw
            • Gość: asa Re: Mysłowice League & Liga katowicka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 22:32
              osama ;-)
        • armast Re: Mysłowice League & Liga katowicka 06.08.02, 20:06
          juz dostalem twoja nazwe i login, tnx!
      • beatalukasz Re: Mysłowice League & Liga katowicka 05.08.02, 23:10
        jestem z sosnowca . nazwa mojej drużyny to FC TYGRYS . pozdrowienia łukasz
        • armast Re: Mysłowice League & Liga katowicka 06.08.02, 20:03
          OK, wedlug zapowiedzi to juz niedlugo (a wlasciwie juz powinno sie dac zrobic
          bo jest 20:00) stworze Lige katowicka i oczywiscie mozesz zagrac. Jest juz ok.
          7 chetnych. Pozdrawiam
        • armast Re: Mysłowice League & Liga katowicka 06.08.02, 20:04
          aha! podaj jeszcze swoj login
        • Gość: armast Re: Mysłowice League & Liga katowicka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 20:38
          podaj mi jeszcze maila bo musze wyslac zaproszenie
      • Gość: ??? Re: Mysłowice League & Liga katowicka IP: *.localdomain / 192.168.3.* 06.08.02, 20:13
        ej sorry a mozesz napisac jakie druzyny i z jakimi loginami zagraja w tej
        lidze??
      • Gość: ??? Re: Mysłowice League & Liga katowicka IP: *.localdomain / 192.168.3.* 06.08.02, 20:13
        lidze??
        lidze??
        • Gość: armast Re: Mysłowice League & Liga katowicka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 20:37
          nie moge powiedziec bo nie mam na to zgody, ale zapytc sie o to mozesz osob
          ktore wyzej odpisaly na moj list. Moge ci tylko powiedziec ze sa osoby m.in. z
          Myslowic, 1 osoba z Sosnowca i jeszcze pare innych, ale jesli chcesz wziac
          udzial i jestes z okolic Katowic to zapraszam.
      • piesekpongo Re: Mysłowice League & Liga katowicka 06.08.02, 22:47
        zgłaszam akces do prywatnej ligi dzięki, pozdrawiam
        • Gość: armast Re: Mysłowice League & Liga katowicka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 22:54
          Podaj jeszcze tylko nazwe druzyny, login no i maila zebym mogl ci wyslac
          zaproszenie. Pozdrawiam
      • Gość: armast Re: Mysłowice League & Liga katowicka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 22:09
        Zapraszam jeszcze raz. Jest juz kilku chetnych ale to jeszcze za malo
      • Gość: armast !!! kod dostepu !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.02, 22:18
        Kod dostepu do ligi katowickiej to: 8863000119
        Zapraszam wszystkich chetnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka