Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Arkadiusz Gołaś nie żyje.

• Gość: Adrian M. Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:20
        Zapalmy świeczkę Arkowi [*]
      • bialostocki_dryszcz Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 17:48
        Objawienie 21:4
      • Gość: siwy Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:50
        Kondolencje dla rodziny. Bezsensowna śmierć. Może da to do myslenia innym
        wariatom drogowym. Nawet niemieckie i austryjackie autostrady nie są
        bezkolizyjne.
      • Gość: Luluś:( Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:57
        [*]
      • Gość: magda Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:01
        "Jak na deszczu łza,
        cały ten świat nie znaczy nic, o nic
        Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil
        Najlepszą z twoich chwil"

i właśnie w najlepszej chwili ON powiedział: "koniec"
      • beelukas Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 18:08
        Takie to dziwne.Jakie niezwykłe-zwykłe są chwile na 1 minutę,5 minut,30 minut,1
        godzinę... przed tragiczną śmiercią...
      • Gość: Matylda Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.05, 18:15
        Na jednym z nagrobków na bodajże gdańskim albo tczewskim cmentarzu można kiedyś
        było przeczytać:
        "Co mnie spotkało, was nie minie -
        Ja jestem już w domu, a wy jeszcze w gościnie."

Tak, śmierć nie minie nikogo z nas, jednakże Arka śmierć boli bardzo, nastąpiła
        tak nagle i tak tragicznie. Oprócz życia i śmierci Bóg podarował nam również
        czas - i właśnie czas ukoi ból i rany przede wszystkim żony Agnieszki, ale
        również całej pozostałej rodziny, bliskich, przjaciół oraz kibiców. Kiedy
        otrzemy ostatnią łzę NASZ środkowy z wysokiego niebieskiego domu uśmiechnie się
        do nas - jeszcze gości na ziemi. A polska reprezentacja "Arka Gołasia" zagra
        mecz, jakiego świat nie widział, dla CIEBIE!!! Aż sam Pan Bóg pokiwa z
        zachwytem głową.
      • Gość: Ewa Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.veo.pl 16.09.05, 18:46
        [']
      • gosha74 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 18:53
        Po prostu żal.....
        [*]...
        • trishika Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 19:04
          [']['][']
      • Gość: RITA Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:15
        A MÓGŁ BYĆTAKI SZCZĘŚLIWY..
      • karolla.g [*][*][*] 16.09.05, 19:42
        też nie wiem co napisać..
        świeć Panie nad jego duszą
        [*]
        • Gość: messina Re: [*][*][*] IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.05, 20:06
          [*]
          Żegnaj Arku
      • Gość: desperato Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:35
        jestem zdruzgotany. tak mi jakoś baaardzo smutno :(
      • tomsouth Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 20:39
        pisze z Anglii
        dopiero przeczytalem...
        nie ma slow aby powiedziec Agnieszce...
        szkoda
        byl czlowiekiem o ktorym bedziemy pamietac
        Zegnaj
        • Gość: ja Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:57
          [*]
      • Gość: Kozi Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:11
        [*] niech spoczywa w pokoju :..(
      • saurapl Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 21:15
        [*]Żegnaj...
        • Gość: magajoca Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:49
          Arek - dałeś kibicom wiele radości i powodów do dumy - dziękujemy CI za to!
          ŻEGNAMY NAJLEPSZEGO ŚROKOWEGO REPREZENTACJI POLSKI

ps. trudno mi pogodzić się z Twoją śmiercią
          • Gość: Karolina [*] dla Arka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:55
            dziekujemy Arku za wspaniale mecze! teraz to juz nie beidzie to samo. na zawsze
            zostaniesz w mej pamieci. spoczywaj w pokoju.
      • dafir Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 16.09.05, 22:36
        To nie deszcz dzisiaj padał, to niebo płakało...

[*]
      • x-y-z Nr 16 na kadrowej koszulce Arka .. 16.09.05, 23:39
        ... i 16 pożegnał się z nami

... a ja ciągle czekałam na Jego powrót do formy, na Jego krótkie, na
        bombardowanie przeciwników zagrywkami
        ... z meczu na mecz zastanawiałam się, czy to będzie teraz, już w tym spotkaniu
        ... a okazało się, że już nigdy ich nie zobaczę
        ... nie zobaczę nawet tej postaci
        ... nie zobaczę Jego uradowanej twarzy po wygranej akcji, po wygranym spotkaniu
        ...... :(
        • jolunia55 Re: Nr 16 na kadrowej koszulce Arka .. 17.09.05, 00:21
          Ja jestem matką siatkarza,Który uczył się z Arkiem w SMSie w Spale.Wiem jak
          wygląda życie sportowca.To ciągle praca,praca,praca.Arek naprawde nie miał
          wiele czasu na życie osobiste.Dopiero wchodził w świat wielkiej siatkówki,w
          świat,o którym marzy każdy siatkarz.Dopiero założył rodzinę.Dopiero miał
          zbierać owoce swojej ciężkiej pracy,a już Pan Bóg powołał go do siebie.Nie
          będzie tam sam.śpotka tam wspaniałych polskich siatkarzy imoże stworzą w niebie
          cudowną drużynę.Mam nadzieję, ze to naprawdę l;epszy świati tak naprawdę być
          musiało.Spoczywaj pokoju.Cześć jego pamięci.Pustka po Arku pozostanie w
          sercach kibiców na długo,bo na taki talent przyjdzie nam długo poczekać.Składam
          serdeczne wyrazy współczucia dla rodziców Arka i Lączę się z nimi w bólu razem
          ze wszystkimi matkami siatkarzy.
        • Gość: martasoft Re: Nr 16 na kadrowej koszulce Arka .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 12:54
          tak ladnie sie cieszyl, prawda? zawsze podziwialam jego spokoj na boisku... cos
          sie nie udalo-nie wsciekal sie, nie lecialy ku*** pod nosem. i tenjego usmiech
          po udanej akcji! nie powiem nic nowego, nic oryginalnego, ale to byl moj
          ulubiony siatkarz. jestem pewna ze i w druzynie byl bardzo lubiany, i to nie
          tylko przez Krzysia Ignaczaka.tyle osob za Toba placze, Arku! :( zebys Ty
          chociaz teraz byl szczesliwy...wierze, ze tak jest! i tylko swiat za Toba
          placze ;(
          [*]
      • Gość: lylah Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.darnet.rybnik.pl 17.09.05, 10:06
        [*]
      • Gość: qasha Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:10
        "...Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
        Niech dobry Bóg, zawsze Cię za rękę trzyma,
        kiedy ciemny wiatr,
        porywa spokój siejąc smutek i zwątpienie, pamiętaj że ..."

My nie zapomnimy...{*][*]

Głębokie wyrazy współczucia dla Rodziny, Kolegów z drużyny, Przyjaciól i
        wszystkich Kibiców.

• Gość: Maciek [*] [*] [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:42
      • maniek2001 ['][']['][']['][']['] 17.09.05, 10:47
        Ech... Jak tu gadac, kiedy łzy same napływają do oczu... Jestem zły na siebie,
        że miałem "wonty", kiedy Arek serował... Kocham siatkówkę i kochałem Arka - jak
        brata... Kogoś mi tu będzie teraz brakować
        • Gość: cyg@nek Re: ['][']['][']['][']['] IP: *.osk.enformatic.pl 17.09.05, 11:43
          Smutek i żal. To nie powinno się stać. Nie wiem jakich użyć słów.
      • nieszkasob Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 17.09.05, 11:40
        ['] ['] [']
        To wielka strata i az serce sie kroi gdy widzi sie smierc mlodego, zdolnego
        faceta, ktory mial wszystko przed soba.............i zawszer mnie rozczulala
        koszulka z napisem GOLAS :) .............. wielka strata
        Od 2 l wybieram sie na mecz siatkowki "na zywo" i jaakos zawsze jest cos
        wazniejszego.....szkoda, ze teraz to bedzie na pewno mecz bez Gołasia .........
      • Gość: Bob Nie tylko los ... IP: 83.68.214.* 17.09.05, 12:26
        ... ale i troche glupoty niestety!

Cytuje za Super Expressem :
        "Ryszard Bosek (55 l.) był trenerem, przyjacielem, menedżerem Arka. Jeszcze w
        czwartek wieczorem rozmawiali.
        - Jechał na treningi w nowym, włoskim klubie - opowiada. - Przyjechał do mnie.
        Pożegnaliśmy się. Nie wiedziałem, że będzie to nasze ostatnie pożegnanie.
        Zresztą, kto wtedy przypuszczał. Nikt nie przewidzi takiego wypadku."

Twierdze, ze mozna bylo to przewidziec !!!

Fakty : Wieczorem we czwartek Golas widzial sie z Boskiem (chyba w Czestochowie).
        O 7-ej z minutami mial wypadek pod Klagenfurtem. A wiec musial wyjechac poznym
        wieczorem i pokonac ok. 800 km w ciagu 9-10 godzin. Mial odezwac sie do Boska w
        piatek w poludnie, a wiec juz z Padwy. Czyli planowal jechac cala noc aby
        pokonac te 1100-1200 km.

Wniosek : Czysta glupota !!! Mlody, niedoswiadczony kierowca nie powinien tego
        robic. Po prostu byl zmeczony i przysnal. Niestety swietej pamieci Golasiowi,
        jego zonie no i Boskowi (mogl mu odradzic ta wyprawe nocna) zabraklo po prostu
        wyobrazni. Oby ten trgiczny wypadek byl przestroga dla innych.

• Gość: smutny Re: Nie tylko los ... IP: *.echostar.pl 17.09.05, 20:08
          niestety wygląda na to że przysłowiowa "baba za kierwonicą" zabiła jednego z
          naszych najlepszych siatkarzy, który mógł nas zaprowadzić po olimpijskie złoto.
          i przy okazji swojego męża. straszne dla niej. straszne dla wszystkich.
          najgorsze dla niego
          • Gość: marta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:00
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: [`] Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 13:08
        czuje ogromny żal i smutek.....:((
        • uka_m Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje. 17.09.05, 13:14
          Próbuję zająć się czymś.W gardle mam gulę,nie mogę płakać.Często oglądam mecze:
          piłka,siatka-ulubione.Mam wielką słabość do sportowców.
          ........uważajmy na drogach........
          Gdzieś to już napisałam.
      • Gość: Helmutto Koszulka z numerem 16 na zawsze tylko dla Arka !!! IP: *.idea.pl 17.09.05, 14:58
        Koszulka z numerem 16 Polskiej reprezentacji powinna być tylko dla niego. To
        będzie największy hołd oddany Arkowi.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka