Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha Po...

• leff brawo :-) 26.08.05, 11:52
        dobrze,ze robicie bojkot
        przynajmniej możecie zasmakować teraz innych browców
        a nie tylko tego słomkowego sikacza lecha, dobrego dla
        małolatów
        jak popijecie innych do sikacza już nie wrócicie
        • akopinski WIELKOPOLAN KAZDY MOZE ROBIC W BALONA 26.08.05, 12:34
          piliscie to piwo i co?? nic z tego nie macie- woleli Wisle Krakow a gdyby nie
          Krolewskie to pewnie by w Legie kase wrzucili. A to dlatego ze jestescie
          cwiarami i nawet wlasne piwko robi was w bambuko

pozdro Blogoslawione Browary Krolewskie
          • Gość: www.bojkotkp.com wejdż na stronke www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:45
            Dziękujemy Ze pijąc inne piwo niż piwo o złym smaku z KPiny wspomagasz naszą
            akcje.Więcej na www.bojkotkp.com
            • akopinski Re: wejdż na stronke www.bojkotkp.com 26.08.05, 12:53
              ja jestem lokalnym patriota, gdyby Krolewskie zaczelo sponsorowac np Gornika to
              poszliby z torbami, na stronce juz bylem, popieram
      • Gość: StefanS Ja tam kulczykowego piwa nie rusze! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:30
        ...a nie jestem kibicem Lecha! Ani Lech ani Tyskie!!!
        • Gość: Andrzej Re: Ja tam kulczykowego piwa nie ruszę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:37
          Brawo kibice Lecha! Wasza akcja jak widać odnosi skutek.
          Również nie piję "Lecha" i pozostałych marek wymienionych na stronie:

www.bojkotkp.com

pozdrawiam!
          A Kulczyka-postkomunistycznego cwaniaczka nie cierpię...
      • Gość: Rafaelo Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.05, 12:41
        Ostatnio z kumplami zrobiliśmy impreze i zamiast piwa Lech była Tatra i musze
        Wam powiedzieć zabawa była równie wspaniała. Naprawde jako wierny kibic Lecha
        nie moge w tej sytuacji pić piwa Lech na to nie pozwala mi moje sumienie!
        • Gość: gaga Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.kp.pl 26.08.05, 15:06
          I jako wierny kibic Lecha wsparłeś właśnie Legią... gratulacje "prawdziwy
          kibicu"
          • Gość: Grunwald Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.idea.pl 26.08.05, 15:40
            Utrata zaufania wielkopolan do firmy -mowi Ci to cos?
          • Gość: fajny IP Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.idea.pl 26.08.05, 15:54
            Wielkopolanie nie lubia byc oszukiwani.
          • repart Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha 28.08.05, 20:33
            Gość portalu: gaga napisał(a):

> I jako wierny kibic Lecha wsparłeś właśnie Legią... gratulacje "prawdziwy
            > kibicu"

Panowie, przestańcie pierd....lić, że pijąc piwo takiej lub innej marki
            wspomagamy tym samym konkretne kluby. Tak naprawdę, to nie ma dziś w Polsce
            małych browarków, które by się liczyły na rynku ogólnopolskim. Są trzy potęzne
            grupy piwowarskie, które produkują rózne marki piwa i tym samym sponsorują
            przeróżne kluby. Grupa OKOCIM ma np. piwo Piast i Bosmana...Grupa Zywiec np.
            Warkę i Zywca... więc prowdząc taki tok my ślenia, jeśli ktoś z Wrocławia pije
            Piasta, to tym samym wspomga Pogoń (piwo Bosman), albo pijąc Warkę, wspomoga
            klub koszykarek z Łodzi...? nie popadajmy w paranoję...
      • Gość: Tofffik Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.ARMnet.Torun.PL 26.08.05, 12:49
        I kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem.Tak! Świadomie uszczuplający dochody
        państwa bezideowcem.
        Pozdrawiam.
      • Gość: Kibic Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 12:59
        A czy firma której piwo pijecie sponsoruje waszego Lecha??? Niech zgadne. O tym
        nie pomyśleliście.
        Ale mam lepszy pomysł. może zróbmy bojkot firm które nie sponsoruja polskiej
        piłki a wtedy na pewno nasz futbol sie odrodzi:)
        • Gość: www.bojkotkp.com [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:21
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mazooreck innymi slowy: zlopcie nasze piwsko! IP: *.berlinonline.de 26.08.05, 13:24
        czy to wezwanie nie kloci sie aby z ustawa o wychowaniu w trzezwosci?

az strach pomyslec co by bylo, gdyby sponsorem Lecha byl polmos...
      • alberto8 Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha 26.08.05, 13:33
        TYSKIE PONAD WSZYTSTKIE i możemu sponsorować kogo chcemy.
        kibic wisły z tychów (pije tylko tyskie)
        • Gość: www.bojkotkp.com Zapraszam na www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:47
          Nikt Tobie nie zabroni pić KiePskiego piw o złym smaku ale jak wejdziesz na
          stronke www.bojkotkp.com to może zmienisz zdanie
          • Gość: marti Re: Zapraszam na www.bojkotkp.com IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.08.05, 23:15
            Jesteś monotonny i nudny jak flaki z olejem, ale jak wejdziesz na stronę
            www.szpital.gniezno.pl to może zrozumiesz dlaczego:)
      • Gość: inż. Mał Piszon Dla dobra polskiej piłki należy kluby windować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:45
        Dla dobra polskiej piłki nożnej Ktoś musi znacząco pomóc klubowi. Jeżeli do tej
        pory robiła to KP w dużym stopniu, jak sami tak stwierdzają, to czas wreszcie
        zająć się klubem i zacząć zwycięski marsz. Sukcesy Wisły też nie przyszły same,
        tylko wraz z Poważnym Sponsorem. To będzie Panie Kulczyk najlepsza reklama jak
        Lech będzie się dobijał do bram Raju, ale bez odpowiednich środków nic z tego
        nie wyjdzie. Jak się od miasta kupiło tanio Stary Browar to można Poznaniowi
        się odwdzięczyć w budowie potężnego klubu piłkarskiego. A kibicom nie można się
        dziwić: lojalność za lojalność. Tak nawiasem to piwa Lech i Tyskie też
        przestały mi i moim znajomym smakować, choc do tej pory patriotycznie je piłem,
        ale teraz odkryłem smak innych świetnych piw. Pozdrawiam KP !
      • Gość: poieram KP POPIERAM KP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:08
        nie ma sie co dziwic ze KP nie daje duzo kasy na Ks Lech Poznan.jest to
        spowodowane jedna rzecz a mianowicie tym ze klub nie umie wykazac pelnego audytu
        i pelnej ksiegowosci a jak mozna dac kase Klub skoro gdzies ta kasa znika i nie
        wiadomo gdzie.po drugie nie moze byc tak ze klubem rzadza zlodzieje i banda
        koboli.lechowi przydal by sie zimny prysznic w postaci spadku do 4 kigi moze
        wtedy odeszly by od niego wszelkie szuje ktore ten klub zatruwaja i mowa tu o
        dzialaczach.mieszkam w wlkp. wiec kibicuje tej druzynie jezeli mona tak to
        nazwac.pozdrawiam wszystkich urazonych badz nie moaj wypowiedzia.
        • Gość: MY WIERZYMY TYLKO Re: POPIERAM KP IP: *.idea.pl 26.08.05, 14:15
          Na Szwajcarskiej przerwa obiadowa?Idz lepiej do pracy bo Cie wywala..Jak
          oczerniasz to podaj FAKTY!!!www.bojkotkp.com
        • Gość: www.bojkotkp.com Piszesz bzdury ze Szwajcarskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:32
          Wejdż na stronke www.bojkotkp.com i przeczytaj wszystko dokładniej.Twojemu
          szefowi nic nie powiemy że nas odwiedziłeś.
      • Gość: zed jestem z Tychów, pije Tyskie mimo że sponsoruja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:16
        wisłe, kupuja ławki do parku w chorzowie za moje pieniądze, ale wiem że też
        inwestuja w tyski sport tworzą place zabaw dla dzieciaków w Tychach. więc sie
        nie wypinam, bo PIWO TYSKIE PONAD WSZYSTKIE!!!!!!1
        • Gość: Głośnik nie piję Lecha IP: *.pwr.wroc.pl / *.wcss.wroc.pl 26.08.05, 14:27
          ja jestem również za sponsorowaniem przez browary lokalnych drużyn i jako kibic
          Sląska nie piję Lecha bo jest typowym szczochem jedynie Lech Pils ale u nas
          jest sporadycznie, akcja kibiców Lecha jest przekozacka, widocznie odczuli to
          na wpływach he,he, brawo oby tak dalej. Będąc nad morzem natknołem się na
          Bosmana w butelkach na których były koszulki Pogoni i oficjalne teksty o
          sponsorowaniu Portowców więc również poszedł w odstawkę a szkoda bo dobry,
        • Gość: www.bojkotkp.com Wejdż na stronke www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:36
          Może zmienisz zdanie.Jeżeli nie to się zastanów ile ty zarabiasz a jakie oni
          mają wypłaty z twojego ,,abonamentu,,
      • Gość: . Poznań - wiocha. IP: *.unregistered.media-com.com.pl 26.08.05, 14:16
        Trzy ulice , jeden browar...
        • Gość: www.bojkotkp.com Zapraszam na www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:39
          Mogą być trzy ulice ale KiePskiego piwa nie pij bo nam jeszcze wybudują ze dwie
          i będzie miasto
      • serwal Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha 26.08.05, 14:24
        Kibice "Lecha" Poznań powinni pić piwo "Tatra", bo daje "moc z charakterem".
        • Gość: www.bojkotkp.com Zapraszam na stronke www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:41
          I Tatre i każde inne byle nie KiePskie piwo w złym smaku.
      • Gość: zdeno Kampania Piwowarska się ośmiesza! IP: *.ppnt.poznan.pl 26.08.05, 14:27
        Takie deklaracje Kampanii Piwowarskiej są śmieszne i jeszcze bardziej potęgują
        niechęc kibiców KOLEJORZA! Jako Wielkopolanin, kibic LECH zawsze przy wyborze
        piwa kierowałem się jego nazwą, wybierając piwo LECH, lub nazwą producenta,
        wybierając piwo Tyskie, Reeds, itd. Podejmowałem takie decyzje świadomie,
        zdając sobie sprawę, iż w ten sposób wspieram swój region i swoją drużynę
        sportową. To co zrobiła Kampania Piwowarska sponsorując Wisłę Kraków marką
        TYSKIE nie wywołało we mnie tak wielkiego oburzenia jak obecne nieporadne
        tłumaczenia przedstawicieli Kampanii Piwowarskiej. To że jestem Wielkopolaninem
        oraz kibicem KOLEJORZA to sfera uczuć, to że piję określone piwo ty tylko
        świadomy wybór konsumenta, uczuć nie można łatwo zmienić, przyzwyczajenia
        konsumenckie tak. Jestem wdzięczny Kampanii Piwowarskiej za dotychczasowe
        sponsorowanie LECHA, jednak to co prezentuje ostatnio świadczy, iż kieruje się
        tylko chęciom uzyskania zysku, a nie tradycją, tożsamością wielkopolską,
        dlatego też nie ma co liczyć, iż ja będę się wobec niej kierował sentymentem.
        Nie podoba mi się także kreowanie Kampanii Piwowarskiej na zbawiciela LECHA,
        chyba wolałbym aby LECH grał w niższej lidze, ale nie musiał dawać tak żałosnch
        dowodów wdzięczności. Kampania Piwowaska to wielkopolska marka, z którą
        chciałbym się utożsamiać, mam nadzieję, że nie będę musiał zmieniać swoich
        przyzwyczajeń i za jakiś czas, gdy inny browar zainwestuje w LECHA prawdziwe
        pieniądze, nie będą utożsamiając się z moją drużyną pić np. ŻYWCA.
        • repart Re: Kampania Piwowarska się ośmiesza! 28.08.05, 20:48
          Dokładnie tak. Kupując piwo, kierujemy się przede wszystkim, nazwą LECH lub też
          nazwą producenta, dlatego Wielkopolanie nade wszystko piją prawie wyłacznie
          piwa z Kompanii Piwowarskiej. Bo KP jest z Poznania i w ten sposób
          udowadniamy, jak wielkim lokalnym patriotyzmem się kierujemy. Kupując produkty
          firmy z Poznania, liczymy, że ta firma też utożsamia się z regionem, skąd się
          wywodzi. Świetnie, gdy nasza lokalna firma staje się mocna także na rynku
          ogólnopolskim, gdy jest tak potęzna, że może inwestować swoje zyski w inne
          przedsięwzięcia w całym kraju. Ma takie prawo, ale wścieka nas, gdy zaczyna się
          zwyczajnie na nas, wypinac i zwyczajnie nas oszukiwać. Idzie o deklarację
          prezesa, że KP nie będzie angażować się w JEDEN konkretny klub... Trzeba być
          konsekwentnym. Umowa z Wisłą to nic innego, jak wchodzenie w bogaty klu, dla
          którego dodatkowe kilka milionów niewiele zmienia. Ale dlaczego takiej samej
          kasy nie dać Lechowi?
          Wkurza mnie nieporadne, pokrętne tłumaczenia KP...
      • Gość: SPOSTRZEGAWCZY BOJKOT JAK W .... BANKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:49
        NA STRONIR INTERNETOWEJ POŚWIĘCONEJ BOJKOTOWI KP CZYTAMY, ŻE KP BRAK LOKALNEGO
        PATRIOTYZMU, SZACUNKU DLA WIELKOPOLSKI ITD... CZYTAMY TEŻ ŻE STOWARZYSZNIE
        KIBICÓW "WIARA LECHA" SWOJE KONTO PROWADZI W... ING BANKU Ś L Ą S K I M.

DZIĘKUJĘ
        • Gość: www.bojkotkp.com zapraszam na stronke www.bojkotkp.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:23
          A co ma piernik do wiatraka?
          • Gość: marti Re: zapraszam na stronke www.bojkotkp.com IP: *.elblag.dialog.net.pl 27.08.05, 23:21
            A to, że mając konto w ŚLĄSKIM banku pokazujecie, że macie w d..pie
            Wielkopolskę. Czyli robicie dokładnie to samo, co KP. I nie pisz mi, że jak
            wejdę na jakąś tam badziewną stronkę, to może zmienię zdanie albo coś
            zrozumiem, bo te twoje teksty powtarzające się w co drugim poście są NUDNE DO
            WYRZYGANIA.
            • repart Re: zapraszam na stronke www.bojkotkp.com 28.08.05, 20:53
              Nie przesadzaj. Nie ma typowo poznańskiego banku, więc to czy ma się konto w
              Banku Śląskim czy jakimkolwiek innym, nie ma znaczenia.
              Owszem, powiesz, że jest BZ WBK...ale on tylko w częsci swej nazwy ma
              przymiotnik WIELKOPOLSKI. Poza tym, swą siedzibę ma we Wrocławiu, więc niewile
              on ma już wspólnego z Wielkopolską.
              • Gość: SPOSTRZEGAWCZY właśnie że jest ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:33
                Spółdzielczy Bank Ludowy w Poznaniu
                Centrala: ul. Głogowska 47/47a,
                60-735 Poznań
                061 869 57 00
                061 865 19 53

poza tym po całej wielkopolsce jest rozsiane całemnóstwo banków spółdzielczych
                i to całkiem nieźle sobie radzących.
      • Gość: br4k Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:55
        a to gazeta nie powinna obiektywna i bezstronnicza czasem byc?
        • Gość: gosc Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.idea.pl 26.08.05, 15:45
          Moim skromnym zdaniem gazeta opisala problem uczciwie czyli tak jak jest
          naprawde.Nowa strategia KPiny:ALBO ZAMKNIECIE RYJE i zaczniecie znowu pic nasze
          piffka ALBO WYCHODZIMY Z LECHA!!!idzcie sobie
      • repart czas zakopać topory wojenne, czas zacząć rozmowy.. 26.08.05, 16:30
        Groźba, że teraz KP mogłaby, patrząc chłodnym okiem, zerwać umowę z klubem
        LECH, jest, delikatnie mówiąc, paranoją... No, Pawełku Kwiatkowski, przestań
        pierdzielić. Doskonale wiesz, że to nierealne. Wtedy dopiero by rozpętała się
        burza. Nikt z zarzadu KP, nawet o tym powaznie nie myśli. Rynek wielkopolski
        byłby stracony dla KP. Więc po co te pogróżki?
        Argumenty o genezie powstania nazwy sztandarowego przez lata piwa, są także
        bajdurzeniem, majaczeniem. Każdy wie, że do niedawna Kompania nazywała się
        LECH BROWARY WIELKOPOLSKI, a jedną z pierwszych nalepek na butelce nie były
        jakieś wąsy Wałesy czy co tam innego Pawełku dostrzegałes, ale RATUSZ
        POZNAŃSKI. Wszyscy wiedzą, że nazwa Lech zawsze kojarzyła się z klubem, potem
        ze znanym pociągiem do Warszawy i dopiero później, także z piwem. Przypomne,
        NASZYM PIWEM, tak samo naszym jak wszystko inne, bliskim naszym sercom.
        Zawsze byliśmy dumni z nazwy LECH - klubu, piwa... Szkoda, że teraz nie ma
        miejsca na naszą wielkoplską, poznańską solidarnośc, na nasz lokalny
        patriotyzm. Pan prezes Sudoł zapomina, że oprócz robienia interesów
        (świetnych zresztą, tylko pogratulować Panu sukcesów w prowadzeniu takiej
        Firmy), jest też czas na zwyczajne ludzkie odruchy. Wiem, że KP wspomaga
        budowę boisk dla dzieci, funduje zakup sprżetu dla szkół w Poznaniu i
        Wielkopolsce ( o tym niestety organizatorzy bojkotu nie wiedzą, lub
        zapominają). Ale wielkośc tych zasług, działań KP, blednie przy smutnej
        informacji o przekazaniu wielkich kwot dla Wisły, bogatego już klubu,
        wspomaganego przez swego właściciela Cupiała. Ale nich tam... bądźmy więc
        konsekwentni, jeśli dla Wisły znajdują się pieniądze, bo to świetna reklama
        produktu TYSKIE, to dla Lecha takie same kwoty, bo promuje nazwę, region z
        którego pochodz KP, gdzie KP ma swą siedzibę. A swoją drogą, dlaczego LECH
        nie może mieć umieszczone na koszulkach, logo piwa LECH, tym samym promując
        tę akurat markę? Na pewno też byłaby to świetna reklama produktu KP w całej
        Polsce, bo w końcu ekstraklasa gra w całej Polsce.
        Ma rację KP, że wydaje swoją kasę na co ma ochotę i gdzie tylko chce. To jej
        prawo. Kibice - konsumenci mają więc swoje prawo zwyczajnie bojkotować
        produkty KP. Szkoda tylko, że w swej zaciekłej postawie (słusznej skądinąd),
        obrażają KP. Wcale nie uważacie tak naprawdę, że piwa, produkowane przez KP,
        sa KIEPSKIE. Nadal są jednymi z najlepszych i chętnie wszyscy do nich
        wróćimy. Tylko niech KP zacznie poważniej traktować kibiców, klub.
        Zamiast więc wielu oświadczeń dla prasy, dalszej wyniszczającej akcji, może
        lepiej szybko zakończyć całość i zmienić plany marketingowe, zacząć budowę
        nowej potęgi klubowej w Poznaniu? To naprawdę dobry kierunek. Silny klub
        Lech, mający fundusze na budowę silnej druzyny, to wielka reklama regionu i
        tym samym całej KP. Podział władzy w zarzadzaniu klubem pozostawiam otwarty.
        W końcu to tylko kwestia dogadania się między działaczami i przedstawicielami
        KP.
        Wierzę, że tym samym bojkot KP, zamieni się w olbrzymi strumień płynącego
        piwa, które ze zdwojoną mocą zaczną kupować uszczęsliwieni kibice Lecha, a
        hasło "Jestem kibicem Lecha, nie piję Lecha" zmieni się na "Jestem kibicem
        Lecha i piję tylko LECHA". Skorzystają wszyscy. Klub, mając potężnego
        sponsora, KP zwiększając sprzedaż, zyskują znowu sympatię WIERNYCH
        konsumentów.
        WKP Lech + KP = WIELKI KLUB PIŁKARSKI ze wspaniałymi kibicami - piwoszami.
        No kurcze, komu by to przeszkadzało?

Może ogłosimy akcję, wzorem PEPSI, od każdego sprzedanego piwa LECH, 50
        groszy dla klubu?
        • Gość: www.bojkotkp.com Bardzo ładnie napisałeś z jednym ale.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:44
          Zaden kibic Lecha nie pluje na piwo o złym smaku bo to jest przenośnia a
          wszyscy czekają kiedy będą mogli iść zakupić ten napó z KPiny.KPią to oni
          sdobie z nas a o ile wiem to Kibice biorący udział w bojkocie starają się
          nikogo ze Szwajcarskiej nie opluwać.
      • Gość: truteń PR krzysowy KP szybko działa? IP: *.icpnet.pl 26.08.05, 17:17
        Artykuł ze strony startowej działu sport znalazł się już na drugiej stronie
        ogólnych wiadomości sportowych. Do jutra pewnie zniknie z serwisu. Szybko
        zadziałali...gratulacje :)
      • Gość: antyANTY Panie Nawrot IP: 217.168.136.* 26.08.05, 17:42
        nie spodziewałem się że Pan też jest bezmyślnym szkodnikiem
        • Gość: adas Re: Panie Nawrot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:26
          mam w dupie wyroby KP I TAK NA RAZIE ZOSTANIE....
      • Gość: Jonek Dziecinada IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.08.05, 23:26
        Kiedyś Idea sponsorowała Śląsk Wrocław (koszykówka) wtedy Śląsk gromił
        wszystkich w Polsce teraz Idea przeniosła sie do piłki noznej i sponsoruje tą
        żenade zwana Polską ligą Piłki Noznej ale we Wrocławiu wcale nie spadła z tego
        powodu sprzedaż telefonów komórkowych w sieci Idea mimo że po odejściu tak
        dużego kapitału Śląsk juz nie rządzi w koszykówce. Ale takie obrażanie sie na
        sponsorów to zwykła dziecinada. Tak jak w piaskownicy: Ty dałeś cukierka Joli to
        ja Ciebie nie lubie. Dotychczas miałem dobre zdanie o Poznaniu i Poznaniakach
        ale widzę że sie pomyliłem. A może to tylko takie nieliczne dziecięce-naiwne
        wyjatki.
        • Gość: www.bojkotkp.com zapraszamy www.bojkotkp.com IP: *.icpnet.pl 27.08.05, 08:03
          Piękne porównanie z tą Jolą.A gdyby Twoja żona dała koledze to co ma
          najcenniejszego to też byś się z nim podziekił.To przecież jest jej i może
          dawać wszystkim.A co do Idei to telefon się kupuje raz na jakiś czas a piwko
          nawet kilka razy dziennie.
          • Gość: Jonek Dziecinada IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.08.05, 13:35
            Po pierwsze: układ mąż-żona to monogamia a w biznesie panuje poligamia co
            oznacza że np. browar może sponsorować dowolna ilość klubów. Więc Twoje
            porównanie z żoną jest śmieszne. Po drugie: telefon kupuje sie raz na jakiś czas
            to fakt ale abonament płaci sie co miesiąc i to w kwocie znacznie przwyższającej
            cene piwa.
      • Gość: kuba, p-ń juz nie pije lecha IP: *.icpnet.pl 27.08.05, 00:23
        pare lat temu dalem sie nabrac na to ze panowie sudoł i kulczyk poprzez lecha
        wspomoga powaznie klub i zaczalem kupowac produkty kompanii. ale teraz juz nie
        dam sie wiecej nabrac. wole zywca. a puby z lechem omijam szerokim łukiem.
        • Gość: Jonek A ja piję IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.08.05, 13:37
          A ja piję zielonego Leszka nie dlatego ze ktos kogos wspiera czy sponsoruje ale
          tylko dlatego że lubie to poznańskie piwo. Mimo że jestem z Wrocławia to wole
          piwo z Poznania bo uważam że jest smaczniejsze. A układy że ktoś coś komuś...
          śmieszą mnie.
      • Gość: Posen Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.icpnet.pl 27.08.05, 01:34
        nie piję lecha - KOLEJORZ FAN
      • Gość: (L)egion p o j e b y ! z ! p o z n a n i a ! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.08.05, 11:59
        oby tak kp olało ten marny klubik i poszło do Legii ! mieli byście za swoje
        ziemniory ! wiejskie
        • repart Re: p o j e b y ! z ! p o z n a n i a ! 28.08.05, 19:44
          Gość portalu: (L)egion napisał(a):

> oby tak kp olało ten marny klubik i poszło do Legii ! mieli byście za swoje
          > ziemniory ! wiejskie

Wylazło chamstwo z nadętego warszawiaczka... jasne, jedyne co potrafisz,
          kmiotku, to obrażać, dlatego ja tez nie szczędzę słów... marny klubik, debilku,
          to właśnie pokazał co umie (a niewiele tego) podczas występów w Pucharze
          UEFA... tak samo jest w lidze, więc oszczedź sobie marnej jakości docinek i
          wiedz, że jedynie namiastka piwa, jakim jest to całe krowie "k....skie", mogło
          zostać sponsorem tego warszawskiego klubiku na "L", którego w całej Polsce
          wręcz nie znoszą. Żadna poważna marka piwa nie zeszmaci się i nie zgodzi się by
          poLegłe miernoty, nosiły logo piwa na koszulkach. I nie majacz, Kompania
          Piwowarska nigdy nie zdecyduje się na jakieś związki z podLegłą... mają swój
          honor i rozum.
      • Gość: iceman42 Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:08
        Uważam , i tego się będę trzymał , że jest to policzek wymierzony wszystkim
        kibicom LECHA POZNAŃ . Tłumaczenie że TYSKIE to niezależna firma i tylko nalezy
        do KP to tak jak by wmówic Polakowi że każde województwo w Polsce stanowi
        odrębnośc . KP chciała po prostu zbic kasę na LM i dlatego zainwestowali w
        WISŁĘ . A że nie wyszło z Grekami to szybciutko oświadczenie że niby nic ... że
        dalej... i o co właściwie chodzi ... Dlaczego dopiero po dwóch tygodniach kotoś
        w KP wystawił oświadczenie? A co na to Zarząd LECHA POZNAŃ ? Moim zdaniem
        zastanawia się jak tu ugładzi kibiców i KP . Tylko nie zapomnijmy że KP to pan
        Kulczyk a co on potrafi obiecywac to wszyscy wiemy . Panie Majchrzak niech pan
        wreszcie przejży na oczy : OD TYCH LUDZI I I9H FIRM PIENIĘDZY NIE BĘDZIE CO
        NAJWYŻEJ JAŁMUZNA. A DLA LECHA POZNAŃ TRZEBA POSZUKAC NAWET NIE SPONSORA A
        WLAŚCICIELA I TO SZYBKO !!!!!!!!!!!!!!!!
      • agnieszka_krol Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha 30.08.05, 05:00
        Piłkarze zagrali na plaży
        Piłkarze Lecha Poznań zagościli w sobotnie popołudnie na Starym Rynku. Tomasz
        Iwan, Piotr Reiss, Krzysztof Gajtkowski i Zbigniew Zakrzewski grali w piłkę na
        plaży zbudowanej przez Kompanię Piwowarską. Piłkarze rywalizowali też w
        konkursie na najmocniejszy strzał. Wygrał Gajtkowski – po jego strzale piłka
        pomknęła z prędkością 104 kilometrów na godzinę.

hehe a pilkarze widac maja to gleboko w dup.. wazne ze KP im placi
        • Gość: ww.bojkotkp.com Re: Kompania Piwowarska o bojkocie kibiców Lecha IP: *.icpnet.pl 02.09.05, 18:59
          DZiewczyno czy Ty w ogole wiesz o co chodzi? Bo o umowie ktora nalezy
          respektowac nie chce mi sie pisac.
      • Gość: marcin sponsor i klub IP: *.pkobp.pl 30.08.05, 12:57
        Sz.P. "Wielcy myśliciele" - panie rzeczniku Kp i panie prezesie Lecha. Mieszkam
        w Poznaniu a piwo zawsze kojarzyło się z klubem dlatego chętnie piłem to co
        produkowała KP (Tyskie, Lech, Miller, PU, i inne). Jednak fakt zasponsorowania
        Wisły, gdzie od lat słyszymy z jakich to nowych powodów KP nie wchodzi w Lecha
        spowodowało moja zmianę i pije tylko tak jak i większość mojich znajomych coś
        innego np: Hainekena. robię to z bólem serca gdyż jestem patriotą lokalnym. Z
        drugiej jednak strony zastanawiam sie co jest przyczyna i co odstrasza takich
        sponsorów jak KP do wejścia w taki klub jak Lech może czas najwyższy
        zrezygnować. Do KP bojkotować można wszystko więc się dziwię wypowiedzią pana
        rzecznika gdyż kibice nie są jakimiś tam idiotami i zaczyna ich do irytować
        take przedsiębiorstwo jak Kp a jest czwartym co do wielkości sponsorem tu nie
        ma się z czego tłumaczyć coś jest nie tak i chyba czas powiedzieć co stoi na
        przeszkodzie a nie pisac i mówic o ograniczonej ilości środków na promocje piwa
        Lech.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka