Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    15.08.05, 23:18
    CZESC. CIEKAWA JESTEM JAK WIDZICIE "NASZYCH" SNOOKEROWYCH CHŁOPCÓW OD STRONY
    ŻYCIA TZN JAK MYSLICIE,KTORY Z NICH NAJPROŚCIEJ DALBY SIE PODERWAC PRZEZ
    JAKĄŚ FANKĘ SNOOKERA? MAM NADZIEJE ZE NIKT SIE NIE POBRAZI HEHE.POZDRAWIAM
    Obserwuj wątek
      • misiania Re: RANKING 16.08.05, 09:05
        widzicie od strony życia, najprościej poderwać, pobrazi...

pyszota, hyhy
      • dorota_snooker Re: RANKING 16.08.05, 09:09
        Ja sobie tak myślę że idealnym kandydatem byłby Marian Lipiński.
        Ale z tego co wiem jest ktoś, kto ma na niego ochotę.
        :D :D :D

PS.Dodnoszę że mam zapalenie gardła i siedzę w domu, ale tylko dzisiaj, a jak
        jutro się snooker w TV zaczyna to ja muszę do pracy :(
      • cffaniara Re: RANKING 16.08.05, 09:43
        OCZYWISCIE NASZE ROZWAZANIA SĄ CZYSTO TEORETYCZNE ;)
        JA BYM STAWIALA NA PAWŁA KOCHA
        • dorota_snooker Re: RANKING 16.08.05, 10:30
          Między teorią a praktyką jest cienka czerwona linia :).
          Kto mnie zna ten zna moje typy.
          Marian po raz pierwszy, Marian po raz drugi, Marian po raz trzeci.
          :D :D :D
          • dorota_snooker Re: RANKING 16.08.05, 16:17
            I jeszcze słówko od osoby pragnącej zachować anonimowość :

tak tak-Marian L. jako czołowa partia do wzięcia.. ale uwaga zwiaże się tylko z
            kobietą posiadającą uniwersalnego pilota, kompatybilnego z tym posiadanym przez
            wymienionego,..no i żeby na życiu się znała, aby w długie wieczory mogli
            sensownie podyskutować..np. o Freud'zie..
            • misiania Re: RANKING 16.08.05, 16:30
              a tak przy okazji z całkiem innej beczki. ja Ci, Dorotko, chyba jednak relacji
              nie podeślę, bo tak jakby nie było się czym zachwycać... chyba, że tajną bronią
              Jewty, bronią ogłuszająco-rozpraszającą. na oko 3-4 letnią.

Całkiem inny mecz to był, niż Berg-Jewta, brejki małopunktowe siakieś takie...
              na cały mecz kilka ładnych wbić, ale ja jestem dziecko autystyczne i nie opiszę
              ich dokładniej. a dwuosobowe kółko fotograficzne w trakcie frejmów - nie
              zwracając specjalnej uwagi na graczy - pokazywało sobie nawzajem sprzęt,
              błyskając z dumą fleszami.

Jako pozytyw odnotuję przemyślny zakup wody mineralnej przed meczem. dlatego
              zamiast szklanki Daru Natury za trzy złote miałam 0,5 litrową butelką za 1,5 zł.
              • adwent Re: RANKING 24.08.05, 00:32
                łi tam - fleszami to nie błyskali za bardzo - w każdym razie nie po oczach
                grającym.
                • adwent Re: RANKING 24.08.05, 00:33
                  a poza tym to nie był flesz tylko lampka wspomagająca autofokus :)
                  • adwent Re: RANKING 24.08.05, 00:36
                    taka malutka lampeczka o przyjemnym białym świetle, nienatrętnym....
                    • dorota_snooker Re: RANKING 24.08.05, 09:16
                      adwent napisał:

> taka malutka lampeczka o przyjemnym białym świetle, nienatrętnym....

To był błysk w oku fotoreportera :)

Ciekawam czy Ty to Ty ;). To znaczy ten któś którego całą płytę pięknych zdjęć z
                      break 147 z **** mam. Jeśli tak to ściskam rękę wirtualnie bo (o'so)biście
                      jeszcze chyba nie miałam przyjemności.
                      A jesli się mylę to wybacz adwencie, intuicja ostatnio mnie zawodzi.............

BTW czemu u mnie ciągle pada deszcz ???
                      • adwent Re: RANKING 24.08.05, 17:32
                        I tu masz absolutną rację Dorotko - ja to ja ;). Miło mi bardzo, że podobają
                        Ci się moje zdjęcia (jeśli masz na myśli tą płytkę, którą przekazał Ci Jewta).
                        Pozdrawiam Pierwszą Snookerową Reporterkę Rzeczpospolitej.
                        • adwent Re: RANKING 24.08.05, 17:39
                          I chciałem Ci powiedzieć, że bardzo fajny pomysł mieliście z tymi
                          zdjęciografikami na Twoim blogu. Zdjęć jest pełno wszędzie i na każdej stronie -
                          a u Ciebie coś ładnego. Szczególnie podoba mi się "Marcin Nitschke kredką
                          malowany". Czekam na następne. Pa pa
                          • dorota_snooker Re: RANKING 24.08.05, 23:08
                            1.Dziękuję w imieniu twórcy. Przyznam że Marcin N. kredką malowany to też mój
                            ulubiony grafik. Te demoniczne zielone oczy .......... ;).

2.Cieszę się że Ty to Ty. I jeszcze raz dziękuję za zdjęcia które dotarły do
                            mnie drogą "jewtową". Myślę że przyjdzie czas aby je upublicznić. Osobiście
                            uścisnę dłoń w okolicznościach Zielono Górskich, najdalej Krakowskich (jeśli
                            będziesz obecny). Liczę również na małą pogawędkę - choć słowo mówione ulotne
                            jest - jak mawia przysłowie.

3.Już teraz zapraszam gorąco na turniej do Krakowa gdzie o'sernikiem i suszonym
                            preclem witać będę :)

Pozdr - Ja.
        • kochu1 Re: RANKING 18.08.05, 01:24
          no...ehmm... jak ktos chce to niech sprobuje.. Oglaszam oficjalnie ze jestem
          wolny... :)))
          Pozdrawiam!!
          • dorota_snooker Re: RANKING 19.08.05, 08:24
            A kogo moje oczy tu widzą !!!!

Pzdr.
            • misiania Re: RANKING 19.08.05, 10:03
              no właśnie - tak patrzyłam na tego nicka i patrzyłam... :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka