Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 22.10.05, 19:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DDT Re: Premier League: Zwycięstwo Arsenalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 20:00 Podobnie jak poprzednicy cieszę się z wysokiej pozycji w tabeli klubu Grzegorza Rasiaka. Klikać na kubełek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g1tzb1051 Re: Premier League: Zwycięstwo Arsenalu IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.10.05, 20:16 A Liverpool cieniutko bez Dudka. g1tzb1051 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer MU drugi klub po Groclinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 00:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Re: MU drugi klub po Groclinie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 00:11 ...drugi po Groclinie który zawalił mi znaczna cześć kuponów :( bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
filo_de_putino Zawodowcy a przepisów nie znają? 23.10.05, 21:02 Rzut karny MUSI byćwykonany do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasiak grzegorz uhg uhg to ja rasiak IP: *.gl.digi.pl 22.10.05, 23:07 wlacie sie na ryj faje :)))) to ja tżepie kase a nie wy. w dodatku odwalam kasznane na boisku i za to mi placa. rzyc nie umierac Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_k2 Re: Premier League: Zwycięstwo Arsenalu 23.10.05, 21:30 Taaaa. im więcej meczu totenhamu (np w LM) tym więsze szanse na kontuzje czołowych napastników, tym większe (choć i tak małe) szanse na gre Rasiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Rasialdo jest za dobry by grać z takimi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.05, 20:38 Rasialdo jest za dobry by grać z takimi szmaciarzami. Dla niego Men Ju to chłopcy z podwórka. Tylko dlatego nasz megagwiazdor wolał sobie posiedzieć na trybunach, a nie tracić swoje cenne zdrowie na murawie! Chwała Janasowi, że dostrzega i docenia ekonomiczny styl robienia kariery naszego superdrewniaka!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUFan [...] IP: *.gorzow.mm.pl 23.10.05, 19:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maslo Re: Manchester United ruless!! IP: *.server.ntli.net 23.10.05, 21:07 Jakie tu prostaki pisza na tym forum. Ile wy macie lat? Gadacie na Rasiaka, a zaloze sie ze czego sie nie dotkniecie to robicie lipe. Juz widze wasze zapite ryje jak ogladacie te mecze i wyjecie do telewizora jak barany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry jerzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:03 Jurek uciekaj z tonącej łajby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maslo Re: jerzy IP: *.server.ntli.net 23.10.05, 21:08 o co ci chodzi wladek pali sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Oszolom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:15 Redaktor to landy oszolom. W tytule pisze, ze wygrala tez Chelsea, a chwile pozniej ze jednak tylko zremisowala. Odpowiedz Link Zgłoś
wujag benitez raus!!!! 23.10.05, 21:39 mam nadzieje że ktoś w liverpoolu się ocknie i po kolejnych porażkach, które ani chybi niebawem nastapią, zwolni tego buroka beniteza bo cierpliwość się kończy...uważam że zwolnienie beniteza powinno nastapić jak najprędzej. benitez spier..dalaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam karny na raty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:50 Ja z kumplem też tak kiedyś strzelałem karnego. Tyle że w okręgówce. Ja podawałem a Ziaba strzelał. I był gol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehzh Re: karny na raty IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 23.10.05, 21:52 w latach 50 tak karne strzelałą polonia bytom. i nikt o tym w anglii nie pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Kilka uwag. IP: *.osk.enformatic.pl 23.10.05, 21:58 1. Henry z Piresem nie mają za co przepraszać: zaskakujące pomysły nie zawsze się udają - ryzyko zawodowe. 2. Liverpool jest cienki jak dvpa węża już od paru sezonów. Gra na "nie". Punkty robił Dudek(tak było, nawet pachówy nie zmienią statystyk) i obrona, a teraz robi Reina i obrona. LM była zaskakująca i chwała piłkarzom za sukces. Mieli rok konia i przeszli do historii. Benitez będzie trenerem jeszcze przez 2 lata, a Dudek już nie wróci do bramki. 3. Tottenham wypożyczy Rasiaka (pewnie do Derby), a ten w II lidze znów będzie strzelał gole i koniec nadziei na przyzwoity wynik reprezentacji na MŚ. 4. Chelsea dostanie zadyszki, ale i tak wygra mistrzostwo Anglii i nie wygra LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ prorok jakis, czy co? ;) :) IP: *.trentn01.nj.comcast.net 24.10.05, 00:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ czy to nie byl przebrany Rasiak???? IP: *.trentn01.nj.comcast.net 23.10.05, 23:53 ten ktory mial podawac przy tym karnym dla arsenalu???? czy ktos to moze widzial w tv??? ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
chevymorgan Dziwny karny 24.10.05, 06:13 Problem to ma sam z soba sedzia Riley.To facet co odwala zawsze jakis numer.Tym razem dwa razy nabral sie na urojone faule.I zawsze gwizdze dla lepszych.Kiedys pomagal MU.Zakompleksiony sedzia,nieczujacy pilki,bo pewnie nigdy nie byl pilkarzem. Problem z karnym polegal na tym iz Pires doslownie musnal pilke i jej gorna czesc przesunela sie w lewo o 1-2,dol pilki pozostal prawie nieruchomy,po czym pilka jakby cofnela sie w dolek oznaczajacy miejsce rzutu karnego.Przepisy stanowia,iz pilka musi byc ruszona do przodu,ale nie calym obwodem.Pires zbaranial,dotknal pile jeszcze raz,zas sedzia uznal iz zostala juz ona zagrana i Pires niemial prawa jej zagrywac poraz drugi.Stad wolny posredni. Arsenal jest bez formy,brak Vieri widoczny,zastepcow brak,Wegner jakby sie wypalil i niemotywuje juz druzyny. Sumujac-sedziowanie w Anglii jest gorsze niz poziom gry.Riley wypaczyl mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Nie taki dziwny ten karny IP: *.promax.media.pl 24.10.05, 07:00 Kiedyś, w latach sześćdziesiątych tak rzut karny wykonał Ruch Chorzów i wtedy padła bramka. Co do zagrania piłki, to nie jestem w 100% pewien, ale w nowych przepisach nie ma już "pełnego obwodu" wystarczy trącenie. Z karnego wcale nie trzeba strzelać bezpośrednio na bramkę! Można podać, byle do przodu. To się nawet nazywa karny rzut wolny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol hmmm IP: 135.196.183.* 25.10.05, 23:42 ciekawe, ze roznie opowiada sie te same historie.. Odpowiedz Link Zgłoś