ccckhangoor 19.11.05, 13:53 Wyniki pierwszych spotkań Wakuta Sopot - ŚKC "YYYYY 5:8 Euro 6 - ŚKC "Drwale" 9:4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ccckhangoor wyniki MP Juniorów 2005, Toruń, cz.2. 19.11.05, 17:56 KKC Piechowice - ŚKC "Drwale" 14:4 Euro 6 - KKC Wałbrzych 10:2 Odpowiedz Link Zgłoś
ccckhangoor Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń, cz.3. 20.11.05, 09:07 KKC Piechowice - Wakuta Sopot 12 : 2 KKC Wałbrzych - ŚKC "YYYYY" 10 : 1 Odpowiedz Link Zgłoś
ccckhangoor Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń, cz.3. 20.11.05, 10:30 kontynuując zapodawanie wyników przedstawiam rezultaty pierwszych starć w grupie finałowej: KKC Piechowice - KKC Wałbrzych 12 : 3 Euro 6 - ŚKC YYYYYY 3 : 9 Odpowiedz Link Zgłoś
ccckhangoor wyniki MPJ2005 Toruń, finałowa kolejność 20.11.05, 14:06 w ostatnich meczach grupy finałowej: KKC Wałbrzych - ŚKC YYYYY 9 : 4 KKC Piechowice - Euro6 15 : 3 wcześniej w meczu o 5. miejsce śląskie "Drwale" wygrały z Sopocianami 8:2. Ostatecznie tabela przedstawia się następująco: 1. KKC Piechowice 2. ŚKC YYYYY 3. KKC Wałbrzych 4. Euro 6 5. ŚKC Drwale 6. Wakuta Sopot Odpowiedz Link Zgłoś
karolajna-cocktail Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń, cz.2. 21.11.05, 18:16 I jeszcze sędzia po raz ostatni - małe sprostowanie. KKC Jelenia Góra (no właśnie - jak się dowiedziałam tym razem Piechowice grały jako Jelenia Góra!) grały z ŚKC yyyyy a nie z ŚKC Drwale. Wynik 14:4. Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
13dzikos Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 20.11.05, 19:50 fajnie było zobaczyć curling na żywo :) ta hala nie nadaje się do siatkówki ani piłki bo za niska jest hokeju też nie można uprawiać, bo za mała natomiast do curlingu pasuje jak ulał :D no i fajnie było samemu zagrać :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_cocktail Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 21.11.05, 10:36 Zwycięzcom gratulujemy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
takeouter Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 21.11.05, 11:51 Gratlujacje dla KKC Piechowice ale tez dla mojego klubu za tak szybkie postępy! ..tym bardziej żałuje że nie mogłem pomóc kolegom z klubu ... ale to już historia.... pozdrawiam i życze powodzenia na EJCH Kapelusze :P))))) p.s Dorian nie daj sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
arekmcc Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 21.11.05, 12:10 Media CC przyłącza się do gratulacji dla KKC Piechowice i życzymy i udanego występu w Pradze. Tak jak rok temu bedziemy trzymać kciuki i śledzić wyniki. Cieszymy się że wystartowało tyle młodzieży z różnych miast. Dla Was też gratulacje za grę i rywalizację. Dzięki temu poziom gry będzie się podnosił. pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś
hit_and_roll Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 21.11.05, 18:10 Po dwóch dniach emocji czas na podsumowanie :) 1. Gratulacje dla zwycięzców, chłopaki pokazaliście innym młodym jak można grać będąc jeszcze juniorem... mam nadzieję że moi wezmą z Was przykład w kolejnych latach :) Powodzenia w Pradze!!! 2. Gratulacje dla wszystkich klubów, które wystawiły zespoły juniorskie :) Praca z młodzieżą powinna być jednym z elementów prawidłowego funkcjonowania klubu dlatego miło że 4 kluby już są na dobrej drodze... 3. Dzięki dla Rafała za przygotowanie lodu i bycie cały czas na posterunku!!! 4. Dziękuję pani sędzinie Karolinie za te godziny spędzone w zimnie i chłodzie! 5. I na koniec dziękuję moim juniorom za wolę walki i jak dla mnie bardzo dobry wynik no i momentami naprawdę dobrą grę :))) Oby za rok podobna impreza odbyła się z udziałem większej ilości drużyn!!! P.S. I jeszcze dwie uwagi końcowe: 1. Na bandach lodowiska widniała nazwa "I MP Juniorów w Curlingu..." zaś na pucharach I PJCC (I Polish Junior Curling Challange) Na przyszłość dobrze by było, żeby nazwa imprezy była jednolita bo robi się małe zamieszanie... 2. Puchary dla drużyn fajna rzecz ale niepodzielna... a młodzi chyba też mają prawo by na co dzień powiesić coś na ścianie w swoim domu, dlatego postuluję by za rok rozdawać też medale dla 3 pierwszych drużyn!!! (nie jest to aż tak wysoki koszt produkcji!) Odpowiedz Link Zgłoś
ccckb Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 21.11.05, 19:01 yyyyy przeslijcie zdjęcia :-))) Zresztą powinniśmy zrobic konkurs na najfajniejsza nazwę zespołu i ja od razu zgłaszam chłopaków z "yyyyy". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolajna-cocktail Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 21.11.05, 20:05 Ponieważ odzyskałam już nieco przytomność (po 14 godzinach nieprzerwanego snu!) więc głos na niniejszym forum zabieram. Chciałabym bardzo serdecznie podziękować: 1. Podkreślam - PO PIERWSZE - Rafałowi - nie dość, że przygotował dobry lód (co znacznie ograniczało mu czas na sen) to jeszcze służył mi wsparciem w każdej sytuacji i kawą w najzimniejszych chwilach. Dziękuję również za wycieczkę do Sopotu ;-), a jeszcze bardziej, za to, że udało mi się dotrzeć w całości do domu. 2. Krysi - która dzielnie mnie wspierała psychicznie, ale także pomagała w sprawach organizacyjnych. 3. WSZYSTKIM ZAWODNIKOM - za świetną atmosferę i postawę zgodną z duchem curlingu oraz zaangażownie, zapał. Cieszę się, że mogłam być z Wami na lodzie podczas Waszych zmagań. To była dla mnie wielka frajda (nawet, jeśli pod koniec to tak nie wyglądało). To miłe, że jest nas - osób kochających curling - coraz więcej. Oczywiście zwycięzcom bardzo, bardzo, bardzo gratuluję!!! To była prawdziwa przyjemność oglądać Waszą grę! Powodzenia w Pradze! Będę (tak jak w zeszłym roku) bardzo Wam kibicować! Pozdrawiam Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
skip_yeti Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 21.11.05, 19:53 dzieki, Krzychu Było naprawde fajnie i chociaż faworytów nikt nawet nie "nadgryzl", to emocji bylo co nie miara - o miejscach 2-4 decydowal 1 end... Nie bylo zadnych zgrzytow, klotni, za to bardzo duzo zabawy i radosci z gry Wydaje mi sie ze mozna wykorzystac lodowisko w toruniu do rozegrania jakiejs imprezy seniorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hit_and_roll Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 21.11.05, 22:34 Nie tylko mozna, a właściwie trzeba wykorzystywać to lodowisko! Jeśli będzie trzeba zmieści się nawet jeden tor więcej, czyli cztery i możemy grac :) Życzę Toruniowi żeby nie stracił zapału curlingowego... A jeśli tylko będą chętni do organizacji imprezy seniorskiej w Toruniu to ja osobiście bardzo chętnie się tam wybiorę... i wtedy może uda mi sie zobaczyć Stare Miasto i kupić pierniki, bo w ten weekend ta sztuka mi się nie udała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
13dzikos Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 22.11.05, 13:33 > Życzę > Toruniowi żeby nie stracił zapału curlingowego... Mam nadzieję, że nie straci niedługo ma być nabór i z tego cosłyszałem jest dość dużo chętnych co do fotek z imprezy to trochę można znaleźć poniżej :) www.lodowisko.torun.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=36 Odpowiedz Link Zgłoś
antraks_kkc Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 22.11.05, 19:38 W imieniu całej drużyny bardzo dziękuję za gratulacje. Wielkie dzięki organizatorom. Moim zdaniem lodowisko było przygotowane fantastycznie, a to dzieki najlepszemu Polskiemu ajsmejkerowi - Rafałowi:). Dziękuję również wszystkim zawodnikom i już się nie mogę doczekać następnych mistrzostw Polski Juniorów. Świetna atmosfera - ta młodzieńcza walka, zapał, bez żadnych nieporozumien i zagrań nie fair. Teraz przygotowania do EJCC, szukanie pieniędzy na ten turniej oraz inne bardzo ciężkie sprawy do załatwienia:). Zrobimy wszystko, aby nie zawieść Waszych oczekiwań co do występu w Pradze i liczymy na Wasz doping, gdyż wiemy wtedy, że ktos na nas liczy i życzy nam jaknajlepiej, a to bardzo krzepiące. Jeszcze raz dziękuję, Do zobaczenia młodzi curlerzy za rok! Odpowiedz Link Zgłoś
karolajna-cocktail Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 22.11.05, 20:10 Oczywiście na doping z mojej strony jak zawsze możecie liczyć! Postaram się może jakoś pojawić się w Pradze. Ściskam moją ulubioną drużynę po raz kolejny!!! Do zobaczenia młodzi curlerzy, oby szybciej niż za rok! Karolajna Odpowiedz Link Zgłoś
hit_and_roll Re: wyniki MP Juniorów 2005, Toruń 23.11.05, 01:24 Fotki fajne, a najbardziej rzuca się w oczy JUNIOR w pomarańczowym kostiumie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś