radm87 22.08.05, 11:27 kto ma tych pilkarzy chcialbym sie dowiedziec albo kto mial lub siedzial u niego np.cecot na lawce rezerwowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lord_qulag Re: Cecot,vranjes,piechna,reiss 22.08.05, 13:39 ja mam prawie wszedzie piechne :D :D :D a tak przeklinalem tego pilkarza po 3 kolejkach, to byla ostatnia szansa dla niego :D tylko w jednej druzynie go sprzedalem przed ta koleja :( bardziej mnie wkurzyl vranjes - tez go mam prawie wszedzie i w polowie druzyn posadzilem go na lawie!!! a w jego miejsce Golanski, ktory nie zagral albo jeszcze gorzej np. Kowalski (-5) lub R.Klos (-3) - zawsze musze cos wykombinowac... :( no i wkurza mnie to, ze jak robilem sobie rankingi najlepszych pomocnikow do kupienia Iwański trafił na 4te miejsce... i mam go tylko w 1 czy 2 drużynach :( na wiosne bardzo na niego stawialem i zawodzil, teraz wiedzialem ze zacznie w koncu strzelac ale nie wiedzialem ze az tak dobrze mu bedzie szlo :( stawialem raczej na Uche, Sedlacka (i dobrze) oraz Karwana (tu sie na razie zawiodlem, ale wierze w niego :D) no a Reiss to dla mnie jak na razie najwieksza niespodzianka... choc watpie, by forme utrzymal cala runde... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś