Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile meczy kupił LECH?????

IP: 212.244.25.* 08.07.01, 10:59
    No jak myślicie, ile ich było?
    W zaufaniu wam powiem, że wszystkie, które wygrał!!!!!!!!
    Powiem wan mawet więcej. Za kilka zapłacił i przegrał.
    I jak tu mówić o uczciwości w naszej lidze.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Radost Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 11:21
        Mam gdzies Twoje zaufanie!jak chcesz dysskutowac o Lechu to spadj buraku na
        podfora Sport w Poznaniu tam jest duzo o Lechu i sobie podyskutujemy.
        Masz dowody??? ze kupil???przeslij mejlem
        • Gość: Loki Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: *.echostar.pl 08.07.01, 12:45
          Lech kupił dokładnie 1/3 tego co wy
          drogi kibicu cwks pierdzionków
          • Gość: 9 Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 12:49
            Gdybyście łaskawie wyjaśnili co znaczy kupił. Jak to się robi ? To może ja też
            sobie kupię jakiś mecz LECHA.
            • Gość: Loki Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: *.echostar.pl 08.07.01, 12:51
              może przeprowadza się jakieś licytacje?a może nie?
              ja co najwyżej mogę kupić coś w sklepie
          • Gość: 9 Re: Ile meczy kupił LECH?????do loki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 12:54
            Po co sponsor czy inwestor ? Niech każda firma z
            Poznania kupi sobie po jednym meczu dla LECHA ! Proste
            prawda ! Bylibyśmy mistrzem polski przez najbliższe 10
            lat .Kupowanie meczy to jak Yeti ........
            • Gość: Loki Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: *.echostar.pl 08.07.01, 13:24
              nie sposób się z Tobą nie zgodzić
              pomysł też dobry-moża taka polityka zarządu przyniesie wymierne efekty
              • Gość: Papa Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: 212.244.25.* 08.07.01, 13:44
                Z choinki się zjebaliście, czy co?
                Jak nie wiecie jak się kupuje, to gdzie wy żyjecie? W MATRIXie?
                Taniej jest kupić kilkanaście meczy, niż kilku dobrych zawodników.
                A kto gra w Lechu? Odpowiedź nasuwa się więc sama: kupili !!!!!!!!
              • Gość: Papa Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: 212.244.25.* 08.07.01, 13:45
                Z choinki się zjebaliście, czy co?
                Jak nie wiecie jak się kupuje, to gdzie wy żyjecie? W MATRIXie?
                Taniej jest kupić kilkanaście meczy, niż kilku dobrych zawodników.
                A kto gra w Lechu? Odpowiedź nasuwa się więc sama: kupili !!!!!!!!
                • Gość: 9 Re: Ile meczy kupił LECH?????do papa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 20:58
                  Papa ! z choinki w środku lata , coś ty !
                  Rozumiem że należy dać kasę bramkarzowi , kilku obrońcom / bo nie wiadomo z
                  której strony się uda / pomocnikom żeby nie pomagali i napastnikom żeby walili
                  w niebo . Tyle przeciwnik. Sędziemu głównemu żeby dobrze gwizdał bocznym żeby
                  nie podnosili chorągiewek . Umotywować jakiegoś własnego napastnika żeby
                  strzelił w światło bramki . A jeżeli to mecz na wyjeżdzie to kupić coś na oczy
                  ich kibicom. Myślę że to napewno zostałoby w tajemnicy. ha ha ha!!!
                  • Gość: misza Re: Ile meczy kupił LECH?????do papa IP: *.elite.com.pl 09.07.01, 15:49
                    Ni i nie zapomnij dodać, że do tego wszystkiego trzeba mieć te miliardy, z
                    którymi Zarząd nie wie co zrobić, bo przecież Kolejorz kasy na kupowanie ma jak
                    rusek wojska. Jakby każdy klub w Polsce był taki bogaty jak Lech, to przecież
                    nie byłoby żadnego uczciwego meczu w polskiej lidze, nie? Ech co za życie ma
                    ten krezus polskij piłki Lech Poznań.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka