Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zmarł Andrzej Grubba

• Gość: mariken Re: Zmarł Andrzej Grubba IP: 193.109.123.* 21.07.05, 15:04
        [*]
      • Gość: bazyliszek Zmarł Andrzej Grubba IP: *.chello.pl 21.07.05, 15:26
        strasznie smutna wiadomość. mało który zawodnik był takim symbolem swej
        dyscypliny jak pan Andrzej. kondolencje dla rodziny...
      • Gość: rako ['][']['][']['][']['] IP: 213.77.7.* 21.07.05, 15:37
        [']['][']['][']
      • peteen Re: Zmarł Andrzej Grubba 21.07.05, 15:43
        przegrał, mimo świetnej walki, tego decydującego seta...
        :c(
        a jeszcze niedawno mówił, że nie da się choróbsku...
        • Gość: Pit Re: Zmarł Andrzej Grubba IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.05, 21:28
          Smutno mi.
      • Gość: fanka Re: Zmarł Andrzej Grubba IP: *.crowley.pl 21.07.05, 16:07
        ogromny zal! trudno w to uwierzyc. jeszcze wczoraj gralismy z mezem w tenisa
        stolowego i wspominalismy naszego mistrza. a dzis....:(((

niech w koncu lekarze znajda lekarswto na raka!
        • Gość: Gucwa Re: Zmarł Andrzej Grubba IP: 62.173.207.* 21.07.05, 16:34
          a jeszcze dwa lata temu komentował mistrzostwa świata z paryża.... Pokój Jego
          duszy!!!
      • fle_xx Re: Zmarł Andrzej Grubba 21.07.05, 19:15
        Zegnaj...[*]
      • Gość: uLtI Re: Zmarł Andrzej Grubba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:35
        Lza mi sie w oku kreci...Zegnaj Mistrzu....Zagraj w tenisa stolowego z Panem
        Bogiem....
        • bydlaq Re: Zmarł Andrzej Grubba 21.07.05, 19:49
          Swego czasu p.Andrzej grał mecz w którym poczas jednego z setów grał takie
          piłki, że musiał wyjśc za bandy reklamowe czy ktoś pamięta co to był za mecz?
          Chętnie zobaczyłby jeszcze raz bo taki właśnie mam obraz Andrzeja Grubby....
          • Gość: batafuko Re: Zmarł Andrzej Grubba IP: *.chello.pl 21.07.05, 22:15
            utkwił mnie w pamięci mecz na jakimś turnieju w Polsce (lata 80-te), gdzie
            Andrzej miał problemy ze swoim przeciwnikiem, teoretycznie słabszym.Oczywiście,
            pojawiły się głupie docinki od kibiców z trybuny. potrafił ich opieprzyć
            (oczywiście pełna kultura, choć miał nerwa, że nie wiem :) ).A potem robił
            swoje.miał charakter.prawdziwy sportowiec. może jeszcze się takich doczekam.
      • Gość: trejo Re: Zmarł Andrzej Grubba IP: *.rzeszow.mm.pl 21.07.05, 21:58
        Do konca zycia bede pamietal jego mecz o tytul mistrza Europy w mikscie gdzie
        gral wraz z Holenderka Bettine Vriesekoop.To byl rok 81 czy 82 .Tego akurat nie
        jestem pewien.W kazdym razie strasznie sie cieszylem z tego sukcesu.Pozniej
        rowniez.To byl swietny gosc.Dla mnie byl odpowiednikiem Wlodzimierza
        Lubanskiego w pilce noznej.Szkoda czlowieka,ale tez trzeba wierzyc,ze gdzies w
        innym wymiarze patrzy na nas i jest szczesliwy.
        • Gość: m Re: Zmarł Andrzej Grubba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:47
          co to były za wspaniałe chwile, mecze Grubby i te momenty gdy oddawał
          decydujące punkty przyznając się do błędu...
          szkoda, że go nie ma już, jedyny taki sportowiec, jedyna taka osobowość...
      • Gość: [*] Re: Zmarł Andrzej Grubba IP: *.net-com.net.pl 21.07.05, 23:47
        [*]
      • Gość: k Re: Zmarł Andrzej Grubba IP: *.aster.pl 22.07.05, 00:12
        Od rana nie mogę się pozbierać. Gdy przeczytałam o Jego śmierci, to pomyślałam
        sobie, że to niesprawiedliwe: dlaczego odchodzą przedwcześnie tacy jak ON.
        Pełen energii, uśmiechnięty, tyle dobrego zrobił dla nas.
        Może gdyby nie wyjeżdżał do tego Szanghaju...wiadomo, w samolocie, może różnica
        ciśnień, tamtejszy klimat, może...
        Płakać się chce.
        ['] ['] ['] [']
      • Gość: ant Znałem Pana Andrzeja osobiście IP: *.chello.pl 22.07.05, 00:58
        I nie piszę tego żeby się chwalić (coby niektórzy opatrznie nie zrozumieli).
        Wielki sportowiec, ale przede wszystkim wielki człowiek, dźentelmen, pasjonat.
        Niech spoczywa w pokoju...
        • cza_ha Andrzej Grubba 1958 : 2005 22.07.05, 02:31

Wciąż umierają świetni goście; W zeszłym roku Zdzich Ambroziak, ostatnio Piotr
          Nowak teraz Amdrzej.
          Rozmawiałem z nim latem ubiegłego roku w Sopot - wesoły na luzie, nie pogniewał
          się o przerwanie mu spotkania, a tu -|- , normalnie czarna rozpacz.
          -|-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka