ssignum 31.10.05, 10:36 Moim zdaniem piłkarze Legii powinni dostać 1 pkt. za liderowanie,bo Legia ma mniej rozegranych meczy od Wisły K.!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwi75 Re: Kto dostanie 1pkt. za liderowanie?WISŁA czy L 31.10.05, 10:39 Argument jest naprawdę bardzo mocny... Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_1_9_8_3 Re: Kto dostanie 1pkt. za liderowanie?WISŁA czy L 31.10.05, 10:49 Gdzie ty żeś wyczytał że Legia ma mniej meczy od Wisły ?? Zastanów sie co ty piszesz. Sprawdź dokładnie a nie głupoty wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
masterpablo Re: Kto dostanie 1pkt. za liderowanie?WISŁA czy L 31.10.05, 11:24 może byś się zastanowil co piszesz?? po pierwsze to wisla ma jeden mecz mniej, a po drugie punkt za liderowanie dostanie wisla, gdyz ma korzystniejszy stosunek bramek!! i nie jest argumentem liczba meczy!! kto ci takie bajki opowiada?? dziadek?? <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: Kto dostanie 1pkt. za liderowanie?WISŁA czy L 31.10.05, 11:25 no to żeś ssigi pojechał... Odpowiedz Link Zgłoś
ssignum sorry mój błąd :] 31.10.05, 11:30 <lol> patrzyłem na jakąś zje..ą tabele ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ronaldico Re: Kto dostanie 1pkt. za liderowanie?WISŁA czy L 31.10.05, 12:14 dogiąłeś ssigi, jesteś 1 w generalce... Odpowiedz Link Zgłoś
ssignum Re: Kto dostanie 1pkt. za liderowanie?WISŁA czy L 31.10.05, 12:26 Pytanie tylko na jak długo ronaldico ;] Odpowiedz Link Zgłoś
t-clapek Re: Kto dostanie 1pkt. za liderowanie?WISŁA czy L 31.10.05, 12:36 ronaldico = clapek zapomniałem się przelogować ;] jeszcze raz gratki :D Odpowiedz Link Zgłoś
rudan Re: Kto dostanie 1pkt. za liderowanie?WISŁA czy L 31.10.05, 14:00 Autor zadał pytanie nie takie całkiem bez sensu, tylko idiotycznie argumentował odpowiedź, którą sam sobie udzielił. Jednak gdyby ktos zapytał w sobotę dlaczego zawodnicy Legii nie dostali punktów za liderowanie, usłyszałby odpowiedź:"bo 12 kolejka nie zostala jeszcze zakończona". Słusznie. Ale nie została jeszcze zakonczona kolejka 4, a w niej juz punkty za liderowanie przyznano. Dlaczego? Odpowiedź jest również prosta:"bo tak uwazała redakcja". Dziekuję. Wystarczy. To jest kolejny argument za likwidacja tego bzdurnego punktu regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś