Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pojedynki-propozycja

10.11.05, 18:22
    W tej chwili pojedynki sms - internet, tocza sie właściwie o pietruszkę. Choć
    nie przeczę, że jako zdobywca najwiekszej liczby pkt(dotychczas) w
    pojedynku, liczę na pikną nagrodę. Jednak to dotyczy jednostki. A co z
    pozostałymi? A może by tak od nowego sezonu zrobić tak:
    wygrywają pojedynek w kolejce internauci
    Obserwuj wątek
      • pepe293 Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 18:28
        całekiem dobry pomysł. Jestem za!!:)
      • tektur Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 18:45
        Przypomina odpowiedzialność zbiorową.Przerabiane z fatalnym skutkiem.
        • dobrek40 Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 18:52
          Mała poprawka. To nie odpowiedzialnośc, a nagroda zbiorowa. Tak jak na meczu.
          Nasza drużyna wygrywa - mamy zysk (pozytywne emocje).
      • olboy Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 18:57
        raczej nie,nie mozna premiowac jednostki jak sam to zaznaczyles.rywalizacja ta
        jest osobnym tworem,ktory nie dotyczy punktacji i kasy pilkarzykow.ale zycze
        zwyciestwa i ciekawej nagrody. poz....
        • dobrek40 Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 19:01
          Moja propozycja ma na celu zwiększenie zainteresowania pojedynkiem, bo w tej
          chwili obchodzi on w każdej kolejce tylko biorących w nim udział i jego
          przyjaciół. A tak to wiwaty, doping, serpentyny i morze emocji!!!! Choć
          przegranym, mogło by sie dostac "po uszach". Jak w realu.
      • przemek.22 Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 19:01
        Chociaż reprezentuję internautów, to jednak nie uważam że jest to dobre
        rozwiązanie z tymi premiami :P.
        • dobrek40 Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 19:14
          Internauci są tak "mocni" w tym sezonie, gdyż sms-owców jest chyba tylko
          garstka. Nie moze być inaczej, skoro Gazeta woli napisać o "trzygłowej krowie"
          i zatwardzeniu u Marcinkiewicza,zamiast propagować na swoich łamach Piłkarzyków.
          A pamiętam jak grało set-tysięcy ludzi. Może w przyszłej edycji sms-owców
          będzie więcej i to oni będą z nami wygrywać? Któż to wie?
          • skay2 Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 19:30
            pomysł fajowy(zwłaszcza że internauci sa lepsi)
            ale Redacja napewno czegos takiego nie wprowadzi...
            • dobrek40 Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 19:45
              Skoro tak często zaskakują nas in minus, to czyż nie może być czasem odwrotnie?
      • t-clapek Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 20:34
        jestem zdecydowanie przeciw... a czemu, to już można wywnioskować z logicznego
        myślenia
        • marcindodo Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 21:21
          dobrze by było, gdyby za zwycięstwo internautów internauci dostawali 100 tys.
          zł a za ogólne wygranie 1 mln
          • kordzio1 Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 21:52
            moze ciekawiej by bylo gdyby za porazke jednej druzyny (internautow lub
            smsowcow) byla jakas symboliczna premia, np. jeden transfer gratis, w nastepnej
            kolejce(chodzi o te-3p), albo symboliczna doplata 0,1mln, albo dla zwyciezcow
            +0,1mln a przegranych -0,1, ale mi w sumie jest dobrze jak jest, tylko chcialbym
            np. gdybym zagral w pojedynku i wygral nagrode nawet czysto pamiatkowa, jakas
            koszulke z rysunkiem pilkarzykow i dopiskiem zwyciezca pojedynku
            ---
            www.legialive.pl/
            www.pogon.v.pl
            • mik20 Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 22:07
              Sam podbiłem ten rekord 33pkt różnicy i jestem przeciw.
              • t-clapek Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 22:11
                o czym my w ogóle rozmawiamy... to nie ma najmniejszego sensu kiedy intenautów
                jest 95% wszystkich prezesów... a tak poza tym jak już wiele razy wspomniano -
                nie mieszajmy różnych managerów z piłkarzykami
                • kordzio1 Re: Pojedynki-propozycja 10.11.05, 23:11
                  no mi zasadniczo dobrze jest jak jest, ale jak bym bral udzial w pojedynku i bym
                  wygal to bym chcial dostac taka symboliczna pamiatke, w tej edycji to jest i tak
                  raczej nie realne dla mnie bo jesli zgloszenia sa w piatek to ja spedzam caly
                  dzien na uczelni i jesli zdolam na chwile wrocic to ewentualnie staram sie do
                  ŁKS malysz ligi wyslac info czy cos sie zmienilo od czwartkowego maila w
                  skladzie pogoni, zjem cos i spadam, a jesli w czwartek to akurat w teych porach
                  kiedy sa zgloszenia mam cwiczenia, alebo jesli mi sie chce pojsc to wyklad, ale
                  bylo by milo miec np. kodzulke z inf. ze bylem zwyciezca pojedynku:)
      • dobrek40 Re: Pojedynki-propozycja 11.11.05, 00:14
        Im wiecej rywalizacji na róznych polach, tym lepiej. Mozna ustanowić róznę
        bonusy. To jest kwestia dyskusji. A taka rywalizacja ma sens, dopiero gdy sily
        obu stron sa choć odrobine zrównoważone. Tak, że to tyczy się przyszłej edycji.
        Mam nadzieje, że to dla niektóregoś logiczne.
        • marwi75 Re: Pojedynki-propozycja 11.11.05, 10:27
          Już dawno pisałem że aby zachęcić ludzi do udziału w pojedynku należałoby
          ufundować dla zwycięzcy jakąś nagrodę. Ale nie może to być nagroda związana z
          samą grą która wprowadzałaby zasadę "nierówności". Nie moga to więc być ani
          dodatkowe punkty ani kasa. Najlepiej gdyby był to jakiś gadżet związany z
          Piłkarzykami. Myślę że to wystarczyłoby do wyróżnienia zwycięzców pojedynków.

Dla urozmaicenia tej rozgrywki można by było np. zrobić pojedynki poszczególnych
          lig specjalnych (regionalnych i zespołowych). Czyli wybierać jednego uczestnika
          np. ligi mazowieckiej i śląskiej, Legii i Wisły itd. Nawet można prowadzić ligę
          (terminarz dokładnie taki jak ligi jeśli chodzi o zespoły) i wtedy w każdym
          tygodniu będzie 8 pojedynków. A zawodników wybierać losując jakiś numerek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka