Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chcemy Kołodzieja!!!

IP: 62.244.137.* 10.11.05, 11:46
    Trwają negocjacje, może w BTŻ będzie jeździł Janusz Kołodziej!
    Obserwuj wątek
      • kibic.zalogowany Re: Chcemy Kołodzieja!!! 10.11.05, 12:50
        mów za siebie drogi kolego!!!
        • Gość: iks Re: Chcemy Kołodzieja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:03
          Listek pisze prawde: Kolodziej bedzie jezdzil na torze BTZ jak na mecz
          przyjedzie Tarnow. Znow sie wtedy w Bydzi bedzie dzialo, az Rzym zadrzy w
          powalach
          • Gość: byzydura Re: Chcemy Kołodzieja!!! IP: *.tvgawex.pl 10.11.05, 16:12
            juz wspolczuje wlascicielowi legendarnej bądz co bądz karczmy :)))
            • Gość: greg wolę 'Grega' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 17:05
              Walaska, już drugi dzień Express sugeruje właśnie to nazwisko
              • Gość: Szrek Re: wolę 'Grega' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 07:52
                Oby z tych 2dniowych sugestii nie pozostał 2gi Grzegorz - Kłopot
                • Gość: faneeczka Re: wolę 'Grega' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 15:31
                  Ja w sumie nie mam nic przeciwko jednemu jak i drugiemu , dobry senior by sie
                  przydał. A jeszcze w przypadku ,gdyby marudzący Sawina nie podpisał to już wogóle.
                  • lemuriza Re: wolę 'Grega' 12.11.05, 16:43
                    No proszę, proszę .. co ja słyszę...Taka beznadziejna ta Unia Tarnów, ma tylko
                    kasę, nie ma swoich zawodników... aż tu nagle ktoś chce naszego wychowanka???
                    Nie wstyd Wam chceć kogoś z tej beznadziejnej Unii????
                    Tarnowianka
                    • Gość: Szrek Re: wolę 'Grega' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:49
                      Moja droga, od dziś będę twierdził że nie ma kawałów o blondynkach - to sama
                      prawda! Przecież ty nic nie zrozumiałaś a do tego jeszcze puknęłaś jak chory w
                      basen - bez czucia
      • arius5 Przykre, ale Kolodziej nie przyjdzie do Bydzi 12.11.05, 23:31
        Kolodziej idzie do Wrocka, mial odejsc z Gollobami do Rzeszowa, ale Wrocek
        przebil oferte.
        • czawez NIE-CHCEMY Kołodzieja w Bydzi 13.11.05, 10:35
          Oczywiście mówię za siebie.
          Kołodziej nie szanuje kości rywali! Nie lubię go. Jest strasznie zapatrzony w
          siebie. Może w jego wieku i przy tych medalach, które zdobył to jest
          wytłumaczalne w jakimś stopniu. Ja jednak wolę ludzi z odrobiną pokory. Do tej
          pory miał super motorki za petro złotówki i sobie świetnie radził. Zobaczymy
          jak to będzie wyglądało bez pomocy wielkiego petro-brata!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka