Dodaj do ulubionych

Pomoocy!! Intymny problem !!

08.08.11, 21:34
Są wakacje... Za pare dni wyjeżdżam nad morze. Kupiłam sobie śliczny strój kąpielowy ^^<br />
Wczoraj go przymierzyłam, stanęłam przed lustrem.... i się załamałam sciana<br />
W okolicach ud wystawały mi okropne włoski!! Nie wiem czy mogę to ogolić,boję się że mogę sobie coś uszkodzić uncertain A to nie wygląda zbyt estetycznie sciana<br />
POMÓŻCIE MI,CO MAM ZROBIC???
Obserwuj wątek
    • elena_19 Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 08.08.11, 21:37
      Odświeżam ...
      • martuskac Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 08.08.11, 21:42
        no dziewczyno. To należy golić ze względów higienicznych. i nic sobie nie uszkodzić, możesz nawet ogolić wszystko co masz pod kostiumem, aby czuć się pewniej. Powodzenia z maszynką.
      • nnaattaallaa Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 10.08.11, 01:06
        dziewczyno, to normalne, NO STRES, zwykla maszynka ogol sobie to co wystaje lub jak chcesz to nawet wiecej, i nie przestrasz sie jak Ci jakies krostki wyskocza, bo to normalne w tych teerenach. big_grin do roboty smile)
    • weruska1123 Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 09.08.11, 09:53
      Nie wiem sama ale może zapytaj się mamy. Napewno sb nic nie uszkodzisz. Naprawde nie wiem sama co powinnaś zrobić. A jak i ty nie wiesz zabardzo to się poprostu zapytaj mamy smile
      • muffinkaa... Re:Niee.. 09.08.11, 10:08
        Ja nie polecalabym ci tego robic... Beda co rosly jeszcze dluzsze, a ty bedziesz miala coraz wiekszy z tym problem uncertain
        • ice_tea Re:Niee.. 10.08.11, 01:00
          hahahha, to żeś stara dowaliła
    • smileyy776 Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 09.08.11, 10:10
      Powinnaś to ogolić.I nic sobie nie uszkodzisz.Przecież kiedyś będziesz musiała to zrobić...
      • eziek11 Polecam Ci... 09.08.11, 10:13
        po prostu krem do depilacji, a nie maszynkę. Bd miała wtedy pewność, że nic Ci się nie stanie ;p Ale jak wolisz.
    • Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 09.08.11, 10:41
      Moim zdaniem bez problemu możesz je ogolić... Sama tak kiedyś robiłam... Tylko oczywiście musisz uważać, ale uwierz, nic ci się nie stanie... kiss
    • netka_95 :) 09.08.11, 11:21
      W przyszłości i tak będziesz się tam golić big_grin
      Ja bym na twoim miejscu to ogoliła tongue_out
      Powodzenia wink
    • jonas_lover raczej nie masz wyjścia... 09.08.11, 11:45
      ... i musisz ogolić. bo to nie będzie pięknie wyglądało. nic ci się nie stanie, tylko się nie pokalecz maszynką. xD
    • cotton.caandyy. Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 09.08.11, 11:58
      jak się tak boi to niech sb trochę nożyczkami utnie. może niezbyt 'estetyczne' czy coś, ale już takie lepsze , bo nie będzie musiała się do 'cebulek' golić jak nie chce xd
    • ilovevampires16 Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 09.08.11, 23:36
      A gól sobie !
      Tylko ty musisz być ostrożna..
      Wiele dziewczyn z mojej szkoły tak robiło..
    • kaja9970 Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 10.08.11, 00:00
      Jak je bardzo widać to tak. I nic sobie nie uszkodzisz. Nie wiem czy chodzi ci o miejsce intymne, ale jeśli tak to powinnaś się tam ogolić tongue_out Już ja w swoim wieku to robię a ty jesteś starsza i też powinnaś regularnie. Przecież raczej miesiączkujesz !!!!!!!!! tongue_out
    • doggy Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 10.08.11, 01:01
      Urzekła mnie Twoja historia.
    • ice_tea Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 10.08.11, 01:03
      gól, nie pie***l
      • miastowa. Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 10.08.11, 13:27
        Ice_tea popieram
    • sarcia1777 Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 10.08.11, 20:44
      Nie bój się ! Nic sobie nie zrobisz, możesz ogolić. Tylko uważaj żebyś się nie zacięła wink
    • czarna_. Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 10.08.11, 20:50
      radziłabym nie golarką, ale kremem do depilacji do skóry wrażliwej.
    • emmaj660 Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 10.08.11, 21:34
      krem do depilacji i po problemie smilesmile
    • magda_black Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 10.08.11, 22:14
      idź do kosmetyczki na zabieg golenia okolic bikini
      • 6truskaweczka6 Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 10.08.11, 22:38
        depilacja miejsc intymnych to zaden problem, pamietaj jednak zeby kupic po niej jakies probiotyki, szczegolnie jesli zdecydujesz sie na kosmetyczke, ja biore lactovaginal, zeby czasem jakiejs infekcji czy tez grzybicy nie dostac...
    • bellacullenx Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 11.08.11, 15:58
      Możesz, proponuję kupić jakiś krem do depilacji, taki by podczas golenia nie doszło do podrażnienia skóry, bo mogą wyjść Ci krosty. Polecam taki z Isany (rossman). I kup dobrą maszynkę, z ruchomą główką żebyś się nie zacięła.
    • madzia5105 Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 11.08.11, 17:54
      Spokojnie, możesz ogolić smile
    • madalena Re: Pomoocy!! Intymny problem !! 11.08.11, 18:06
      oczywiście, że powinnaś się wydepilować. najlepiej maszynką do golenia (kupisz za ok. 3 zł) a jak nie to delikatniejszy sposób to kred do depilacji (np. veet). miłego wyjazdu smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka