Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Engel zwolniony z Wisły

• Gość: marunio Re: Engel zwolniony z Wisły IP: 194.246.107.* 24.10.05, 19:30
        i bardzo dobrze . Zawsze był cienki , jest i będzie.
      • Gość: Pit Engela mi nie szkoda ale Cupal jast niepowazny ! IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.05, 19:32
        Cupal zachowuje sie jak obrazone dziecko, zobaczymy dokad doprowadzi Wisle.
        Moim zdanie i tak miel szczescie ze mial Kasperczaka a Wisla byla w tamtych
        czasach naprawde dobra.
      • filo_de_putino A kim tam grać! Targowisko a nie klub! 24.10.05, 19:33
        Kupić sprzedać i szarpnąć szmal. A kibicom na pożarcie... trenerka co jakiś
        cas.... SUPER MANAGIER Cupiał... wioche robi...
        • Gość: kibic Re: A kim tam grać! Targowisko a nie klub! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:34
          Targowisko to mało powiedziane. Przecierałem oczy ze zdumienia jak widzialem
          reprezentanta Polski i zawodnika wisły jak sączył drinki i jarał fajki podczas
          gry w kasynie. To ma być profesjonalizm - buha haha
          • Gość: znawca Najlepszy po Bońku i Janasie IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:57
            to był najlepszy po Janasie i Bońku trener w Europie...
            • Gość: trybik Re: Najlepszy po Bońku i Janasie IP: *.isp.tvkg.net 24.10.05, 21:06
              Gość portalu: znawca napisał(a):

> to był najlepszy po Janasie i Bońku trener w Europie...

Buuhahaha!!!
              chyba w wypowiedziach do "mediów"
              • Gość: krikot Zaczyna mnie to interesować. Kogo jeszcze Cupiał IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 24.10.05, 23:29
                może zatrudnić? Rehhagela? Trappatoniego? Luxemburgo? Mourinho? I na ile? 2 tygodnie? Buchuchuchuchu! Bardzo mnie cieszą wpadki Cupiała. Niech buli kasą ze sprzedaży maszyn z Ożarowa!
                • sbek Cupiałowa ??? 25.10.05, 00:32
                  Znowu po przekopaniu ogródka na strumyczek, poni c..., będzie podżegać męża do
                  sprzedania innych maszyn z Ożarowa, aby kasa był na nowego trenera albo wiocha
                  sama wyjdzie na boisko rządzić, Żałuję Kasperczaka , Żałuję i Engela, precz z
                  wieśniackim pon prezesem
                  • Gość: ts [...] IP: *.pro.lama.net.pl 25.10.05, 00:53
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: CRAXMEN CRACOVIA na zawsze z KORONA!!!! IP: *.autocom.pl 25.10.05, 02:59
                      pozdro ziomy z Kielc pomscimy was za ten nieszczesny remis... zwyciezymy!!!
          • Gość: ts [...] IP: *.pro.lama.net.pl 24.10.05, 21:02
      • marek10004 Re: dziwaczna logika autora artykulu 24.10.05, 19:36
        Autor twierdzi, iz watpliwe jest ze Kasperczak zgodzi sie na podjecie starych
        obowiazkow. Chcialbym wyjasnic autorowi, bo chyba tego nie rozumie, iz
        H. Kasperczak jest pracownikiem Wisly Krakow. Jako takowy, bedzie musial podjac
        stare obowiazki, jesli otrzyma takowe polecenie sluzbowe. Jesli odmowi, to po
        prostu Wisla przestanie mu placic pensje. Niby proste, ale jak widac nie dla
        wszystkich.
        Notabene, zwolnienie Engela to dobra decyzja. Zla bylo jego zatrudnienie.
      • Gość: romano Takie cioty jak Zieńczuk załatwią każdego trenera! IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:43
        czy nie?
        • Gość: Zieńczuk - cienki Re: Takie cioty jak Zieńczuk załatwią każdego tre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 08:45
          Zieńczuk jest tylko mocny w gębie, za co otrzymał żółtą kartkę w meczu z
          Zagłębiem Lubin, lubi również prowokować innych zawodników i szarpać się z
          nimi,za co otrzymał również żółtą kartkę - tym razem w meczu z Korona Kielce.
          Zieńczuk - żółty lider. Jeśli chodzi o Engela, to największa pomyłka zarządu
          Wisły - lepiej niech się już pogodzi Cupiał z Kasperczakiem, a jeśli nie to
          niech zmieni nazwisko na ZGUPIAŁ.
      • Gość: jebaccraxe [...] IP: *.pro.lama.net.pl 24.10.05, 19:46
      • Gość: rafi No to teraz pora na Antosia Kominka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 19:49
        :-o
        • Gość: marunio Re: No to teraz pora na Antosia Kominka. IP: 194.246.107.* 24.10.05, 19:53
          a może Górala poprosić , chop się może zgodzi
          • Gość: koneser WRESZCZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! IP: *.his.uni.torun.pl 24.10.05, 19:54
        • Gość: mwe Re: No to teraz pora na Antosia Kominka. IP: *.biskupin.wroc.pl 24.10.05, 20:02
          Engel gada głupstwa, ale swoją drogą co mógł zrobić przez 100 dni, jak mu
          jeszcze po drodze opchnęli pół drużyny? Cupiał sprzedał najlepszych piłkarzy w
          kraju, nasprowadzał różnych emerytów, wywalił 2 trenerów w pół roku i myślał że
          będzie lepiej? Wolne żarty!!!
      • tobacco [...] 24.10.05, 20:05
      • Gość: Justin Re: Engel zwolniony z Wisły IP: *.lodz.mm.pl 24.10.05, 20:06
        Proponuję dać ogłoszenie do Rejonowego Urzędu Pracy. 1000 zł miesięcznie na
        rękę + premia za wygrany mecz. Kontrakt jako nagroda za miejsce w UEFA Cup.
        Moskal z Kulawikiem mogą pracować po 500 zł na głowę. W końcu wielu Polaków
        żyje miesięcznie za taką kwotę.
        A tak na serio...dobrym trenerem byłby Henryk Kowalski - znany trener klasy
        okręgowej z Mazur, które jak wiemy są zaglębiem piłkarskim Polski -
        wynagrodzenie proponowane: posiłek regeneracyjny + przyczepa kampingowa.
        Dobrze, dosyć tych złosliwości. Proponuję powrót do Wisły Pana Łazarka.
        Też nie dobrze ?!
        Jan Tomaszewski - moje ostatnie słowo. Proponowane wynagrodzenie - puszki po
        piwie.
      • tomasymzsliwiec Re: Engel zwolniony z Wisły 24.10.05, 20:07
        A możeby tak zatrudnić tego speca co Adamka trenuje? Przynajmniej chopoki by
        sie pięknie po mordach lały?
      • Gość: TakiJeden85 Re: Engel zwolniony z Wisły IP: *.metronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:08
        Niezły cyrk w Wiśle jest od jakiegoś czasu...
        Odsuneli Kasperczaka, zatrudnili Liczkę, zwolnili Liczkę, zatrudnili Engela, zwolnili Engela...
        I tak znowuy i tak dalej!
        • Gość: kat Re: KASPERCZAK POWROCI ? IP: *.columbuslibrary.org 24.10.05, 20:17
          Jak beda placic dodatkowe premie to moze powroci. A jak zle Kaspra traktowali
          ostatnio to niech dranie placa zgodnie z kontraktem.
      • Gość: wasz Cze scyzory! Czy juz na dworcu pisdzi? IP: 138.49.32.* 24.10.05, 20:14
        czy juz wieje na dworcu? snieg spadl? jak tam scyzory? Korona wam rozum odbiera?
        pozrdo!
        wasz scyzorek
        • Gość: ts Re: Cze scyzory! Czy juz na dworcu pisdzi? IP: *.pro.lama.net.pl 24.10.05, 21:03
          scyzoryki do debilne chłopczyki ! słyszałem od jednego z kibiców craxy , że to
          same malinowe chłopczyki i w ogóle ciecie niesamowite ! opowiadał mi o akcjach
          kibiców korony - i razem się z nich śmialiśmy ! śmieszni są w ogóle !
          • Gość: legia-wisla 5-1 wisla? cooo? piechna!!!! buhahahahaha!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 24.10.05, 21:39
            • Gość: ek legia ! co ??? TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pro.lama.net.pl 24.10.05, 22:25
              Austria,Zurich itp europejscy kopacze ! ha ha ha ! legia ! co ? Odra wodzisław
              !!!! buchacha ! i to u siebie !
            • Gość: tsw [...] IP: *.pro.lama.net.pl 24.10.05, 22:27
      • Gość: Sokół Ja wam prawde powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:20
        Prawda jest taka, ze to nie Engel rozpieprzyl Wisle, tylko Cupial swoimi
        dziwnymi ruchami.
        1. Zwolnienie Henia, gdzie kazde dziecko wie, ze w Polsce lepszego trenera nie
        znajdzie. A ze wtopil z Valerenga i Tblisi? Nie powiem, ze nic sie nie stalo,
        ale to sie po prostu zdarza i trzeba bylo przejsc nad tym do porzadku dziennego.
        2. Sposob zwolnienia Henia. Cala ta pokraczna szopka skompromitowala caly klub,
        a najbardziej Cupiala, co oczywiscie przelozylo sie tez na zespol. Swoja droga,
        skoro Cupial uwaza sie za takiego bossa pelna geba, to powinien wiedziec, ze
        kontrakt to rzecz swieta, a skoro mial kaprys wywalic Henia na zbity pysk, to
        winien byl mu kwote kontraktowa bez zadnego przekomarzania sie.
        3. Glupie transfery. Jeden Blaszczykowski wiosny nie czyni, a poza tym jest
        jeszcze za wczesnie, zeby oglaszac, ze to wielkie odkrycie. Chlopak mial na
        razie kilka dobrych meczy i nic wiecej. Goraco mu kibicuje i niech nam Kuba
        wyrosnie na swietnego grajka, ale nie badzmy typowymi polskimi
        hurraoptymistami. Popatrzcie tylko na wielki talent Golosia, za szybko nasze
        pismaki zrobily z niego gwiazde i to tylko chlopakowi zaszkodzilo. Szkoda mi
        go, ale mam nadzieje, ze sie jeszcze za siebie wezmie.
        4. Wieczne trzymanie Brożków w rezerwach. Skoro Pawel byl rzekomo szykowany na
        naturalnego nastepce Żurawia, to niech mi ktos do cholery wyjasni, jakim cudem
        ktos chcial go do tej roli przygotowac, dajac mu szanse w 'grywaniu ogonow'.
        Wpuszczac na kilka minut pod koniec meczu. TOTALNA GLUPOTA. W tym upatrywalbym
        przyczyn nieustabilizowanej formy Pawla. Czesto po prostu widac, ze brak mu
        doswiadczenia, ogrania, cwaniactwa, jak zwał tak zwał. A gdzie mial sie niby
        tego wszystkiego nauczyc? W mlodziezowce Żmudy? Wolne zarty. Na marginesie
        mowiac: Żmuda na Żmudź!.
        5. Wypalenie mentalne tej druzyny. Im sie po prostu nie chce chciec. Co
        rozsadniejsi juz wyjechali po nowe wyzwania, niestety i tak o kilka lat za
        pozno (wiadomo o kim mowa). A taki Radek Sobolewski jest niestety juz skazany
        na dozywocie w Krakowie, choc mam nadzieje, ze sie pomyle i ploty o
        zainteresowaniu Hearts sie sprawdza. Pal licho, ze to 'tylko' Szkocja i 'tylko'
        Hearts - niech Radek w koncu ma okazje zmierzyc sie z prawdziwymi twardzielami,
        wyjdzie mu to tylko na lepsze. Cupial! Ty sie chlopie wez za te druzyne
        wreszcie! Sprowadz mlodych, jeszcze niesytych grajkow, nawet z nizszych klas -
        na nasza Orange EkSRAklase wystarcza, zaplacisz im mniej i wszyscy beda
        zadowoleni. A jesli chodzi o nasza pilke to jakis chory mit, ze nasi nie maja
        podstawowego wyszkolenia, za to maja serce do gry. Wg mnie jest prawie
        odwrotnie. Nasi kopnac prosto umieja, ale nie chce sie im rozwijac, bo i tak sa
        finansowo rozpieszczani w takich klubach jak Wisla. Wiec potrzeba przede
        wszystkim prawdziwych facetow z jajami, a nie pieprzone primadonny, wiecznie z
        siebie zadowolone i niemajace wiekszych ambicji niz dobra fura i poklask na
        osiedlu, ze "temu to sie udalo".
        To tyle ode mnie, jeszcze wiele moglbym napisac, ale popierwsze juz mi sie nie
        chce, a po drugie i tak nikt tego nie przeczyta, wiec po cholere heh.
        Jesli ktos mysli podobnie, prosze sie wpisywac. Jesli nie, tez mozecie, byle
        rzeczowo, nie w stylu "Legia to k..." albo "Wisla to k... i ped...". Nie robcie
        wiochy, buraki.
        • Gość: cyg@nek Chciało mi się przeczytać. IP: *.osk.enformatic.pl 24.10.05, 21:39
          1. Wtopa z Norwegami i Gruzinami była wtopą haniebną, ale... Wisła grała! Miała
          styl i można się było wściekać, że nie wykorzystała szans w pierwszych meczach.
          Po meczach z Portugalczykami i rewanżu z Panathinaikosem nie było się nawet o
          co złościć: Wisła była nijaka, słabiutka, a co najgorsze beznadziejna (nie
          miałem nadziei na awans nawet po bramce Sobolewskiego).
          2. Buractwo kosztuje. Niepotrzebne wstręty czynione Kasperczakowi przez Cupiała
          odbijają się dziś czkawą-gigantem. I tak wiadomo było, że Heniowi trzeba będzie
          płacić, więc lepiej było przerwać współpracę godnie, zaprosić Henia na
          świętowanie mistrzostwa Polski(miał w tym swój udział), a dziś...byłby idealnym
          kandydatem, za którego nie trzeba wykładać nawet grosika (ponad to, co i tak
          się wykłada). Grzeczność nic nie kosztuje, a może przynosić zyski.
          3. Transfery? Słabe, poza nielicznymi. Gołoś może grać dobrze najwcześniej w
          przyszłym sezonie. Takie talenty jak Brożkowie w lidze holendreskiej wchodzą do
          składu i grają. Nikt ich nie trzyma pod kloszem, nie "wprowadza" do składu.
          Mają wejść i grać lepiej od tych sprzedanych po ubiegłym sezonie. I grają! U
          nas są jakieś pomysły "wprowadzania do drużyny". Czy ktoś Smolarka "wprowadzał"?
          Paulista ma papiery na granie, ale z kim miał grać, jeśli Wiślacy chowali się
          przed piłką za Portugalczykami? Przecież piłką chcieli w tym meczu grać jedynie
          Paulista i Penksa, a reszt posiadanie piłki traktowała jak dopust Boży. Jak się
          nie lubi być przy piłce, to się nie zostaje piłkarzem.
          4. Sobolewski zrobi karierę w Europie, bo to świetny piłkarz.
          Pozdrawiam.
          • Gość: Sokół Re: Chciało mi się przeczytać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:48
            Ciesze sie, ze sie wpisales, dzieki ;). Szkoda, ze rzadko ktos sie wypowiada
            ciekawie i na temat.
            • Gość: cyg@nek Re: Chciało mi się przeczytać. IP: *.osk.enformatic.pl 24.10.05, 23:09
              Najsmutniejsze jest to, że w Wiśle ma kto grać, ale nie ma drużyny.
              Zwrot "polska myśl trenerska" jest równie zabawny jak zwrot "zaplecze
              intelektualne Samoobrony" lub "parlamentarzyści radzieccy".
              Był Frankowski, a są Głowacki, Kłos, Baszczyński, Brożkowie, Cantoro,
              Sobolewski, Kuźba, Paulista. To powinni być piłkarze, a są "pijanymi dziećmi we
              mgle". W oparciu o takich rutyniarzy można stworzyć silną drużynę. Dołożyć
              kilku młodziaków (wiadomo, że sprawdzi się najwyżej 1/3) i grać.
              Engel mówi, że "przyszedł w trudnej chwili budowania zespołu". A co? chciał
              przyjść na gotowe? Szanse na długoletnie budowanie zespołu mogą mieć trenerzy
              Chelsea, Realu, Barcelony, Bayernu czy Juventusu, ale nie będą mieli takich
              szans trenerzy z ligi polskiej, czeskiej, belgijskiej, a nawet holenderskiej.
              Oni muszą "zbudować" drużynę w ciągu 2-3 miesięcy, a później ich drużyny muszą
              grać i wygrywać. Po sezonie mocno prawdopodobne jest odejście najlepszych
              zawodników i konieczność kolejnego "budowania". Holendrzy wiedzą o tym
              doskonale, już dawno się z tym pogodzili i radzą sobie całkiem nieźle. Uczmy
              się od nich. A jeśli trener nie potrafi dostosować się do tych warunków, to
              niech się nie bierze za Wisłę Kraków, tylko czeka na wolny etat w Chelsea u
              Abramowicza.
        • Gość: lusnia Re: Ja wam prawde powiem IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 25.10.05, 03:52
          ja odpisze poniewaz totalnie nie zgadzam sie z opinia ze heniu to najlepszy
          trener co zreszta sam w swoim poscie podkreslasz to nie kto inny jak wlasnie
          heniu nie chcial brozkow franek zmalazl sie w jedenastce tylko dzieki kontuzji
          kuzby o przegranych pucharowych meczach nawet nie bede wspominal jedyne pare
          meczy w pucharach nazwalbym bardziej sukcesem smudy[mowa tu o pierwszym sezonie
          po przejeciu wisly ]bo to on na ten sukces pracowal heniu przejmujac druzyna
          przyszedl poprostu na gotowe a i sklad mial nie lada na polska lige oczywiscie
          z takimi zawodnikami i ja i ty mielibysmy takie same wyniki z ta druzyna nie
          musielibysmy sie nazywac kasperczak
          • Gość: posener Re: Ja wam prawde powiem IP: *.icpnet.pl 25.10.05, 04:32
            nie zgadzam się tylko z ostatnim zdaniem: ani ja, ani Ty nie mielibyśmy takich
            samych wyników (tzn. ja na pewno, czy Ty jesteś trenerem to nie wiem). Kazdy
            sportowiec, nawet najlepiej wyszkolony technicznie i majacy pojęcie o taktyce
            gry potrzebuje fachowca, który przygotuje go kondycyjnie, zmotywuje itd. A
            właśnie takie "gwiazdki" jak najlepsi polscy płkarze potrzebują szczególnej
            opieki - sami lub pod okiem zbyt pobłażliwego lub nie znającego się na rzeczy
            szkoleniowca to moga wygrywać najwyżej w karty.
            I bardzo dobrze, że ktoś poruszył wreszcie temat idola mas - Frankowskiego.
            Przecież za Kasperczaka to był podstawowy zawodnik... rezerw Wisły. No więc
            jak: Franek jest do dupy zawodnik czy Kacper do dupy trener??? Bo przecież
            najlepszy nie sadza najlepszego na ławie.
        • Gość: chris*** [...] IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 25.10.05, 10:25
        • ferris.b Re: Ja wam prawde powiem 25.10.05, 10:59
          Cupial faktycznie od kilku lat pokazuje, ze byc moze swietnie odnajduje sie w twardym swiecie kabli ale
          networking i kontakty z ludzmi to zdecydowanie nie jego branza. a do tego popisal sie dramatyczna
          glupota nie czytajac uwaznie kontraktu kasperczaka. a glupota kosztuje.
          i kto mialby zostac trenerem? wszyscy mowia: kasperczak. ale czy czlowiek honorowy zgodzilby sie na
          propozycje od czlowieka ktory zachowal sie tak niekulturalnie by nie powiedziec mocniej? czy wrocilby
          do druzyny wiedzac, ze prezes tak naprawde go nienawidzi? no bo czyz moze lubic skoro okazalo sie,
          ze zostal zalatwiony przy pomocy sprawnie skonstruowanego kontraktu? szczerze watpie. moim
          zdaniem nie zobaczymy juz Henia na lawce wisly. a szkoda bo tak jak grala jego wisla, dawno juz nikt
          w polsce nie gral. i nie bedzie gral w najblizszym czasie.

wisla? moim zdaniem w tym skladzie to druzyna skonczona. sa zdemoralizowani pieniedzmi,
          dotychczasowa pozycja w lidze i niemoca na arenie miedzynarodowej. stracili motywacje. potrzeba
          zmienic ten zespol ale nie przez kupowanie 'gwiazd' bo na prawdziwe wisly nigdy nie bedzie stac a te w
          jej zasiegu nie potrafia odmienic gry zespolu. potrzeba mlodych pilkarzy ktorych madry trener
          (HENIU!!!) wychowa na dobrych graczy. i wisla znowu bedzie pieknie grac.

• seilor1 Re: Engel zwolniony z Wisły 24.10.05, 20:24
        Nareszcie może coś zmieni w ich grze, tak jak zmiana trenera w Legii z jacka
        Zielińskiego na pana Darjusza.
      • Gość: Sokół Jurek 3maj sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 20:40
        To jeszcze raz ja, bo zapomnialem napisac: Jurek, trzymaj sie! Dales dupy w
        Korei, to fakt, ale jestes wielkim fachowcem i za to cie cenie. Ten sie nie
        myli, kto nic nie robi. A miec za szefa Cupiala - nie zazdroszcze i wspolczuje.
        Jeszcze kiedys poprowadzisz kadre, wiem o tym, a Franio Smuda co czyni cuda to
        zly prorok, chociaz jego tez lubie. Slowem Juruś: Jeszcze sie taki nie urodzil,
        co by nam zaszkodzil :D. Wrocisz wrocisz jeszcze i to w wielkim stylu ;).

PS: Mimo, ze nie lubie szowinizmu, buractwa i prostactwa - proponuje mala
        dyspense na ten jeden jedyny raz kibicom Wisly: Cupiala pozegnajcie nie bialymi
        chusteczkami tylko srodkowymi palcami. Niech daje na klub kase, skoro lubi
        topic pieniadze w gownie (tym jest niestety w tej chwili nasza liga). Ale na
        Boga! Niech zatrudnia do zarzadzania klubem fachowcow i nie wpieprza im sie w
        kompetencje, bo on sie zna na robieniu kasy, ale nie na pilce!!!
        • Gość: Stacho Jurek wracal do stolicy !!! IP: *.dembego6.waw.pl 24.10.05, 21:54
      • Gość: jacek Engel zwolniony z Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 21:09
        Lothar matthaus nigdy do wisły nie przyjdzie! On zrezygnował z partizanu na
        rzecz wegier bo on sie ozenił z wegierką , ale jak w wisle wierzą to niech wierzą
        • Gość: cyg@nek Przede wszystkim jest kiepskim trenerem. IP: *.osk.enformatic.pl 24.10.05, 23:14
      • Gość: x Podobno Toppmoeller!!! IP: *.crowley.pl 24.10.05, 21:23
        pilka.interia.pl/liga/1/news?inf=679189
      • tomi1972 ANKIETA: Czy Engel musiał odejść? 24.10.05, 21:59
        Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie dot. trenerów w naszej lidze.
        www.ganmat.com
        Anonimowo, bez stresu, bez reklam, za darmo.
      • Gość: BRAWO PAN CUPIAL Re: Engel zwolniony z Wisły IP: *.range86-129.btcentralplus.com 24.10.05, 22:09
        DOBRZE , ZE JUZ PAN CUPIAL ZWOLNIL ENGELA , ON MUSI SIE UCZYC JESZCZE
        TRENERKI , ALE GDZIE INDZIEJ , NIE W WISLE . KASPERCZAK JEST NAJLEPSZYM
        TRENEREM POLAKIEM i w POLSCE .
      • Gość: Grigor Kasperczak wróć! Kto jak nie Ty?! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.10.05, 22:11
      • piotr33k2 Re: Engel zwolniony z Wisły 24.10.05, 22:11
        niema się co dziwić tej decyzji ,odpaść frajersko w atenach to była sztuka sama
        w sobie ,to byl początek ale nie koniec dramatu engela i wisły ,potem żenujacy
        kompromitujacy dwumecz w pucharze uefa z bardzo przeciętną druzyna ,to było juz
        nie do wybaczenia a na koniec doszły ligowe porażki które juz tylko postawiły
        kropke nad i ,powinni nie kombinowąć z zagranicznymi trenerami bo na naprawdę
        dobrych ich nie stać a przecietnych i słabych niewarto ,lepiej powrócić do
        kasperczaka albo zatrudnić smudę który zapoczątkował erę dominacji wisły .
        • Gość: KIBIC POLSKI Re: Engel zwolniony z Wisły IP: *.range86-129.btcentralplus.com 24.10.05, 22:26
          ERE WISLY ZAPOCZATKOWAL PAN CUPIAL , A SMUDA SIE NIE ROWNA
          KASPERCZAKOWI .CZESCY TRENERZY SA DOBRZY . ZNALEZDZ LEPSZEGO OD KASPERCZAKA
          JEDNAG WYDAJE SIE BYC NIEMOZLIWE .
          • piotr33k2 Re: Engel zwolniony z Wisły 25.10.05, 01:40
            w czym naprzykład sie nie równa? chyba tylko i wyłączne w sposobie bycia bo
            napewno nie merytorycznie a juz charyzmatycznie to kasperczak nierówna sie
            raczej smudzie,smuda by nie przeżył takich batów jakie dostał kasperczak kilka
            razy od europejskich cieniasów ,chyba by w szatni nawalł wszystkim po
            mordzie ,styl ofensywny wisły też wprowadzil smuda łaczenie z frankowskim a nie
            kasperczak który przyszedł praktyczniena gotowe ,smuda jest jednak mało
            komunikatywny w relacjach z mediami ,ma też zatargi z niektórymi prezesami i
            działaczami oraz trenerami którzy uważają go za takiego trenerskiego dyzme ale
            wynika to tylko z ich zawiści bo onjest cwńszy i madrzejszy niż siewielu wydaje
            co udowodnil nie raz i nie dwa prowadzac druzyy które pod jego reka zawsze na
            miarę mozliwosci starają sie grac ofensywnie i widowiskowo.
        • Gość: metric Re: Engel zwolniony z Wisły IP: *.nas55.newark2.nj.us.da.qwest.net 25.10.05, 04:11
          krotko to uzasadnie .polski interes i sam cupial ktorego widzialem na hawaiach
          ale z nim nie rozmawialem daleki jest od wszystkich zasad dobrego interesu. co
          ON MOZE zrobic, uczyc aby oddac synowi jezeli go ma zespol ktory za 20 lat
          o0siagnie to o czym WY marzycie obserwator ktory nigdy nie widzial zadnego
          meczu wisly pozdr z nj. Polska prasa jest straszna wezmy przyklad z nba. kibic
          bezstronny . metric. nie wierzcie w marzenia .tylko je robcie.
      • Gość: wojciech niski Panowie i panie przechodzimy kryzys trenerski IP: *.ls.luc.edu / 147.126.95.* 24.10.05, 22:23
      • Gość: mariuszekc Re: Engel zwolniony z Wisły IP: 80.51.250.* 24.10.05, 22:25
        Nareszcieeeeee!!! A z Legii wszyscy sie smiali jak nie umiala trenera
        zatrudnic ... Wiselka ma SUPER TRENERA Kasperczaka a szuka nie wiadomo kogo!!!
        • gizmoj Re: Engel zwolniony z Wisły 25.10.05, 04:09
          Sprzedaja najlepszych zawodnikow zeby zarobic szmalu i wielkie wymagania maja
          od trenerow! Jak ten trener moze prowadzic druzyne wiedzac ze jak tylko jeden
          z jego zawodnikow zacznie lepiej grac to bedzie sprzedany? Dajcie spokoj!
      • ij_crazy Re: Engel zwolniony z Wisły 24.10.05, 23:01
        Był Liczka, był Engel, ale jak był Kasperczak to było wszystko okey. Dobrze by
        było jak Heniu wróci.
      • Gość: zgrzyt cupiał amator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:02
        cupiał to amator i tylko przegrywa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka