Gość: neuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 13:01 kto jest tym gejem? dawajcie typy!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PIT Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno IP: 195.20.110.* 07.11.05, 15:55 Odpowiedz Link Zgłoś
spiral_architect Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno 08.11.05, 08:24 Generalnie bardzo znizkowy artykul w wykonaniu MRPW. Wierze, ze to nie poczatek jakiejs dluzszej tendencji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laker Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.11.05, 12:48 e tam fisher , fish to twardziel ja bym typowal kareema rusha Odpowiedz Link Zgłoś
mrpw Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno 08.11.05, 13:38 spiral_architect napisał: > Generalnie bardzo znizkowy artykul w wykonaniu MRPW. Wierze, ze to nie poczatek > jakiejs dluzszej tendencji :) Tendencję zniżkową wykazujemy od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno 09.11.05, 13:12 mrpw napisał: > Tendencję zniżkową wykazujemy od zawsze. Bardzo mądrze. Po zahamowaniu tendencji nie trzeba fruwać aż pod kosz, wystarczy lekko odbić się... od parkietu. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno 10.11.05, 00:35 nie jest tak źle... ja się NBA interesuję średnio, a ostatni mecz oglądałem jeszcze w TVN, więc dla mnie jesteście alfą i omegą. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da markos no ja tez ostatni mecz na tvn +kilka sciagnietych IP: *.gl.digi.pl 10.11.05, 20:00 z neta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R-MAN Re: Fruwając pod koszem: paluszek i główka, ligow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 00:04 Po pierwsze Steve Nash - może i świetnie gra, ale ta fryzura... Po drugie (apropos fryzur) dream duo z Utah - John i Jeff. No powiedzcie mi, że nie wygladają na parę. Poza tym (co sie wyda dziwne) Ray Allen. wiem, wiem - brzmi naiwnie, ale zastanówcie się: do poprzedniego roku był jedynym koszykarzem, który zawsze umiał się stosownie ubrać - tu garnitur, dobra koszula... Wiecie, to brzmi co najmniej podejrzanie. Dalej? Moim zdaniem Ron Artest i Bruce Bowen - tacy silni, wielcy, lubiący czuć na sobie ciało przeciwnika... "przeciwnika" hehe... dlatego wszyscy tak się ich boja. Ale co my tu wyliczamy. Wszyscy koszykarze to geje :] Bo kto "normalny" klepałby się o tyłkach dzień w dzień i nie stałby sie gejem? ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniZnawca Re: Fruwając pod koszem: paluszek i główka, ligow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:37 Proszę sobie trochę poszukać na necie a wtedy wiadomo będzie,że większość z tych panów ma żony i dzieci.Raya Allena córka ma chyba jedno z najpopularniejszych imion córek koszykarzy - Alexis.Inne to A.Jamison i A.Rodman Odpowiedz Link Zgłoś