Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    15.07.05, 17:01
    Kto lepszy?
    Przed każdą ligową kolejką wytypujemy dwóch prezesów, którzy rywalizować będą
    w pojedynku. Po jednej stronie punktować będzie gracz grający przez internet,
    po drugiej uczestnik prowadzący swój team przez komórkę. Obydwaj gracze na
    łamach konkursu zaprezentują nam swoje składy oraz swoją osobę. Każdy z nich
    prześle nam swoje zdjęcie oraz opowie nam coś o sobie. O aktualnym wyniku
    pojedynku informować będziemy na bieżąco. Dla gracza, który weźmie udział w
    pojedynku i osiągnie podczas całej rundy największą liczbę punktów ufundujemy
    super nagrodę.
    Obserwuj wątek
      • masterpablo Re: Pojedynek 15.07.05, 17:24
        hmmm... wg mnie to zły pomysł... nie jestem za... !!!!!!
      • masterpablo Re: Pojedynek 15.07.05, 18:39
        czy obecnosc w tym komkursie bedzie obowiazkowa??
        • tomek301 Re: Pojedynek 15.07.05, 18:58
          Super pomysł :)
          P.S. Masterpablo - skonczysz kiedys zadawac glupie pytania.....???
          • masterpablo Re: Pojedynek 15.07.05, 19:00
            nie no.. w tym pomysle nie ma nic super... bo wiem ze moj kolega ma np. kompleks i wstydzi sie np. wysylac swoje zdjecia... to co?? moze jest wstydliwy i co wtedy?? zmusimy go?? pozdro...
            • tomek301 Re: Pojedynek 15.07.05, 19:01
              Człowieku Ty jestes jakis nie teges... Naucz sie czytac ze zrozumieniem! A
              potem pisz!
            • czabik Re: Pojedynek 15.07.05, 19:01

ojejku, zapewne wylosują przed kolejką kogoś i ten ktoś będzie wybrany w ten
              sposób. Ale jesli nie będzie chcial to go nie zmuszą :/
      • maxiu40 Re: Pojedynek 15.07.05, 19:05
        jak dla mnie to dobry pomysł, można by jedynie ze zdjęcia zrezygnować, gdyż nie
        każdy chce je pokazać.
        • krzysio.d Re: Pojedynek 15.07.05, 19:17
          na pewno wylosują masterpablo :P
          dlatego mu się to nie podoba ;-)
          • marwi75 Re: Pojedynek 15.07.05, 21:19
            Kiedyś w pierwszej lub drugiej edycji WL było coś podobnego. Rywalizowały pary
            złożone z przedstawiciela uczestników i przedstawiciela Gazety Wyborczej (z
            różnych regionalnych redakcji). I muszę się przyznać że miałem okazji
            rywalizować w takiej parze. Niestety przegrałem :) ale krótki wywiad i zdjęcie
            było zamieszczone w gazecie :)

PS. Mówiłem że kolega mastercośtam nie zmieni swojego zachowania i sposobu
            wypowiedzi... Miejmy nadzieje że do tych pojedynków będą wybierać poważnych i
            zasłużonych prezesów :)
      • lord_qulag Re: Pojedynek 16.07.05, 02:03
        > Przed każdą ligową kolejką wytypujemy dwóch prezesów, którzy rywalizować będą
        > w pojedynku.

Wytypujemy, czyli nie będzie losowania :) ale nawet to i dobrze, powinni
        wybierać najbardziej zasłużonych graczy, takich jak np. ja :D :D :D

> Każdy z nich
        > prześle nam swoje zdjęcie oraz opowie nam coś o sobie.

dobra ale mały zonk - jak ktoś gra przez komórkę to jak wyśle swoje zdjęcie???
        przecież jak nie ma internetu to nie będzie wysyłał pocztą! bez sensu, że w
        ogóle będą tu ci komórkowcy z Wygraj Ligę :/

> O aktualnym wyniku
        > pojedynku informować będziemy na bieżąco.

a to ciekawe, zważywszy że wynik będzie jednorazowy... to o czym tu na bieżąco
        informować, raz będzie info i tyle :)

> Dla gracza, który weźmie udział w
        > pojedynku i osiągnie podczas całej rundy największą liczbę punktów ufundujemy
        > super nagrodę.

dobra to ja chcę wziąć udział! chcę wygrać nagodę! :) czuję, że miałbym dużą
        szansę :) ale i tak mnie nie wybiorą :|

PS. nie bądźcie sknerami i ufundujcie chociaż jakieś koszulki dla zwycięzców
        poszczególnych par!!!

PS.2 może się czepiam, ale typujecie tylko prezesów a oni sami wyierają, która
        drużyne wystawią... bo jak ktoś ma pięć, z czego np. 2 są funny (ja taką zawsze
        jedną robię... np. sami obcokrajowcy albo sami na literę K :P) to niechciałbym
        żeby grała ta słaba...
        • gronix Re: Pojedynek 16.07.05, 16:56
          Każde urozmaicenie może być interesujące, a sam udział w pojedynku jak i w Piłkarzykach jest chyba dobrowolny (pozdrowienia dla Masterpablo ;)).
          A co do wyboru drużyny przez wytypowanego Prezesa to przecież nikt nie wie ;) kto ma ile drużyn. Możesz np. mieć 5 drużyn jako prezes JakiśTam a następne 1234 jako TakiOwaki.
          Pomysł wybierania do pojedynku zasłużonych Prezesów (np. Szefów Lig Prywatnych, którzy nigdy nic nie wygrali ;)) oczywiście mi się podoba ;).
          • masterpablo Re: Pojedynek 17.07.05, 20:02
            dzieki za pozdrowienia gronix... chociaz raz na mnie nikt nie najechal... a tak poza tym to ja nie jestem za tym pomyslem... pozdro :)
      • grosik22 Za duzo marudzicie 17.07.05, 20:13
        pomys jest jak dla mnie gut. co do wysyłanie zdjęć smsowcóe. na pewno mają jakiś
        pomysł bo jakby nie mieli to by nierobili konkursu. brawo dla redakcji za dobre
        pomysły, oby takich wiecej :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka