Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

legionix - wzorzec obiektywnosci

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.09.02, 15:31
    tak, uwazam, ze legionix jest wzorcem obiektywnosci przechowywanym w
    Legionowie pod Warszawa. Od dzis obiektywnosc publicznych wypowiedzi - nie
    tylko publikowanych na tym forum - proponuje mierzyc w legionixach. Np.
    radiowy ojciec rydzyk ma 10 legionixow, a Lepper ma 11.5 legionixa :)))
    Obserwuj wątek
      • tgaw Re: legionix - wzorzec obiektywnosci 24.09.02, 15:32
        jestem bezstronny w waszym konflikcie,
        ale to ci sie udalo :-)
      • legionix Re: olaboga ty dzieciuchu 24.09.02, 15:36
        Gość portalu: olaboga napisał(a):

> tak, uwazam, ze legionix jest wzorcem obiektywnosci przechowywanym w
        > Legionowie pod Warszawa. Od dzis obiektywnosc publicznych wypowiedzi - nie
        > tylko publikowanych na tym forum - proponuje mierzyc w legionixach. Np.
        > radiowy ojciec rydzyk ma 10 legionixow, a Lepper ma 11.5 legionixa :)))

jak rany julek. zachowujesz się jak jakiś dzieciuch. moze jeszcze pobiegnij
        poskarżyć się mamusi?
        tobie sie chyba nudzi. zamiast pisać o sporcie wywołujesz coraz jakieś nowe
        konflikty zakładając durne wątki. podnieca cię to? orgazm osiągasz w ten
        sposób?
        i tak właśnie widać jaki jesteś naprawdę. nie pomyliłem się nazywając ciebie
        debilem. zachowujesz się jak debil.
        i powinienes naprawdę poradzić się psychologa. moze on pomoze ci w inny sposób
        łagodzić twoje kompleksy i napięcie seksualne.
      • Gość: olaboga Re: legionix - wzorzec obiektywnosci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 08:24
        dla przypomnienia i utrwalenia :)))
      • Gość: rrrafal Re: legionix - wzorzec obiektywnosci IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.09.02, 09:12
        masz chyba klopoty ze wzrokiem bo w innym watku wyczytalem ze on wcale nie
        mieszka w L-wie... a Ty upierasz sie przy swoim... hmm... tylko nie wiem po co.
        ps. wcale nie bronie Legionixa tylko wez sie odpieprz od L-wa!!!!!!!!!!!
        • Gość: olaboga Re: legionix - wzorzec obiektywnosci IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 09:26
          alez ja nic nie mam do Legionowa!!! A wzorce, trzeba po prostu gdzies
          przechowywac! Slynny wzorzec metra tez jest przechowywany nie w samym Paryzu
          ale w miejscowosci Sevre pod Paryzem. Legionowo przyszlo mi na mysl bo nazwa
          podobna do Legionix. Jezeli jednak mieszkancy Legionowa nie zgodza sie na
          przechowywanie wzorca obiektywnosci to OK. przenosze go do Mlawy :)))
          • legionix Re: olaboga w Tworkach? 25.09.02, 09:36
            Gość portalu: olaboga napisał(a):

> alez ja nic nie mam do Legionowa!!! A wzorce, trzeba po prostu gdzies
            > przechowywac! Slynny wzorzec metra tez jest przechowywany nie w samym Paryzu
            > ale w miejscowosci Sevre pod Paryzem. Legionowo przyszlo mi na mysl bo nazwa
            > podobna do Legionix. Jezeli jednak mieszkancy Legionowa nie zgodza sie na
            > przechowywanie wzorca obiektywnosci to OK. przenosze go do Mlawy :)))

a siebie przenieś do psychiatryka pajacu. moze Tworki byłyby odpowiednie?
            wiesz, bliskość Warszawy i Legii...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka