Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TVP2 i San Marino - POL 0:2

07.09.02, 22:35
    ... znów tv publiczna dała pokaz profesjonalizmu - początek meczu
    oglądaliśmy "zakodowany" przeprosinami za usterki techniczne. Może TVP
    przygotuje, zamiast kosztownych transmisji, same takie eleganckie boardy z
    przeprosinami za usterki??? Mają pewne pierwsze nagrody na świecie w
    kategorii najlepszych tabliczek z przeprosinami za usterki...

A co do meczu to....
    szkoda gadać...
    cenne 3 punkty jadą do Polski - brawa dla Kukiełki - on jeden zasługuje na
    pochwałe. (Kałużny do rezerw ;-) )
    Kto to był KOS ???
    (ktoś z czterech pancernych? ale ich było czterech a obrona zagrała trójką?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Goldi Re: TVP2 i San Marino - POL 0:2 IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.09.02, 23:32
        Dawidowski tez sie niezle pokazal
      • alfalfa Re: TVP2 i San Marino - POL 0:2 08.09.02, 00:08
        Bramkarz San Marino man of the match! Mogliśmy wygrać z 0-4 ale 0-2 też dobrze,
        chociaż z "fryzjerami" to trzeba było porządnie przywalić. Kukiełka faktycznie
        bardzo dobrze wypadł ta bramka mu się należała. W sumie ok. ale to jeszcze nie
        jest drużyna, która może powalczyć. Jedną dobrą cechą Bońka jest, że daje
        szansę nowym i nie tylko z zagranicy ale też z polskiej ligii. Może coś z tego
        będzie.
        pzdr.
        • Gość: katschy Re: TVP2 i San Marino - POL 0:2 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 01:50
          ano tvp dala znowu popis wiochy. i nie chodzi mi tu o usterki techniczne - za
          te odpowiedzialny jest gospodarz - ale myslalem ze juz nic gorszego od darka s.
          nas nie spotka... panowie komentatorzy nie podobali mi sie! po prostu usypiali!
          mecz nie byl pasjonujacy, ale sory...
          druzyna zibiego dopiero sie zgrywa, trzeba troche czasu (0:3,0:1,0:0,1:3 - tak
          to chyba jakos bylo u engela). oczywiscie zwlaszcza w pierwszej polowie chcialo
          sie plakac, ale ja tu bym mial bardziej pretensje do poszczegolnych zawodnikow.
          Kaluzny na Lige Rataj! a powolywanie zawodnikow z naszej ligi zamiast "gwiazd"
          zachodnich lawek rezerwowych tez mi sie podoba, choc i tu mozna miec
          zastrzezenia personalne. a tymczasem my mamy 3 pkt a szwecja 1. i to jest
          najlepsza wiadomosc dzisiejszego wieczora.
          pzdr
          • Gość: klaifert Re: TVP2 i San Marino - POL 0:2 IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 08.09.02, 02:06
            komentarz moim zdaniem ok. moze faktycznie nie bylo dramatow w stylu Darka S.,
            ale tez od 70min nie bylo pogrzebu:) co do zawodnikow - podobal mi sie
            Dawidowski, Kukielka, Bak i potem moze jeszcze duet z Wisly. Chca razem grac
            ale Kosowski mi troche podpadl - cos tak pilki nie mogl przyjac, zeby mu nie
            odskoczyla:). calkowity brak formy Kaluznego i Kosa.
            Sa punkty, a kto bedzie pamietal ze sie meczyli...

p.s. na srodku ekranu flaga ARKA GDYNIA, to lubie:)
            • Gość: Lorenzo Re: TVP2 i San Marino - POL 0:2 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.09.02, 20:39
              Komentarz mogl sie podobac (nie ma gorszego od D. Szpakowskiego... :) jednakze
              przy tych wszystkich ocenach nalezy zwrocic uwage na to,jak trudno gra sie
              nawet w Lidze Rataj z zespolem murujacym wlasna bramke i grajacym szostka z
              tylu. Chlopaki sa w trakcie konsolidacji ale aby przebiegala ona pomyslnie
              nalezy z kolektywu wyeliminowac wadliwe podzespoly (Kaluzny,Kosa bym jeszcze
              nie skreslal).
              Juz nie chodzi o usterki techniczne ale o spoznienie sie na hymny!Dziady
              pancerowane!Tego im nie wybacze,ale szkoda juz gadac o ich calkowitym
              amatorstwie; i jeszcze ci ich "eksperci". Panie Basalaj, pomocy, w panu
              nadzieja...

Sursum Corda
              • misza01 Re: TVP2 i San Marino - POL 0:2 09.09.02, 08:46
                Pierwsza połowa rzeczywiście szkoda gadać, ale zobaczcie co robią Szkoci,
                Niemcy- wicemistrzowie świata z Litwą- praktycznie gdyby sobie Litwini nie
                strzelili bramki sami to skończyłoby się na wymęczonym 1:0. Francuzi, Włosi też
                wygrali i tyle- o stylu nikt nie pamięta.
                Przypomnijcie sobie mecze Lecha z takim Myszkowem w II lidze i "wymęczone"
                zwycięstwa, choć Lech był o klasę lepszy. Ale jak się stoi w 10 na swoim polu
                karnym to tak to czasami wygląda...Kukiełka, Bąk i Dawidowski na pewno na plus.
                Reszta przeciętnie, ale trzeba dać im trochę czasu.Słabiuteńko Kałużny nie
                czuje się w tej kadrze?) i Kos.
                • feelgood Po czym poznać trenera geniusza? 09.09.02, 12:19
                  Organizuje taki sparring kadry z zespołem czwartej ligi swojego kraju. Partnera
                  dobiera pod kontem przyszłej gry z międzynarodowym słabeuszem, np z San Marino.
                  Kadrowicze wygrywają sparring 1:0, bo sparringpartner muruje bramę w jedenastu.
                  Obrana taktyka okazała się do dupy, więc trener geniusz wprowadza zmiany,
                  dzięki którym wygrywa z San Marino 2:0, ale nie dlatego, że rywale nie
                  wytrzymali kondycyjnie :)
                  • Gość: K_K_S Komentarz+kibice IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 12:26
                    Komentarz był niezły, taki w stylu Canal+. Mi się podobał. Chociaż paru gaf się
                    nie ustrzegli. Co do transmisji to mnie najbardzije wkurwił brak pokazania
                    odegrania chymnów.Reklamy wazniejsze. Poza tym świetnie zaprezentowali się
                    Arkowcy i Cracovia...szkoda że znów nie zobaczyliśmy na płocie fany LECHA.
                    wkurwia mnie to trochę
                    • misza01 Re: Komentarz+kibice 09.09.02, 13:42
                      Gość portalu: K_K_S napisał(a):

> Komentarz był niezły, taki w stylu Canal+. Mi się podobał. Chociaż paru gaf
                      się
                      >
                      > nie ustrzegli. Co do transmisji to mnie najbardzije wkurwił brak pokazania
                      > odegrania chymnów.Reklamy wazniejsze. Poza tym świetnie zaprezentowali się
                      > Arkowcy i Cracovia...szkoda że znów nie zobaczyliśmy na płocie fany LECHA.
                      > wkurwia mnie to trochę

Taaak co się tak podobało? Gwizdy na reprę, gdy nie szło? Przecież to to samo
                      co na Lechu. Tyle miałeś pretensji,że na Bułgarskiej były gwizdy a tam co? Ja
                      knie szło chłopakom w I połowie to nasi "świetnie prezentujący się kibice"
                      wygwizdali reprezentację. Czy może rzucanie rac na płytę boiska, które
                      doprowadziło do przerwania meczu, tak się podobało? A może pomeczowa bitwa
                      z "karabinierami"?
                      Na szczęscie nie pokzali fany Lecha (jesli tam rzeczywiście była), bo znów by
                      poszło w Polskę,że bandyci z Poznania narobili gnoju na reprezentacji....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka