Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prośba do Jazona

IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.07.05, 00:31
    Wiem ze to może kłopotliwe,ale mam wielka prosbę myśle,ze nie tylko ja ale
    kilka osob z Bydgoszczy i Torunia, skasuj prosze ten mało obiektywny
    dziadowski wielki shit,ktory się unosi od kilku dni wywołujac wielki
    fetor,osobiscie to mam raczej banana na buzi czytajac tego CLOWNA LORAMA czy
    jak mu tam, ale nie robmy pastwiska takiego jak na INTERII, ONECIE czy innych
    portalach. Dążylismy do spokoju tymczasem czytam tym razem coś o karłach,
    amatorach, spadkach w tabeli. Jazonie wykonujesz doskonale swoja role,a my
    Ciebie poprzemy w tym blokowaniu wątków, Szrek mnie uczulał jestem spokojny
    ale to taka moja prosba usun to gó.. raz na zawsze. Facet nie ma umiaru jest
    sfrustrowanym kretynem ala Gracjan St.Pauli, wywalmy go stad, albo niech sie
    nauczy dyscypliny. Pozdrawiam.:))
    Obserwuj wątek
      • czawez Re: Prośba do Jazona 20.07.05, 00:35
        Jestem za!
      • Gość: Chris Re: Prośba do Jazona IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 20.07.05, 01:17
        Podam jeszcze powód dla którego moze zostać skasowany watek: NIE MA W SŁOWNIKU
        POLSKIM SŁOWA: TORUNIAKI są tylko Torunianie:)))Czuje się urażony:)))Sam Miodek
        by się skrzywił:)))
        • czawez Re: Prośba do Jazona 20.07.05, 01:37
          lol
      • Gość: Jazon Re: Prośba do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 02:32
        Sledzę ten wątek i jak mozna się po moim wpisie domyślic mam na jego temat swoją
        opinię. Loramo moim zdaniem przekroczył znów granice dobrego smaku, ale to nie
        on załozył wątek, tylko Valentino (który nawiasem mowiąc odwiedza nas juz po raz
        kolejny o ile sie nie myle)- nie da sie tez nie zauwazyc ze sporo osób na tą
        zaczepke odpowiedzialo.
        Umowmy sie ze jeszcze chwile zaczekam- przeciez wątek moze calkiem naturalnie
        spaśc. Forumowicze moga byc do pewnego momentu efektywnymi moderatorami po
        prostu ignorując takie wpisy. A jeżeli zauważe ze ktos gada sam ze soba byle
        utrzymac takie szambo na powierzchni to spokojnie je usunę. Chętnie poznam
        opinie wiekszej ilości osób na temat tego wątku- jeżeli przekonujaca liczba osób
        zadeklaruje swoje zdanie to wezme to pod uwage. Póki co musze sie troche
        wyspać... mysle ze do rana watek nikogo nie urazi, a ja troche sprawe przemysle.
        Pozdrawiam wszystkich.
        • Gość: MAVERICK PL Re: Prośba do Jazona IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.07.05, 07:43
          e tam... po co kaskować.
          Jeśli nie łamie żadnych z forumowych zasad i nie obraża nikogo, i nie ma tam
          czegoś co nie powinno się znaleźć to ja bym zostawił wątek. Jeśli ktoś nie chce
          to nie musi brać udziału w dyskusji w danym wątku, nie musi nawet wchodzić i go
          czytać.
          Po co usuwać skoro nie złamał zasad?
          Po co karać skoro nie złamał zasad?
          Zostawmy, niech sobie bedzie... kto będzie chciał to coś sobie napisze, a kto
          nie to nie bedzie pisał. Myśle że można by tu powiedzieć że to co numery IP
          wyprawiają na tym forum, to tylko i wyłącznie ich wizytówka. Nie ważne jacy są
          naprawde, bardziej ważne jaką oni sobie wyrabiają opinie na forum, co może
          kiedyś przenieść się na przyszłość.
        • Gość: Szrek Re: Prośba do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 07:57
          Dzień dobry Jazon, wyspałeś się? Przyłączam sie do prosby Chrisa i pozostałych.
          Pozdrawiam
          • Gość: Jazon Re: Prośba do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:39
            A dziękuje, wyspalem się:) Jak widze na razie 3-1 dla zwolennikow usuniecia
            wątku. Ja sklaniam sie bardziej do zdania Mavericka póki co, ale pójde na ręke
            przekonującej wiekszości. Nie podbijajcie tego watku po prostu- chyba nie jestem
            dzis w nastroju do radykalnych rozwiązań, a ten watek jest znacznie mniejszy niz
            ten ktory mialbym usunąć:) Nie denerwujmy sie generalnie- ten watek to naprawde
            male miki w porównaniu z tymi które tu bywały.
            • Gość: gosc Re: Prośba do Jazona IP: 212.122.214.* 20.07.05, 12:56
              od kilku dni obserwuję między innymi i ten wątek i odnoszę wrażenie, że czasami
              nie jest to forum dla wolnego wypowiadania swojego stanowiska (chociaż
              przyznam,że niektóre bywają już na granicy chamstwa)tylko forum w tym wypadku
              dla miłosników i przyjaciół miasta Torunia. Czy ktos kogoś obraźił personalnie ?
              Raczej nie. To dlaczego chcecie skasować? Podpuszcza was jak dzieci a wszyscy ku
              jego uciesze łapią się na to. Jeśli tak wam to nie pasuje to dlaczego odpisujecie?
      • loramo Re: Prośba do Jazona 22.07.05, 17:26
        chris to nie moj watek i dodałem tylko swój post laiku. A banana to Ty moze i
        masz ale nie na buzi tylko chyba troche niżej i głebiej. A wątek który powinien
        byc usuniety to chyba tylko ten;]
        pozdrawiam sfrustrowany nadgorliwy chłopczyku. Widzę że Twój pracochłonnie
        zbudowany własny swiat wali sie jak ten domek z kart.
        ps. Twoje IP jest imponujące;]
        • Gość: Szrek Re: Prośba do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:05
          Jazon, jeśli miałeś jakiekolwiek skrupuły przed zdjęciem tego wątku z forum,
          teraz powinieneś nabrać pewności, że wszystko pod czym podpisze się loramo
          natychmiast winno trafiać do kosza.
          • loramo Re: Prośba do Jazona 22.07.05, 18:09
            szrek ekspercie od słabszych od apatora i genialny analityku tabeli ektraligi.
            mógłbys kiedys wreszcie wykazać sie chociaż odrobina rozsądku.
            • Gość: Chris Re: Prośba do Jazona IP: *.tvk.torun.pl 22.07.05, 20:00
              Szrek, szkoda słow, jak to mówią gó..a się nie tyka bo poruszone jeszcze
              bardziej śmierdzi:)), uczulałeś mnie na pewien fakt daj się wyszumieć
              desperatowi, może działanie w afekcie go podnieca. Niech się cieszy z awansu
              Polonii w tabeli to takie niesamowite uczucie, zaznać smak 1 miejsca po tylu
              sezonach,latach przerwy,w koncu KLUB PRZEDSEZONOWYCH SPADKÓWICZÓW z Torunia
              trzymał fotel lidera przez 10 kolejnych spotkań od momentu 3 kolejki. Już mnie
              meczy to liderowanie, nikt nas nie moze wyprzedzić w tabeli to takie nudne jak
              ten cały clown i pomyja loramo:)))
              • loramo Re: Prośba do Jazona 22.07.05, 20:48
                no chris Twoja prawdziwa natura sie odezwała;] to najbardziej górnolotny post
                na tym forum. czapki z głow, na kolana i wielkie brawa. ;]
              • Gość: iv Re: Prośba do Jazona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:56
                nie przesadzaj. sorry ale obrazasz sie jak baba (przepraszam baby :) )
                wiecej humoru i zauwazania sarkazmu a nie taka powaga

pzdr.
          • Gość: Jazon Re: Prośba do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 03:34
            Szrek bardzo staram sie hamowac... Takie spóźnione postanowienie noworoczne:) A
            tak powaznie to naprawde cwiczy mnie pod czym podpisuje sie loramo- ma swoja
            rozrywke ostatnio, a z nadmiaru szczęscia spowodowanego porazka Apatora zaczyna
            go ponosić. Naprawdę nie trzeba go czytac- chyba ze mowimy o mnie, ale ja mam
            gruba skóre. Póki co proponuje odnotować jego osobisty rekord w ilości postów
            bez bluzgow... ale nie przewiduje żeby ta passa jeszcze długo trwała- odrobina
            jasnowidzenia na weekend;)
            • loramo Re: Prośba do Jazona 23.07.05, 17:15
              Jazon ja jeszcze nigdy nie bluzgałem i nie bede. bluzgaja tu tylko
              twoi "koledzy" i nie wprowadzaj innych w bląd. na szczescie plusem jest to że
              jestes bardzo mało wiarygodnym adminem i mam nadzieje ze wszyscy sie juz na
              tobie tu poznali
              • Gość: Jazon Re: Prośba do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:12
                Przygniotłes mnie krytyka, nie ma co:-) Pocieszające jest że tego typu
                zastrzeżenia z twojej strony traktuje praktycznie jak komplement. Chyba bedziesz
                musial jeszcze trochę tu pomącic żeby 'wszyscy' sie na mnie poznali... Widac
                tylko ty mnie na razie rozgryzleś.
                • Gość: Chris Re: Prośba do Jazona IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 23.07.05, 18:25
                  Hehe :)))
                • loramo Re: Prośba do Jazona 23.07.05, 22:21
                  widze ze wreszcie zrozumiałeś jazonku. lepiej późno niz wcale ;] a chris chciał
                  cos powiedzieć ale nie bardzo wiedział co? raczej nie smiałbym sie na dzień
                  przed pogrzebem apatora ;]
                  • Gość: Trojan1 Re: Prośba do Jazona IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.05, 23:22
                    Uwazam,ze na tym forum nie mozna swobodnie sie wypowiedziec.Tacy forumowicze
                    jak Chris i szrek nie powinni wywierac nacisku na Jazona.Moj watek tez zostal
                    zlikwidowany,chociaz nie uwazam zeby kogokolwiek obrazil lub byl sprzeczny z
                    regulaminem?
                    Doszedlem do wniosku,ze Tych dwoje probuje rzadzic i dlatego wnioskuje o
                    udzielenie nagany!!!!!!!Kto jest za prosze o wpisy
                    • Gość: Jazon Re: Prośba do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:52
                      Nie jestesmy w szkole Trojan...
                      A czy na forum mozna wypowiedziec sie swobodnie? Mysle że loramo jest najlepszym
                      przykladem ze mozna (bez specjalnej euforii z mojej strony). O ile sobie
                      przypominam Twoj post ktory usunąłem to zawieral on wyzwiska pod adresem innego
                      forumowicza, a jako calośc byl nie na temat, co zreszta tlumaczyłem juz wtedy.
                      Jesli chcesz czekac na odzew innych forumowiczow to masz oczywiście prawo- sam
                      chetnie poczytam.
                      • Gość: exces Re: Prośba do Jazona IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 03:05
                        Jazonie wykonujesz doskonale swoja role,a my
                        Ciebie poprzemy w tym blokowaniu wątków, Szrek mnie uczulał jestem spokojny
                        ale to taka moja prosba usun to gó.. raz na zawsze.>
                        >Nie wiem czy zauważyliście, ale odkad trafiają tu artykuły komentowane
                        wdziera się ponownie chamstwo, bynajmniej to nie uwaga do Jazona, który
                        kontroluje i wzorowo wypełnia swoją misję, ale do wszystkich zawistnych
                        pseudokibiców i niedzielnych fanatyków czarnego sportu, którzy nieudolnie się
                        dorywają do internetu. DAJCIE SOBIE SIANKA I NIE MOWIE TEGO DO STAŁYCH
                        BYWALCÓW, TYLKO DO ZAZDROSNYCH BYDGOSZCZAN, WROCŁAWIAN I CZESTOCHOWIAN KTORZY
                        NIE MOGA ZNIESC FAKTU ZE TORUNSKI KLUB LIDERUJE W TABELI. ODPIEPRZCIE SIE OD
                        APATORA I NIE SZUKAJCIE DZIURY W CAŁYM. POZDRAWIAM ZYCZAC MIŁEGO DNIA.>
                        >• Re: BTZ POLONIA MISTRZ IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.*
                        Gość: Chris 29.05.2005 18:48 + odpowiedz

Wylecisz stąd szybciej niż się dostałeś, tylko wróci moderator z długiego
                        weekendu...:)Apator ma pecha w Częstochowie, defekt Jagusia, noszalancja Crumpa
                        na ostatnim łuku w walce z Sullivanem...wiec tak się nie napinaj gamoniu...:))
                        >Iviiiii nie denerwuj się tak bo złość piękności szkodzi jutro wróci szeryf i
                        posprząta podwórko oczyszczając ze śmieci...:)))Żeby zadrzeć głowe trzeba mieć
                        ją na karku, ale czego można się spodziewać po kimś kto ma tylko łeb...

To tylko niektóre wypowiedzi "obiektywnego forumowicza, który bez ogródek
                        sugeruje ADMINOWI, co ma czynić z niektórymi watkami...Ja JAZ0n nie mam do
                        Ciebie pretensji...przynajmniej na razie, ale jak się czyta TAKIE POSTY...(albo
                        jęki?)...
                        Jak będzie trzeba to jeszcze poszperam, i zacytujemy więcej postów
                        tego "obiektywa":)
                        • Gość: Chris Re: Prośba do Jazona IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.07.05, 11:26
                          To tylko niektóre wypowiedzi "obiektywnego forumowicza, który bez ogródek
                          > sugeruje ADMINOWI, co ma czynić z niektórymi watkami...Ja JAZ0n nie mam do
                          > Ciebie pretensji...przynajmniej na razie, ale jak się czyta TAKIE POSTY...
                          (albo
                          >
                          > jęki?)...
                          > Jak będzie trzeba to jeszcze poszperam, i zacytujemy więcej postów
                          > tego "obiektywa":)
                      • Gość: Trojan1 Re: Prośba do Jazona IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.05, 16:46
                        Czy nazwaniem kogos jednym slowem cyt."TEPAKIEM" musi byc wyzwiskiem.Czytalem
                        gorsze wyzwiska z uzywaniem nazwisk i dlatego uwazam ze usuniecie mojego postu
                        bylo bardzo niesprawiedliwe.Z powazaniem.....
                        • Gość: Jazon Re: Prośba do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 19:46
                          Troche jestem zmeczony tlumaczeniem, więc może po raz ostatni: post o którym
                          mówimy był w zasadzie tylko i wyłacznie wyzwiskiem- oczywiście ze są gorsze
                          slowa niz tepak, ale merytorycznie nie było w nim wiele więcej. Daleś sie
                          podpuścic, naskoczyłes na iks'a- uznałem ze lepiej usunąc. Post był nie na
                          temat. Nie była to kwestia żadnej osobistej wycieczki, przynależności klubowej
                          czy czegokolwiek innego- myśle ze sam obiektywnie przyznasz ze powyższy post,
                          podobnie jak poprzedni w tamtym watku pisales "nieco' wkurzony.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: Trojan1 Re: Prośba do Jazona IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.05, 22:04
                            O.K.Mysle,ze doszlismy do jakiegos porozumienia.Ty musisz byc obiektywny,ale
                            nie raz odczekaj.Nie rob niczego pochopnie.Nie daj sie prowokowac.Trzeba dac
                            sie ludziom wygadac,bo to pomaga.Oczywiscie,jezeli jakis post jest "bardzo"nie
                            na miejscu to jestem za kasacja.Pozdrawiam z Niemiec.
                          • Gość: ed Re: Prośba do Jazona IP: *.lubiewo.sdi.tpnet.pl 27.07.05, 12:48
                            Jazon, skasuj się . Piszesz nie na temat, tzn. nie o żużlu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka