Gość: listek IP: 62.244.137.* 10.11.05, 11:46 Trwają negocjacje, może w BTŻ będzie jeździł Janusz Kołodziej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibic.zalogowany Re: Chcemy Kołodzieja!!! 10.11.05, 12:50 mów za siebie drogi kolego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Chcemy Kołodzieja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:03 Listek pisze prawde: Kolodziej bedzie jezdzil na torze BTZ jak na mecz przyjedzie Tarnow. Znow sie wtedy w Bydzi bedzie dzialo, az Rzym zadrzy w powalach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Chcemy Kołodzieja!!! IP: *.tvgawex.pl 10.11.05, 16:12 juz wspolczuje wlascicielowi legendarnej bądz co bądz karczmy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg wolę 'Grega' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 17:05 Walaska, już drugi dzień Express sugeruje właśnie to nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: wolę 'Grega' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 07:52 Oby z tych 2dniowych sugestii nie pozostał 2gi Grzegorz - Kłopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faneeczka Re: wolę 'Grega' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 15:31 Ja w sumie nie mam nic przeciwko jednemu jak i drugiemu , dobry senior by sie przydał. A jeszcze w przypadku ,gdyby marudzący Sawina nie podpisał to już wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: wolę 'Grega' 12.11.05, 16:43 No proszę, proszę .. co ja słyszę...Taka beznadziejna ta Unia Tarnów, ma tylko kasę, nie ma swoich zawodników... aż tu nagle ktoś chce naszego wychowanka??? Nie wstyd Wam chceć kogoś z tej beznadziejnej Unii???? Tarnowianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: wolę 'Grega' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:49 Moja droga, od dziś będę twierdził że nie ma kawałów o blondynkach - to sama prawda! Przecież ty nic nie zrozumiałaś a do tego jeszcze puknęłaś jak chory w basen - bez czucia Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Przykre, ale Kolodziej nie przyjdzie do Bydzi 12.11.05, 23:31 Kolodziej idzie do Wrocka, mial odejsc z Gollobami do Rzeszowa, ale Wrocek przebil oferte. Odpowiedz Link Zgłoś
czawez NIE-CHCEMY Kołodzieja w Bydzi 13.11.05, 10:35 Oczywiście mówię za siebie. Kołodziej nie szanuje kości rywali! Nie lubię go. Jest strasznie zapatrzony w siebie. Może w jego wieku i przy tych medalach, które zdobył to jest wytłumaczalne w jakimś stopniu. Ja jednak wolę ludzi z odrobiną pokory. Do tej pory miał super motorki za petro złotówki i sobie świetnie radził. Zobaczymy jak to będzie wyglądało bez pomocy wielkiego petro-brata! Odpowiedz Link Zgłoś