Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nie ma biletów na Anglię

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.05, 07:28
    Nie ma już biletów na Ticketmaster, ja zdążyłem kupić pierwszego dnia
    sprzedaży dla kibiców angielskich właśnie przez Ticketmaster. Paru moich
    znajomych, którzy mieszkają w Anglii też kupiło bilety na angielskie sektory,
    także może się okazać że na stadionie będzie połowa Polaków:))
    Co do sprzedaży biletów przez PZPN to ja nie widziałem żadnego komunikatu o
    rozprowadzaniu ich. Pisałem maila do PZPNu już w maju (na specjalny mail do
    zmawiania biletów), że zamawiam tyle i tyle biletów ale nikt nawet nie raczył
    odpowiedzieć. Teraz czekamy już tylko aż przyjdą te bilety z Anglii i lecimy
    na meczyk:))
    Obserwuj wątek
      • Gość: PKA Re: Nie ma biletów na Anglię IP: 195.116.242.* 09.09.05, 09:10
        To jest jakiś skandal. Wchodzę na stronę PZPN od połowy sierpnia szukając
        możliwości zakupu biletów na Anglię i nie znalazłem żadnej, a teraz się okazuje
        że już nie ma biletów! Chyba tylko swoim je porozprowadzali.
        • Gość: prawdziwy kibic Re: Nie ma biletów na Anglię IP: *.bsb.com.pl 09.09.05, 09:47
          to trzeba było wchodzić na stronę PZPN od początku sierpnia - bilety dostał
          każdy kto wysłał zamówienie na faks, który był podany na stronie - zamówienia
          były przyjmowane od 1 do 5 sierpnia; żaden skandal ani przekręt, nie mam nikogo
          w PZPN :)
          kłopot w tym, że ograniczyli sprzedaż do max 4 biletów i teraz mam problem,
          podobnie jak inni kibice jadący w większych grupach; liczę na Allegro :)
      • Gość: v-tec Re: Nie ma biletów na Anglię IP: *.server.ntli.net 09.09.05, 10:46
        Jak zwykle przekręt, ja wchodziłem ok. raz w tygodniu na stronę pzpn, raz
        wszedłem, nie było żadnych informacji o biletach, następny raz - piszą że
        sprzedaż się skończyła!
        Ale na pewno wszyscy pracownicy pzpn i ich znajomi dostali!
        • Gość: odis Kupie kazdy bilet IP: *.cable.ubr10.newm.blueyonder.co.uk 09.09.05, 14:33
          Kupie kazda ilosc biletow jesli ktos ma. W zamian moge zaoferowac dodatkowo
          transport z Londynu do Manchesteru samochodem nieodplatnie.
          Info na maila: odis78(malpa)gmail.com
      • Gość: ŚLEDZIUNIO-OLSZTYN Re: Nie ma biletów na Anglię IP: *.olsznet.ec.pl 15.09.05, 17:50
        JESTEM W GRONIE TYCH SZCZESLIWCÓW KTORZY MAJA BILET NA MECZ-KOMUNIKAT ODNOSNIE
        BILETOW UKAZAŁ SIE NA STR.PZPN-u 4-ego SIERPNIA(CZWARTEK)SZUKAŁEM INFO ODNOSNIE
        MECZU Z WAŁIA A TU BONUS.TRESC OGŁOSZENIA..."BILETY MOZNA ZAMAWIAC DO DNIA
        NASTĘPNEGO POD NUM. FAXU.ZŁOZENIE ZAMOWIENIA NIE DAJE GWARANCJI OTRZYMANIA BILE
        ZE WZGŁEDU NA DUZE ZAINTERESOWANIE".NA ODPOWIEDZ CZEKAŁEM DŁUGO BO AZ DO 5-ego
        SIERPNIA(JUZ TRACIŁM NADZIEJE)OTRZYMAŁEM 2 BILETY TYLE ILE ZAMOWIŁEM.NO I
        JADE!!!!!!!!!!SZCZEGÓLNE PODZIĘKOWANIA DLA MOJEJ PANNY KTÓRA MI O TYM
        POWIEDZAŁA.TO BEDZIE UKORONOWANIE MOJEJ DOTYCHCZASOWEJ KARIERY WYJAZDOWEJ!!!!
        POLSKA GOLA!!!!!!!!!!!DO ZOBA NA OLD TRAFORD!!!...A MELANŻ TRWA!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka