botk 19.09.05, 21:55 Jaka jest szansa ze szanowny pan Bania z Cracovi zagra w najblizszym meczu w korona???bo zastanawiam sie czy go wystawiac, w sumie i tak slaby jest ale kontuzje mi nie daja wiekszego wyboru, sprzedaz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norbi04 Re: Bania 20.09.05, 10:00 Ja na Twoim miejscu bym go sprzedał, bo nie jest pewne czy zagra, a kosztuje aż 2 mln. Są lepsi piłkarze w tej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.19 Re: Bania 20.09.05, 18:54 Janse, że sprzedać :) dziwie się trochę, że tak późno sprzedajesz :-/ wcześniej w cenie Bani kupiłbyś Edi'ego albo Chałbińskiego, a teraz trzeba trochę dołożyć. Można by też zainwestować w Piechnę, bo dużo i częstostrzela :). Odpowiedz Link Zgłoś
paauwe Re: Bania 20.09.05, 19:57 Bania? wolny,flegmatyczny,zero zaangazowania,zero jakiejkolwiek checi do gry,do tego obecnie kontuzjowany ,gra w cracovii bardziej za zasługi anizeli za prezentowana forme Gajtkowski Rocki Piechna Zakrzewski Penksa Zilic Milar kazdy z nich jest tanszy i o wiele lepiej punktuje w pilkarzykach jesli masz jakies 0,2 -0,3 oszczednosci to masz jeszcze Kryszałowicza Ediego Chalbinskiego Brozka sprzedaj go jak najszybciej;) osobiscie proponuje Rockiego Odpowiedz Link Zgłoś
botk Re: Bania 20.09.05, 20:19 dzieki chlopaki, w koncu go sprzedalem i kupilem Piechne, mam nadzieje ze cos ustrzeli :) Odpowiedz Link Zgłoś