botk 26.10.05, 21:28 ktos wie czy Mico Vranjes z Groclinu zagra w najblizszej kolejce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stanley-9 Re: Vranjes Mico 27.10.05, 14:12 Najtrudniej o wiadomości właśnie o piłkarzach z Grodziska,dlatego prośba do kogoś kto ma dostęp do pewnych wiadomości z tego klubu-podziel sie z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
wichura Re: Vranjes Mico 27.10.05, 14:34 Coś dziwni są ci opiekunowie oficjalnej strony Groclinu - nie ma tam nawet słowa o kontuzji Ślusarskiego, ani słowa o Vranjesu i Lasockim (podobno też wątpliwe występy). Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.19 Re: Vranjes Mico 27.10.05, 18:45 Ja mam Vranjesa w kadrze, ale obrona Dyskobolii tak się już rozsypała (Mynar, Cumbev, Przyrowski?) że zrezygnuję z niego w najbliższym meczu. Poza tym grają z Lechem który ma bramkostrzelnych zawodników i po 3 - nowy trener, więc nie wiadomo jak wypadną zawodnicy. Zdecydowałem się postawić na debiutanta w mojej drużynie Kowalskiego z Arki!! Liczę że wygrają do zera, bo Górnik Zabrze zanotował duży spadek formy (nawet w PP 0:3 z Radomiakiem). A o Vranjesa możesz zapytać na forum Dyskobolii. Może tam kibice będą coś więcej wiedzieć na temat jego kontuzji :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_22 Re: Vranjes Mico 28.10.05, 00:22 siema pomoge wam moze troche choc informacje nadal sa niejasne, oto kawalek tekstu ze strony groclinu: "Zapowiedział, że przy kłopotach kadrowych, szczególnie w liniach obronnych, pewne miejsce w meczowej osiemnastce zapewnił sobie młody stoper Adrian Bartkowiak. Może je jednak stracić w ostatniej chwili. Bardzo prawdopodobne jest, że gotowi na derby będą kontuzjowani ostatnio Mico Vranjes, Rafał Lasocki i Radim Sablik." Do tego Ślusarski ma operacje przepukliny inie bedzie gral przez 5 tyg to tyle nie musicie dziekowac Odpowiedz Link Zgłoś
petar Re: Vranjes Mico 28.10.05, 08:39 Kolejna informacja ze stron Groclinu: "Werner Liczka po wczorajszym treningu zabrał 20 piłkarzy na mini-zgrupowanie przedmeczowe. Wśród tej dwudziestki znalazło się aż 3 juniorów: Szymon Kaźmierowski, Adrian Bartkowiak i Jacek Magdziński. Wątpliwy jest za to udział Rafała Lasockiego, który opuścił trening kulejąc.Oto wybrańcy Liczki: Aleksander Ptak, Sebastian Przyrowski, Vlade Lazarevski, Radim Sablik, Dusan Sninsky, Adrian Bartkowiak, Marek Sokołowski, Piotr Piechniak, Michał Goliński, Tibor Sabo, Marcin Radzewicz, Lumir Sedlacek, Marcin Zając, Adrian Sikora, Andrej Porazik, Piotr Rocki, Jacek Magdziński, Szymon Kaźmierowski." Wyglada więc na to, ze Vranjes nie zagra. Podobnie jak Lasocki i Ślusarski. Odpowiedz Link Zgłoś
endrjoos Re: Vranjes Mico 28.10.05, 13:01 drużynę na 12 kolejkę należy ustaiwć do piątku do 20 a więc nie widzę problemu czy vranjes zagra czy nie, około 19.45 będzie wiadomo w 100%, a 15 minut to wystarczający czas na ewentualne zmiany... Odpowiedz Link Zgłoś