leff brawo :-) 26.08.05, 11:52 dobrze,ze robicie bojkot przynajmniej możecie zasmakować teraz innych browców a nie tylko tego słomkowego sikacza lecha, dobrego dla małolatów jak popijecie innych do sikacza już nie wrócicie Odpowiedz Link Zgłoś
akopinski WIELKOPOLAN KAZDY MOZE ROBIC W BALONA 26.08.05, 12:34 piliscie to piwo i co?? nic z tego nie macie- woleli Wisle Krakow a gdyby nie Krolewskie to pewnie by w Legie kase wrzucili. A to dlatego ze jestescie cwiarami i nawet wlasne piwko robi was w bambuko pozdro Blogoslawione Browary Krolewskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bojkotkp.com wejdż na stronke www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:45 Dziękujemy Ze pijąc inne piwo niż piwo o złym smaku z KPiny wspomagasz naszą akcje.Więcej na www.bojkotkp.com Odpowiedz Link Zgłoś
akopinski Re: wejdż na stronke www.bojkotkp.com 26.08.05, 12:53 ja jestem lokalnym patriota, gdyby Krolewskie zaczelo sponsorowac np Gornika to poszliby z torbami, na stronce juz bylem, popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StefanS Ja tam kulczykowego piwa nie rusze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:30 ...a nie jestem kibicem Lecha! Ani Lech ani Tyskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Ja tam kulczykowego piwa nie ruszę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:37 Brawo kibice Lecha! Wasza akcja jak widać odnosi skutek. Również nie piję "Lecha" i pozostałych marek wymienionych na stronie: www.bojkotkp.com pozdrawiam! A Kulczyka-postkomunistycznego cwaniaczka nie cierpię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafaelo Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.05, 12:41 Ostatnio z kumplami zrobiliśmy impreze i zamiast piwa Lech była Tatra i musze Wam powiedzieć zabawa była równie wspaniała. Naprawde jako wierny kibic Lecha nie moge w tej sytuacji pić piwa Lech na to nie pozwala mi moje sumienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.kp.pl 26.08.05, 15:06 I jako wierny kibic Lecha wsparłeś właśnie Legią... gratulacje "prawdziwy kibicu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grunwald Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.idea.pl 26.08.05, 15:40 Utrata zaufania wielkopolan do firmy -mowi Ci to cos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny IP Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.idea.pl 26.08.05, 15:54 Wielkopolanie nie lubia byc oszukiwani. Odpowiedz Link Zgłoś
repart Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha 28.08.05, 20:33 Gość portalu: gaga napisał(a): > I jako wierny kibic Lecha wsparłeś właśnie Legią... gratulacje "prawdziwy > kibicu" Panowie, przestańcie pierd....lić, że pijąc piwo takiej lub innej marki wspomagamy tym samym konkretne kluby. Tak naprawdę, to nie ma dziś w Polsce małych browarków, które by się liczyły na rynku ogólnopolskim. Są trzy potęzne grupy piwowarskie, które produkują rózne marki piwa i tym samym sponsorują przeróżne kluby. Grupa OKOCIM ma np. piwo Piast i Bosmana...Grupa Zywiec np. Warkę i Zywca... więc prowdząc taki tok my ślenia, jeśli ktoś z Wrocławia pije Piasta, to tym samym wspomga Pogoń (piwo Bosman), albo pijąc Warkę, wspomoga klub koszykarek z Łodzi...? nie popadajmy w paranoję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofffik Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.ARMnet.Torun.PL 26.08.05, 12:49 I kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem.Tak! Świadomie uszczuplający dochody państwa bezideowcem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:59 A czy firma której piwo pijecie sponsoruje waszego Lecha??? Niech zgadne. O tym nie pomyśleliście. Ale mam lepszy pomysł. może zróbmy bojkot firm które nie sponsoruja polskiej piłki a wtedy na pewno nasz futbol sie odrodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bojkotkp.com [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazooreck innymi slowy: zlopcie nasze piwsko! IP: *.berlinonline.de 26.08.05, 13:24 czy to wezwanie nie kloci sie aby z ustawa o wychowaniu w trzezwosci? az strach pomyslec co by bylo, gdyby sponsorem Lecha byl polmos... Odpowiedz Link Zgłoś
alberto8 Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha 26.08.05, 13:33 TYSKIE PONAD WSZYTSTKIE i możemu sponsorować kogo chcemy. kibic wisły z tychów (pije tylko tyskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bojkotkp.com Zapraszam na www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:47 Nikt Tobie nie zabroni pić KiePskiego piw o złym smaku ale jak wejdziesz na stronke www.bojkotkp.com to może zmienisz zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: Zapraszam na www.bojkotkp.com IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.08.05, 23:15 Jesteś monotonny i nudny jak flaki z olejem, ale jak wejdziesz na stronę www.szpital.gniezno.pl to może zrozumiesz dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż. Mał Piszon Dla dobra polskiej piłki należy kluby windować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:45 Dla dobra polskiej piłki nożnej Ktoś musi znacząco pomóc klubowi. Jeżeli do tej pory robiła to KP w dużym stopniu, jak sami tak stwierdzają, to czas wreszcie zająć się klubem i zacząć zwycięski marsz. Sukcesy Wisły też nie przyszły same, tylko wraz z Poważnym Sponsorem. To będzie Panie Kulczyk najlepsza reklama jak Lech będzie się dobijał do bram Raju, ale bez odpowiednich środków nic z tego nie wyjdzie. Jak się od miasta kupiło tanio Stary Browar to można Poznaniowi się odwdzięczyć w budowie potężnego klubu piłkarskiego. A kibicom nie można się dziwić: lojalność za lojalność. Tak nawiasem to piwa Lech i Tyskie też przestały mi i moim znajomym smakować, choc do tej pory patriotycznie je piłem, ale teraz odkryłem smak innych świetnych piw. Pozdrawiam KP ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poieram KP POPIERAM KP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:08 nie ma sie co dziwic ze KP nie daje duzo kasy na Ks Lech Poznan.jest to spowodowane jedna rzecz a mianowicie tym ze klub nie umie wykazac pelnego audytu i pelnej ksiegowosci a jak mozna dac kase Klub skoro gdzies ta kasa znika i nie wiadomo gdzie.po drugie nie moze byc tak ze klubem rzadza zlodzieje i banda koboli.lechowi przydal by sie zimny prysznic w postaci spadku do 4 kigi moze wtedy odeszly by od niego wszelkie szuje ktore ten klub zatruwaja i mowa tu o dzialaczach.mieszkam w wlkp. wiec kibicuje tej druzynie jezeli mona tak to nazwac.pozdrawiam wszystkich urazonych badz nie moaj wypowiedzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MY WIERZYMY TYLKO Re: POPIERAM KP IP: *.idea.pl 26.08.05, 14:15 Na Szwajcarskiej przerwa obiadowa?Idz lepiej do pracy bo Cie wywala..Jak oczerniasz to podaj FAKTY!!!www.bojkotkp.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bojkotkp.com Piszesz bzdury ze Szwajcarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:32 Wejdż na stronke www.bojkotkp.com i przeczytaj wszystko dokładniej.Twojemu szefowi nic nie powiemy że nas odwiedziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed jestem z Tychów, pije Tyskie mimo że sponsoruja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:16 wisłe, kupuja ławki do parku w chorzowie za moje pieniądze, ale wiem że też inwestuja w tyski sport tworzą place zabaw dla dzieciaków w Tychach. więc sie nie wypinam, bo PIWO TYSKIE PONAD WSZYSTKIE!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głośnik nie piję Lecha IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 26.08.05, 14:27 ja jestem również za sponsorowaniem przez browary lokalnych drużyn i jako kibic Sląska nie piję Lecha bo jest typowym szczochem jedynie Lech Pils ale u nas jest sporadycznie, akcja kibiców Lecha jest przekozacka, widocznie odczuli to na wpływach he,he, brawo oby tak dalej. Będąc nad morzem natknołem się na Bosmana w butelkach na których były koszulki Pogoni i oficjalne teksty o sponsorowaniu Portowców więc również poszedł w odstawkę a szkoda bo dobry, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bojkotkp.com Wejdż na stronke www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:36 Może zmienisz zdanie.Jeżeli nie to się zastanów ile ty zarabiasz a jakie oni mają wypłaty z twojego ,,abonamentu,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Poznań - wiocha. IP: *.unregistered.media-com.com.pl 26.08.05, 14:16 Trzy ulice , jeden browar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bojkotkp.com Zapraszam na www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:39 Mogą być trzy ulice ale KiePskiego piwa nie pij bo nam jeszcze wybudują ze dwie i będzie miasto Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha 26.08.05, 14:24 Kibice "Lecha" Poznań powinni pić piwo "Tatra", bo daje "moc z charakterem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bojkotkp.com Zapraszam na stronke www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:41 I Tatre i każde inne byle nie KiePskie piwo w złym smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeno Kampania Piwowarska się ośmiesza! IP: *.ppnt.poznan.pl 26.08.05, 14:27 Takie deklaracje Kampanii Piwowarskiej są śmieszne i jeszcze bardziej potęgują niechęc kibiców KOLEJORZA! Jako Wielkopolanin, kibic LECH zawsze przy wyborze piwa kierowałem się jego nazwą, wybierając piwo LECH, lub nazwą producenta, wybierając piwo Tyskie, Reeds, itd. Podejmowałem takie decyzje świadomie, zdając sobie sprawę, iż w ten sposób wspieram swój region i swoją drużynę sportową. To co zrobiła Kampania Piwowarska sponsorując Wisłę Kraków marką TYSKIE nie wywołało we mnie tak wielkiego oburzenia jak obecne nieporadne tłumaczenia przedstawicieli Kampanii Piwowarskiej. To że jestem Wielkopolaninem oraz kibicem KOLEJORZA to sfera uczuć, to że piję określone piwo ty tylko świadomy wybór konsumenta, uczuć nie można łatwo zmienić, przyzwyczajenia konsumenckie tak. Jestem wdzięczny Kampanii Piwowarskiej za dotychczasowe sponsorowanie LECHA, jednak to co prezentuje ostatnio świadczy, iż kieruje się tylko chęciom uzyskania zysku, a nie tradycją, tożsamością wielkopolską, dlatego też nie ma co liczyć, iż ja będę się wobec niej kierował sentymentem. Nie podoba mi się także kreowanie Kampanii Piwowarskiej na zbawiciela LECHA, chyba wolałbym aby LECH grał w niższej lidze, ale nie musiał dawać tak żałosnch dowodów wdzięczności. Kampania Piwowaska to wielkopolska marka, z którą chciałbym się utożsamiać, mam nadzieję, że nie będę musiał zmieniać swoich przyzwyczajeń i za jakiś czas, gdy inny browar zainwestuje w LECHA prawdziwe pieniądze, nie będą utożsamiając się z moją drużyną pić np. ŻYWCA. Odpowiedz Link Zgłoś
repart Re: Kampania Piwowarska się ośmiesza! 28.08.05, 20:48 Dokładnie tak. Kupując piwo, kierujemy się przede wszystkim, nazwą LECH lub też nazwą producenta, dlatego Wielkopolanie nade wszystko piją prawie wyłacznie piwa z Kompanii Piwowarskiej. Bo KP jest z Poznania i w ten sposób udowadniamy, jak wielkim lokalnym patriotyzmem się kierujemy. Kupując produkty firmy z Poznania, liczymy, że ta firma też utożsamia się z regionem, skąd się wywodzi. Świetnie, gdy nasza lokalna firma staje się mocna także na rynku ogólnopolskim, gdy jest tak potęzna, że może inwestować swoje zyski w inne przedsięwzięcia w całym kraju. Ma takie prawo, ale wścieka nas, gdy zaczyna się zwyczajnie na nas, wypinac i zwyczajnie nas oszukiwać. Idzie o deklarację prezesa, że KP nie będzie angażować się w JEDEN konkretny klub... Trzeba być konsekwentnym. Umowa z Wisłą to nic innego, jak wchodzenie w bogaty klu, dla którego dodatkowe kilka milionów niewiele zmienia. Ale dlaczego takiej samej kasy nie dać Lechowi? Wkurza mnie nieporadne, pokrętne tłumaczenia KP... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPOSTRZEGAWCZY BOJKOT JAK W .... BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:49 NA STRONIR INTERNETOWEJ POŚWIĘCONEJ BOJKOTOWI KP CZYTAMY, ŻE KP BRAK LOKALNEGO PATRIOTYZMU, SZACUNKU DLA WIELKOPOLSKI ITD... CZYTAMY TEŻ ŻE STOWARZYSZNIE KIBICÓW "WIARA LECHA" SWOJE KONTO PROWADZI W... ING BANKU Ś L Ą S K I M. DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bojkotkp.com zapraszam na stronke www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:23 A co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: zapraszam na stronke www.bojkotkp.com IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.08.05, 23:21 A to, że mając konto w ŚLĄSKIM banku pokazujecie, że macie w d..pie Wielkopolskę. Czyli robicie dokładnie to samo, co KP. I nie pisz mi, że jak wejdę na jakąś tam badziewną stronkę, to może zmienię zdanie albo coś zrozumiem, bo te twoje teksty powtarzające się w co drugim poście są NUDNE DO WYRZYGANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
repart Re: zapraszam na stronke www.bojkotkp.com 28.08.05, 20:53 Nie przesadzaj. Nie ma typowo poznańskiego banku, więc to czy ma się konto w Banku Śląskim czy jakimkolwiek innym, nie ma znaczenia. Owszem, powiesz, że jest BZ WBK...ale on tylko w częsci swej nazwy ma przymiotnik WIELKOPOLSKI. Poza tym, swą siedzibę ma we Wrocławiu, więc niewile on ma już wspólnego z Wielkopolską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPOSTRZEGAWCZY właśnie że jest ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:33 Spółdzielczy Bank Ludowy w Poznaniu Centrala: ul. Głogowska 47/47a, 60-735 Poznań 061 869 57 00 061 865 19 53 poza tym po całej wielkopolsce jest rozsiane całemnóstwo banków spółdzielczych i to całkiem nieźle sobie radzących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br4k Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:55 a to gazeta nie powinna obiektywna i bezstronnicza czasem byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.idea.pl 26.08.05, 15:45 Moim skromnym zdaniem gazeta opisala problem uczciwie czyli tak jak jest naprawde.Nowa strategia KPiny:ALBO ZAMKNIECIE RYJE i zaczniecie znowu pic nasze piffka ALBO WYCHODZIMY Z LECHA!!!idzcie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
repart czas zakopać topory wojenne, czas zacząć rozmowy.. 26.08.05, 16:30 Groźba, że teraz KP mogłaby, patrząc chłodnym okiem, zerwać umowę z klubem LECH, jest, delikatnie mówiąc, paranoją... No, Pawełku Kwiatkowski, przestań pierdzielić. Doskonale wiesz, że to nierealne. Wtedy dopiero by rozpętała się burza. Nikt z zarzadu KP, nawet o tym powaznie nie myśli. Rynek wielkopolski byłby stracony dla KP. Więc po co te pogróżki? Argumenty o genezie powstania nazwy sztandarowego przez lata piwa, są także bajdurzeniem, majaczeniem. Każdy wie, że do niedawna Kompania nazywała się LECH BROWARY WIELKOPOLSKI, a jedną z pierwszych nalepek na butelce nie były jakieś wąsy Wałesy czy co tam innego Pawełku dostrzegałes, ale RATUSZ POZNAŃSKI. Wszyscy wiedzą, że nazwa Lech zawsze kojarzyła się z klubem, potem ze znanym pociągiem do Warszawy i dopiero później, także z piwem. Przypomne, NASZYM PIWEM, tak samo naszym jak wszystko inne, bliskim naszym sercom. Zawsze byliśmy dumni z nazwy LECH - klubu, piwa... Szkoda, że teraz nie ma miejsca na naszą wielkoplską, poznańską solidarnośc, na nasz lokalny patriotyzm. Pan prezes Sudoł zapomina, że oprócz robienia interesów (świetnych zresztą, tylko pogratulować Panu sukcesów w prowadzeniu takiej Firmy), jest też czas na zwyczajne ludzkie odruchy. Wiem, że KP wspomaga budowę boisk dla dzieci, funduje zakup sprżetu dla szkół w Poznaniu i Wielkopolsce ( o tym niestety organizatorzy bojkotu nie wiedzą, lub zapominają). Ale wielkośc tych zasług, działań KP, blednie przy smutnej informacji o przekazaniu wielkich kwot dla Wisły, bogatego już klubu, wspomaganego przez swego właściciela Cupiała. Ale nich tam... bądźmy więc konsekwentni, jeśli dla Wisły znajdują się pieniądze, bo to świetna reklama produktu TYSKIE, to dla Lecha takie same kwoty, bo promuje nazwę, region z którego pochodz KP, gdzie KP ma swą siedzibę. A swoją drogą, dlaczego LECH nie może mieć umieszczone na koszulkach, logo piwa LECH, tym samym promując tę akurat markę? Na pewno też byłaby to świetna reklama produktu KP w całej Polsce, bo w końcu ekstraklasa gra w całej Polsce. Ma rację KP, że wydaje swoją kasę na co ma ochotę i gdzie tylko chce. To jej prawo. Kibice - konsumenci mają więc swoje prawo zwyczajnie bojkotować produkty KP. Szkoda tylko, że w swej zaciekłej postawie (słusznej skądinąd), obrażają KP. Wcale nie uważacie tak naprawdę, że piwa, produkowane przez KP, sa KIEPSKIE. Nadal są jednymi z najlepszych i chętnie wszyscy do nich wróćimy. Tylko niech KP zacznie poważniej traktować kibiców, klub. Zamiast więc wielu oświadczeń dla prasy, dalszej wyniszczającej akcji, może lepiej szybko zakończyć całość i zmienić plany marketingowe, zacząć budowę nowej potęgi klubowej w Poznaniu? To naprawdę dobry kierunek. Silny klub Lech, mający fundusze na budowę silnej druzyny, to wielka reklama regionu i tym samym całej KP. Podział władzy w zarzadzaniu klubem pozostawiam otwarty. W końcu to tylko kwestia dogadania się między działaczami i przedstawicielami KP. Wierzę, że tym samym bojkot KP, zamieni się w olbrzymi strumień płynącego piwa, które ze zdwojoną mocą zaczną kupować uszczęsliwieni kibice Lecha, a hasło "Jestem kibicem Lecha, nie piję Lecha" zmieni się na "Jestem kibicem Lecha i piję tylko LECHA". Skorzystają wszyscy. Klub, mając potężnego sponsora, KP zwiększając sprzedaż, zyskują znowu sympatię WIERNYCH konsumentów. WKP Lech + KP = WIELKI KLUB PIŁKARSKI ze wspaniałymi kibicami - piwoszami. No kurcze, komu by to przeszkadzało? Może ogłosimy akcję, wzorem PEPSI, od każdego sprzedanego piwa LECH, 50 groszy dla klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bojkotkp.com Bardzo ładnie napisałeś z jednym ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:44 Zaden kibic Lecha nie pluje na piwo o złym smaku bo to jest przenośnia a wszyscy czekają kiedy będą mogli iść zakupić ten napó z KPiny.KPią to oni sdobie z nas a o ile wiem to Kibice biorący udział w bojkocie starają się nikogo ze Szwajcarskiej nie opluwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truteń PR krzysowy KP szybko działa? IP: *.icpnet.pl 26.08.05, 17:17 Artykuł ze strony startowej działu sport znalazł się już na drugiej stronie ogólnych wiadomości sportowych. Do jutra pewnie zniknie z serwisu. Szybko zadziałali...gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyANTY Panie Nawrot IP: 217.168.136.* 26.08.05, 17:42 nie spodziewałem się że Pan też jest bezmyślnym szkodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Panie Nawrot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:26 mam w dupie wyroby KP I TAK NA RAZIE ZOSTANIE.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Dziecinada IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.08.05, 23:26 Kiedyś Idea sponsorowała Śląsk Wrocław (koszykówka) wtedy Śląsk gromił wszystkich w Polsce teraz Idea przeniosła sie do piłki noznej i sponsoruje tą żenade zwana Polską ligą Piłki Noznej ale we Wrocławiu wcale nie spadła z tego powodu sprzedaż telefonów komórkowych w sieci Idea mimo że po odejściu tak dużego kapitału Śląsk juz nie rządzi w koszykówce. Ale takie obrażanie sie na sponsorów to zwykła dziecinada. Tak jak w piaskownicy: Ty dałeś cukierka Joli to ja Ciebie nie lubie. Dotychczas miałem dobre zdanie o Poznaniu i Poznaniakach ale widzę że sie pomyliłem. A może to tylko takie nieliczne dziecięce-naiwne wyjatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bojkotkp.com zapraszamy www.bojkotkp.com IP: *.icpnet.pl 27.08.05, 08:03 Piękne porównanie z tą Jolą.A gdyby Twoja żona dała koledze to co ma najcenniejszego to też byś się z nim podziekił.To przecież jest jej i może dawać wszystkim.A co do Idei to telefon się kupuje raz na jakiś czas a piwko nawet kilka razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Dziecinada IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.08.05, 13:35 Po pierwsze: układ mąż-żona to monogamia a w biznesie panuje poligamia co oznacza że np. browar może sponsorować dowolna ilość klubów. Więc Twoje porównanie z żoną jest śmieszne. Po drugie: telefon kupuje sie raz na jakiś czas to fakt ale abonament płaci sie co miesiąc i to w kwocie znacznie przwyższającej cene piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba, p-ń juz nie pije lecha IP: *.icpnet.pl 27.08.05, 00:23 pare lat temu dalem sie nabrac na to ze panowie sudoł i kulczyk poprzez lecha wspomoga powaznie klub i zaczalem kupowac produkty kompanii. ale teraz juz nie dam sie wiecej nabrac. wole zywca. a puby z lechem omijam szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek A ja piję IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.08.05, 13:37 A ja piję zielonego Leszka nie dlatego ze ktos kogos wspiera czy sponsoruje ale tylko dlatego że lubie to poznańskie piwo. Mimo że jestem z Wrocławia to wole piwo z Poznania bo uważam że jest smaczniejsze. A układy że ktoś coś komuś... śmieszą mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posen Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.icpnet.pl 27.08.05, 01:34 nie piję lecha - KOLEJORZ FAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egion p o j e b y ! z ! p o z n a n i a ! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.08.05, 11:59 oby tak kp olało ten marny klubik i poszło do Legii ! mieli byście za swoje ziemniory ! wiejskie Odpowiedz Link Zgłoś
repart Re: p o j e b y ! z ! p o z n a n i a ! 28.08.05, 19:44 Gość portalu: (L)egion napisał(a): > oby tak kp olało ten marny klubik i poszło do Legii ! mieli byście za swoje > ziemniory ! wiejskie Wylazło chamstwo z nadętego warszawiaczka... jasne, jedyne co potrafisz, kmiotku, to obrażać, dlatego ja tez nie szczędzę słów... marny klubik, debilku, to właśnie pokazał co umie (a niewiele tego) podczas występów w Pucharze UEFA... tak samo jest w lidze, więc oszczedź sobie marnej jakości docinek i wiedz, że jedynie namiastka piwa, jakim jest to całe krowie "k....skie", mogło zostać sponsorem tego warszawskiego klubiku na "L", którego w całej Polsce wręcz nie znoszą. Żadna poważna marka piwa nie zeszmaci się i nie zgodzi się by poLegłe miernoty, nosiły logo piwa na koszulkach. I nie majacz, Kompania Piwowarska nigdy nie zdecyduje się na jakieś związki z podLegłą... mają swój honor i rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iceman42 Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:08 Uważam , i tego się będę trzymał , że jest to policzek wymierzony wszystkim kibicom LECHA POZNAŃ . Tłumaczenie że TYSKIE to niezależna firma i tylko nalezy do KP to tak jak by wmówic Polakowi że każde województwo w Polsce stanowi odrębnośc . KP chciała po prostu zbic kasę na LM i dlatego zainwestowali w WISŁĘ . A że nie wyszło z Grekami to szybciutko oświadczenie że niby nic ... że dalej... i o co właściwie chodzi ... Dlaczego dopiero po dwóch tygodniach kotoś w KP wystawił oświadczenie? A co na to Zarząd LECHA POZNAŃ ? Moim zdaniem zastanawia się jak tu ugładzi kibiców i KP . Tylko nie zapomnijmy że KP to pan Kulczyk a co on potrafi obiecywac to wszyscy wiemy . Panie Majchrzak niech pan wreszcie przejży na oczy : OD TYCH LUDZI I I9H FIRM PIENIĘDZY NIE BĘDZIE CO NAJWYŻEJ JAŁMUZNA. A DLA LECHA POZNAŃ TRZEBA POSZUKAC NAWET NIE SPONSORA A WLAŚCICIELA I TO SZYBKO !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_krol Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha 30.08.05, 05:00 Piłkarze zagrali na plaży Piłkarze Lecha Poznań zagościli w sobotnie popołudnie na Starym Rynku. Tomasz Iwan, Piotr Reiss, Krzysztof Gajtkowski i Zbigniew Zakrzewski grali w piłkę na plaży zbudowanej przez Kompanię Piwowarską. Piłkarze rywalizowali też w konkursie na najmocniejszy strzał. Wygrał Gajtkowski – po jego strzale piłka pomknęła z prędkością 104 kilometrów na godzinę. hehe a pilkarze widac maja to gleboko w dup.. wazne ze KP im placi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww.bojkotkp.com Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.icpnet.pl 02.09.05, 18:59 DZiewczyno czy Ty w ogole wiesz o co chodzi? Bo o umowie ktora nalezy respektowac nie chce mi sie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin sponsor i klub IP: *.pkobp.pl 30.08.05, 12:57 Sz.P. "Wielcy myśliciele" - panie rzeczniku Kp i panie prezesie Lecha. Mieszkam w Poznaniu a piwo zawsze kojarzyło się z klubem dlatego chętnie piłem to co produkowała KP (Tyskie, Lech, Miller, PU, i inne). Jednak fakt zasponsorowania Wisły, gdzie od lat słyszymy z jakich to nowych powodów KP nie wchodzi w Lecha spowodowało moja zmianę i pije tylko tak jak i większość mojich znajomych coś innego np: Hainekena. robię to z bólem serca gdyż jestem patriotą lokalnym. Z drugiej jednak strony zastanawiam sie co jest przyczyna i co odstrasza takich sponsorów jak KP do wejścia w taki klub jak Lech może czas najwyższy zrezygnować. Do KP bojkotować można wszystko więc się dziwię wypowiedzią pana rzecznika gdyż kibice nie są jakimiś tam idiotami i zaczyna ich do irytować take przedsiębiorstwo jak Kp a jest czwartym co do wielkości sponsorem tu nie ma się z czego tłumaczyć coś jest nie tak i chyba czas powiedzieć co stoi na przeszkodzie a nie pisac i mówic o ograniczonej ilości środków na promocje piwa Lech. Odpowiedz Link Zgłoś