Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polonia - Lech 0-0, brawo Tyrajski

25.08.02, 18:34
    Lech obronił remis chociaż Polonia nie była aż tak groźna. Jeden punkt i
    bardzo dobrze. Reiss w końcówce strzelił bardzo groźnie i niewiele brakowało
    jednak bramkarz Polonii był na stanowisku. Tyrajskiemu w dużej mierze Lech
    zawdzięcza wybronienie remisu.
    pzdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: budi Re: Polonia - Lech 0-0, brawo Tyrajski IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 25.08.02, 22:48
        Golinski out!
        kolejny raz mowie, ze ten gosc jest totalnie bez formy! Lech ma problem chyba
        nie tylko w ataku! Piskula nic nie gral dzis, Madej potrafi bawic sie pilka ale
        tylko na poziomie zoltej kartki.
        slaby ten nasz Lech, ale musi byc lepiej!
        • Gość: waldek Re: Polonia - Lech 0-0, brawo Tyrajski IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.02, 23:39
          Musze się zgodzić z przedmówcą, że gra Golińskiego jest na poziomie co
          najwyżej drugiej ligi. On nie tylko jest bez formy, ale jest beznadziejnie
          słaby(nie biega, snuje się po boisku, beznadziejny w destrukcji, źle podaje,
          nie strzelał do tej pory wolnych - bo ich nie było za dużo). Natomiast co do
          Madeja to mam zupełnie inne zdanie. To najlepszy zakup przedsezonowy Lecha i
          jego (wg. mnie) najlepszy zawodnik. Udowodnił to dzisiaj swoimi zagraniami i
          pięknym technicznym strzałem w poprzeczkę. Jest to zawodnik niezwykle
          perspektywiczny(ciekawe na ile ma podpisany kontrakt???????). Tyrajski
          bezbłednie, ale nie wyciągnął żadnej setki, bo Polonia jej poprostu nie miała.
          Z pewnością nie on był bohaterem. Mecz stał na słabym poziomie i dla kibiców z
          poza Poznania i Warszawki mógł być nie do obejrzenia!!! Tak czy inaczej do
          meczu z Wisłą Baniak może spać spokojnie!!! nArka
          • alfalfa Re: Polonia - Lech 0-0, brawo Tyrajski 26.08.02, 00:04
            Gość portalu: waldek napisał(a):

> Musze się zgodzić z przedmówcą, że gra Golińskiego jest na poziomie co
            > najwyżej drugiej ligi. On nie tylko jest bez formy, ale jest beznadziejnie
            > słaby(nie biega, snuje się po boisku, beznadziejny w destrukcji, źle podaje,
            > nie strzelał do tej pory wolnych - bo ich nie było za dużo). Natomiast co do
            > Madeja to mam zupełnie inne zdanie. To najlepszy zakup przedsezonowy Lecha i
            > jego (wg. mnie) najlepszy zawodnik. Udowodnił to dzisiaj swoimi zagraniami i
            > pięknym technicznym strzałem w poprzeczkę.
            To fakt, już myślałem że wpadnie. Podobnie po nieporozumieniu obrońców Polonii
            w pierwszej połowie... Może nie w tym meczu ale jeszcze Piskuła jest dobrym
            nabytkiem.
            Jest to zawodnik niezwykle
            > perspektywiczny(ciekawe na ile ma podpisany kontrakt???????). Tyrajski
            > bezbłednie, ale nie wyciągnął żadnej setki, bo Polonia jej poprostu nie
            miała.
            Coś (obrona Lecha też była skupiona i grała profesjonalnie)w tym jest ale
            żadnego strzału nie przepuścił a kilka naprawdę niebezpiecznych było.
            > Z pewnością nie on był bohaterem. Mecz stał na słabym poziomie i dla kibiców
            z
            > poza Poznania i Warszawki mógł być nie do obejrzenia!!!
            A co powiesz o strzale Reissa pod koniec meczu z tej "prawie przewrotki":) moim
            zdaniem mogliśmy nawet wygrać, wystarczyłoby przyspiesznie pod koniec... i
            trochę lepsi zawodnicy:)
            Tak czy inaczej do
            > meczu z Wisłą Baniak może spać spokojnie!!! nArka
            Ten mecze trzeba wygrać!!! Tylko taki komplet (gra za tydzień plus mecz
            dzisiejszy) ma sens!
            pzdr.
          • misza01 Re: Polonia - Lech 0-0, brawo Tyrajski 26.08.02, 09:06
            Gość portalu: waldek napisał(a):

> Musze się zgodzić z przedmówcą, że gra Golińskiego jest na poziomie co
            > najwyżej drugiej ligi. On nie tylko jest bez formy, ale jest beznadziejnie
            > słaby(nie biega, snuje się po boisku, beznadziejny w destrukcji, źle podaje,
            > nie strzelał do tej pory wolnych - bo ich nie było za dużo). Natomiast co do
            > Madeja to mam zupełnie inne zdanie. To najlepszy zakup przedsezonowy Lecha i
            > jego (wg. mnie) najlepszy zawodnik. Udowodnił to dzisiaj swoimi zagraniami i
            > pięknym technicznym strzałem w poprzeczkę. Jest to zawodnik niezwykle
            > perspektywiczny(ciekawe na ile ma podpisany kontrakt???????). Tyrajski
            > bezbłednie, ale nie wyciągnął żadnej setki, bo Polonia jej poprostu nie
            miała.
            > Z pewnością nie on był bohaterem. Mecz stał na słabym poziomie i dla kibiców
            z
            > poza Poznania i Warszawki mógł być nie do obejrzenia!!! Tak czy inaczej do
            > meczu z Wisłą Baniak może spać spokojnie!!! nArka

Madej ma kontrakt na 3 lata i będziemy mieli z niego pociechę. Najlepszy zakup
            Lecha od kilku lat. Widać,ze w tym meczu był bardziej defensywnie ustawiony,
            ale gdyby przymierzył 2 cm niżej, to mielibyśmy "goal of the week" i 3 pkt w
            Poznaniu
            • Gość: feelgood Re: Polonia - Lech 0-0, brawo Tyrajski IP: 62.29.248.* 26.08.02, 11:58
              Do tego jego naprawdę dobre, miękkie, techniczne dośrodkowanie, po którym
              Rejsik strzelał z półprzewrotki... Super.

nARKA
      • jacniew Re: Polonia - Lech 0-0, brawo Tyrajski 26.08.02, 20:30
        Bez przesady. Tyrajski był zawsze na posterunku ale te strzały Polonii nie były
        jakieś tam nie do obrony - każdy bramkarz, nie tylko I ligowy, by to wyłapał.
        Polonia miała może więcej sytuacji, ale nie były to 100%. Na pewno żadnej
        takiej jak strzał w poprzeczkę Madeja czy przewrotka Reissa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka