Gość: deeyv IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 18:45 ale MORDA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktosiek Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 18:50 Moze lepiej, by na początku powalczył z jakimś juniorem. Jest nadzieja,ze podczas walki z małolatem nie pryśnie z ringu, a to przecież potrafi najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NetBandzior Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.10.02, 19:45 Nie darzę sypatią ani Gołoty, ani Salety. Jednak ten drugi wydaje mi się bardziej chłopcem od reklam kom. i nędznych rólek filmowych (MłodeWilki), niż maszyną do boksowania. Gołota powinien mu przeczepać ten medialny tyłek. Saleta jak chce coś pokazać, to niech wreszcie zajmie się porządnym boksowaniem. Ostatnie jego walki to tylko śmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 19:54 niech gołota najsampierw powalczy z cieniem to może nie ucieknie,a saleta natomiast może nie przegra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksior Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.hrz.tu 09.10.02, 20:23 Saleta chce sie zgodzic na te walke ?!? Naprawde nie wiedzialem, ze ma sklonnosci samobojcze ... (no chyba ze liczy , ze wielki Endrju znowu spieprzy z ringu :DDDDDDDDDD ) Maksior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: 150.210.177.* 10.10.02, 01:32 Walka Tysona z Golota nie odbyla sie w 1999 tak jak mowi artykul tylko w 2000 roku- to moje male sprostowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 10.10.02, 07:28 Nie ma już czego się bac. Andrew jest słabiutki, dostanie łomot od Salety i dopiero będzie obciach :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wortal Bzdura, Saleta nie ma szans z Gołotą -jeśli ten .. 10.10.02, 15:30 Gość portalu: Figo napisał(a): > Nie ma już czego się bac. Andrew jest słabiutki, dostanie łomot od Salety i dop > iero będzie obciach :-))))))))) Bzdura, Saleta nie ma szans z Gołotą -jeśli ten w porównywalnej formie co kiedyś. Nawet nie musi mieć szczytowej formy żeby takiego Salete pokonać. Zobacz jak sobie radził Gołota z amerykańskimi bokserami ,tylko tym 2 najlepszy nie sprostał (Lenox i Tyson). A Saleta przegrywał z murarzami z Europy. Gdzie tu porównanie. Zapraszam na: www.wortal.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuks Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.loftlina.is 09.10.02, 20:27 Mam nadzieję,że Gołota przemyślał swój powrót na ring,bo chyba bym nie zniósł jego powtórnej ucieczki i kompromitacji.Także jako kogoś ,kto owijał się w polską flagę i był dumny ze swojej polskości.A tak to tylko wstydu było co niemiara.Pan Saleta natomiast niczego jeszcze nie osiągnął jako bokser-więc do boju !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zby Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 21:43 Jak Endrju zastosuje swoja dawną wypróbowaną technikę, znaną powszechnie jako Cios Gołoty to p. Saleta będzie mógł boksować z kobietami. Tyle, że jest problem, tam jest Agnieszka. Oj wielki mistrz p.Saleta bedzie miał i tam ciężko. Nie lepiej było by dalej reklamowac komórki. Do boksu to sie napawdę nie nadaje, a wciąż boksować kelenerów!? Przecież to nie wypada w tym wieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: douglasmclloyd Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: 208.254.151.* 09.10.02, 23:56 Znowu ucieknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esc Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 00:03 Jedno jest pewne walka będzie ciekawa. Mimo wszystko stawiam na Saletę. Tzn. będę mu kibicował. Gołota ostro mnie zawiódł ostatnim razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.sympatico.ca 10.10.02, 04:38 Zastanawia mnie tylko kto bylby jeszcze chetny ogladac Golote wringu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żeliko Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: proxy / 212.244.106.* 10.10.02, 08:03 Niech ktoś przypomni Salecie nazwisko Mavrović :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb73 Gołota to luj IP: *.dip.t-dialin.net 10.10.02, 09:15 jakim cudem taki smiec golota moze jeszcze wyjsc na ring? chyba jako panienka z numerem rundy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marol Re: Gołota to luj IP: *.crowley.pl 10.10.02, 09:41 Chcialbym bys mial okazje powiedziec mu to w oczy... Znalazl sie internetowy wiraszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marol Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.crowley.pl 10.10.02, 09:40 Hit sezonu! Walka Andrzeja Lekliwego i Przemyslawa Megalomana. Mimo wszystko mam nadzieje, ze Saleta dostanie "becki" od Goloty. Ten drugi pokazal, ze boksowac potrafi i robi to bardzo dobrze (pomijam kwestie psychiki), pierwszy zas glownie o swoich umiejetnosciach opowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tysslen No to po Salecie... IP: 213.17.165.* 10.10.02, 10:05 ...jeśli faktycznie do tej walki dojdzie. Gołota owszem zwiał z ringu przed Tysonem, ale należy pamiętać, że mimo wszystko dobrym bokserem jednak był. I jeśli faktycznie wznowił treningi i dojdzie do formy jaką miał np. w walkach z Bowie'm albo nawet z Grantem (który defacto już w pierwszej rundzie leżał na deskach, to nie daję dużych szans Salecie. To tak jakby polonez zderzył się z czołgiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwik Re: No to po Salecie... IP: *.chello.pl 10.10.02, 13:12 oj, obawiam sie , że koledzy moga miec rację - gołoty historie znamy ale mimo wszystko obycie(obicie) jakie zdobył z czołowymi murzynami powoduje, że jest duzo lepszy od salety.bije chyba mocniej - duzo mocniej , a ponieważ zdaje sie za saleta nie przepada to pan przemysław ma szanse stac sie w wyniku tego pojedynku "mniej medialny"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi nie rozśmieszajcie mnie!!! IP: 193.109.123.* 10.10.02, 11:28 przecież to żałosne i śmieszne!!! przecież ani jeden ani drugi do niczego się nie nadaje!!! mamy młodszych i lepszych technicznie - robicie nagonkę prasową na tych pseudo pięściarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
l8ek gołota sucks!!!! 10.10.02, 12:01 niech lepiej gołota żyję z pensji swojej żony a nie robi popeline na cały świat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: proxy / *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 12:25 Po tym co ANDREW zrobił trzy lata temu powinien zaszyć się w afrykańskim buszu i nie pokazywać się światu.Ns pajac powinien iść do psychiatry i rozpocząć pracę nad sobą a nie wracać na ring. JEŻELI KOGOŚ OBRAZIŁEM,TO PRZEPRASZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDMO Gołota? kto to jest IP: proxy / *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 12:46 Po tym co nasz pajac pokazał trzy lata temu powinien schować się w afrykańskim buszu a nie wracać na ring.To była tak wielka kompromitacja,że ANDREW POWINIEN CHYBA ZMIENIĆ ZAWÓD!!! JEŻELI KOGOŚ OBRAZIŁEM,TO PRZEPRASZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksior Re: Gołota? kto to jest IP: *.hrz.tu 10.10.02, 14:36 Praca z indywidualnym psychologiem moglaby dac niezle efekty (vide Malysz), problem tylko w tym, ze Endrju nie stal sie przez te dwa lata mlodszy. Mimo wszystko moglby nas jeszcze zadziwic, chociaz w USA juz nikt mu chyba nie da kolejnej szansy. Tak czy owak na Przemka wystarczy moim zdaniem z naddatkiem ;) Muchos pozdros :)) Maksior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek_ok Re: Gołota? kto to jest IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 16:32 Nigdy nie lubilem Salety jako boksera, bo wedlug mnie sie do tego nie nadawal i nie nadaje. Ale jezeli bedzie bil sie z Golota to me we mnie wielkiego kibica. Po ostatnich wypowiedziach Goloty jeszcze bardziej utwierdzilem sie w fakcie ze Andrzejek to frustrat i osilek bez krzty honoru ktoremu ktos (a najlepiej nienajlepszy bokser pokroju Salety) powinien obic morde. Przemek do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocky Jakoś nie zapomniałem wstydu za Gołotę IP: 62.233.159.* 10.10.02, 16:51 Zhańbił Polskę w bokserskim świecie, każdy kto pomyśli o polskim bokserze myśli o uciekajacym z ringu Gołocie. Dobrze że Saleta nie ucieka i mam nadzieje że jak dojdzie do pojedynku to pokona tego tchórza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakowiak Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.wieniawa.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 17:31 Kpina z ludzi. Gołota powinien macać jaja kurom, a nie walczyć w boksie. Sprzedał walkę z Tysonem, to niech teraz sprzedaje warzywa w Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 10.10.02, 18:29 tylko co to wszystko ma wspolnego ze sportem. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulfon7 Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.pk.edu.pl 10.10.02, 19:57 Chyba Gołota już dawno przed nikim nie uciekał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David z Toronto Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.sympatico.ca 11.10.02, 03:00 Jestem ciekawy jak zakonczylaby sie walka miedzy Golota i Arturem Sosnowskim, albo Saleta i Albertem. Osobiscie nigdy nie widzialem Alberta w akcji, ale naczytalem sie ze jest podobno bardzo dobry. Jesli chodzi o Andrzeja, mysle ze powinnismy zapomniec o przeszlosci i okazac mu wsparcie. Niech go zmotywuje poparcie polskich kibicow. Ja osobiscie wierze ze jesli wezmie sie w garsc to niejednego przeciwnika wyniosa z ringu. Andrzej powinien popracowac nad szybkoscia ciosow i byc tak nastawionym do walk jak byl nastawiony do walki z Bowem. Popatrzmy trzezwo, przeciez Andrzej nie mogl wygrac z Bowem, mimo tego ze dwa razy "wygral". W tym okresie Bowe byl bardzo znany i napweno bylo zaaranzowane ze Andrzej nie moze wygrac. Jakby to wygladalo w swiecie bokserskim ze malo znany, bialy bokser z Polski, pokonal Bowa. Wedlug mnie Andrzej pokazal co potrafi i kazdy kto widzial te dwa pojedynki dobrze wie kto naprawde je wygral. Andrzejku, trenuj ciezko, pokaz tym wszystkim ktorzy watpia co naprawde potrafisz. Teraz masz okazje pokazac swoje umiejetnosci i talent. GO ANDREW GO!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Walka Gołota - Saleta w maju? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 11.10.02, 08:28 a kto to jest ten go andrew go.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax Saleta IP: *.ite.waw.pl 11.10.02, 13:35 Dziwię się Salecie ......... > Jesli chodzi o Andrzeja, mysle ze powinnismy > zapomniec o przeszlosci i okazac mu wsparcie. Moge mu wrzucic do kapelusza niklowa monete, jako wsparcie. > Andrzej powinien popracowac nad szybkoscia ciosow i byc > tak nastawionym do walk jak byl nastawiony do walki z Bowem. Przecież A.Golota z zadnym znaczącym bokserem w zyciu nie wygral. Jedyne udane pojedynki odbył w knajpie, o ile dobrze pamietam gdzies pod Wloclawkiem. Jak przyszlo mu stanac przeciwko prawdziemu bokserowi, to ... uciekl. A te ciosy w krocze ? Tez mamy o nich zapomniec ? Przeciez to chuligan, a nie bokser. Saleta, zaloz sobie profilaktycznie podwojny ochraniacz na j..a !!! > GO ANDREW GO!!!!!!! out Odpowiedz Link Zgłoś