Gość: KIBOKL IP: 212.244.25.* 08.07.01, 10:59 No jak myślicie, ile ich było? W zaufaniu wam powiem, że wszystkie, które wygrał!!!!!!!! Powiem wan mawet więcej. Za kilka zapłacił i przegrał. I jak tu mówić o uczciwości w naszej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Radost Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 11:21 Mam gdzies Twoje zaufanie!jak chcesz dysskutowac o Lechu to spadj buraku na podfora Sport w Poznaniu tam jest duzo o Lechu i sobie podyskutujemy. Masz dowody??? ze kupil???przeslij mejlem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: *.echostar.pl 08.07.01, 12:45 Lech kupił dokładnie 1/3 tego co wy drogi kibicu cwks pierdzionków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 12:49 Gdybyście łaskawie wyjaśnili co znaczy kupił. Jak to się robi ? To może ja też sobie kupię jakiś mecz LECHA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: *.echostar.pl 08.07.01, 12:51 może przeprowadza się jakieś licytacje?a może nie? ja co najwyżej mogę kupić coś w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: Ile meczy kupił LECH?????do loki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 12:54 Po co sponsor czy inwestor ? Niech każda firma z Poznania kupi sobie po jednym meczu dla LECHA ! Proste prawda ! Bylibyśmy mistrzem polski przez najbliższe 10 lat .Kupowanie meczy to jak Yeti ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: *.echostar.pl 08.07.01, 13:24 nie sposób się z Tobą nie zgodzić pomysł też dobry-moża taka polityka zarządu przyniesie wymierne efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papa Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: 212.244.25.* 08.07.01, 13:44 Z choinki się zjebaliście, czy co? Jak nie wiecie jak się kupuje, to gdzie wy żyjecie? W MATRIXie? Taniej jest kupić kilkanaście meczy, niż kilku dobrych zawodników. A kto gra w Lechu? Odpowiedź nasuwa się więc sama: kupili !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papa Re: Ile meczy kupił LECH????? IP: 212.244.25.* 08.07.01, 13:45 Z choinki się zjebaliście, czy co? Jak nie wiecie jak się kupuje, to gdzie wy żyjecie? W MATRIXie? Taniej jest kupić kilkanaście meczy, niż kilku dobrych zawodników. A kto gra w Lechu? Odpowiedź nasuwa się więc sama: kupili !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: Ile meczy kupił LECH?????do papa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 20:58 Papa ! z choinki w środku lata , coś ty ! Rozumiem że należy dać kasę bramkarzowi , kilku obrońcom / bo nie wiadomo z której strony się uda / pomocnikom żeby nie pomagali i napastnikom żeby walili w niebo . Tyle przeciwnik. Sędziemu głównemu żeby dobrze gwizdał bocznym żeby nie podnosili chorągiewek . Umotywować jakiegoś własnego napastnika żeby strzelił w światło bramki . A jeżeli to mecz na wyjeżdzie to kupić coś na oczy ich kibicom. Myślę że to napewno zostałoby w tajemnicy. ha ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Re: Ile meczy kupił LECH?????do papa IP: *.elite.com.pl 09.07.01, 15:49 Ni i nie zapomnij dodać, że do tego wszystkiego trzeba mieć te miliardy, z którymi Zarząd nie wie co zrobić, bo przecież Kolejorz kasy na kupowanie ma jak rusek wojska. Jakby każdy klub w Polsce był taki bogaty jak Lech, to przecież nie byłoby żadnego uczciwego meczu w polskiej lidze, nie? Ech co za życie ma ten krezus polskij piłki Lech Poznań..... Odpowiedz Link Zgłoś