Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co do diabła???

18.11.05, 18:23
    Właśnie sprzedałem obrońcę i nie mam mozliwości kupić innego. Otrzymuje
    komunikat "błąd na stronie" Chyba sie zaraz troche wkurzę!!!!
    Obserwuj wątek
      • dobrek40 Re: Co do diabła??? 18.11.05, 19:46
        I nadal zadnej reakcji. Amba i cisza, a czas mija!!!!!!!!
      • gondro Re: Co do diabła??? 18.11.05, 19:50
        Mi sie na loginie bigos5715 ktos wlamal na konto i zmienil haslo. I to w
        trakcie uzytkowania!!! napisalem do nich list a oni nawet nie odpowiedzieli. I
        to nie jest blahostka. Przecierz ktos ominal ich zabezpieczenia. Szkoda bo
        bylem na 646 miejscu (czy cos takiego). Olewaja nas nawet w tak waznej sprawie.
        • dobrek40 Re: Co do diabła??? 18.11.05, 19:55
          Do dziś, Twoje opowiadanie traktował bym jako s-f. Do dziś. Teraz zacznę wierzyć
          w spiskową reorie dziejów (gry). Jestem-przepraszam za słownictwo- niesamowicie
          wku..ony!!!!!!!!!!! Własnie jakiś debil(bo w czynniki techniczne zaczynam
          coraz mniej wierzyć) wywalił moją najlepszą druzyne z zabawy. Przypadek? Nie
          sadze!!!!!!!
      • dobrek40 Re: Co do diabła??? 18.11.05, 20:15
        I się "posrało". Sorki za słownictwo, ale przez jakiegoś kretyna z redakcji,
        który nie dopilnował, aby strona właściwie funkcjonowała, wypadłem z
        rywalizacji. sprzedałem Vrajensa i chciałem kupić Kiełbowicza. Kasy mam w bród
        i dupa. To jakieś kpiny z graczy, ignoranta odpowiedzianlego za funkcjonowanie
        strony!!!!!!
        • gondro Re: Co do diabła??? 18.11.05, 20:30
          I tak stoimy z nimi na straconej pozycji. Pisze sie do nich, a oni i tak maja
          wszystko w d..pie i nie odpisuja. No bo trzeba cos zrobic. Ciekaw jestem tylko
          czy to rozkaz z gory czy tym na dole nic sie nie chce robic.
          • pepe293 Re: Co do diabła??? 19.11.05, 14:16
            mnie sie to samo przytrafiło.
      • becks00018 Re: Co do diabła??? 18.11.05, 22:39
        popieram popieram popieram!!!leca w gumki na calego ,PANSTWO W PANSTWIE!!!!!
        A panowie odpowiedzialni za ta zabawe po prostu sie kompromituja,od razu
        zaznacze ze nie chodzi mi o to ze komus nie wyskoczylo okienko i nie mogl
        dokonac zakupu,mowie o innych sprawach troche powaznijeszych!!!
        • marcin685 Re: Co do diabła??? 19.11.05, 21:21
          ty gondro jeśli nie znasz hasła to jak to piszesz?? a jeśli już to hasło
          zmienia się nie na piłkarzykach tylko wchodzissz na swój e-mail na gazecie i
          tam masz zmień pytanie/hasło.
      • dobrek40 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 08:06
        Odpocząłem przez dwa dni, odreagowałem stres zwiazany z w (sorki) "wydymaniem"
        mnie z zabawy. Pomyślałem sobie, że kupię wreszcie tego zawodnika. Mam w końcu
        kupę niepotrzebnej kasy. Jednak okazuje się, że mam chyba jakiś PIEPRZONY,
        STADIONOWY ZAKAZ. Nadal mjam komuniat, na pasku : "gotowe, ale wystapiły błędy
        na stronie". Dwa (z górą) dni to za mało czasu, aby "Netowe Orły" z redakcjii
        usunęły błąd? Za dużo wymagam? Żądam wyjaśnień.
        • marwi75 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 08:12
          może usunięcie wszystki tymczasowych plików internetowych i cookisów coś pomoże
          ??? Próbowałeś ?
          • dobrek40 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 08:26
            Ustawień kompa nie zmieniałem przez pół roku i nie było dotąd problemów.
            Spróbowałem z dwóch innych przegladarek i dzieje sie tak samo. Usunąłem cookie
            ia nadal nic. Dzięki za radę. Zresaztą, nie ja jeden (jak czytam), to miałem i
            nadal mam.
            • marwi75 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 08:30
              To zdecydowanie wina bazy danych i obawiam się dopóki nie zrobią przeliczenia to
              nic się nie zmieni. Niestety tak to jest jak nikt przez weekend nie kotroluje
              działania serwerów i bazy danych.
              • dobrek40 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 09:42
                Dzięki Marwi za pomoc. Lecz to nie zmienia faktu, że zostałem przez redakcję
                ewidentnie przekrecony i nie usłyszałem jeszcze słowa wyjaśnienia.
                • marwi75 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 10:03
                  I zapewne nie usłyszysz...
                  • dobrek40 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 11:45
                    Zapewniam, że w prezypadku braku reakcji na moje wątki, podniosę larum, które
                    nie bedzie słychac jeno wyłącznie na tym forum.
      • austria Re: Co do diabła??? 21.11.05, 11:51
        Dzisiaj się ta sprawą zajmiemy, jutro odpowiedź
        • gondro Re: Co do diabła??? 21.11.05, 14:50
          Prosilbym tez o zajecie sie moja sprawa. Moj drugi login to bigos5715. Niestety
          w czasie uzytkowania ktos sie wlamal mi na konto i zmienil haslo. czy jest
          mozliwosc odzyskania skladu?
        • dobrek40 Re: Co do diabła??? 21.11.05, 15:25
          Dziękuję i czekam. Przypominam, że wysłałem list PRZED upływem terminu z opisem
          co chcę zrobić.
          • dobrek40 Re: Co do diabła??? 22.11.05, 18:36
            Nadal czekam. Jestem jeszcze spolegliwy i spokojny, mimo wykasowania (jakim
            prawem????!!!!), mojego wątku o chowaniu przez redakcję "głowy w piasek".
            Jeszcze jestem
      • dobrek40 Re: Co do diabła??? 25.11.05, 19:35
        Niesłowność, aż zęby bolą. Nie chcę być impertynentem, ale brzydkie słowa cisną
        sie na usta.
        • gondro Re: Co do diabła??? 25.11.05, 19:40
          wiedzialem ze tak bedzie. widac najlepiej zalozyc 50 druzyn i jak ci sie jedna
          wykasuje to pozostanie 49. Teraz place za to ze mialem dwie druzyny. Mam jedna,
          no ale coz. Do tysiaca awansowale:))
          • dobrek40 Re: Co do diabła??? 27.11.05, 17:03
            Powtórzę. Co do diabła???!!!!! Miałem obiecaną odpowiedź i nic!!!!!!!!!
            Dzisiaj mogłem wreszcie zakupić zawodników, tylko po co? Wyrolowano mnie bez
            mydła. Sposób na pokonanie "przyjaciół królika"? Nadal czekam na odpowiedź, ale
            jakoś bardziej nerwowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka