Dodaj do ulubionych

Muza w marketach

29.11.05, 20:35
Czy zwracacie uwage na muzykę lecącą w głośnikach centrów handlowych i marketów?
Dziś w Kerfurze słuchałem polskiej składanki dla samobójców. Na etapie Kasi
Kowalskiej zrozumiałem miny kasjerek.
Obserwuj wątek
    • zoraz Re: Muza w marketach 29.11.05, 20:51
      Nigdy nie zwracałam uwagi, do czasu aż Tesco przyatakowało mnie jakimś rykiem słonia i pkręconą przyśpiewką. Horror, zwłaszcza w aptece, która ma również pod sufitem głośniki sieciowe i zero możliwoświ wyłączenia czy choćby przyciszenia.
      • sloggi Re: Muza w marketach 29.11.05, 21:06
        W Tesco na Stalowej pracuje dużo blondynek z linii białostockiej więc muza jest
        taka raczej z okolic Tłuszcza i Małkinii
    • frida2 Re: Muza w marketach 29.11.05, 21:03
      Byłam w tesco ostatnio, ale zupełnie nie zwrócilam uwagi. Ale teraz to chyba jakieś świąteczne lecą.
      • speer Re: Muza w marketach 29.11.05, 22:09
        a w ikea co bardziej spostrzegawczy zawsze trafnie zwracali uwage, ze w
        tamtejszych WC leci muzyka i nie slychac jak ktos oddaje gazy! Bardzo
        pomyslowe smile
        • zoraz Re: Muza w marketach 29.11.05, 22:44
          Jestem za, w takich miejscach zawsze brakuje mi zagłuszacza smile.
          • sloggi Re: Muza w marketach 29.11.05, 23:16
            zoraz napisała:

> Jestem za, w takich miejscach zawsze brakuje mi zagłuszacza smile.

Z czasów nowego lokum nie miałem drzwi do toalety, wisiała kotara. Na pralce
            stało radio, które podczas wizyty w WC włączało się jako zagłuszacz. Ustawione
            było na Radio Maryja. Nic tak skutecznie nie zagłusza defekacji jak nowenny smile
            • zoraz Re: Muza w marketach 30.11.05, 13:42
              Zaprzyjaźniony dentysta założył w gabinecie kołchoźnik który zgłaśniał gdy borowałalbo pacjent stękał. To podnosiło komfort oczekiwania w poczekalni wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka