Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tour de Pologne

IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 17:03
    Tak mało brakowało, żeby Polak wygrał Tour de Pologne. Wczoraj jednak panowie
    z CCC Polsat zakazali Zamanie pomagania Brożynie a na pewno razem wykręciliby
    pół minuty i dzisiaj obaj byliby na czele wyścigu. Brożyna i tak ośmieszył
    wielkie grupy zawodowe. Jechał sam - w drużynie miał młodzieżowców i żadnego
    z nich pożytku. Przeciwko niemu wielkie teamy z gwiazdami. Brawo Tomek.
    Obserwuj wątek
      • Gość: karol Re: Tour de Pologne IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 18:05
        W pelni sie zgadzam, widac ze drozyna CCC przyjela sposob rozumowania swojego
        glownego sponsora Polsatu, dobrze ze przegrali!!! Brawa dla Brozyny za powrot
        na TdP w pieknym stylu, ci co go juz przekreslali moga sobie tylko
        pogratulowac. No i fantastyczny Rutkowski, zniego bedzie wielki kolarz mam
        tylko nadzieje ze nigdy nie trafi do grupy pana Sypytkowskiego.
        • janior Re: Tour de Pologne 15.09.02, 19:17
          Polacy nie gęsi, własny wyścig mają :-)

Cieszy mnie, że tdP jest jużtak dobrym wyścigiem i że Polacy pokazują sięw nim
          z jak najlepszej strony. Ja kibicowałem Wadeckiemu, ale oczywiście cieszy mnie
          postawa Brożyny i wszyskich polskich kolaży.
          Myślę jednak, żę TdP powinien postarać się żeby nie tylko na Orlinku walczony
          sądzę, że w Polsce są jeszcze inne trasy na których kolarska walka mogła by być
          przynajmniej równie pasjonująca. Za kilka lat wzorem TdF wyścig mógłby np.
          zahaczać o Słowację gdzie w rejonie Tatr są wyśmienite górskie drogi! Jeżeli
          jeszcze TdP trwałby dwa tygodnie był by to wymarzony wyścig.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka