Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12.09.02, 23:53
    Jest już póżno i może majaczę,ale spróbuję.Chciałbym podjąć się zadania
    administrowania nieoficjalnego Pucharu Polski uczestników tego forum.Jeżeli
    zgłosi się 16 uczestników to zaczynamy.Sprawa jest prosta.Każdy podaje nazwę
    drużyny i prezesa.Robimy losowanie i mamy 8 par.Sprawdzamy potem wyniki np.6
    kolejka.Ta drużyna która ma więcej wygrywa i przechoszi dalej.Potrm np.w 7
    kolejce mamy 4 pary i zasada podobna.Drabinka i wyniki byłyby na forum lig
    prywatnych...jak ktoś ma ochotę to piszcie...
    Obserwuj wątek
      • adrian.b Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 00:29
        JA sie na to piszę klub:Adee Team
        prezes:Adee
        • klimon Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 13:42
          prezes klimon
          druzyna Gladiatory
          super jest
      • jarek55 Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 00:43
        Fajna sprawa, wchodze w to. Klub:FC Sulejowek
        Prezes: jarek55
      • ugugunana Wchodzę... 13.09.02, 09:03
        Prezesie Mufan, mój Ty forumowy aktywisto z głową kipiącą od pomysłów! *-) Z
        przyjemnością zgłaszam swój akces (jeśli nie jest za późno) do tego
        szlachetnego przedsięwzięcia - to może być ciekawe! A kto będzie sierotką?
        Czekam na garść szczegółów...

PZDR.
      • mirekl3 Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 09:53
        fajny pomysł. chętnie się przyłączę. jestem raczej biernym "czytaczem" forum ,
        lecz jeśli nie stanowi to dla Was aktywistów problemu to zgłaszam swój akces.
        prezes - mirekl3, drużyna - fcjeleniag
      • p.kubica Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 10:33
        świetny pomysł wchodzę jeśli mnie przyjmiesz
        drużyna: KUBLAND, prezes Kubiś
        • Gość: Bachus` Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.09.02, 10:38
          Wchodze. Druzyna DrinkTeam.
          • Gość: Bachus` Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.09.02, 10:39
            zapomnialem adresu: piterd@inetia.pl
      • karel_svoboda Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 10:38
        karolek chce się bawić z wami! Drużyna: Beskidenland ; Prezes: Olo von Silesia
      • mirekmil Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 10:56
        bardzo chętnie wchodzę, tylko zastanawia mnie dlaczego nie mogłoby być 20
        drużyn? Wszak zostało jeszcze 10 kolejek i w takim układzie ostatnia kolejka
        byłaby finałem Lokalnego PPfp.
        pzdr mirekmil, prezes Dagmara's Boys
        • mirekmil Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 11:02
          mirekmil napisał:

> bardzo chętnie wchodzę, tylko zastanawia mnie dlaczego nie mogłoby być 20
          > drużyn? Wszak zostało jeszcze 10 kolejek i w takim układzie ostatnia kolejka
          > byłaby finałem Lokalnego PPfp.
          > pzdr mirekmil, prezes Dagmara's Boys

...chyba też trochę majaczę jak mufan, ale tak pomyślałem i wnnoiskuję, że ten
          Puchar skończy się na 10-tej kolejce czy może się mylę - może poproszęo więcej
          szczegółów Ww/w Pucharu ...
          mirekmil, prezes Dagmara's Boys

• mirekl3 Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 11:24
            pozdrawiam imiennika! te 20 druzyn to chyba drobny niewypal . po 2 rundzie
            pucharu zostanie 5 druzyn i co ? wolny los ??? zeby final pilkarzykow byl
            jednoczesnie finalem tegoz pucharu to musialoby sie zglosic przed ta
            kolejka ....jezeli dobrze policzylem 1024 druzyny. i wtedy przed ostatnia 10
            kolejka zostalyby dwie finalowe druzyny. przyznaj ze to troche nierealne.
            proponuje wiec by zostalo te 16 druzyn ...lub jak bedzie zapotrzebowanie to
            32,64 itd...
            pozdrowienia dla wszystkich!
            • mirekmil Racja !!! 13.09.02, 13:11
              ...z tym matematycznym problemem, miałem lekką zaćmę umysłową ;-)
              odpozdrawiam mirekmil Brodnica kuj-pomor
      • Gość: tun Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! IP: *.waw.prokom.pl 13.09.02, 11:15
        Super pomysł! Warto by go zaimplementować jakoś oficjalnie siłami Redakcji.

Póki co, jeśli bedzie jeszcze miejsce to też się zgłaszam:
        prezes: tun
        Drużyna: FC Tuchovia
      • mufan Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 11:22
        Cieszę się,żę jest odzew.Przyjmowani będą Ci ,którzy się najszybciej
        zapiszą.Prezes ugugunana słusznie zauważył problem
        losowania.Proponuję:1.tworzenie par i zarazem drabinki wg kolejności zgłoszeń
        lub 2.alfabetycznie jak będzie cała 16.Pozdrawiam!!!
      • b1k Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 11:51
        Sa jeszcze wolne miejsca? jesli tak,to sie zglaszam,druzyna: b1k
      • Gość: mufan Jeszcze 5 wolnych miejsc!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 12:31
        Zapraszam:podajcie nazwę drużyny ,prezesza,i ilość punktów!!!
        • marcinturek Re: Jeszcze 5 wolnych miejsc!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 13:01
          prezes: marcinturek
        • marcinturek Re: Jeszcze 5 wolnych miejsc!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 13:02
          prezes: marcinturek
          druzyna: MIX-4 Wuppertal
          239 punktow
      • Gość: olej121 Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 13.09.02, 13:07
        bardzo chętnie
        tylo gdzie sie zgłosić?
      • Gość: kowal Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! IP: *.stacje.agora.pl 13.09.02, 13:12
        A moze wystartowac druzyna Kowala zaproponowana na forum.
        Gra od 6. kolejki
        Prezes: kowall
        nazwa: kowalowo
      • klimon Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 13:43
        klimon
        Gladiatory
      • Gość: anubis Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.02, 14:08
        Dobry pomysł !!! Wchodzę
        Prezes: Anubis
        Klub: FC Szakale

Pozdr.
      • mufan OGŁOSZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 14:43
        Podjadłem sobie i do roboty.Za kilkadziesiąt minut na forum lig prywatnych
        ukaże się wykaz przyjętych uczestników.Zaraz po nim zestaw par pierwszych
        meczów 1/8 finału.Remis jest mało prawdopodobny,ale mozliwy dlatego zestaw par
        uwzględnia gospodarza i gościa...odpowiednio 1 i 2 pozycja.Przy tej samej
        ilości punktów decyduje większa ilość na wyjeżdzie.
        Zrezygnowałem z rozstawki wg punktów.Drabinkę stworzę na podstawie kolejności
        zgłoszeń i będzie ona uwzględniać potencjalnych przeciwników w następnych
        rundach,aby nie losować co 2 tygodnie.Pozdrawiam i życzę sukcesów!!!
      • mufan Jeszcze jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 14:47
        Last minute!!!!!!!!Gazu!!!!!!!
        • bacikb1 Re: Jeszcze jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 15:22
          prezes: bacikb1
          AC Belchatow 208 punktow
          • bara.t Re: Jeszcze jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 15:42
            jak widzę spóżniłem się!!!!a szkoda!!jeśli okaże się , że zrobiłeś błąd w
            liczbie drużyn chętnie się dołącze.
            prezes Bara
            drużyna Champ Fanatic
      • dami25 Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 15:23
        Ja też zgłaszam akces.
        Dami Team II
        Prezes: Dami
        • bara.t Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 15:50
          Może, żeby wszystkich zadowolić(jedynymi niezadowolonymi są dami i ja)
          wprowadzić 9 par, a najlepsza(największa ilość punktów) wygrana drużyna ze
          wszystkich które przejdą do następnej rundy będzie miała wolny los w kolejnej
          rundzie!!!I tak do finału !! Czekam na odpowiedź
      • Gość: mufan KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!Dzięki!!! IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 13.09.02, 15:38
        Przepraszam Dami,ale bacikb1 był pierwszy.Dziękuję wszystkim za entuzjazm !!!i
        do walki!!!
        • elektron77 Re: KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!Dzięki!!! 13.09.02, 15:46
          Wygląda na to,że się zagapiłem :( Jakby znalazła się może jeszcze jedna 16-stka
          to może mógłbym wskoczyć.Moje dane: Grzegorz,Electro Boyz,173pkt.
      • dami25 Re: Puchar Polski forum piłkarzyków!!!!!!!!!!!!!! 13.09.02, 15:51
        Szkoda, ale liczy się szybkość, tak jak ze sprzedażą A.Bąka. Przynajmniej z nim
        mi się udało.
        Gratuluję pomysłu.
        Pozdrawiam.
        Dami
      • mufan Przepraszam zagapionych!!! 13.09.02, 16:00
      • mufan Przepraszam zagapionych!!! 13.09.02, 16:04
        Nawet się nie spodziewałem,że będzie Was tylu chętnych.Nowej 16 raczaej się nie
        da bo za mało czasu,a zaczynamy dzisiaj.A dodatkowa para hmmm...zawsze będzie
        ktoś za wami np.elektron77.W każdym razie Dami jest w rezerwie jak by się do 20
        ujawnił jakiś klon wsród przyjętych...jeszcze raz sorki.A za tydzień może ktoś
        z was zrobi nam konkurencję.Pozdrawiam!!!!
      • mufan To był pracowity dzień..... 13.09.02, 23:42
        ...redakcja nie może powiedzieć tego samego,bo na nic nie odpowiedziała i nie
        potwierdziła Mikulenasa.Chyba że.....hmmm....coś tu się waliło w ciągu dnia
        więc może troszkę pracowali.
        W każdym razie warto było.Puchar Polski forum piłkarzyków już gra.Nazwy
        prawidłowe sprawdziłem,więc nie piszcie niepotrzebnie.Tylko Kubland oraz
        Kowalowa są raczej niesklasyfikowane lub tu jest jakaś pomyłka.Zamykam ten
        gorący wątek i zapraszam na forum lig prywatnych na FORUM PPfp.Pozdrowionka!!!
      • mufan Może redakcja wprowadzi coś takiego za rok...??? 15.09.02, 21:22
        Fajnie byłoby mieć opcję rozegrania pucharu w ligach prywatnych.Ale to chyba
        marzenia.Tak czy owak dla chcącego nic trudnego.Pozdrawiam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka