Gość: MACIEK IP: *.range86-129.btcentralplus.com 29.10.05, 19:07 POLSKI FOOTBALL JEST NAJLEPSZY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blaugrana Re:CHYBA TYLKO W POLSCE IP: *.chello.pl 29.10.05, 19:22 Jestes debilem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor Małkowskiego zatrzymał Hearts??? skorygujcie to... IP: *.icpnet.pl 29.10.05, 19:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Hibernian Małkowskiego pokonał Hearts IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.10.05, 19:40 Co za karkolomny tytol tej wiadomosci. Coraz wiecej przykladow nieudolnego jezyka polskiego sie pojawia w polskich gazetach. Odpowiedz Link Zgłoś
kerol102 Re: Hibernian Małkowskiego pokonał Hearts 29.10.05, 19:50 skorygujcie to proszę jak Wam już podpowiedział "korektor",a może nie czytacie swoich "wypocin" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek. Malkowski do kadry? IP: *.chello.pl 29.10.05, 22:02 nie jest naszym najlepszym bramkarzem, ale warto byloby go sprawdzic przed MS w jakims sparingu, im wieksza konkurencja w druzynie tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BatuChan Re: Malkowski do kadry? IP: *.toya.net.pl 29.10.05, 22:26 Janas wie lepiej. Kowalewski nic nie pokazuje od jakiegoś czasu, Małkowski jest prawie w każdym meczu Hibernianu the beściak, ale powołania nie może się doczekać. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichojasny Re: Malkowski do kadry? IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.05, 10:37 ech...kiedy to było jak w śp. Stomilu bronił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Hibernian Małkowskiego pokonał Hearts IP: *.lodz.mm.pl 30.10.05, 19:56 OK. nie jest najgorszy i mówię to serio tylko my Polacy to jesteśmy taką dziwną rodziną która nie uczy się na błędach albo niewiele, ale się kocha...jak tego Małysza czy Pudzianowskiego na przykład. Miałem napisać coś gorzkiego w treści, ale się uspokoiłem i świat wydał mi się piękniejszy. Czyli dobry mamy football i Żurawski niedługo wróci do składu Celticu tzn. usiądzie na ławce rezerwowych, a potem na trybunach bo przecież Celtic to wielki klub. Odpowiedz Link Zgłoś