Gość: tool81 IP: *.ztpnet.pl 25.09.05, 21:22 nie dosc ze nasze panie sa najlepsze w europie to maja najladniejsze pupcie,nogi,z twarzy i ogolnie sa piekne i zlote co najwazniejsze...!!! :) najlepsze bo polskie... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)) Pupy mają śliczne nasze Złotka (i nie tylko) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Miss Polonie maja sliczniejsze pupy IP: 81.21.200.* 25.09.05, 21:57 ale gorzej graja w siatkowke! albo mie sie zdaje albo nie o poopy tu chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Moze i maja, ale zero ambicji i zero w glowie!!! IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 26.09.05, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo. Re: Moze i maja, ale zero ambicji i zero w glowie IP: 212.51.202.* 26.09.05, 18:38 O czym Ty piszesz Kołku??? Jakie zero ambicji??? Chyba wygrywając te Mistrzostwa Europy i broniąc tytułu sprzed dwóch lat udowodniły,iż posiadają ambicje.Do tego dochodzą wszystkie wygrane mecze,ani jednego nie przegrały.Zastanawia mnie po czym również stwierdzasz,iż mają (jak to określiłeś) "zero w głowie"?Chyba raczej u Ciebie istnieje pustostan w tej Twojej pecynce:"puk,puk ... jest tam kto"? A co do posladków to zgadzam się z poprzednimi internautami ... mniam, mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL Nie zrozumiales go. :) IP: *.toya.net.pl 26.09.05, 18:48 Przeczytaj co bylo napisane w watku i zrozum, ze jego tekst odnosil sie do "missek", a nie do naszych "Zlotek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merol Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 21:32 Brawo dziewczyny jesteście najlepsze!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skowronki5 Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:11 Fotografujcie DOROTKĘ ŚWIENIEWICZ - to ona jest NAJLEPSZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blableż Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: 10.30.42.* 25.09.05, 22:16 Po jasn a cholere jedzie fotoreporter gazety skoro nie mozna zobaczyc jego zdjęć.... Odpowiedz Link Zgłoś
270776tomcio Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc 25.09.05, 22:23 pięknie dziewczyny to było kapitalne ukoronowanie waszego pobytu w Chorwacji!!!po 1 secie było wiadmo ,że tego nie wypuszczą!czapki z głów panowie.zrobiły to dla Arka!brawo Odpowiedz Link Zgłoś
wjas1 Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc 25.09.05, 22:25 Brawo dziewczyny!! Uważam, że kobieca siatkówka w ogóle jest wspaniała, bo pełna finezji, polotu i przede wszystkim GRY. Tym różni się od męskiej - wybitnie siłowej, a przez to niezbyt ciekawej (może gdyby panom podwyższyć siatkę o jakies 15 cm, byłoby inaczej). A Złotkom dziękuję za dobrą dawkę adrenaliny. Wszystkie są wspaniałe, ale: - Dorota Świeniewicz powaliła mnie na kolana; - Milena Rosner - debiut iście rewelacyjny. Dla mnie bomba; - libero - Zelik - chyba bardzo niedoceniana w komentarzach. Dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:28 a kasia i tak jest najlepsza a jak nie to najpiękniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.chello.pl 25.09.05, 22:32 hura!!!!wielkie gratulacje :)))) gra świetna!!! pupy na wysokim poziomie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: 193.110.228.* 25.09.05, 22:34 Dzięki!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny są wspaniałe. Wielkie gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAMALL Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.05, 22:44 Wielkie gratulacje dla Naszych, Wspaniałych Dziewcząt. Grajcie tak dalej a nie bedzie dla Was mocnych. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hphila Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.hsd1.ma.comcast.net 25.09.05, 23:38 pytanie: gdzie jest kamila frantczak? stracilem ja z pola widzenia. jesli ktos wie, prosze o cynk. z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:43 ona juz nie gra w reprezentacji - była ekspertką raz w TV podczas tych mistrzostw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.chello.pl 26.09.05, 00:36 Frątczak miała ciężką kontuzję. ale jeszcze zagra w kadrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:54 PLUS wie na kogo postawić.... To było ciekawsze niż wybór IV Rzeczpospolitej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Żadna estetyczna rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 23:58 Sportowo tak - pełen podziw dla umiejętności, ale jeśli chodzi o urodę, to prawda jest taka, że dziewczyny są przeciętne i wkurza mnie już nieco kreowanie ich na jakieś kosmiczne piękności. Są zwyczajne i gdyby nie siatkówka i wynikająca z niej popularność, nikt nie powiedziałby o nich, że są śliczne. Oddzielmy do cholery szacunek dla klasy sportowej od jakiegoś niewytłumaczalnego dla mnie dążenia do przypisywania im zalet, których nie mają. Nie twórzmy niepotrzebnej ideologii! Dziewczyny świetnie grają w piłkę, słodko cieszą się z wygranych, ale żadnymi posągami urody! Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Żadna estetyczna rewelacja 26.09.05, 00:31 W porównaniu do choćby Rosjanek są pięknościami, zresztą inne reprezentacje też są brzydkie jak noc grudniowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scotch Re: Żadna estetyczna rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:43 co Ty gościu opowiadasz. Masz pojęcie co piszesz. A widziałeś je kiedyś na galowo tzn. nie spocone i w sportowych strojach tylko w sukienkach, umalowane i od fryzjera. Oko by ci zbielało. Wiem co mówię ponieważ też trenuję dziewczyny w siatę i miałem niejednokrotnie okazję obserwować nasze siatkarki "po cywilnemu". Znawca wielki się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Żadna estetyczna rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 07:46 Szczery - nie zgodzę się z Tobą chyba ,że preferujesz urodę chudych modelek,dziewczyny są ładne ,wystarczy porównać do innych druzyn , odróżnia je uroda no i klasa sportowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex9991 Re: Żadna estetyczna rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 08:51 Wiesz, Ty chyba nigdy nie grałes w żadną piłkę. Jesteś może szachistą?Tam nikt się nie poci i nie męczy aż tak bardzo.Niejeden facet poleciałby ze Złotkami na randkę.Sam poleciałbym. Ze wszystkimi!Widziałes kiedyś Sharon Stone na zakupach? Bez makijażu?...To sobie poszukaj w internecie. Chyba, że "Kraj Rad" na buźkę i liczysz tylko na wysokie IQ.Pozdrawiam! Każdy ma inne poczucie piękna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebeq Re: Żadna estetyczna rewelacja IP: *.magma-net.pl 26.09.05, 11:43 Może nie są to kosmiczne piękności, ale pięknie walczą, pięknie się cieszą, kocham je za to, dlatego dla mnie są najpiękniejsze na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyrkiel12 Re: Żadna estetyczna rewelacja IP: *.l2.c1.dsl.pol.co.uk 26.09.05, 13:31 szczery do lasu. Dziewczyny sa urocze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpv I co z tego?? IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 26.09.05, 00:51 Szczupłe dziewczyny odbijają piłkę nad siatką... I co z tego??... Nie wiem, ale... TO JEST PIĘKNE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eloooo! Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 05:26 "Złote medale rozdane - ponownie zawisły na piersiach Polek." Chyba na pępkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziekujemy Dziekujemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 07:35 Dziewczyny - jestescie wspaniale - serdecznie dziekujemy za wspanialy tydzien pewlen emocji. Nawet nie wiecie ilu macie wiernych fanow dzieki swojej wytrwalosci i wierze w swoj zespol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhhhmhmhmh Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 07:43 aLE TEN TRENER BRZYDKI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.eranet.pl 26.09.05, 07:47 Zdjęcie nr 7. To nie Glinka i Skowrońska. To Glinka i Rosner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIbic Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 07:48 Chcę zauważyć, że Glinka nie była najlepszą zawodniczką ME, tytuł ten otrzymała Dorota Świeniewicz (bardzo słusznie zresztą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Idź złoto do złota - zwycięski finał na zdjęc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 07:55 Gratulacje dla "złotych" siatkareck. Nie to, żebym się cvzepiał, ale na zdjęciu numer siedem Glinka ściska Rosner, nie Skowrońską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwek Fotoreporter troche nabombany. IP: 212.160.172.* 26.09.05, 08:04 Na niktorych opisach do zdjec nie zgadzaja sie nazwiska - koszmar. Ale najlepsze jest ze nasz fotoreporter uznal Malgosie Glinke najlepsza siatkarka turnieju. PANIE FOTREPORTERZE BEZPRZECZNIE NAJLEPSZA SIATKARKA TEGO TURNIEJU BYLA PANI ŚWIENIEWICZ panie fotoreprtezyno za siedem bolesci, no i kompromitacja dla dzialu sportowego GW> - smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
levinas ZDJECIE NR 7 26.09.05, 08:08 To nie Skowronska, tylko ROSNER. Kto to podpisywal??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: ZDJECIE NR 7 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.09.05, 13:32 też zauważyłem od razu że to jest Milena Rosner Odpowiedz Link Zgłoś