Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Fruwając pod koszem: paluszek i główka, ligowa ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 13:01
    kto jest tym gejem? dawajcie typy!:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: PIT vin baker IP: 195.20.110.* 07.11.05, 15:40

• Gość: Poluitryras Rasiak IP: *.chello.pl 07.11.05, 15:48
          • Gość: melan wichniarek IP: *.os1.kn.pl 07.11.05, 21:16
      • Gość: PIT Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno IP: 195.20.110.* 07.11.05, 15:55
        • spiral_architect Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno 08.11.05, 08:24
          Generalnie bardzo znizkowy artykul w wykonaniu MRPW. Wierze, ze to nie poczatek
          jakiejs dluzszej tendencji :)
          • Gość: laker Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.11.05, 12:48
            e tam fisher , fish to twardziel ja bym typowal kareema rusha
          • mrpw Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno 08.11.05, 13:38
            spiral_architect napisał:

> Generalnie bardzo znizkowy artykul w wykonaniu MRPW. Wierze, ze to nie poczatek
            > jakiejs dluzszej tendencji :)

Tendencję zniżkową wykazujemy od zawsze.
            • a.adas Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno 09.11.05, 13:12
              mrpw napisał:
              > Tendencję zniżkową wykazujemy od zawsze.
              Bardzo mądrze. Po zahamowaniu tendencji nie trzeba fruwać aż pod kosz,
              wystarczy lekko odbić się... od parkietu.
            • bazyliszek4 Re:mila i derek fisher z tym że mila na pewno 10.11.05, 00:35
              nie jest tak źle... ja się NBA interesuję średnio, a ostatni mecz oglądałem
              jeszcze w TVN, więc dla mnie jesteście alfą i omegą.
              ;-)
              • Gość: da markos no ja tez ostatni mecz na tvn +kilka sciagnietych IP: *.gl.digi.pl 10.11.05, 20:00
                z neta
      • Gość: R-MAN Re: Fruwając pod koszem: paluszek i główka, ligow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 00:04
        Po pierwsze Steve Nash - może i świetnie gra, ale ta fryzura... Po drugie
        (apropos fryzur) dream duo z Utah - John i Jeff. No powiedzcie mi, że nie
        wygladają na parę. Poza tym (co sie wyda dziwne) Ray Allen. wiem, wiem - brzmi
        naiwnie, ale zastanówcie się: do poprzedniego roku był jedynym koszykarzem,
        który zawsze umiał się stosownie ubrać - tu garnitur, dobra koszula... Wiecie,
        to brzmi co najmniej podejrzanie. Dalej? Moim zdaniem Ron Artest i Bruce Bowen -
        tacy silni, wielcy, lubiący czuć na sobie ciało przeciwnika... "przeciwnika"
        hehe... dlatego wszyscy tak się ich boja. Ale co my tu wyliczamy. Wszyscy
        koszykarze to geje :] Bo kto "normalny" klepałby się o tyłkach dzień w dzień i
        nie stałby sie gejem? ;) Pozdrawiam
        • Gość: PaniZnawca Re: Fruwając pod koszem: paluszek i główka, ligow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 13:37
          Proszę sobie trochę poszukać na necie a wtedy wiadomo będzie,że większość z
          tych panów ma żony i dzieci.Raya Allena córka ma chyba jedno z
          najpopularniejszych imion córek koszykarzy - Alexis.Inne to A.Jamison i
          A.Rodman

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka