Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zmiany na liście transferowej

01.09.05, 13:00
    uważam,ze zmaina cen zawodników którzy opuszczają naszą ligę i co za tym
    idzie zabawę nie powinna się zmieniać!!!!! niby dlaczego mam tracić na
    frankowskim 3,5mln i jeszcze 3pkt za transfer?????
    uważam,ze to jest nie w porządku
    Obserwuj wątek
      • kreftowiec Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 13:09
        zgadzam sie z kolega dlaczgo mam tracic 3.5 mln??
        • skay2 Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 07:06
          nie no!!!!
          właśnie dzisiaj miałem go sprzedać!!!
          dlaczego ci co sprzedali franka wcześniej mają mieć 3.6 ml więcej????
          • piglet SKANDALICZNA BZDURA! BRAK LOGIKI a $$ za transfer? 02.09.05, 14:28
            Wcześniej nie było tak drastycznych zmian. Jest to po prostu eliminacja graczy, nie mających bezpośredniego dostępu do internetu, aby mogli od razu dokonać zmiany po ogłoszeniu transeru a przed zmianą na liście transferowej!!!

Poza tym jest to nielogiczne - za transfer - zwlaszcza zagraniczny klub otrzymuje konkretna kase, ktora czesto nawet z nadwyzka ma do dyspozycji w celu uzupelniania skladu a nawet wzmocnien!

Gracz np. moglby sobie pozwolic idac za tropem wlodarzy Wisly, na kupno Krzyszalowicza - a tak?

Niby Redakcja chce jak najbardziej urealnic gre a w rzeczywistosci sie od tego oddala...
        • yaro_si Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 07:12
          o transferze bylo juz wiadomo kilka ladnych dni temu. mogliscie wiec zrobic zmiany przed zmiana cen. tracicie tyle pieniedzy przez brak zainteresowania liga polska. ja jestem za zmiana cen. podobna sytuacja jest w przypadku kiedy zawodnik nagle ulega kontuzji jakiejs powazniejszej. wlasciwie z kolejki na kolejke traci sporo na wartosci...
          • mareklewand Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 08:12
            Przecierz gdy zawodnik odchodzi do zagranicznego klubu to zazwyczaj jego cena
            wzrasta a nie maleje
          • rendi1 Re: Zmiany na liście transferowej 09.09.05, 16:22
            pieprzenie, pieprzenie...
            Uwazam ze spadek ceny Franka jest niedopuszczalny
            O jego transferze wiedzialem od dawna, praktycznie pare minut po tym jak sie na
            onecie pokazalo. I jeszcze tego dnia znalazlem chwile aby w mojej slabszej
            druzynie go sprzedac, bo akurat tam planowalem zmiany tak czy inaczej i kasa za
            Franka idealnie wypelnila luke( a brakowalo mi paru punktow do 200)
            w innej druzynie sklad mialem calkiem niezly, nie potrzebowalem nic zmieniac.
            Ale sprawa sprzedazy Franka byla oczywista pozostawala jeszcze kwestia kogo
            kupic i kiedy. I teraz najwazniejsze:
            MOZNA BYLO GO SPRZEDAC OD RAZU OCZYWISCIE, ALE:
            1. WIADOMO BYLO ZE CENY PILKARZY PO KONTUZJACH TYPU ZERWANIE ACHILLESA CZY PO
            TRANSFERACH ZA GRANICE DO TEJ PORY NIE SPADALY A JUZ NA PEWNO NIE SPADALY PRZED
            1 KOLEJKA PO WYDAZENIU( CO MOGLO TROCHE SMUCIC TYCH SPRYTNYCH, ZE INNI MIELI
            CZAS SPRZEDAC ICH NA SPOKOJNIE I PRZEZ TO OSOBY Z CZESTSZYM DOSTEPEM DO NETU I
            SZYBCIEJ REAGUJACE NIE MIALY BONUSU)
            2. Z KUPNEM NAPASTNIKA NIEKTORZY MYSLACY WOLELI POCZEKAC AZ SIE SKONCZA MECZE
            REPREZENTACJI ZEBY MIEC PELEN POGLAD NA SYTUACKE, KONTUZJE I FORME
            POSZCZEGOLNYCH ZAWODNIKOW - JA WLASNIE TAK DO TEGO PODSZEDLEM
            3. MECZE SKONCZYLY SIE W SRODE, NIEKTORZY W CZWARTEK NIE MIELI CZASU ITP. I
            NAGLE W PIATEK SIE OKAZUJE ZE FRANEK STANIAL I TO AZ TYLE. TU OD RAZU ZAZNACZAM
            ZE NIEWIEM KIEDY TO SIE STALO BO NIE WCHODZILEM PRAWIE 2 TYG NA STRONY
            PILKARZYKOW
            MYSLE ZE COS TU NIE TAK
            licze ze redakcja odda mi 3,5 mln
            bo cena Franka powinna spasc dopiero w poniedzialek, tak jak zwykle po kolejce
            (( kto pamieta przez ile czasu Zieliński kosztowal 2mln juz od dawna bedac
            trenerem??))
            i mysle ze prawie 90 000 osob mysli podobnie
            do yaro_si
            kto nie byl zaineresowany ligą ten nie był ale mysle ze wiekszaosc wiedziala
            doskonale o Frankowskim ze odchodzi i gadasz bzdury z tym spadkiem cen po
            kontuzji
            ale nie wazne
            jest jeszcze jedna kwestia dlaczego wiele osob stracilo na Franku
            bo sporo z nas czeka z ustalaniem skladow na zapowiedz kolejki na stronie
            lksmalyszligi
            i mysle ze redakcja dobrze wie o tym ze podobnie jak ktos juz na tym forum
            wspomnial, prawdziwi gracze czekaja na decyzje do ostatniej chwili,
            kto tak nie robil, to albo nie mial mozliwosci, albo zona mu nie pozwalala w
            piatek wieczorem;-) albo szedl wczesniej na browara:-)
            czekam na komentarze
      • dupmen Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 13:25
        Kto jest szybki to sprzedał Frankowskiegi i Uche przed zmianą cen. A reszta
        ludzi jest kase w plecy. Tak nie powinno być, mimo że zawodnik odzszedł do
        innej ligi powinien kosztować tyle samo.
        • toyota13 Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 07:05
          w angielskiej lidze w którą gram nie ma takich przekrętów że nagle cena
          zawodnika spada, to co nagle stał się ofermą, żałuję że zacząłem grać w polskie
          bagno, człowiek czeka żeby zdobyć 250pkt i pozyskać sponsora a ty nagle traci
          ponad 5 milionów, a jak odejdzie piłkarz za 0,3 to tez będzie kosztował 1
          milion to jest naprawdę gra dla przedszkolaków.
          • keram85 Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 10:37
            właśnie, to jest Polskie "BAGNO" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • adalbert1962 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 13:27
        W pelni sie zgadzam z opiniami, ze zredukowanie ceny pilkarza sprzedanego
        zagraniece jest nie fair, zwlaszcza w przypadku tak drogich pilkarzy jak
        Franek. Co najwyzej wartosc moze zostac zredukowana do tej z poczatku sezonu..
        Mam nadzieje, ze szanownas redakacja raz jeszcze przemysli ta sprawe...
        Pozdrawiam
        • krzysiek2513 Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 08:12
          Dziękuję za grę !!!!! Zapraszam na www.premierleague.com tam gra jest uczciwa.
      • andrzejurbanik Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 13:27
        dlaczego Franek i Uche tracą na wartości przeciez idą do lepszej ligi i ich
        cena powinna wzrośnąć, nie wiem dlaczego mam traćić 4,2 mln na tych dwóch
        zawodnikach??!!
        • glllider Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 13:40
          Tu jest wiecej bezsennsownych zasad. Jest mecz zalegly Wisly Krakow i Cracowi.
          A ja na tamta kolejke mam i Franka i Uche. Teraz juz wiem, ze nie zagaraja.
          Pozaty niektorzy juz mogli wziasc sponsora dzieki policzeniu pkt za tamta
          kolejke, a duzo osob jest poszkodowanych z tego powodu. Powinno sie taka
          kolejke albo anulowac, albo policzyc po rozegraniu wszystkich meczy. Nie wiem
          czy redakcja przeglada forum, ale pisania do nich mam juz dosyc
          • piotr_s73 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 14:43
            akurat zmiana ceny jest z sensem - ten zawodnik nie jest nic warty w naszej
            grze, a Ci co są na bieżąco mogli ich sprzedać i wybrać sobie innego dobrego
            zawodnika(ów); co do zaległych meczy w poszczególnych kolejkach to niestety nie
            ma dobrego rozwiązania - trzeba starać się wykorzystać wszystkie informacje i z
            nich wyciągać wnioski, w przypadku tych dwóch niestety nie było łatwo, ale ja w
            jednej z drużyn w ogóle nie wystawiałem piłkarzy Wisły i Cracovii na tę
            kolejkę. Jedyne co się zgodzę to to, że w każdej takiej sytuacji regulamin jest
            inaczej interpretowany i stąd to zamieszanie, redakcja powinna popracować nad
            jego opracowaniem na następny sezon

pozdrawiam
            Piotr

ps. ja mam np. ciągle kłopot z kartkami -tzn. nie mogę się doliczyć lub się
            mylę przy ocenie, kto nie zagra z powodu kartek, może ktoś wie, gdzie najlepeij
            się tego dowiedzieć?
            • eggon3 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 18:28
              Zastanów się co piszesz, jak nie jest nic warty, to dlaczego cena nie spadła do
              zera?
      • antek_kpp Skandal!!!! 01.09.05, 14:36
        Zmiany cen powinny nastapic dopiero po nastepnej kolejce tak jak to jest w
        zwyczaju. To jawna niesprawiedliwosc, ze jedni zdazyli ich sprzedac, a inni nie
        np z braku czasu, albo ze zwyczajnego przeswiadczenia, ze maja czas aby to
        zrobic do nastepnej kolejki. Kolojna kompromitacja redakcji
      • krisred Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 16:38
        Zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami,iz zmiany cen Frankowskiego i Uche sa
        niesprawiedliwe.Obydwaj odeszli z ligi i po prostu nie beda wiecej punktowac.Na
        dodatek zostawili po sobie 3 pkt karne.Jestem na biezaco z wiadomosciami
        sportowymi i wiedzialem o tych transferach ale nie sprzedawalem tych zawodnikow
        gdyz zawsze ze zmianami czekam i robie je w przeddzien danej kolejki
        ligowej.Uwazam,ze zarowno pomysl obnizenia ich cen jak i moment ich
        przeprowadzenia sa nie fair.Poza tym czy regulamin gry przewiduje takie
        rozwiazanie i czy wyznacza czas takich dzialan?Mysle,ze nalezy sie Nam wszystkim
        jakies wyjasnienie w dziale "wiadomosci".Dzieki.Pozdro dla wszystkich "prezesow".
      • cubson Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 16:42
        Bardzo dobre posunięcie GAZETY !!!!!! :D
        • flower02 Re: Zmiany na liście transferowej 05.09.05, 15:08
          Moim zdaniem jest to ogromne przegięcie. Na szczęście ja zdążyłem sprzedać i
          Franka i Uche po normalnej cenie co nie zmienia faktu, że takie posunięcie
          gazety to kompromitacja. Po pierwsze, jeśli prezes klubu ma dobrego piłkarza i
          uda mu się sprzedać go za granicę to powinien na tym zarobić a nie stracić. Po
          drugie sytuacja taka dotyczy tylko tych dwu zawodników. Do dzisiaj są na liście
          transferowej tacy piłkarze, którzy już nie grają w 1 lidze polskiej, a cena ich
          nadal jest taka sama - przykład Klimek i Sobczak z Wisły Płock (takich
          przykładów możnaby znaleźć wiele). Jak już napisałem mnie udało się sprzedać
          tych zawodników wcześniej bo wiem, że działania gazety są irracjonalne. Sławetna
          4 kolejka to przykład amatorstwa dziennikarzy gazety. Nie dośc, że zaliczają
          punkty, gdy kolejka jeszcze nie została dokończona( co umożliwia niektórym
          prezesom otrzymanie dodatkowych pieniędzy na transfery, a innym nie) to dodają
          punkty za pierwsze miejsce w tabeli pilkarzom, którzy by ich nie mieli gdyby
          kolejka zostala rozegrana normalnie. Pewny jestem, że za chwilę odezwą się głosy
          prezesów, którzy w swych składach nie mieli ani Franka ani Uche popierających
          decyzję gazety ale mnie to specjalnie nie zdziwi. Panowie dziennikarze, na piłce
          nie znacie się wogóle a o zasadach fair play i uczciwym współzawodnictwie nie
          macie bladego pojęcia. WSTYD!!!!!!!!!!
      • posniak1 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 17:05
        to jest jawne oszustwo i nie równa traktowanie graczy bo kto wcześniej
        sprzedałe franka i ucze to ma bardzo duże fory co do graczy którzy teraz muszą
        go sprzedać.
        • kordek7 troche za wczesnie obcieli ceny 01.09.05, 17:16
          mogli troche pozniej obciac ceny ale trudno moglismy jako prezesi sie bardziej
          interesowac tym co sie dzieje i zareagowac szybciej, trudno stracilem kilka
          punktow i kasy no ale takie jest ryzyko, nie uwazam aby to bylo nierowne
          traktowanie graczy, nierowno by bylo gdyby ulgowo traktowac tych ktorzy ich
          maja w swych druzynach. Niestety w zwiazku z tym co sie stalo, ludzie beda
          mieli wygodna wymowke czemu im idzie gorzej niz innym i maj wyniki slabe, a
          nikt nie pomysli ze mogl sam lepiej reagowac i podjac inne decyzje
          • warp-75 Re: troche za wczesnie obcieli ceny 01.09.05, 17:26
            A jaki termin zmian cen by Wam odpowiadał (każdemu z osobna), jednemu taki,
            drugiemu taki, inny nie wróci z wycieczki na czas, komuś komp siądzie, itd.
      • mik20 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 17:29
        uważam że to fer jak frankowskiego niew kupowało bi tak dużo ludzi to
        prawdopodobnie nie było by tu żadnego komentarza
        • mik20 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 17:40
          I potwierdzam że przesto gra jest ciekawsza jak wszyscy wiedzieli co i jak to
          by im się opłacała zdecydowanie to mogło się stać z każdym zawodnikiem.
      • piotr_s73 Re: Przecież sami tego chcieliście! 01.09.05, 17:32
        dzięki:)
      • ceyvol Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 18:52
        TO SKANDAL!!!
        Wszyscy czekali do ostatniego dnia by zrobić transfery!!!
        Dlaczego mają tracić 4,5 mln???
        Bo mieli dobre intence????!!!!
        Proszę wejść na forum w wątek "Frankowski i Uche za milion??? Redakco to nie
        fair!!!!!!
        TAM ŁADNA CZĘŚĆ PREZESÓW JEST WŚCIEKŁA!!!
        RZĄDAMY SPRAWIEDLIWOŚCI!!!
        CZEMU BEZ UPRZEDZENIA!!!
        I CZEMU W CZWARTEK A NIE W PONIEDZIAŁEK PO 6 KOLEJCE!!!
        WTEDY BYŁO BY OK BO WSZYSCY BY GO SPRZEDALI!!!
        • rkdeey Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 08:06
          Otóż to!!! Przecież większość czeka ze zmianami jak najdłużej - im później
          przed kolejką dokonany transfer, tym mniejsze ryzyko że dopiero co kupiony
          gracz dozna kontuzji przed najbliższą kolejką. A tu nagle okazuje się, ze
          pomiędzy kolejkami następuje zmiana cen piłkarzy. Jeśli Panowie z Gazety
          chcieli dokonać tej zmiany, to należało wstrzymać się do poniedziałku po
          najbliższej kolejce, czyli do 12 września i dokonać tej zmiany w normalnym
          terminie. Od tego są wyniki kolejek Piłkarzyków, aby wtedy dokonywać takich
          zmian - wtedy każdy ich oczekuje i na bieżąco się do nich dostosowuje. To nie
          jest fair, aby zmian cen dokonywać w środku tygodnia pomiędzy kolejkami - w ten
          sposób o każdej porze dnia i nocy trzeba byłoby siedzieć przed komputerem i
          monitorować wahania cen piłkarzy... A nie każdy ma możliwość codziennego
          regularnego śledzenia cen na rynku transferowym Piłkarzyków. teraz ten, kto
          zdecydował się wcześniej sprzedać tych piłkarzy zyskuje 3,5 miliona w stosunku
          do tych, którzy transferów dokonują przed rozpoczęciem nowej kolejki ligowej -
          a to jest juz naruszenie reguł sprawiedliwej i sportowej rywalizacji. Wstyd
          Panowie Redaktorzy!
      • karol.rybinski Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 19:02
        A co z piłkarzmi Legii ?? W końcu jest kilku nowych macie zamiar coś z tym
        zrobić ?
        • kordzio1 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 19:20
          gra jest przez to ciekawsza, a jak jakis moj zawodnik dostanie kontuzje i nie
          bedzie gral pol roku i np. jego cena by spadla, to co tez mam miec zal do
          redakcji, ze przez pol roku go trzymalemi czekalem na powrot do zdrowia, albo
          moze redakcja miala sie zglosic do wisly aby go nie sprzedawali bo prezesi sie
          wsciekna, bo nie chcieli/nie mogli dokonac zmian, tez mialem uche i steacilem
          0.8mln ale to moja wina moglem szybciej reagowac, moze jeszcze sobie zarzyccie
          aby redakcja wysylala wam szczegolowe analizy nt. kto ma najwieksze szanse na
          zdobycie wielu punktow, to WY JESTESCIE prezesami i wy musicie dbac o to aby
          klub radzil sobie jak najlepiej, mogli to zrobic przed/po 6 kolejce ale zrobili
          to teraz i miejcie pretensje tylko do siebie ze zaspaliscie, niewazne z
          jakiego powodu
      • kon13 Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 22:40
        Ciekawe dlaczego mamy karę za odejście zawodników z ligi? Skoro strzelają,
        bronią i grają na żywo, to i sprzedawani powinni być na żywo, a nie obcinać ich
        cenę. Intrygujące jest też to, jak to będzie z derbami Krakowa. Wystawiono na 5
        kolejkę zawodników, którzy już nie grają. Czy i za to się ukarze prezesów,
        którzy wystawili tych graczy, nie przyznając im punktów i nie anulując reszty
        kolejki?
        • minkolodko Re: Zmiany na liście transferowej 01.09.05, 22:46
          ja miałem nosa i sprzedałem Franka przedwczoraj za normalną cenę :)
      • brat_bro Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 00:31
        Popieram szybkie zmiany cen. Prezes musi działać szybko. Informacja o sprzedaży
        obydwóch wiślaków była znana conajmniej od 12-tej w środę, więc był czas, aby
        szybko zareagować.Uważam, iż cena i tak jest wysoka, bo powinna być minimalna.
        Piłkarzyki są grą Prezesów, a Ci muszą wykorzystywać nadarzające się okazje by
        zarobić lub minimalizować straty. Tak jak w realnym świecie zawodnika sprzedaje
        się, gdy ma ważny kontrakt. Gdy mu się już skończył to nic za niego się nie
        dostaje.
        Pozdrawiam Prezesów
      • leoniada Re: Zmiany na liście transferowej ZALEGLY MECZ 02.09.05, 08:26
        pamietaj tez o tym, ze jest jeszcze przelozony mecz wisły, w którym franek juz
        nie zagra ;P (mialem go na kapitanie, wrrrr)
      • topd Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 09:15
        zgadzam sie z przedmowca,
        myslałem ze takie sytuacje nadzwyczajne bede nadzwyczajnie rozpatrywane na
        korzysc posiadaczy i dlatego czekałem ze sprzedarza...
      • s.e.w.a Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 10:16
        no pieknie sie zachowali ja mam obydwu to nie ma sensu juz w to grac.
        a po drugie mialem ich sprzedac wiedzialem o transferach ale pomyslalem sobie ze
        aktual;izacja bedzie po kolejce wiec sie nie spieszylem, to skoro tak szybko
        reagujecie na zmiane klubu przez zawodnika to czemu pkt. za kolejki nie sa
        dopisywane do kazdego zawodnika od razu po meczu ???!!!!!!!!!!! padaka
      • keram85 Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 10:31
        Uważam, że to jest po prostu skandal i świństwo ze strony portalu. Jak napisał
        jeden z przedmówców taka sytuacja nie ma prawa się zdażyć, tym bardziej, że
        jeszce wczoraj, kiedy było juz wiadomym o wyjeździe Uche i Frankowskiego można
        było ich sprzedać po "normalnej cenie" więc dlaczego dziś już nie choć do
        ustawienia następnej kolejki pozostał tydzień. Mam nadzieję, że redakcja
        portalu zmieni te niesprawiedliwe zasady i pozostawi cenę tych dwóch graczy na
        poziomie z dnia 31.09.2005 r przynajmniej do dnia 12.09.2005 roku.
        Pozdrwaiam i czekam na reakcję.
        P.s.
        W grze piłkarskiej Fantasy Premier League taka sytuacja byłaby po prostu nie do
        pomślenia. Gracze którzy w trakcie sezonu odchodzą z z Premier League nie maja
        zmniejszanyej wartości.
        Tutaj nasuwa się ewentualna propozycja aby nie przyznawać ujemnych punktów za
        transfery tych graczy.
        • pawelwitecki NAPISZMY DO PHILIPSA!!!!! 02.09.05, 11:49
          jestem wkurzony na maxa takim postepowaniem Gazety!!!!!
          nie mozna tak robic!!!!

moja rada: napiszmy wiele maili do Philipsa, niech wiedza, jak Gazeta traktuje
          graczy bioracych udzial w sponsorowanej przez firme grze!!!!! szukam jakiegos
          adresu, ale nie moge znalesc. na stronie internetowej www.philips.poland.com
          jest formularz kontaktowy - jak mozesz, wypelnij opisujac wydarzenie!
      • arturflorian NIE ZGADZAM SIE NA SPRZEDANIE FRANKA I UCHE 02.09.05, 14:45
        NIE WYRAZAM ZGODY NA SPRZEDAZ UCHE I FRANKA PONIEWAZ POTRZEBNI SA MI DO
        WYGRANIA PILKARZYKOW !!!
      • arturflorian gry futbolowe drazy tensam rak co polska pilke :-( 02.09.05, 15:02
      • zbyk71 Re: Zmiany na liście transferowej 02.09.05, 21:11
        a ja sprzedałem go po starej cenie. Szybkość informacji się liczy. trzeba trzymać rękę na pulsie i decyzje podejmować szybciej niż zgredy z gazety. pozdro :) zbyk
      • orot Re: Zmiany na liście transferowej 04.09.05, 14:46
        widzę, że redakcja nic sobie nie robi ze skandalu jaki wywołała!!!!!!!!
        Może jednak "któś" z tej wiochy pomyśli i cofnie ceny Frankowskiego i Uche do
        poprzedniej wysokości. A tak po prostu, zastanawiam się czy warto grać w tą
        grę? i czytać portal GW. Chyba go zbojkotuję i tyle.... to mi chyba pozostało
      • mojze to nie fair 04.09.05, 15:35
        Straciłem 3.5 mln zł na Frankowskim i 0.8 mln. na Uche. Nigdzie tego nie
        przeczytałem że mogą być takie zmiany. Ze sprzedażą czekałem do najbliższej
        kolejki ... a teraz to co ja, waciki sobie za to kupie?!?
        • kordzio1 Re: to nie fair 04.09.05, 16:16
          a czyja to wina ze nie przeczytales? moze mieli kazdemu smsem przyslac, a jak
          ktos nie ma komórki to na domowy zadzwonic, za gapiostwo trzeba placic
      • zzasior Re: Zmiany na liście transferowej 04.09.05, 16:16
        ja tez jestem zly,bo to oszustwo.sprzedalem obu pilkarzy przed zmiana cen i
        dlatego powinienem dostac jakoms premie za to ze bylem czujnym.organizator i
        panowie sponsorzy wezcie to pod uwage.uwazam ze jak najbardziej zasluzylismy na
        nia.jesli nie lekcewazycie dobrych,czujnych i pracowitych prezesow to mysle ze
        nas wynagrodzicie. pozdrawiam organizatora,sponsorow oraz graczy.....
        • kadetus Re: Zmiany na liście transferowej 04.09.05, 16:41
          Przychodzi kadetus do lekarza:

Panie doktorze, mój kolega sprzedał Franka za 4.6mln, a ja w pół godziny
          później sprzedałem Franka za 1.0mln. Jak to możliwe?

Doktor odpowiada:
          Po prostu - jest pan słabym managerem .....

;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka