dobrek40 18.11.05, 18:23 Właśnie sprzedałem obrońcę i nie mam mozliwości kupić innego. Otrzymuje komunikat "błąd na stronie" Chyba sie zaraz troche wkurzę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobrek40 Re: Co do diabła??? 18.11.05, 19:46 I nadal zadnej reakcji. Amba i cisza, a czas mija!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gondro Re: Co do diabła??? 18.11.05, 19:50 Mi sie na loginie bigos5715 ktos wlamal na konto i zmienil haslo. I to w trakcie uzytkowania!!! napisalem do nich list a oni nawet nie odpowiedzieli. I to nie jest blahostka. Przecierz ktos ominal ich zabezpieczenia. Szkoda bo bylem na 646 miejscu (czy cos takiego). Olewaja nas nawet w tak waznej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Co do diabła??? 18.11.05, 19:55 Do dziś, Twoje opowiadanie traktował bym jako s-f. Do dziś. Teraz zacznę wierzyć w spiskową reorie dziejów (gry). Jestem-przepraszam za słownictwo- niesamowicie wku..ony!!!!!!!!!!! Własnie jakiś debil(bo w czynniki techniczne zaczynam coraz mniej wierzyć) wywalił moją najlepszą druzyne z zabawy. Przypadek? Nie sadze!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Co do diabła??? 18.11.05, 20:15 I się "posrało". Sorki za słownictwo, ale przez jakiegoś kretyna z redakcji, który nie dopilnował, aby strona właściwie funkcjonowała, wypadłem z rywalizacji. sprzedałem Vrajensa i chciałem kupić Kiełbowicza. Kasy mam w bród i dupa. To jakieś kpiny z graczy, ignoranta odpowiedzianlego za funkcjonowanie strony!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gondro Re: Co do diabła??? 18.11.05, 20:30 I tak stoimy z nimi na straconej pozycji. Pisze sie do nich, a oni i tak maja wszystko w d..pie i nie odpisuja. No bo trzeba cos zrobic. Ciekaw jestem tylko czy to rozkaz z gory czy tym na dole nic sie nie chce robic. Odpowiedz Link Zgłoś
becks00018 Re: Co do diabła??? 18.11.05, 22:39 popieram popieram popieram!!!leca w gumki na calego ,PANSTWO W PANSTWIE!!!!! A panowie odpowiedzialni za ta zabawe po prostu sie kompromituja,od razu zaznacze ze nie chodzi mi o to ze komus nie wyskoczylo okienko i nie mogl dokonac zakupu,mowie o innych sprawach troche powaznijeszych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin685 Re: Co do diabła??? 19.11.05, 21:21 ty gondro jeśli nie znasz hasła to jak to piszesz?? a jeśli już to hasło zmienia się nie na piłkarzykach tylko wchodzissz na swój e-mail na gazecie i tam masz zmień pytanie/hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 08:06 Odpocząłem przez dwa dni, odreagowałem stres zwiazany z w (sorki) "wydymaniem" mnie z zabawy. Pomyślałem sobie, że kupię wreszcie tego zawodnika. Mam w końcu kupę niepotrzebnej kasy. Jednak okazuje się, że mam chyba jakiś PIEPRZONY, STADIONOWY ZAKAZ. Nadal mjam komuniat, na pasku : "gotowe, ale wystapiły błędy na stronie". Dwa (z górą) dni to za mało czasu, aby "Netowe Orły" z redakcjii usunęły błąd? Za dużo wymagam? Żądam wyjaśnień. Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 08:12 może usunięcie wszystki tymczasowych plików internetowych i cookisów coś pomoże ??? Próbowałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 08:26 Ustawień kompa nie zmieniałem przez pół roku i nie było dotąd problemów. Spróbowałem z dwóch innych przegladarek i dzieje sie tak samo. Usunąłem cookie ia nadal nic. Dzięki za radę. Zresaztą, nie ja jeden (jak czytam), to miałem i nadal mam. Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 08:30 To zdecydowanie wina bazy danych i obawiam się dopóki nie zrobią przeliczenia to nic się nie zmieni. Niestety tak to jest jak nikt przez weekend nie kotroluje działania serwerów i bazy danych. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 09:42 Dzięki Marwi za pomoc. Lecz to nie zmienia faktu, że zostałem przez redakcję ewidentnie przekrecony i nie usłyszałem jeszcze słowa wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 11:45 Zapewniam, że w prezypadku braku reakcji na moje wątki, podniosę larum, które nie bedzie słychac jeno wyłącznie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
austria Re: Co do diabła??? 21.11.05, 11:51 Dzisiaj się ta sprawą zajmiemy, jutro odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
gondro Re: Co do diabła??? 21.11.05, 14:50 Prosilbym tez o zajecie sie moja sprawa. Moj drugi login to bigos5715. Niestety w czasie uzytkowania ktos sie wlamal mi na konto i zmienil haslo. czy jest mozliwosc odzyskania skladu? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 15:25 Dziękuję i czekam. Przypominam, że wysłałem list PRZED upływem terminu z opisem co chcę zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Co do diabła??? 22.11.05, 18:36 Nadal czekam. Jestem jeszcze spolegliwy i spokojny, mimo wykasowania (jakim prawem????!!!!), mojego wątku o chowaniu przez redakcję "głowy w piasek". Jeszcze jestem Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Co do diabła??? 25.11.05, 19:35 Niesłowność, aż zęby bolą. Nie chcę być impertynentem, ale brzydkie słowa cisną sie na usta. Odpowiedz Link Zgłoś
gondro Re: Co do diabła??? 25.11.05, 19:40 wiedzialem ze tak bedzie. widac najlepiej zalozyc 50 druzyn i jak ci sie jedna wykasuje to pozostanie 49. Teraz place za to ze mialem dwie druzyny. Mam jedna, no ale coz. Do tysiaca awansowale:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Co do diabła??? 27.11.05, 17:03 Powtórzę. Co do diabła???!!!!! Miałem obiecaną odpowiedź i nic!!!!!!!!! Dzisiaj mogłem wreszcie zakupić zawodników, tylko po co? Wyrolowano mnie bez mydła. Sposób na pokonanie "przyjaciół królika"? Nadal czekam na odpowiedź, ale jakoś bardziej nerwowo. Odpowiedz Link Zgłoś