Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA?

IP: *.chello.pl 24.05.02, 23:48

Od dawien dawna kibicowałem Brazylii i Holandii.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Rafał Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.chello.pl 25.05.02, 00:21
        Zawsze NIEMCOM i Francuzom tez....
        • Gość: Winiu Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.038.popsite.net 31.05.02, 21:55
          Trzymam kciuki za Hiszpanie i Portugalie. Nie chcialbym zobaczyc w finale
          Wlochow i Anglikow.
        • Gość: Dari Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.aalb.stofanet.dk 01.06.02, 22:02
          Wikingom z Danii, bo graja dobrze i fair play.
        • Gość: hirurg75 Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 217.153.127.* 03.06.02, 13:01
          Danii i Szwecji. Natomiast chory jestem jak pieprzonym szwabom sie przyfarci
          i wygrają mecz.
        • styro Re: HISZPANIA 04.06.02, 01:32
          Hiszpanii - zobaczycie, ze zajda daleko......Raúl i Iker Casillas maja tu duzo
          do powiedzenia i cala reszta.... Dzis ogladalem wywiad z Antonio Camacho.
          Stawiam piwo w Madrycie jesli nie dojda do finalu. Pozdrawiam z Hiszpanii
        • Gość: Ewa Argentynie i Francji IP: 5.1R2D* / 10.12.100.* 04.06.02, 22:01
          Lubie Francuzow i Francje, ale uwazam ze musi wygrac Argentyna.
          • radzikw TYLKO ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.06.02, 19:50
            ANGLIA ANGLIA ANGLIA ANGLIA ANGLIA
            • Gość: Ja Re: TYLKO ANGLIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wawpie.ext.ids.pl 11.06.02, 09:29
              anglia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              anglia jest najlepsza i najładniej grają a poza tym Beckham jest śliczny
        • Gość: ja Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 08.06.02, 10:15
          Portugalii, oczywiście (Luis Figo) , oraz Anglii (Michael Owen)
        • radziu_0 Włochow, Brazyli i Argentynie!!!!! 08.06.02, 14:21
          Włochy, Brazylia i Argentyna to zaczepiste dróżyny!!! One śą najlepsze i
          dlatego im kibicujemy!!!!!!!!!!
      • Gość: M Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.chello.pl 25.05.02, 00:41
        Zawsze Argentynie. Oprócz tego moje sympatie się zmieniają. Za Holandię kiedyś
        dałbym się pokroić, teraz niekoniecznie. Jedno tylko, oprócz Argentyny, się
        nie zmienia - wszyscy tylko nie Niemcy.
        • Gość: aqwa Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.dip.t-dialin.net 28.05.02, 22:20
          Gość portalu: M napisał(a):

> Zawsze Argentynie. Oprócz tego moje sympatie się zmieniają. Za Holandię kiedyś
          > dałbym się pokroić, teraz niekoniecznie. Jedno tylko, oprócz Argentyny, się
          > nie zmienia - wszyscy tylko nie Niemcy.
          O!!! Jeszcze jeden z alergia.
        • Gość: mike Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 00:25
          Oprocz Polski od dawien dawna kibicuje Italii.
        • Gość: abc Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 212.160.114.* 29.05.02, 15:10

> Zawsze Argentynie. Oprócz tego moje sympatie się zmieniają. Za Holandię kiedyś

Zgadzam sie w 100%

Ja kibicuje Argentynie no i Wlochom, ale wszyscy tylko nie Niemcy.

Pozdrawiam.
        • Gość: gonzoR Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 17:36

Argentyna gdy wygrywała w 78 to rządziła tam wojskowa junta (przeczytaj nieuku
          najnowszy dodatek newsweek'a).... A ja kibicuję Niemcom i to już od kołyski, tak
          kibicowałem, że jak miałem roczek juz to zdobyli mistrza i za mego życia udało
          sie im to jeszcze raz, oczywiście nie po raz ostatni.... pzdrw wszystkich
          kulturalnych kibiców
          • Gość: dar Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.chello.pl 29.05.02, 19:51
            Gość portalu: gonzoR napisał(a):

> Gość portalu: M napisał(a):
            >
            > > Zawsze Argentynie. Oprócz tego moje sympatie się zmieniają. Za Holandię ki
            > edyś
            > > dałbym się pokroić, teraz niekoniecznie. Jedno tylko, oprócz Argentyny, s
            > ię
            > > nie zmienia - wszyscy tylko nie Niemcy.
            >
            > Argentyna gdy wygrywała w 78 to rządziła tam wojskowa junta (przeczytaj nieuku
            > najnowszy dodatek newsweek'a).... A ja kibicuję Niemcom i to już od kołyski, ta
            > k
            > kibicowałem, że jak miałem roczek juz to zdobyli mistrza i za mego życia udało
            > sie im to jeszcze raz, oczywiście nie po raz ostatni.... pzdrw wszystkich
            > kulturalnych kibiców

Gonzo ty buraku!!! Myslisz, ze czytasz newsweeka i jestes gosc. Pewnie jezdzisz
            kurwa zasranym autobusem z otwartym newsweekeiem pokzazujac jakim to ty jestes
            intelektualista. Brak mi slow. Czego ty chuju chciales od tego czlowieka?
            Spierdalaj.

• Gość: Rafał Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.chello.pl 30.05.02, 00:16
              Sam sobie meski organie plciowy pobiegaj ! jezeli nie dorosles do dyskusji na
              forum to polecam strone dla takich jak Ty pampersow - www.ligarepublikanska.pl
              (niestety cos stronka ta nie dziala od kilku tygodni, ale zapisz sie do nich...
              jezeli tylko beda Cie tam chcieli, chociaz i tak przewyzszasz ich chyba
              poziomem IQ )
              Pzdr
            • Gość: gonzoR Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 12:19
              Gość portalu: dar napisał(a):

> Gonzo ty buraku!!! Myslisz, ze czytasz newsweeka i jestes gosc. Pewnie jezdzisz
              >
              > kurwa zasranym autobusem z otwartym newsweekeiem pokzazujac jakim to ty jestes
              > intelektualista. Brak mi slow. Czego ty chuju chciales od tego czlowieka?
              > Spierdalaj.
              >
              POZNASZ BURAKA PO SŁOWACH JEGO!!!!
              U mnie w mieście jeżdżą autobusy czyste i nowoczesne niskopodłogowe. O tym, że
              jestem intelektualistą mówią mi moi znajomi sam sobie tej cechy nie przypisuję.
              Nie ograniczam się tylko tak jak ty do jednego czasopisma, twoim jest pewnie NIE,
              co wnioskuję po poziomie postu wysłanego przez ciebie. Ja doskonale rozumiem, że
              pewne czasopisma nieburaczane są przeznaczone właśnie do intelektualistów
              rozumiejących to co czytają. A badania w Polsce wykazują niską zrozumiałość
              czytanych tekstów. A dla takich jak ty jest w/w pismo i Lepper mówiący przaśnym
              językiem zrozumiałym dla gawiedzi.

A tak właściwie co ma znaczyć twój stek bluźnierstw pod moim adresem??? Co cię
              tak boli ale się rozpisałem, szkoda mi juz kalwiatury... pewnie niejeden
              furumowicz przychyli się do mojego zdania, pozdrawiam kulturalnych forumowiczów
              dzięki, którym waro tu czasem zaglądać...
          • Gość: Rafał Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.chello.pl 30.05.02, 00:12
            Niemcy zawsze byli najlepsi... i jeszcze nie raz pokaza ze w Europie (i na
            swiecie) tylko oni sie licza !!!
          • Gość: x-pert Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.pl 02.06.02, 21:27
            Gość portalu: gonzoR napisał(a):

> Gość portalu: M napisał(a):
            >
            > > Zawsze Argentynie. Oprócz tego moje sympatie się zmieniają. Za Holandię ki
            > edyś
            > > dałbym się pokroić, teraz niekoniecznie. Jedno tylko, oprócz Argentyny, s
            > ię
            > > nie zmienia - wszyscy tylko nie Niemcy.
            >
            > Argentyna gdy wygrywała w 78 to rządziła tam wojskowa junta (przeczytaj nieuku
            > najnowszy dodatek newsweek'a).... A ja kibicuję Niemcom i to już od kołyski, ta
            > k
            > kibicowałem, że jak miałem roczek juz to zdobyli mistrza i za mego życia udało
            > sie im to jeszcze raz, oczywiście nie po raz ostatni.... pzdrw wszystkich
            > kulturalnych kibiców
            co ty z ta historia?
      • Gość: beast Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 25.05.02, 00:52
        W sytuacji gdy Polska gra w finałach juz tylko sympatyzuję,a nie kibicuję
        Włochom.
        • Gość: Magda Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.ci.uw.edu.pl 27.05.02, 17:58
          Gość portalu: beast napisał(a):

> W sytuacji gdy Polska gra w finałach juz tylko sympatyzuję,a nie kibicuję
          > Włochom.
          To także moje zmartwienie, wolałabym, żebyśmy na nich nie trafili
          bo ich typuję na finał. Zawsze kibicowałam Włochom i Argentynie

• azzurra3 Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 27.05.02, 18:10
            FORZA ITALIA!!!!!
            • Gość: siatkara Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 11:38
              Poza Polską to kibicuję Włochom i Hiszpanom :-))))))
            • emilia_ignaciuk Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 06.06.02, 20:18
              azzurra3 napisał(a):

> FORZA ITALIA!!!!!

Zgadzam się całkowicie. Urodziłam sie we Włoszech i mieszkałam tam 6 lat. Jak
              Polacy odpadną, to mam jakie mecze oglądać. I dlatego nienawidzę Francji!! Jak na
              Euro 2000 w dogrywce strzelili gola wyć mi się chciało... tak jak w karnych na
              poprzednich mistrzostwach świata. Mam nadzieję że nie wyjdą z grupy (zemsta). A
              bardzo byłabym ciekawa finału Włochy - Polska. FORZA ITALIA!!!!

• Gość: Kapi NIEMCOM IP: *.bauholding.pl 29.05.02, 13:39
          Dziwi mnie ta wielka sympatia dla Wlochow.
          Oni graja antyfutbol.
          Wygrywaja po 1:0 po symulowanym karnym, a potem murowanie bramki...
          No i te fryzurki.

Co sie tyczy niemcow, to mysle,ze to stereotyp i obraz niemieckiego futbolu lat
          80tych i 90tych.
          tymczasem niemiecki futbol sie zmienil. Dowodem niech bedzie ostatnia edycja LM.
          Mysle ze maja wybitnych pilkarzy, wirtuozow futbolu. Ballack, Schneider,
          Neuville i spolka dokopia niejednej druzynie na tym turnieju, zwlaszcza, ze
          chyba po raz pierwszy w powojennej hist. mistrzostw swiata nie sa wymieniani w
          roli faworyta...

Pozdr fanow niemieckiej pilki.
          • Gość: Rafał Re: NIEMCOM IP: *.chello.pl 31.05.02, 13:16
            wzajemnie!
            Niemcy - Mistrz Świata 2002
      • Gość: Przybyl Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 01:15
        Ze wzgledow oczywistych tylko sympatyzuje z Portugalia a jej kibicuje. No i
        zawsze Chorwacja!!!
        • Gość: krakuska Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 80.48.253.* 25.05.02, 16:25
          Portugalia, Wlochy
      • Gość: banita Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 3.5.* / *.chello.pl 25.05.02, 11:06
        ALLEZ LES BLEUS. Od dawien dawna.
        • Gość: zuzu Re: Nigeria IP: *.chello.at / *.3.11.vie.surfer.at 25.05.02, 11:12
          A co ?
      • Gość: Aga Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 11:26
        Od dawna kibicuję Holandii i Norwegii, ale w eliminacjach do MŚ sie nie
        popisali i nie będzie ich w Korei i Japonii, a szkoda.
        W 1998r. na mistrzostwach zachwyciła mnie Francja i od tamtej pory kibicuję im.
        Czy w tym roku wygrają znowu puchar świata - mam nadzieję że tak.

Pozdrawiam
        • Gość: krakuska Francja nie wygra IP: 80.48.253.* 25.05.02, 20:53
          i bardzo dobrze, juz od dawna wkurza mnie spolka Zizu
      • Gość: Pietrek Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.pronet.lublin.pl 25.05.02, 11:46
        Portugalii i Korei - im wyżej zajdą, tym lepiej będziemy sie czuć po przegraniu
        grupy...
      • Gość: Andres Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.mpis.mpg.de 25.05.02, 14:15
        Francja i Hiszpania..
      • Gość: ja Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 16:15
        Cóż za pytanie?!? Bezdyskusyjnie Włochom na czele z Toldem!
        • Gość: kataryna Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.02, 21:59
          Gość portalu: ja napisał(a):

> Cóż za pytanie?!? Bezdyskusyjnie Włochom na czele z Toldem!

Obawiam się, że Toldo pogrzeje ławkę, chyba, że Buffon znowu sobie rękę złamie...
          • Gość: ja Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 21:41
            Gość portalu: kataryna napisał(a):
            > Obawiam się, że Toldo pogrzeje ławkę, chyba, że Buffon znowu sobie rękę złamie.

No kto wie,może tak jakoś "niechcący" coś się Buffonowi w rączkę stanie i Toldo
            wreszcie będzie mogł zaprezentować swoje nadludzkie możliwości.
      • Gość: Ziomal Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 212.182.102.* 25.05.02, 16:24
        proste ze Hiszpania!!!!!!MADRID!!!!!!!!
        • Gość: wojtek Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 16:48
          ja tam specjalnie nikomu nie kibicuje,zoabacze jak będzie sytucja się rozwijała
          mam nadzieję że Niemcy szybko odpadną bo szpecą piekno futbolu i Francja (od4
          lat nie grali meczu o wysoką stawkę)
          • Gość: banita Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 3.5.* / *.chello.pl 25.05.02, 18:54
            Od 4 lat ? A Euro 2000.
          • Gość: ludzik Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 217.97.164.* 26.05.02, 10:59
            Przed 98 też nie grali w el. i co?
        • Gość: morello Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 17:09
          też mam nadzieję, że Hiszpanie w końcu coś wygrają.
          • Gość: nim Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 213.192.80.* 03.06.02, 11:40
            najwyższy czas na Hiszpanów
      • Gość: luksus Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.cafemedium.pl 25.05.02, 16:58
        1.DANIA
        2.WŁOCHY
        3.AREGENTYNA
      • Gość: P GŁOS SUBIEKTYWNO-ABSURDALNY IP: *.tele2.pl 25.05.02, 17:02
        Ja od lat wiernie kibicuję drużynie Andżi Machaczkała, ale nie wiem czy grają
        na tych mistrzostwach, bo to strefa CAMCZATCAF. Drużyna Andżi Machaczkała ma
        wielu rasowych napastników, aktywnych pomocników, a także kilku rosłych
        obrońców. Wszyscy są głodni sukcesu jak cholera, a jak się dobrze skoncentrują
        to potrafią stworzyć zagrożenie nie tylko pod bramką.
        • Gość: Turek Re: GŁOS SUBIEKTYWNO-ABSURDALNY IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.05.02, 12:59
          Gość portalu: P napisał(a):

> Ja od lat wiernie kibicuję drużynie Andżi Machaczkała, ale nie wiem czy grają
          > na tych mistrzostwach, bo to strefa CAMCZATCAF. Drużyna Andżi Machaczkała ma
          > wielu rasowych napastników, aktywnych pomocników, a także kilku rosłych
          > obrońców. Wszyscy są głodni sukcesu jak cholera, a jak się dobrze skoncentrują
          > to potrafią stworzyć zagrożenie nie tylko pod bramką.

Zajebiste!
          Z drużyn charakteryzujących się bajeczną techniką filigranowych napastników,
          żelazną defensywą i inteligentną grą bez piłki dołożyłbym jeszzce FC Aszchabad.
          Chłopaki mają papiery na granie, a po ich reżysera gryustawiły się już w kolejce
          Inter, Arsenal i Roma. Klub istnieje naprawdę - czołowa drużyna Turkmenistanu ,
          nie wymyśliłem nazwy.

• Gość: dexter Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.acn.pl / 10.128.138.* 25.05.02, 17:05
        Włochom, od zawsze, i klubowo i reprezentacyjnie.
        • Gość: ja Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 21:22
          I o to chodzi!
        • Gość: Idalia Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.ci.uw.edu.pl 27.05.02, 18:02
          Gość portalu: dexter napisał(a):

> Włochom, od zawsze, i klubowo i reprezentacyjnie.

Cieszę się, że ktoś oprócz mnie jeszcze wierzy w sukcesy włoskiej piłki!!!
      • marmlu Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 25.05.02, 17:22
        Poza Polską? Trudno będzie się skupić kiedy Nasi tam są, ale drużyny z Ameryki
        Południowej.
      • martijn Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 25.05.02, 18:33
        O paru dobrych lat Argentynie, szczególnie gdyż uważam ich za wielkich
        przegranych poprzedniego Mundialu.
        • Gość: Cenzor Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 2.3.STABLE* / 10.10.15.* 29.05.02, 10:12
          martijn napisał(a):

> O paru dobrych lat Argentynie, szczególnie gdyż uważam ich za wielkich
          > przegranych poprzedniego Mundialu.

Widziałeś mecz z Anglią????
      • Gość: Szczur Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 18:44
        Francji
        • Gość: fLoWeR Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.10.* 25.05.02, 20:46
          Oprocz Polsce bede kibicował w szczegolnosc Kamerunowi. A to z jednego powodu
          ci piłkarze potrafia sie bawić piłką, cieszyć. Sa to zawodnicy o bajecznej
          technice, mogacy robic z pilka co chca. Mecze z Kamerunem napewno beda
          widowiskiem ktorego nie zapomnimy. Dlarego bede im kibicował!!!
      • Gość: Manid Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 21:54
        W sumie tylko Polsce, ale:

1. Kibicuje slabszym i czekam na niespodzianki, bo to najbardziej lubie w MS,
        czyli:
        Senegal, Arabia, RPA, Ekwador, Kostaryka, Korea - ale z wyjatkiem meczu z
        Polska!, Tunezja i Chiny do BOJUUUUU !!! :-)

2. Nie specjalnie przepadam za niektorymi pewniakami, przez ich dume i
        zarozumialstwo, czyli: Brazylia, Włochy, Anglia i czasami Francja. Wyjatkowo
        daruje antypatię Argentynie i żal mi przetrzebionych kontuzjami Niemcow.

Reszta jest mi raczej obojętna, choć może zdarzyć się, że jakaś inna drużyna
        zaskarbi moja sympatie swoja gra w MS.
      • Gość: Sasza Re: Nick mowi chyba juz wszystko ... :)) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.02, 22:24
        Od 1986 i swietnych meczow w Meksyku a potem bajecznych meczow na Euro 1988
        Rosji. Ale bedzie ciezko pokazac tak dobry futbol jak pod Lobanowskim i to nie
        tylko dlatego, ze nie ma Gruzinow czy Ukraincow. Pomoc jest swietna, ale atak
        przedstawia sie juz nieco rachitycznie. Obrona jest cholernie doswiadczona, a
        wiec nie za szybka. No ale jest Nigmatulin - oby nastepca Jaszyna i Dasajewa :))
        Конечно, очень хочется чтобы и наши и русские хотя бы не ударили в грязь лицом. А
        то у них бывает. Так начнут играть хоть стой хоть падай.
        Все таки надеюсь, что и поляки и россияне не осрамятся ;))Но, все таки: Россия
        вперед!!!!
        A dopingowac i Polske i Rosje jest tym latwiej, ze najwczesniej spotkac sie
        mozemy w finale ;)) Chyba bym go nie obejrzal gdyz nie wytrzezwialbym zapewne po
        dwoch taaakich polfinalach ;))))

Саша

• Gość: storima Re: Nick mowi chyba juz wszystko ... :)) IP: *.156.229.226.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 28.05.02, 05:28
          I-N-I-NOVE-RITAS

usa
      • Gość: m04 Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.lublin.mm.pl 25.05.02, 22:24
        Butanowi i Wyspom Barbados
        • Gość: V.C. Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 22:33
          Hiszpanii .

• Gość: TOMEKB Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 22:41
            ENGLAND !!!
          • Gość: V.C. Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 06:05
            Gość portalu: V.C. napisał(a):

> Hiszpanii .

I Rosji .

• rafal202 Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 25.05.02, 23:41
        Po pierwsze - Anglii, po drugie - Francji, po trzecie - Holandii (a w tym roku,
        z braku 'pomarańczowych' na mistrzostwach - Belgii).
      • fakthem Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 26.05.02, 00:01
        USA moj drugi kraj oraz Anglia uwazam ze po tylu ltach tytul moze wrocic do
        kolebki futbolu
      • p86 Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? 26.05.02, 00:08
        Brazylia, może Włochy, no i może jeszcze Holandia i Hiszpania. Wkurwiają mnie
        Niemcy i Anglia
      • Gość: papa Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: 213.77.101.* 26.05.02, 00:10
        Nie wiem czemu ale od jakis 20-lat (Hiszpania'82 jako mlody berbec plakalem
        dlugo po polfinale z Wlochami) poza Polska kibicuje:
        1. Polsce a potem
        2. Polsce i ewentualnie
        3. Polsce
        ...
        Kto nie jest z nami jest przeciwko NAM!!!
      • Gość: barbo Re: KOMU KIBICUJECIE POZA POLSKA? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 00:19
        Kibicuję w tej kolejności
        1. Polska - kraj w którym najbardziej jestem u siebie
        2. Francja - kraj gdzie spędziłem większość młodości
        3. Niemcy - ojczyzna matki
        4. Słowenia - kraj przyjaciół
        5. Kamerun - kraj czarnego luda
        Nie kibicuję
        1. Anglikom - napuszonym cwaniakom
        2. Brazylii - wiecznym faworytom
        3. Rosji - bo nie wszystkim tam jest przykro za Katyń
        4. Belgom - bo nie lubię frytek i wykopsali lepszych Czechów
        5. Portugalczykom, Korei i U.S.A ze względu na miłość do naszych orłów
        6. Włochom - bo są strasznie dwulicowi / e (kiedyś mnie rzuciła une italiana
        vera)
        7. i wszystkim, którzy staną na drodze kadrze Jerzego Engela !
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka