rychu1990 22.08.05, 10:49 qrde we wszystkich skladach mamzle policzone punkty!!! pomocy!!! co ta redakcja sobie zarty robi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwi75 Re: zle policzone!!!! 22.08.05, 11:09 Po pierwsze to wciąż trwa procedura liczenia... A po drugie jakbyś tak powiedział dokłądniej o co chodzi to może by się coś wyjaśniło... Odpowiedz Link Zgłoś
austria Re: zle policzone!!!! 22.08.05, 11:14 Szanowny Prezesie. Co to znaczy źle policzone. Proszę najpierw sprawdzić, oczywiście jeżeli wcześniej wie się za co liczone są punkty na czym polega konkurs a dopiero potem wyrażać swoje opinie. Ja mógłbym napisać. Prezes XXX nie zna tabliczki mnożenia... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu1990 do redakcji 22.08.05, 11:27 Ależ droga redakcjo. Gdy wchodze w moją drużynę obok kazdego pilkarza jest liczba pkt jakie zdobyl w tej kolejce, czy tak? I w ten oto sposob np. kolo sablika jest 5, slusarskiego 7, sedlacka 4 itd. Policzylem te wszystkie pkt graczy z podstawowej 11 i wiem ze mam duzo wiecej niz Wy policzyliscie i napisaliscie u gory: zdobyles X pkt w 4 kolejce. Mam nadzieje ze jest to spowodowane nadal trwajaca procedura liczenia i wszystko ulegnie zmianie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: do redakcji 22.08.05, 11:33 A transfery ? OD tego co zdobyłeś odjąłeś punkty karne za transfery przed tą kolejką ? Podaj nazwę drużyny jeśli chcesz by Ci to ktoś sprawdził. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu1990 sorry 22.08.05, 11:34 oczywiscie ze chodzi o transfery. Powinienem pomyslec zanim cos napisze, przepraszam redakcje i forumowiczow, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: sorry 22.08.05, 11:37 :) czasem wystarczy troszkę pomyśleć a nie od razu szukać teorii spiskowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: do redakcji 22.08.05, 11:34 A może robiłeś jakieś transfery przed tą kolejką? Odpowiedz Link Zgłoś
aleccc2 Austria arogant... 22.08.05, 12:57 taka mala uwaga, to nie gracze zarabiaja pieniadze dzieki panu tylko na odwrot, wiec troche wyrozumialosci.... Odpowiedz Link Zgłoś
rejmistrz Re: Austria arogant... 22.08.05, 13:54 Ciekawe jak ty byś reagował gdyby obrzucali ciebie ciągle obrzucali błotem zamiast wszystko dokładnie sprawdzić,przeliczyć itp. --- "Kibicuje Lechowi NIE pije Lecha" "Jaśnie panie Sebastianie dziękujemy za ściemnianie!" "Wiśle miliony Lechowi żetony" bojkotkp.com Bojkot browarów Kompani Piwowarskiej!! Odpowiedz Link Zgłoś