Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

i co z tymi transferami?

20.11.05, 15:26
    Jak narazie to najważniejszym tematem w KS Toruń jest nowy herb. Póki co to
    nikt z naszych nie ma umowy a co dopiero mówić o wzmocnieniach. Jak tak dalej
    pójdzie to na miejsce Andy'ego przyjdzie faktycznie Krzyżaniak albo Robacki.
    Znajomy ostatnio znów w Hipnozie spotkał Kostka a ten po kilku głębszych
    wyznał mu że tak na prawdę to ani on ani Chrzanek wcale nie myślą o
    przeprowadzce tylko chcą wyśrubować kontrakty - nie wiem ile w tym prawdy ale
    jak narazie to cienko widzę KS Toruń w przyszłym roku. Nie wiadomo też nic o
    nowym sponsorze, a póki Batorski będzie prezesem to nic dobrego się napewno
    nie wydarzy. Cieszyłem się że Sawina jednak nie zasili naszego klubu ale
    tylko dlatego że perpektywie była jeszcze wspomniana dwójka, a w tej sytuacji
    to... może ktoś z Grudziądza;). Jest LIPA i tyle. Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Toma Toruń Re: i co z tymi transferami? IP: *.petrus.com.pl 20.11.05, 17:21
        Salmiok a co myslałeś że po zmianie nazwy będzie od razu sponsor i zawodnicy
        będą walić drzwiami i oknami? Też się zastanawiam na działaniem zarządu. Oby
        nie odszedł Wiechu i Miedzin bo wtedy "wzocnienia" Robackim i Krzyżakiem mogą
        być jedynymi jakie K.S. Toruń będzie miał. Uważam że herb jest tematem
        zastępczym mającym odwrócić uwagę od bezradności zarządu i braku rawdziwych
        rozmów z innymi zawodnikami
        • pioobo1 Re: i co z tymi transferami? 21.11.05, 09:16
          Zgadzam się, nie ma żadnych rozmów, ponieważ pan Batorski chyba tego nie umie.
          Skoro Chrzan ani Kostek nie chcą przyjść, to taki jak twierdzi portal
          SportoweFakty.pl to nowym - starym nabytkiem KS będzie Krzyżaniak, lol (ja tam
          go nie chcę, takiego asa, to żadne wzmocnienie), ale i tak się założę, że
          włodarze naszego klubu będą się tym transferem szczycić:/ Żenada. A poza tym
          ewentualne przyjście Słabonia przy jednym obcokrajowcu w lidze odchodzi w
          zapomnienie, także jak KS w I lidze będzie to się może wtedy zarząd obudzi.
          Pozdro
          • Gość: Toma Toruń Re: i co z tymi transferami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 09:28
            Dzisiejsze Nowości poinfiormowały że wczoraj odbyło się spotkanie z
            Miedzińskim, Słaboniem, Staszkiem oraz Pecyną. Na razie sprawdzali ile kosztują
            czyli jednak coś się dzieje. Chociaż nazwiska nie powalają.... Jestem
            zwolennikiem zatrudniania wychowanków.
            • alienisko Re: i co z tymi transferami? 21.11.05, 12:21
              No jakby utrzymać tegoroczny skład + Słaboń to bysmy mieli na prawde dobrą
              drużynę. Najgorzej pewnie bedzie jak zwykle z Wiechem, wycisnie z nas ostatnia
              zlotowke i sie nikim nie wzmocnimy ;)

a co do Herbu, eee to tylko tak wyglada bo Nowosci maja dzieki temu co pisac, i
              my Net Fani co robic ;) to moze tak medialnie to wyglada :) watpie by akurat w
              tej chwili dla klubu to byla sprawa priorytetowa ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka